Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Au cîştigat un antrenor!

După debutul cu înfrîngere la Timişoara, Dinamo are un meci intern cel puţin la fel de important.

Pentru că trebuie să fim băieţi şi fete cuminţi, ca să ne dea nenea Meme jucăriile cu Steaua înapoi, vom povesti din nou […]

luni, 22 iulie 2013, 8:43

După debutul cu înfrîngere la Timişoara, Dinamo are un meci intern cel puţin la fel de important.

Pentru că trebuie să fim băieţi şi fete cuminţi, ca să ne dea nenea Meme jucăriile cu Steaua înapoi, vom povesti din nou despre marea rivală. Dinamo. Sau ce ştiam noi că ar trebui să fie marea rivală. Deocamdată cel puţin, conducătorii din Ştefan cel Mare au o atitudine mai europeană în relaţia cu presa. În sensul în care acceptă să nu citească/vadă/audă doar ştiri, reportaje, anchete, interviuri şi editoriale cu miros de Cîntarea României. Mai exact, Cîntarea României Roş-Albastre. Asta a fost o ironie, deci va fi taxată la nivelul CPEx-ului stelist. Sau stelinist?

Aşa cum ziceam, lucrurile la Dinamo par mai relaxate din punctul de vedere al comunicării. Deşi treburile echipei merg mai prost. Au plecat mulţi jucători importanţi, iar în completare au venit cîţiva despre care nu se ştie mare lucru. Unii dintre aceşti cîţiva au fost trimişi la plimbare pe motiv de vizită medicală ratată, doar că adevărata lor suferinţă era cuantumul salariului pretins. Debutul în campionat a fost ratat în faţa unei echipe de cvasidebutanţi şi de „atleţi”, dacă este să luăm în calcul situaţia tînărului Bărbuţ, adus în urmă cu doi ani în Groapă în vederea unui eventual transfer.

Ţinut la post negru 3 zile, personajul principal al victoriei timişorenilor lui ACS Poli fusese îndrumat către secţia de alergări a clubului Dinamo de Ion Moldovan, fostul şef al Centrului de copii şi juniori. Între timp, Bărbuţ a împlinit 18 ani şi s-a distrat cu noua versiune a apărării dinamoviste. După înfrîngerea de la Timişoara, Gigi Mulţescu a reacţionat. Observînd jocul modest al băieţilor pe care îi antrenează, el nu a întîrziat să trimită cîteva reproşuri neechivoce către conducere, organizatoarea unor evenimente promoţionale în zilele premergătoare deplasării pe Bega. „Oboseală, vînzoleală, ceremonii”. Constantin Anghelache n-a pregetat nici dumnealui cu feedbackul, asta ca să ne păstrăm în limbajul practicat de vechea guvernare dinamovistă. Preşedintele a exclus materialist-dialectic ipoteza oboselii provocate de ceremoniile de marketing, dar a acuzat, la rîndu-i, jocul modest.

Pînă aici, totul este normal. Să nu ne facem iluzii, nu doar la noi antrenorii trimit săgeţi către şefi, de unde vin replici tăioase în contrapartidă.
Numai că domnul Anghelache spune mai mult. „Aştept să revăd partida, ca să îmi dau cu părerea asupra unor eventuale erori din joc. Şi nouă ni s-a părut echipa destul de neangajată la efort, o să disecăm şi o să vedem care sînt cauzele”. Aici, conducătorul dinamovist se substituie tehnicianului. Foarte repede, mult mai repede decît reuşiseră în ani şi ani de mandat foştii acţionari, noii patroni-acţionari-administratori calcă apăsat pe teritoriul antrenorului. Care antrenor este Gigi Mulţescu, un om cu personalitate. Salvator prin vocaţie, tactician redutabil şi curajos, dar un tip care nu e obişnuit să încaseze, pentru ca pe urmă să întoarcă şi obrazul celălalt.

