Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Fratelli demisiei

Trecem peste episodul carnasierului Luis Suarez, fiindcă personajul aparţine altui regn. Ne oprim ca într-o scurtă haltă asupra arbitrajului mexicanului Marco Rodriguez, care mai are un prenume de tristă amintire pentru italieni. Moreno. Ca pe Byron Moreno, pungaşul prins mai […]

miercuri, 25 iunie 2014, 3:54

Trecem peste episodul carnasierului Luis Suarez, fiindcă personajul aparţine altui regn. Ne oprim ca într-o scurtă haltă asupra arbitrajului mexicanului Marco Rodriguez, care mai are un prenume de tristă amintire pentru italieni. Moreno. Ca pe Byron Moreno, pungaşul prins mai an cu droguri la cingătoare într-un aeroport, omul care-i trimitea acasă pe peninsulari în 2002, la meciul contra Coreei de Sud. Marco Moreno Rodriguez l-a eliminat pe Marchisio pentru un fault, zic eu, nici pe departe atît de mizerabil cum susţine prietenul nostru Radu Paraschivescu, dar a închis ochii tematic la muşcătura lui Suarez şi la riposta lui Chiellini. Trecem aşadar peste arbitrajul cu tendinţă şi peste sculptura în piele efectuată de unul dintre cei mai scumpi şi curtaţi jucători ai planetei. Şi ajungem la Italia.

Italia pierduse calificarea deja prin absenţa mentală de la meciul cu Costa Rica. Dacă Prandelli are ceva să îşi reproşeze, acela este momentul în care nu a ştiut să îşi ţină echipa în priză. Zilele care urmaseră victoriei cu Anglia au căzut greu în stomacul lui Pirlo (decretat imediat cel mai bun fotbalist al turneului final de către poeţii ricăventurianişti ai fenomenului) şi compania, care din squadră se transformase în ceva inform, cu mişcare lentă pe teren. Lipsa de nerv s-a prelungit şi la întîlnirea cu Uruguay, o naţională care trăieşte şi se hrăneşte tocmai cu ambiţia care a lipsit italienilor. Meşteşugul incontestabil al acestora din urmă nu a mai fost suficient la confruntarea cu ambiţia marcă înregistrată a lui Godin. Spinarea fundaşului lui Atletico a funcţionat ca un cap bine plasat tocmai pentru că întregul corp al uruguayanului lucra ca un tot.

Peste toate impresiile noastre subiective rămîn demisiile selecţionerului Cesare Prandelli şi preşedintelui Federcalcio, Giancarlo Abete. Prezentate în regim de urgenţă. În aceeaşi formulă managerială, Italia reuşea totuşi să iasă vicecampioana Europei în 2012. Este o lecţie de demnitate pe care trebuie să o aprofundăm, mai ales că la noi gestul firesc de a părăsi din proprie iniţiativă postul în care ai eşuat funcţionează doar în teorie. Închipuiţi-vă cum ar fi reacţionat Piţurcă, Mircea Sandu (sau Burleanu) în cazul în care, înaintea unei nefăcute, naţionala României ar fi ouat vreo mărgică – o improbabilă calificare la un turrneu final sau o şi mai improbabilă trecere din grupe.

Altfel, să nu văităm Italia care se duce de rîpă. De Sciglio, Darmian şi Verratti sînt nume pe care squadra azzurra se va reconstrui. Şi ţin pariul. Apropo de demisia lui Prandelli, jucători promovaţi chiar de selecţionerul cu cenuşă în cap, care începuse o muncă puţin observată de amatorii de clişee. Schimbarea unui stil istoric.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

allenatore (5 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:18

Daca suarez era eliminat astazi se vorbea despre marele tactician cesare prandelli. italia a fost ciupita si abandonata de gramul de noroc care de alta data a fost de partea lor

we (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:26

Cu schimbarea stilului a gresit Prandelli, nici el si nici alt antrenor nu vor avea succes. Italia este Italia. Ca si cum ai une echipe africane sa joace defensiv, gen Italia.
Niciodata.

huh (5 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:29

Vicecampioana europeana. 0-4, 0-4, 0-4,0-4. Gullit, van Basten, Gullit, van Basten. Exact.

flg (24 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:32

Probabil ca si-ar fi tras niste prime!

