Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Demonstraţie de forţă. Şi de risipă

Fundaşii îşi dau pase cu călcîiul. Chiricheş, Latovlevici. Mijlocaşii centrali îşi dau pase de gol. Bourceanu, Pintilii. Extremele nu se lasă mai prejos, aşa că deschiderera scorului este rodul şutului în bară preschimbat în gol de latul lui Cristi Tănase. […]

marți, 16 iulie 2013, 9:44

Fundaşii îşi dau pase cu călcîiul. Chiricheş, Latovlevici. Mijlocaşii centrali îşi dau pase de gol. Bourceanu, Pintilii. Extremele nu se lasă mai prejos, aşa că deschiderera scorului este rodul şutului în bară preschimbat în gol de latul lui Cristi Tănase. Tănase eliberat parcă de demonii plictiselii şi blazării. Stanciu tînăr şi curajos. Curajos rimează perfect cu ireverențios. Este o exuberanţă în jocul Stelei care vine din ore de trudă anonimă. Din orele, zilele şi săptămînile acelea nespectaculoase numite stagii de pregătire, cantonamente. Din meciurile amicale, partidele acelea prost filmate, monotone şi greu de privit.

Macedonenii din Skopje nu sînt nici atît de războinici precum străbunicul lor Alexandru cel Mare, nici atît de tehnici ca sîrbii şi croaţii de care s-au separat. Alexandru cucerise lumea călare, ei vor să se califice călătorind cu autocarul. Este problema lor, asta ne spun atacurile Stelei. Sînt modeşti? Îi vom face să arate şi mai modeşti! Istoria se face meci după meci, etapă după etapă. Tur după tur. Roş-albaştrii au ritm şi fluenţă în acţiuni. Parcă şi gazonul de pe Arena Naţională a început să arate a gazon, aşa că şi acţiunile pe flancuri se văd mai bine. Pasele curg odihnitor, liniile se strîng şi se desfac după nevoie. Jocul Stelei este aerisit, simplu, la îndemînă. Risipitor. O hrană uşor de digerat pentru orice microbist. Este pecetea tuturor lucrurilor autentice, în spatele cărora stau nopţi încărcate de gînduri şi tricouri pline de transpiraţie.

3-0 la pauză şi la final pentru Steaua împotriva lui Vardar Skopje este genul de rezultat care predispune ori la superlative, ori la muţenie admirativă. Fotbalul arătat de campioană nu este fără cusur, aşa cum susţine entuziasmat colegul Bogdan Socol la microfonul Digi Sport.

Tinde însă către ceva foarte important în vederea luptelor viitoare cu adversari care călătoresc şi cu avionul, nu doar cu autocarul. Steaua de azi arată promiţător. Ca un edificiu perfectibil şi solid. Totuşi, drumul pînă în grupele UCL e lung, Laurenţiu Reghecampf este un antrenor foarte bun, dar nu este Antonio Gaudi, iar Steaua nu are măreţia Sagradei din Barcelona. Altfel, chiar dacă sună a blasfemie, pentru credincioşii săi Steaua înseamnă mai mult decît toate catedralele din lume.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Seneca (8 comentarii)  •  16 iulie 2013, 21:53

Eh. Hai sa nu fim prea critici asa devreme. Totusi este primul meci oficial al Stelistilor si apana unal alta au facut un meci foarte bun, au atacat tot timpul, nu au tras de timp. Macar la mentalitate terbuie apreciati.

alex (2 comentarii)  •  16 iulie 2013, 21:54

cota lui Piovaccari a mai crescut dupa acest meci ??)))

GERULA666 (5 comentarii)  •  16 iulie 2013, 21:56

Macedonenii astia din „MACEDONIA” nu sunt stramosii lui Alexandru cel marein niciun CAZ!
AStia 99,99% sunt SLAVi, si peste 60% wsunt de origini BULGARE, pna si numele jucatorilor dina ceasta seara erau BULGARESTI!

Cristi (3 comentarii)  •  16 iulie 2013, 21:57

Domnu Geambasu, folositi, domne mai multe predicate in propozitii, ca de-aia exista in limba asta romana a noastra. „Si virgule in loc de punct.”, cum v-ati fi exprimat in locul meu.