Între dorinţa puştească de a face şi pe antrenorul atunci cînd ai obţinut puterea în club şi orgoliul uşor de zgîndărit al antrenorului cu acte stă echipa. Dinamo. Interesul acesteia. Dinamo, marea rivală a Stelei. Ori Dinamo, fosta mare rivală a Stelei? Aici au de lucrat foarte serios Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache şi Gigi Mulţescu. Greu de acceptat pentru cei mai mulţi, interesul fotbalului românesc este să vorbim totuşi despre Dinamo la timpul prezent.

Comentarii (26)Adaugă comentariu

Viorel (2 comentarii)  •  22 iulie 2013, 9:47

Buna ziua!
Felicitari celor de la Timisoara pentru victorie si mult succes pe mai departe, iar Dinamo dupa un asemenea inceput nu poate sa spere la cupele europene, doar daca face schimbari serioase in echipa si bineinteles jucatorii sa intre motivati pe teren.

O zi buna!

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  22 iulie 2013, 9:53

asta e „Nue Dinamo”. Nu e Dinu. Nu sint Rivalii.

mangerul Negoita cu Unchiu Motan le pregateste intrarea pe Disney Channel. S-au prins si americanii ca e mai ieftin sa faci desene animate cu nue-dinamaovisti, adica cu oameni adevararati. In toate salile de cinematograf va fi un pian alb, o clona Negoita asigura live coloana sonora iar un Motan gras si ragusit asigura linistea, vinde Sticle cu laptic si stringe, intr-un Borcan, monede pentru nue ciinii-muliculti, care se vor deschide spre Africa, Caucaz si alte tari Europene mai putin cunoscute.
Bani sa iasa. Poate mai da si Pota ceva din Valiza furata, asa cum a promis la Gala Dinamo, mare veselie in cea mai neagra zi a Stelei, alaturi de Potaile Ultrase din tata in fiu, Dragnea si Stroie, pentru a mai aduce niste africani.

PS Prosti sint stelistii daca se prezinta la „Nationala” tarii hotilor. S-o faca nue Dinamo, CFR, Astra, Petrolul, Vaslui si Olguta, minca-v-ar …

alex (2 comentarii)  •  22 iulie 2013, 10:26

„Dinamo fosta mare rivala a Stelei” genial.

edy (5 comentarii)  •  22 iulie 2013, 10:28

Exact asta am remarcat si eu cu ce drept anghelache ne zice ca va urmari jocul din nou ca sa emita pareri despre cum a jucat echipa? pai deja presedintele cel mai afon in ale fotbalului din toata istoria lui dinamo vrea sa se faca si antrenor? daca vrea sa ajute dinamo sa plece mai repede de acolo ca a distrus echipa si o va distruge cu ideile sale invechite si transferurile dezastruoase rodul unor cunostinte fotbalistice tinzand spre zero absolut,orice secunda e pretioasa anghelache da-ti DEMISIA CAT MAI REPEDE!!!!!!!!!

Alecss (18 comentarii)  •  22 iulie 2013, 10:57

Bine, ca Anghelache e un comunist plin de clisee si de expresii de lemn, stiam. Stiam si ca se comporta ca un activist sinistru, care-si da cu parerea despre orice, avand impresia ca se pricepe la tot, doar pt ca-i permite functia, numa’ ca asta nu-i neaparat vina lui. El nu s-a pus singur presedinte, ci a fost pus de patronat. Pe ce criterii, inca nu mi-a clar. Totusi, eu as indemna la putina moderatie si la putina rabdare , pt ca, daca memoria nu ma-nsala, campionatu’ de la penultimu’ titlu’ castigat de Dinamo a debutat cu o infrangere de rasunet.