Edy (7 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:32

Da a schimbat stilul, cel putin la euro 2012 Italia jucat frumos. Dar nu inteleg de ce a jucat la 0-0 cu uruguay….sau cel putin asa pare sa fii jucat.

alin (13 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:39

Chiar are rost sa facem efortul sa ne inchipuim ce ar fi facut Nasul, Pitzi si Vardistii? Nu de alta dar avem raspunsul: Si-ar fi dat prime babane.
Ar fi intervenit Nea Mihalache si ar fi decretat:

1. Prima pentru deplasarea la Otopeni de la Mogosica
2. Prima pentru decolare
3. Prima pentru aterizare in Brazilia
4. Prima pentru achizitionare Atlas, ca sa-si dea seama pe ce continent e Brazilia
5. Prima pentru cazare hoteluri de 8 stele
6. Prima de pericol potential apropierii Junglei Amazoniene (nu, aici nu e inclusa prima pentru confuzia cu Amazon.com)
7. Prima pentru meciuri
8. Prima pentru eliminarea din competitie
9. Prima pentru vacanta din Brazilia, ca doar nu se intorceau in tara
10. Prime pentru etc.
si ultima… fara numar, de la Pitzi si Pitzi Talent : Prima pentru ca suntem ROMANI!

HAI COSTA RICA!!!

Blatula (2 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:41

La noi au adus tara in pragul dezastrului inainte de primul, precum si de al doilea razboi, ca sa nu mai vorbim de prezent si tot nu s-a simtit nimeni. Asa ca despre ce vorbim. Au tupeu pentru ca le permitem.

leo (13 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:43

no comment . nu suntem in brazilia…..

radu (9 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:44

Big LIKE #6 Alin !Nu e nimic de adaugat .

mario (13 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:50

Suarez poate fi numit in orice fel, are atuuri pentru asa ceva, la fel cum poate fi numit si golgheter, si unde daca nu in Europa.
Italia a murit pe mana ei, cum alte multe dati in urma a fost si ea ajutata de arbitri, si cum roata se-nvarteste niciodata oboseste, iata si articolul tau vechement la esecul Italiei.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:56

Apropo de ecuadorianul care a arbitrat Coreea-Italia acum 12 ani, acel Byron Moreno, nu stiu daca ati observat dar unul dintre tusierii de la Grecia – Cote d’Ivoire era un Byron Romero, tot ecuadorian. Mi-a stat inima in loc, am crezut ca l-au „reconditionat” cei de la FIFA. 🙂 Noroc ca m-am inselat.

quittaro (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 16:59

pițurcă și sandu nu și-ar fi dat demisia pentru simplu motiv că obiectivul echipei României ar fi fost calificarea la CM! Cel puțin sandu nu și-a dat demisia după „n” calificări ratate, cum putea să și-o dea după o eliminare de la CM??
Altfel, mi se pare răutăcioasă rerferirea la Burleanu; în 3 luni l-ați atacat pe omul ăsta cât nu a fost atacat sandu în ultimii 10 ani! Numai un om care nu are capul pe umeri se poate aștepta ca cineva să schimbe în câteva luni un sistem putred, bine înrădăcinat timp de 20 de ani!!

Nenea (2 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:05

Carnasierii aparţin şi ei aceluiaşi regn ca şi oamenii, iar italia a jucat la 0-0, aşa cum joacă mereu. Roşu indiscutabil la Marchisio după o lovitura intenţionată. Stergeţi expresia „inchis ochii” pentru că e precoce, e greu de văzut o muşcătură în permanentele clinch-uri dintre fotbalişti. Şi ca să termin şi eu intr-o notă subiectivă: Italia poate că nu a meritat nici victoria cu Anglia.

nicolaetibi (4 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:06

prietene….ce legatura are Burleanu ?
ma gandeam ca poate zici de Mitica …..pe bune ….ce vrei , defapt sa ne spui ?
omul incearca ceva ….sa schimbe ceea ce s-a ,,construit” in 25 de ani ….e ca si cum tu ai vrea sa dispara ,,casa fotbalului” …daca poti ia-o tu cu macaraua …arata-ne tu cum se face
eventual pune-l macaragiu pe (iu)de_cebal