Cristi (3 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:02

Stanciu tînăr şi curajos. Risipitor. Curajos rimează perect cu ireverenţios.
Propozitii care l-ar putea inspira pe Creanga. Minunat.

ferent dan (1 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:02

minunat articol ft frumos ai cuprins tot ce era de spus vreau sa te felicit pentru ca meriti ! cand e cazul sa criticam, criticam, dar cand cineva isi face treaba foarte bn trebuie sa-l laudam ! si sa sti ca cine face un lucru bun ii face pe cei care le apreciaza sa astepte doar lucruri bune de la acea persoana.

Cristian Geambaşu (301 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:04

GERULA 666
Ei chiar asta pretind ca sint, urmasii lui Alexandru Macedon. D-aia a si fost disputa diplomatica pe care au avut-o cu grecii. Daca sint sau nu e o discutie pentru istorici.

Cristi
Ca sa inteleg bine, zici ca sint propozitiile prea scurte, dar au prea putine predicate. Pai nu asa ar trebui sa fie?

adi_stelistul (454 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:08

Nu ma asteptam la confuzia cu Alexandru Macedon, stramosul macedonenilor din Skopje. In conditiile in care stim toti ca acronim-ul FYROM a fost un compromis intre dorinta guvernului din Skopje de a pastra numele Macedonia si furia grecilor pentru ca niste slavi, care n-au nimic de-a face cu anticii greci, vor sa poarte numele vechiului regat al lui Alexandru. Sau e o figura de stil pe care n-o inteleg.

Cristi (3 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:08

Inteleg ca unele propozitii nu au predicat din simplul fapt ca trebuie sa exprime mai puternic niste chestii, dar parca sunt prea SF pentru un articol de sport in care se pot pune pe foaie foarte clar intamplarile unui meci de fotbal.
Una peste alta, nu se astepta nimeni la un alt rezultat; Vardar o echipa mai mult decat modesta pentru o campioana.
Respecte!

adi_stelistul (454 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:09

Scuze, am postat dupa raspunsul dat lui Gerula. E absurda pretentia macedonenilor totusi. Zice-se ca sunt cam bulgari. 🙂

Gabriel (1 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:16

Felicitari pentru articol. Imprimati cronicii dumneavoastra un stil artisitc – supus criticii bineinteles. Intr-o lume a sportului mult perfectibila e placut sa mai gasesti si astfel de lucruri. Doar asa cred, iubitorii de sport care stiu sa citeasca si sa inteleaga si alte limbi de circulatie internationala se vor intoarce si la presa scrisa in frumoasa noastra limba romana. Multumesc si felictari inca o data.

observator_federal (32 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:18

1. Echipele (chiar reprezentative) din Macedonia, Albania, Bosnia, .s.a. sunt capabile de surprize de scor care fac „sarea si piperul” la pariuri.
2. Steaua face un joc ultra energic uneori, fara mari veleitati tehnice, iar faptul ca Reghe „se arunca” iar la pronosticuri cu termen precis gen „doua saptamani” privind maximul de forma (FIZICA) mi se pare straniu.
3. Mult biliard la goluri, putine executii clare…
4. Sa nu se mai laude Mitica cu nivelul Ligii 1, sa fim seriosi…

maximuspqr (36 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:19

Joc spectaculos, are Steaua jucatori de clasa, sper sa ajunga toate echipele romanesti cit mai departe.
100 de victorii in meciuri europene!
Nu ai lacrimat de emotie maistore cind ai scris asa frumos si obiectiv despre Steaua? Poate iti face o bucurie Multescu si la anul prindeti Europa. Felicitari pentru articol.

Ion (12 comentarii)  •  16 iulie 2013, 22:35

prost filmate sună maliţios, din moment ce Look tv a transmis meciurile. Roş-albaştrim în acest caz, se scrie cu doi „i”, după câte cunosc. Cuvântul „risipă” din titlu a rămas în titlu şi nu e explicat/detaliat în text.

iustin (35 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:02

@observator federal :
1.si petrolul la fel
2.ti se pare degeaba
3.vezi pasa lui pintili si executia in bara a lui popa de la golul 2 si lasa tu si alte sporturi ca nici prin fotbal nu te scalzi prea bine.golul lui pitilii cu ce te deranjeaza?
4.liga lui mitica in europa, adica acolo unde conteaza, e reprezentata de ani buni de steaua cu performante bune si decente de unde si calificativul bun pe tara pe care il avem.

costin (2 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:11

nu inteleg de ce faci atata misto de calatoria cu autocarul…parca in Romania situatia e mult mai buna…ar trebui sa invatati sa scrieti articole sportive despre meciul din teren nu povesti si articole jignitoare catre adversari

mosu (12 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:15

sincer s-a fiu sunt placut surprins de calitatea de antrenor constructor a lui Reghe.de data asta Becali a nimerit-o.are si cu ce antrenorul ,ca i-a adus cam tot ce era mai bun in tara .bafta.sper sa vedem steaua in grupe.