Miki (198 comentarii)  •  22 iulie 2013, 11:02

Geambașule, în loc să faci o analiză cât de cât serioasă a problemelor din Ștefan cel Mare, te mulțumești să trimiți, ca de obicei, câteva înțepături la adresa Stelei, apoi dai cu bidineaua de vopsea peste dezastru de la Dinamo, ca nu cumva să se creadă că îi critici! Ești mare, ține-o tot așa!

calinescu_ (9 comentarii)  •  22 iulie 2013, 11:09

DACA DINSPRE DOMNUL ANGHELACHE N-AM AVUT NICI CEA MAI MICA ASTEPTARE , IN SCHIMB DEZAMAGIREA CRUNTA A VENIT DIN PARTEA LUI GIGI …..!!!!
NU SE POATE SA SUFERI O ASEMENEA UMILINTZA DIN PARTEA RECASULUI …..!!!!! TREBUIA SA FIE 4-0 ….!!!!
NU-L POTI FACE COORDONATOR AL APARARII PE LUCHIN , CARE NU CAUTA NICIODATA SA SALVEZE ECHIPA DE LA O SITUATIE IMINENTA DE GOL , CE DOAR SA SE DISCULPE,IAR CAND IESE DIN APARARE NU-I IN STARE SA DEA O PASA PRECISA IN ADANCIME …..!!!! ESTE DUS IN NATIONALA PENTRU CA PROBABIL IMPARTE CEI 4000 DE EURO CU CINEVA DIN STAF ….!!!!
LA MIJLOC UN ALT PSEUDO LIDER :COSMIN MATEI …..!!!!
REBUTUL STELEI , NU ARE VITEZA , NU ARE FORTA SI DA UN GOL SAU O PASA DE GOL O DATA LA 10 MECIURI …!!!
BOUBACAR ESTE SINGURUL CARE ARE STIINTZA JOCULUI LA DINAMO SI TU IL SCHIMBI ……????
ASTA A FOST O GAFA IMPARDONABILA ……!!!!
LANGA BOUBACAR TREBUIE ADUS UN INCHIZATOR DE VALOARE SAU TREBUIE JUCAT CU HASANOVICI SAU ELTON ….!!!
IN ATAC SA SE FACA DEMERSURI PENTRU READUCEREA LUI AXENTE CARE SA JOACE LANGA JOEL …!!!
FILIP TREBUIE DAT DE URGENTA IN C SI FOLOSIT PE STANGA CURTEAN SAU READUS MUSAT …!!!

UZUM Victor (5 comentarii)  •  22 iulie 2013, 11:29

:))))

Ai scris articolul asta in continuarea celui de acum cateva zile („Cătălin Hîldan pe tricou. Tristă alegere!”). Ceea ce s-a intamplat cu Dinamo in prima etapa confirma ceea ce ai scris tu acolo, in ciuda comentariilor isterice si a injuraturilor unor dinamovisti creduli si imaturi… In parte o replica pragmatica si ironica contestatarilor, in parte orgoliu si satisfactia analizei corecte si fidele… 🙂

Confirma si asteptarile mele, de altfel… Eu NU POT SA INTELEG cum unii oameni cunoscuti de fotbal (ziaristi dar chiar si antrenori sau conducatori de cluburi) se pot astepta ca doua echipe ca Dinamo si CFR care au schimbat, practic, trei sferturi din echipele de baza, sa joace bine in acest debut de campionat.

Cum naiba sa nu-ti dai seama ca aceste doua echipe, aproape complet restructurate, au nevoie de timp pentru a se omogeniza, pentru a se crea automatisme si relatii de joc, pentru a creste ca grup?

Cat de naiv sa fii sa crezi ca CFR e o pretendenta serioasa la titlu in 2014? Cat de copil sa fii sa crezi ca Multescu ii poate duce in acest an pe caini in cupele europene, cand pe aceleasi locuri se bat Petrolul, Astra si Pandurii (la fel ca anul trecut)? De STEAUA nu mai zic nimic, pentru ca in mod normal nu au cum sa piarda campionatul anul acesta…

P.S. Si inca ceva… Ma omoara comentarii de genul „STEAUA a scartait in meciul cu Ceahlaul, si-a aratat fata umana”. In repriza a doua a meciului cu Ceahlaul, Steaua a avut 4 titulari pe banca, era absolut normal sa piarda din cursivitate, din agresivitate si din precizie… In prima repriza, in mod normal, trebuia sa fie 3-0, la fel ca in precedentele doua meciuri (daca se dadea penalty-ul evident din minutul 36, Jula n-ar mai fi inscris golul Ceahlaului).

eu (2 comentarii)  •  22 iulie 2013, 11:40

cel mai slab campionat pe care l-am vazut.uitativa la ehipele promovate.

eu (2 comentarii)  •  22 iulie 2013, 11:40

daca va uitati la tenis nici federer numai este cea fost…

John. Peris (20 comentarii)  •  22 iulie 2013, 12:17

Tovarasi , am o propunere , Jos Multescu Sus Calinescu !!!