SalaAurel (4 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:09

Referitor la demisiile italienilor,așa ceva se întâmpla la oamenii de onoare. La noi aceasta categorie de oameni lipseste cu desavarsire la toate nivelurile,ce Pacat !!!?.

gogu (15 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:13

dece il bagi pe Burleanu in gasca cu penalii giambasule?? esti tu sigur cum reactioneaza??

durden (270 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:36

unu la mana:cica hai sa nu vorbim despre suarez si dup-aia vorbim un paragraf despre el :)) doi la mana:ma bucur ca ati observat schimbarea stilului de joc al italiei.personal,chiar imi place.dar iata ca acum sta acasa.cu stilul acela obosit si taraganat juca finale.nu trebuie trasa neaparat o concluzie,adica evident prefer ca o echipa sa joace spectaculos.ziceam si eu asa…apropo nu va mai luati de suarez.omul e clar sarit de pe fix.dar asa e orice geniu.si intr-ale fotbalului suarez e un geniu!

Mihai Marian (5 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:38

Foarte simplu,ce mai intrebi dle Geambasu!Prime grase,flit la suporteri si nepasare in continuare la problemele fotbalului romanesc….

Mihai Marian (5 comentarii)  •  25 iunie 2014, 17:42

Italia are o tactica atat de inteligenta incat si pentru ei e foarte greu s o interpreteze.Cred ca era pentru mondialul din 2050 si cei de la federatie l au indus in eroare pe Prandelli cand l au anuntat ca merg la mondialul din Ghana din 2050 si nu la cel din Brazila din 2014…!Saracii de ei,nu joaca nimic.Zici ca pe banca era Piturca nu Prandelli ….:))))))

me (13 comentarii)  •  25 iunie 2014, 18:01

Italia a pierdut pe mana lui Balotelli care la pasele de geniu ale lui Pirlo in meciul cu Costa Rica pur si simplu si-a batut joc, cu lob paralel cu poarta, cu preluari aiurea si suturi la misto … pacat pentru Italia insa Uruguay-ul a meritat mai mult pentru atitudine

Ovy (5 comentarii)  •  25 iunie 2014, 18:17

Cam neinspirat articolul: la ce regn va referiti, ca mie in oricare clasificare nu imi intra decat in acelasi regn (din care facem si noi parte)? Ce riposta a lui Chiellini: ca s-a scuturat de o muscatura? Ce trebuia sa faca? Daca ar fi ripostat Chiellini pe masura, azi „genialul” Suarez ar fi baut supa cu paiul. Gestul animalic nu are nimic comun cu sportul si fiind la a 3-a abatere de acelasi gen, trebuie scos definitiv din viata sportiva. Si cu toate acestea, Uruguay a meritat calificarea si evident Italia nu e Romania.

rapidist de-o viata (2 comentarii)  •  25 iunie 2014, 19:26

EU, PITURCA, PAR PE FRUNTE DEMISIONEZ PT CA>
ECHIPA NATIONALA N-AM CONVOCAT-O>COMAN, SAPUNARU-gardos-chiriches-STEFAN RADU
ANTAL- BUDESCU-SANMARTEAN-ROTARIU saumaxim
RUSESCU-marica, doar 3-4 din 11.nu merit la nsationala trebuie sa aduc 500 mii euro de la cazinoi sa-i oblig sa ma demita pt incompetenta, rea vointa, rabuunare, aroganta, obtuzitate, rigiditate

Acciduzzu (31 comentarii)  •  25 iunie 2014, 19:27

Pai hai sa vedem: daca facea nationala vreo margica si ajungeam prin alte tari de soare pline ( si fete) si ne-am mai fi si dus din grupe cred ca Sandu se propunea viager pe viata presedinte la UEFA in locul prietenului Platini, Pitzi tinand seama de neuronul stingher pe care il detine si de nesimtirea astronomica, ar fi anuntat ca va candida in toamna la presedintie, fiind pe deplin indreptatit si competent in prostia lui. Iar Burleanu ( care a descoperit atat de aiuritor ca Putzirica e genial si merita sa ramana) s=ar fi propus si el presedinte viager pe viata dar si la FRF si la federatia de bambilici. In rest vorbim vorbe. Si ca sa-i raspund cuiva de pe aici care il apara pe Burleanu pot spune ca atata timp cat a virat-o de la schimbarea barbugiului idiot ( promisa inainte de alegeri) la pastrarea rusinii nationale si-a dat intreaga masura a incompetentei. Asa ca sa nu se mire daca va primi si el o flegma peste ochi la un moment dat. Lumea s-a cam saturat de aceasta mitocanie de la FRF. Ai auzit de vre-un audit sa stie lumea ce mitocanii a facut cancerosul pe acolo? Si altceva ce a facut?

bion200 (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 19:41

Suarez in sus si in jos. Se exagereaza enorm. Ca omul trebuie dus la doctor e clar dar de ce sa-l suspendam? pentru ca pune suflet si da totul pe teren? in fond nu a ranit pe nimeni, si e mult mai putin periculos ca anumiti macelari ai fotbalului, chiar amintitul Chellini, ca sa nu mai vorbim de Mascerano…etc.

Che Guevara (113 comentarii)  •  25 iunie 2014, 20:38

O intrare cu talpa poate sa lase fotbalistul accidentat fara serviciu temporar sau definitiv. O muscatura nu poate sa faca nimic rau. Chiar nu vedeti diferenta ?

MARGELATU (32 comentarii)  •  26 iunie 2014, 2:35

„Este o lecţie de demnitate pe care trebuie să o aprofundăm, mai ales că la noi gestul firesc de a părăsi din proprie iniţiativă postul în care ai eşuat funcţionează doar în teorie. ”

CORECT!

redman (3 comentarii)  •  26 iunie 2014, 3:19

„în cazul în care, înaintea unei nefăcute, naţionala României ar fi ouat vreo mărgică – o improbabilă calificare la un turrneu final sau o şi mai improbabilă trecere din grupe.”

Pe cuvantul meu, nici macar un comentator nu a inteles fraza asta. Cand ai o asemenea (lipsa) de capacitate intelectuala incat sa nu intelegi subtilitatile unui ziarist de la Gsp (si ce ziarist), poti sa te duci sa te spanzuri.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  26 iunie 2014, 3:32

Marius Lacatus isi ciupea adversarii. Pe aceasta linie e la fel de nebun ca Suarez…. Italia merita descalificarea…. Nu a jucat nimic decit antifotbal pina in minutul in care a luat gol. Pe urma a inceput sa atace. Dar era prea tirziu. Nu erau obositi. Au refuzat jocul pt ca la 0-0 se calificau. Si uitati de faultul lui Ballotelli, care ne-a impresionat cu o detenta pe capul unui adversar…..

dynamovist (22 comentarii)  •  26 iunie 2014, 5:02

Eu cred ca trebuia eliminat uruguay-anul, nu Marchisio. Bosnia a plecat acasa din cauza arbitrajului, iar tu si Ioanitoaia ii plangeti pe lesinatii de italieni.Nici Italia, nici Uruguay nu meritau sa mearga mai departe.

claudiu (51 comentarii)  •  26 iunie 2014, 5:13

La noi ca sa cada unul de pe scaun, trebuie sa dai cu ranga!

Cristo (6 comentarii)  •  26 iunie 2014, 6:55

Cum sa reactioneze, ar fi ramas la carma sa pregateasca o noua echipa pt 2018, sau 2022 …

Razvan (1 comentarii)  •  26 iunie 2014, 6:58

Bai tu gandesti? Pentru talpa aia ca`i rupi sau nu piciorul iei rosu direct cu cateva etape suspendare. Dar talpa netalpa se mai leaga de jocul in sine. Da muscatura din ce categorie a fotbalului se ataseaza?