Aurel (6 comentarii)  •  22 iulie 2013, 13:02

la o analiza mai pertinenta dinamo nu a aratat asa rau in comparatie cu cfr care nu a putut sa aiba 2 ocazii cu botosaniu dar sa mai si inscrie tinind cont ca acestia au jucat in 10 din min 9 ,dar daca analkizam si meciul fantasticilor care au avut 2 ocazii si 2 goluri tinind cont ca unul din ele a fost dat din pozitie mare de ofsaid si celor de la ceahlau neacordinduse un 11 m clar si rosu la latoglevici , echipe cfr si steaua ,prima cu achizitii numindule bune si cu o stea caszatoare care a jucat foarte slab ,sau chinuit sa scoata puncte mai ales steaua care trebuie sai dea lui petrescu cele 3 puncte,aceste echipe care au pus probleme sint nou promovate sau echipa scapata de retrogradare in ultimu meci ,eu zic ca timisoara are un lot de locurile 6-10 .. eu o sa tin o evidenta la meciurile arbitrate de petrescu sa vedem cite puncte acumuleaza la sfirsitul turului din deciziile pe care le ia ,eu cred ca o sa aibe puncte mai multe decit cea de pe ultimul loc retrogradabil …. e de urmarit ,cineva il tine boit arbitru sa faca unele interese altfel intr-o lume normala trebuia sa-si gaseasca alt servici ,arbitrajul nu e de el .. posibilele blaturi DA

John. Peris (20 comentarii)  •  22 iulie 2013, 13:08

Sunt sigur dle Geambasau ca dvs. cunoasteti mult mai multe detalii despre acest razboi intern de la Dinamo, doar ca o evidenta eleganta profesionala va face sa aveti o abordare diplomatica a subiectului. In opinia mea lucrurile sunt foarte clare , avem un antrenor foarte priceput Gigi Multescu , un lot bunicel , un Negoita bine intentionat dar usor naiv, un Anghelache semidoct dar cu aere de Profesor Universitar si culmea prostiei ,dupa un prim joc, modest e adevarat, din ciclul comunicare, comunicare dar sa stim si noi se produce scurt-circuitul, declaratii ridicole , sageti dintr-o parte si din alta intre oameni care trebuiau sa formeze o ECHIPA ! Basca nelipsitul Cornel Dinu si a sa ironie fina ,un simbol dinamovist care nu intelege cat rau poate face echipei prin aceasta atitudine de Gica contra mistocarul de serviciu, pacat ca nu a inteles nimic din lectia primita de la Mircea Lucescu si se comporta in continuare ca un clovn !Nu putea sa lipseasca de pe front Don Giovani personificarea raului absolut pentru toata suflarea dinamovista , in stilul caracteristic a inceput lucrarea si in cazul Multescu , locurile 6-8, Balgradean , usor ,usor incearca sa-si desavarseasca opera , pentru dansul am un singur cuvant, SICTIR ! Motive suficiente zic eu pentru dinamovistii adevarati sa vina langa echipa, la bine si la greu , FORZA DINAMO !

IRONMAIDEN (16 comentarii)  •  22 iulie 2013, 13:44

mai bine ai baga o avancronica la meciul din fata parlamentului de miercuri seara!

Cristian (60 comentarii)  •  22 iulie 2013, 14:37

Lol, vrei sa spun impertinenta, domnule Aurel. Mai ales la adresa rivalelor 🙂

sakamoto (2 comentarii)  •  22 iulie 2013, 14:49

Etapele viitoare de campionat, vor dovedi daca Dinamo la Timisoara, a avut o sincopa sau… aceasta este adevarata valoare. Nu-i un capat de tara, Dinamo este in recostructie. Si Steaua a asteptat 7 ani un titlu. Trebuie rabdare la Dinamo, promovati juniori-Mircea Lucesu asa ar fi facut, la fel Boneti- si lasat Multescu sa-si faca meseria. Schimbarea de antrenori, este contraproductiva!

doru (1 comentarii)  •  22 iulie 2013, 14:49

Bun articolul!!!Lotul lui Dinamo este cu mult mai bun decat anul trecut!!!Dar Multescu persista intr-o mare greseala numita danciulescu!chiar nimeni nu observa ca danciu este in plus,nu dribleaza,cade la fiecare duel,paseaza doar in spate!La ce ne foloseste experienta lui danciu cand el greseste ca un incepator?Plus ca il schimbi pe Boubacar cel mai active mijlocas dinamovist!la primul gol Curtean si Filip privesc cum adversarul bate lovitura libera,nu este permis asa ceva!Naumovski a gresit la o iesire pe centrare, in schimb Asanovici este cu 3 clase peste grigore!Un primi 11 ar putea arata asa:Naumovski(Balgradean)- Rus(Fai) Luchin Asanovici Fai(Filip,Radu))- I.Serban(Elton) Boubacar(Hasanovici,Vastag)- V.Lazar(Stratila) Matei Rotariu(Curtean)-Joel(Pape,Balint)!!!Ce vrea mai mult Multescu?Este un lot bunicel!!!In meciul de vineri jucatorii nu au putut alerga,asta e problema!!!Nu are curaj sa promoveze tineri?atunci sa plece!!!!Bonetti a avut curajul sa-l promoveze pe Nica si sa-l tina pe banca pe legume de danciu si a castigat cupa si supercupa!!!RESPECT BONETTI!!!!!ne-am saturat de antrenori plangaciosi!Oare Ceahlaul are un lot mai bun ca al lui Dinamo?!Nu cred!Dar au un antrenor bun!!!!Steaua cu acelasi lot termina pe 5!A venit un antrenor f bun ,Reghe, si castiga campionatul!!!!MULTESCU CIOCU MIC SI LA MUNCA!!!!!NU ESTI IN STARE PLEACA!!!!!FA ECHIPA SA ALERGE,SA SE DARUIASCA!!!!SI AFARA CU DANCIU,ESTE O LEGUMA!!!!!

Aurel (6 comentarii)  •  22 iulie 2013, 15:18

domnule cristi , nu cred ca in scurta mea opinie sa strecurat ceva impertinent ..
IMPERTINÉNT, -Ă adj., s.m. și f. Obraznic, necuviincios, insolent.
singurul care a fost impertinent ,obraznic ,necuvincios pe teren etapa asta din ce am urmarit a fost arbitrul Petrescu care din nestiinta ,prostie , sau interese a pus scorul final pe tabela prin arbitrajul practicat .. tin sa precizez ca si sageata navodari a batut o echipa de mijlocul clasamentului din editia trecuta … sint sigur ca dinamo ,daca multescu e mai atent la alcatuirea primului 11 si nu il face pe sentimente si il face pe valoare lasindul pe danciulescu pe banca etc dinamo o sa aibe un cuvint greu in acest campionat , ce am vazut etapa asta pina acum dara ultimele 2 meciuri timisoara a avut o implicare f buna ,daca ii tin plaminii cum se zice o sa fie o echipa de locul 9-10

Adi Rossonero (3 comentarii)  •  22 iulie 2013, 17:49

Buna ziua domnule Geambasu!stima si respect pentru acuratetea chirurgicala din articolele dvs. As avea o nelamurire vis-a-vis de compatibilitatea concomitenta a functiei de presedinte de club(in liga 1) si cea de impresar. Va intreb ca si un amator de sport, e normal ca o persoana sa detina in acelasi timp functiile amintite mai sus?
un articol lamuritor pe aceasta tema n-ar strica ba chiar ar fi de mare folos amatorilor de fotbal si poate chiar organelor statului.
La mai mare mon-cher!