Gabriel Bratu (30 comentarii)  •  26 iunie 2014, 7:28

Articolele astea au ajuns sa fie surclasate lejer de comentarii. Mai ca nu merita sa le si citesti, mai degraba e interesant sa treci direct la comentarii. E ca si cum campioana ar juca cu unii de prin a doua liga, „amatorii” totusi surclasandu-i pe „profesionisti”. Deh, chestie de pasiune, pana la urma…

bazileon (82 comentarii)  •  26 iunie 2014, 7:40

Nu vad carui „alt regn” i-ar putea apartine Suarez. Nu Moreno i-a trimis acasa pe Italieni; au plecat din propria prostie, ca si in 66, dupa un alt meci cu Coreea (alta!), ca si acum, ba aproape ca si din Spania (desi de acolo nu numai ca nu au plecat, dar au luat campionatul).
Cat de detestabil ar fi dl Paraschivescu fata de dvoastra, ii dau dreptate cu Marchisio; iar daca pe langa descreieratul de Suarez era eliminat si Chiellini, nema chichirez galceava. Godin nu a dat gol cu spinarea, iar de De Sciglio, Darmian şi Verratti nu cred ca vom mai auzi la nationala.
In rest, un articol excelent

bazileon (82 comentarii)  •  26 iunie 2014, 7:54

Moreno este numele acelui arbitru din 2002 si al doilea nume al arbitrului mexican (Rodriguez Moreno, sau cum s-ar scrie in „metropola” Rodriguez y Moreno, care va sa zica nu prenumele!
Iar demisiile din Italia au mai putin de-a face cu onoarea (ca doar n-o sa sustineti ca lui del Bosque or „Woy” l-ar lipsi!) si mai mult cu necesitatea si civilitatea.

Tom (70 comentarii)  •  26 iunie 2014, 11:05

Geambasule, nu stiu daca ai vazut meciul la televizor sau la aragaz, dar Marchizio si-a binemeritat cartonasul rosu. Nu e vorba de duritatea contactului, ci de intentia clara de a faulta; n-a avut nicio treaba cu mingea.
Secventa Suarez-Chiellini se rezolva cred eu prin rosu pt. Suarez si rosu pt. Chiellini (riposte + circ). In rest, bine ca am scapat de Italia si de jocul ei meschin si tiganesc.

17 N T (677 comentarii)  •  26 iunie 2014, 11:38

din pacate Italia si Anglia au parasit meritat competitia. Vina antrenorilor e clara, e data de cifre.
Demisia e una cu Respectul. Respect.

Bravo frate: gici, ghicitoarea mea, unde nu exista nici cea mai mica urma de onoare, respect ? Unde sint toti schmecheri, dastepti, culti, care se mandresc cu istoria lor bine interpretata ?

Mai greu este de identificat greseala. Concret. Unde au gresit antrenorii ? Poate ei gresesc iar, identificind o cauza falsa. Astfel eu nu cred ca introducerea lui Super Mario pe teren a fost greseala cea mare. Asa a constatatat antrenorul. Nici asa zisa „ne tinere in priza“ constatata de sustinatorul frate. Stiti voi, te faci frate cu el, pina treci puntea.
Cred:
al doilea meci e greu pentru toti. Se pare ca nu poti face nimic. A fost mereu greu si pentru nemti. Ei si Argentina au avut de data asta noroc. A luat si Romania 4 boabe de la o Elvetie de doi lei. Grav este insa daca nu inveti nimic din al doilea meci, de obicei mai slab. Astfel Italia a incheiat meciul cu celestii contraatacind cu !!! Pirlo si Cassano !!!, melcul arogant care de cum a intrat la pauza in al doilea meci a si pierdut mingea si s-a trintit pe jos. Italia a terminat toate meciurile cu cel putin doi jucatori in minus. Cu Anglia i-a salvat norocul. Nu pot spune ca s-a gresit echipa, nu sint asa mare fan ca s-o cunosc bine, dar schimbarile au fost catastrofale. Iar atitudinea antrenorului, cum statea el in genunchi si privea inexpresiv la marginea terenului, nu transmitea nimic bun. Jürgen Klopp-fer, ar fi sarit pe margine, ar fi aratat echipei ca el nu cedeaza, la nevoie ar fi luat de git un arbitru. Totul calculat, totul pentru a trezi echipa.

nea caisa (5 comentarii)  •  26 iunie 2014, 11:39

Oare cine este viitorul antrenor al Stelei, avut in vedere? Pentru ca e clar ca lui Galca i-a fost pus gand rau, in stilul clasic romanesc: echipa va pierde pana ce antrenorul va fi schimbat.