groparu (26 comentarii)  •  22 iulie 2013, 18:10

Nu e necesar sa reurmaresti jocul ca sa-ti dai seama caer sint greselile cum zice Anghelache/ Acestea au aparut la suprafata ca uleiul, asa ca nu trebuie sa fii mare specialist ca sa vezi: conditie fizica precara, lot neomogenizat, idee de joc lipsa, portar bulgar care nu stie sa iasa pe teren, Danciulescu care se plimba in 2/4 pe teren (chiar nu realizati ca cu el in teren se joaca cu un om minus sau ca nu are ce cauta la mijlocul terenului?), Asanovici si mai rudimentar decit Grigore, lipsa de forta si de viteza, Luchin si Curtean exceleaza in lentoare, pustiul ala care a jucat fundas stinga nu e facut pentru postul asta dar parca nici pentru divizia A. Ca si Thomas , care stie ceva cu mingea dar care nu are fata de virf. Avind in vedere ca asta e lotul in care nu exista jucatori cu tehnica individuala ce se mai poate corecta? 1. asezarea jucatorilor in teren (cu Timisoara s-au cam calcat pe bombeuri).2. omogenizarea lotului. 3. realizarea unei idei de joc. Dar inainte de toate trebuie o pregatire fizica de exceptie. O asemenea pregatire poate compensa multe lipsuri tehnico-tactice existente la actualul lot. In amicale Dinamo nu a aratat ca e in stare sa faca un presing continuu . Doar izolat.E necesar sa participe toata echipa la presing si atunci vor apare rezultatele. Multescu stie fotbal. Totul e sa nu se bage conducerea peste el. Cu lotul actual din rahat nu poti face bici.

gigi (1 comentarii)  •  22 iulie 2013, 21:37

Numarati trofeele, verificati inca o data statisticile … comparati contracandidatii la statutul de cei mari rivali ai Stelei si o sa vedeti ca Dinamo e cu mult peste

Cinezan Vladimir (50 comentarii)  •  23 iulie 2013, 5:49

Trei sferturi dintre echipele Ligii I au arătat că e pâine de mâncat până la apariția bucatelor pe masă. Am văzut fotbal fad, cu caș la gură, jucători de fotbal și nu fotbaliști, amatorism în alcătuirea formațiilor și în declarațiile belicoase de la intersecția de pe care se ștersese tocmai panoul cu direcția către fotbalul – fotbal. Dinamo este pe valul care tocmai ezită să se formeze, nimic nu e gustos pe platoul care ni se servește nouă, celor care am vrea să vedem spectacol acolo unde ne îngroapă imagini cu clișee ruginite. Nicio speranță de mai bine după etapa obosită care tocmai a lansat un alt campionat deja obosit. Nici arbitrii n-au ieșit din stereotipii, au ajutat pe cine trebuie și ne complacem în a accepta, chiar și tacit, acest joc de-a pune puncte în teșchereaua bogătașului. Îi mai beștelim pe fluierașii obedienți, dar tot din obediență le trecem cu vederea greșelile greșiților noștri de salon și degeaba ne întrebăm la o bere dacă chiar aveau nevoie steliștii și ceferiștii să fie blagosloviți, încă de la început, cu schele pe care să se urce mai cu spor. Din sarabanda cu fluierături anapoda reținem doar că deja s-a făcut diferența: Steaua a câștigat două puncte, CFR a pierdut două, și,matematic, sunt patru puncte care vor conta cândva, când unii se vor victimiza degeaba. Că ceferiștii au pierdut punctele pe mâna lor moartă, în ciuda cricului pus sub roata neputinței, e o altă poveste, deși la aceștia e aceeași falsă alergătură după minge ca în sezonul trecut. Am numărat degeaba, alături de musiu Mitică, până la 18, poate ar fi mai bună o partitură cu șase echipe care să se bată între ele de-a lungul unui război de o sută de ani care să se termine în coadă de pește. Până la începerea adevăratului campionat să ne înarmăm cu răbdare și tutun. Ambele fac din sănătate praștie !

adrian_hora (22 comentarii)  •  23 iulie 2013, 7:39

„stelinista” lol
„Aici au de lucrat foarte serios Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache şi Gigi Mulţescu.” nu cred ca multescu e in aceeasi echipa cu lache si fratele negoita :), unu’ e antrenor ceilalti sunt altceva :D.
e pacat de un club cu istorie.