Adi (56 comentarii)  •  26 iunie 2014, 17:14

Cat timp membri de marca ai LPF se dau in barci pe la televiziuni cu declaratii personale, adesea stupide sau mincinoase, platiti fiind pentru ele, limitarea dreptului presei la a vedea si comenta evenimentele LPF pare un mare abuz din partea LPF.

Scriu asta aici fiindca la articolul http://www.gsp.ro/gsp-special/media/anti-cenzura-lpf-si-aps-reclamate-la-cna-si-la-consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-428861.html nu se permit comentarii! De ce oare?!

vlad (1 comentarii)  •  27 iunie 2014, 6:05

REGN, regnuri, s.n. Cea mai mare categorie sistematică în biologie; fiecare dintre cele trei diviziuni ale corpurilor din natură: animal, vegetal și mineral. – Din fr. règne, lat. regnum.

Voiati sa spuneti ca Suarez e leguma sau roca? 🙂

alexu (22 comentarii)  •  27 iunie 2014, 8:42

Cum sa-si fi dat Piturca demisia cand el e SINGURUL selectioner din lume, de la o nationala cu pretentii (deci facem abstractie de Andorra, Luxembourg sau Malta) care nu a avut ca obiectiv calificarea la mondial?

17 N T (677 comentarii)  •  27 iunie 2014, 19:36

frate, o sa cistigi in sfirsit primul meci impotriva lui Hagi !
Steleeea, doamne ! Mai bine Maruta, Mihai Bulica, Bianca, aia, nu mai stiu, aia care nu mai putea umbla de ce i-a facut Cristea.

Dupa ce Steleeea i-a scutcircuitat pe Iancu si Stanciu, in timp ce el era la baut, interviuri si femei, l-a pus pe cioban sa-i penalizeze, i-a dus batista hotului Gica P, ca geanta nu avea, el avea totul in cap, P care i-a bagat pe git pe cine avea si el, dupa ce Burleanu il scurtcircuiteaza pe Steleeea, Hagi se crede obligat sa-l i-a pe ciumpalacul dinamovist sub aripa lui ocrotitoare.
Asta dupa ce si-a dat fiul, speranta lui, pe mama lui Raducioiu, in loc sa-i numere minutele si golurile ciumpalacului dupa plecarea din cooperativa, in loc sa observe ca Cioiu asta nici limba lu mama lui nu e in stare sa o invete. Ce planuri poate avea asta pentru Ianis daca el nu e in stare sa nimereasca accentul limbii lu masa, nu e in stare sa lege doua cuvinte. Ianis va creste, vor creste si problemele, are nevoie de un pedagog, de un exemplu. Ce exemplu sa fie Steleeea. Spun si eu, Steleeea, Pruneeea, cum le ziceau comentatorii internationali care erau de parere ca daca Romania juca fara portar putea ajunge campioana mondiala.
Draga Cristi, stim ca ai pasarica dinamu, saracu de tine, nici nu sti ce te compatimesc, dar te rog eu, fa ceva, ca e in joc Viitorul si Regele nostru, saracu de el. Hai sa-l ajutam. E pentru si Patria ta.

maoru (6 comentarii)  •  28 iunie 2014, 14:23

De acord cu Tom (#36)! O remarca: nu e zi sa nu planga cineva Italia. Multa lume nu a inteles. Italia a castigat meciul cu Anglia pentru ca Anglia nu a avut varf de atac adevarat.

maoru (6 comentarii)  •  28 iunie 2014, 14:39

Legat de bocitoarele Italiei. Ca n-a fost fault de rosu, ca Suarez … Italia a pierdut clar cu Costa Rica chiar daca la limita. Nimeni nu scrie ca golul 2 dat de Costa Rica in meciul cu Uruguay a fost marcat din ofsaid. Altfel se juca meciul direct Italia vs Uruguay.