Conti (18 comentarii)  •  23 iulie 2013, 8:26

Dinamo,ce a fost si ce a ajuns.Daca dupa o etapa pun problema antrenorului e foarte grav.Dar si mai grav e faptul ca Negoita si Anghelache se gandesc la 2 ANTRENORI DE DIVIZIA B CHIAR C.Oameni care nu au avut nicio performanta la viata lor,Bergodi si I.Chirila.Anul asta Dinamo se va lupta pentru ramanerea in divizia A.Imi pare rau de Multescu.Stia bine la ce se inhama.Nu si-a pregatit bine inceputul.Pregatirea turului trebuia sa se faca cu meciuri tari nu cu echipe de C si D din Scotia.Dinamo are nevoie de un fundas central ca NELU NUNWEILLER si un atacant ca Raducioiu.Cautati si aduceti, daca vreti sa scapati de retrogradare.

Conti (18 comentarii)  •  23 iulie 2013, 8:30

Dinamo,ce a fost si ce a ajuns.Daca dupa o etapa pun problema antrenorului e foarte grav.Dar si mai grav e faptul ca Negoita si Anghelache se gandesc la 2 ANTRENORI DE DIVIZIA B CHIAR C.Oameni care nu au avut nicio performanta la viata lor,Bergodi si I.Chirila.Anul asta Dinamo se va lupta pentru ramanerea in divizia A.Imi pare rau de Multescu.Stia bine la ce se inhama.Nu si-a pregatit bine inceputul.Pregatirea turului trebuia sa se faca cu meciuri tari nu cu echipe de C si D din Scotia.Dinamo are nevoie de un fundas central ca NELU NUNWEILLER si un atacant ca Raducioiu.Cautati si aduceti, daca vreti sa scapati de retrogradare.
P.S.Ii mai trebuie urgent si un conducator de joc ca Multescu sau Balaci.

Conti (18 comentarii)  •  23 iulie 2013, 8:44

Negoita si Anghelache se gandesc la 2 ANTRENORI DE DIVIZIA B CHIAR C,Bergodi si I.Chirila lipsiti de orice performanta.DINAMO are nevoie de liniste,inspiratie determinare .Anghelache sa-si vada de treba lui pentru ca se pricepe la fotbal precum TROMPETA TURCU.Care vorbea fara sa gandeasca si lasa gura SA VORBEASCA FARA EL.Anghelache ,la fel ca TROMPETA TURCU loveste mingea in colturi ,iar daca se forteaza o loveste ca BORCEA in efect de bumerang.Sa-l cheme pe Parcalab sa-l antreneze si dupa ce va invata sa loveasca mingea ca el atunci sa vorbeasca.Pana atunci ciocul mic!Sau cand o sa aduca un Nelu un Radu Nunweiler ,un Ilie Balaci SI un Camataru laDinamo ATUNCI POATE SA VORBEASCA.Pana atunci capul in nisip domnule Anghelache!Dinamo are nevoie de profesionisti , nu de BAZBUZUCI.Au plecat niste INCOMPETENTI si au sosit altii SI MAI SI.Domnii mei nu aveti voie sa va jucati cu istoria delui mai galonat club din Romania.MAI,LIPA,LUCESCU,DINU,BALACI si alte legende care au trecut prin curtea lui Dinamo,ce fac?Vor sa vada ca Dinamo va avea soarta altei echipe de legenda a fotbalului romanesc,UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Comentează