mihail (22 comentarii)  •  29 iunie 2014, 11:48

Domnul Buzarin mai lucreaza la GSP , sau se ascunde pe undeva in urma articolului cu Italia care joaca matematic , cu Leibnitz , cu Pirlo genialu’ si cu alte elucubratii ??!
@ Gabriel Bratu , ai foarte multa dreptate , jos palaria pentru remarca !
@17 NT , esti de prostie cumplita si de o tampenie fara margini ; fa-ne un serviciu , si nu mai scrie ,pentru ca singurul tau scop si subiect este sa te legi de ceea ce inseamna Dinamo , chiar daca e adevarat sau nu ! In rest ai dreptate .

pensionar militar (2 comentarii)  •  1 iulie 2014, 7:17

Cine spune ca la noi nu se practica demisia,se insala! Piturca a vrut sa „demisioneze” dar….in schimbul acelei sume astronomice prevazute in contract! Eu nu pot intelege de ce acei bani au fost trecuti in contract iar conditionarea de calificare la CM nu! Mircea Sandu ce clauza avea in contract pentru a demisiona??

17 N T (677 comentarii)  •  2 iulie 2014, 13:45

# 45 mihail on 29.06.14 at 11:48 am

dinamovistii stiu ca am fost in ultimul timp de multe ori de partea lor. Este si „vina“ unor comentatori dinamovisti, se stiu ei, dar in principal a Domnului Geambasu, dinamovist de 10.
Eu n-o sa fiu in veci de acord cu marginalizarea lui Dinu, dar am apreciat efortul lui Negoita de a o rupe cu istoria nefasta. Am apreciat efortul lui financiar, faptul ca tine la un antrenor care aduce in joc tineri romani. Am stiut ca fratii minune fac afaceri cu Statul, ca au milioane de platit, dar am zis, hai, p. m., uite ca fac totusi ceva si ciumpalacii astia.

Treaba cu insolventa este insa o alta magarie peste care nu pot sa trec. Pe dinamovisti, nu stiu ce soi esti tu Mihail, dupa nume poate un rusnac, insolventa le -a „economisit“ participarea in jocurile Europei. Pentru mine, insolventa, care putea fi declarata si doua luni mai tirziu, arata ca acesti nenorociti de frati comunisti nu vor decit bani, ei nu vor fi in veci adversari demi. Asa cum securistul care si-a tras Otelul Galati dupa participarea in CL i-a facut socoteala lui Base, ba Lula cit ti-am dat pentru campanii, si a vrut pe drept sa-si scota banii platind un judecator pentru o insolventa, la fel e si cu potaile tale. Se stie ca potaile Negoita il sprijina pe Pota, ca familiile Dragnea si Stroie s-au autodenuntat ca Potai Ultras din tata in fiu. Le-a zis Pota: „ba Ciumpis, eu va sterg toate datoriile, dar n-am INSTRUMENTU. Faceti si voi o insolventa, ca mi-ar parea si mie rau sa nu mai avem pe cine bate mar.“ Te cred ba Mihail ca n-ai fost de fata la discutie, dar te intreb doar atit: de ce nu puteati intra in insolventa cu doua luni mai tirziu ? Pentru mine ar fi fost OK. O fericire mai mare decit sa picati din nou cu chelnerii si frizerii albanezi de la 17 Nentontalai de linga gunoaiele Tiranei nu ar fi existat. Daca antrenorul vostru ar fi fost iar Domul Mircea, as fi trait un orgasm, stai sa ma uit la notite, ca asa ceva e mai rar:
„entuziasm necuantificabil in termeni pragmatici !“

PS o slipovita pentru cei care stiu. Ca de obicei nimeni ?

numaie placerea (1 comentarii)  •  4 iulie 2014, 15:34

Chestia cu demisiile cum e vorba schimbarea sefilor bucuria nebunilor. De-ar veni cel mai cel mai cata vreme in jur sunt cata
frunza si iarba … Il inghit cu fulgi cu tot. Ajutati pe cel ales.Cum ?
Tineti la departare haita care azi linge si maine scuipa.Atat !
Tineti departe „graurii” de noi cei ce va mai citim si auzim.
Altfel soarta lui Nea Nicu pentru … ce mai e de soi pe la voi.
Dl.Cristi scapa-ne de Graur ca nu mai am chef de TV …

Comentează