Ionut (8 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:34

Steaua e prima echipa preocupata de partea fizica.
Azi am cititarticolul in care se vorbea de cresterile musculare ale jucatorilor, un subiect care in Romania este necunoscut. A se vedea jucatorii anemici de pe la alte echipe.

Cei mai buni jucatori ai ultimilor ani au fost in primul rand mari atleti: Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Ibrahimovich si chiar Messi (am vazut 2 poze la diferenta de 1 an in care se vedea ca a lucrat pentru definirea masei musculare).
Un alt exemplu este Bayern Munchen. A se compara Robben intre momentul venirii si acum.

LEANDRO (2 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:40

GEMBASU NU SPUMEGAI DE URA LA TV CONTRA STELEI CA SA FIE SUSPENDATA DE UEFA SI RETROGRADATA?!!, ACU TE BUCURI?, PE TOATE CANALELE SPORTIVE?, CIND ESTI SINCER?..CRED CA NICIODATA..

ionut (1 comentarii)  •  16 iulie 2013, 23:43

Sincer te credeam rapidist ori de cate ori te-am auzit vorbind pana acum de steaua .Cautai parca nod in papura si cand jucau bine dar acum ai spus exact ce ai vazut,o echipa solida ,poate prea buna la ora actuala pentru liga 1

AlexandruG (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 0:15

Felicitari Cristian Geambasu pentru inca un articol bun !

Mihai (24 comentarii)  •  17 iulie 2013, 0:16

Frumos. Insa, nu exista Antonio Gaudi, cum, gresit il numesc mai toti romanii, ci Antoni Gaudi.

Terente si Titina (2 comentarii)  •  17 iulie 2013, 0:41

Mai baiatule, scrii de atita vreme si tot prost o faci. Prost de tot, nu asa, doar prost de duzina. Salbaticii stilistice? Cacalau, maria ta: „deschiderera scorului este rodul şutului în bară preschimbat în gol” ..Aolio m-ai ametit de tot, sutul are roade si mai si preschimba; cind, ma rog, inainte sau dupa ce da roade? Si hai, spune-mi, chestia cu Alexandru cel Mare e doar asa, stilistica, nu? Tu stii de fapt ca macedonenii de azi se inrudesc cu el precum vrabia cu difuzorul, corect? Ei vezi, mersi, m-am linistit acum..Mersi si ca ne-ai pus iar al punct, Reghe nu e Gaudi, Steaua nu e Barcelona, samd, tot toada Europei raminen, cum o dam, cum o sucim. Ai dreptate, ce sa zic, iti mai ofer chiar si un argument pe deasupra: daca ai ajuns tu gazetar, ma rog, sportiv, dar, totusi, gazetar atunci chiar la coada cozii sintem

Adi (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 2:05

In regula, problema cu grecii / macedonenii ar putea fi „rezolvata” inca de pe vremea lui Alexandru, care – sa nu uitam – nu a fost primit la jocurile olimpice, … nefiind grec! Asadar problema cu apartenenta macedonenilor la istoria grecilor este cumva mai recenta, deci … dar hai sa nu intram in detalii prea „detaliate”… La fel si in cazul descendentei populatiei actuale din cea „alexandriana”… Sa lasam istoria pentru cine are timp si surse de studiu, si sa luam latura artistica a articolului :).

Alexandru Makedonski (4 comentarii)  •  17 iulie 2013, 4:06

Un articol inutil, scremut, inconsistent, pe alocuri ilar. Domnule Geambasu, v-ati gandit vreodata sa va apucati de altceva? V-ati face un bine. Si noua…

Cristian (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 6:14

Un articol stupid, cu niste comparatii si alaturari de termeni absolut inutile de parca ar fi compunerea unui pusti de clasa a 5-a, care nu mai stie ce infloritui si fraze pastelate sa mai scrie. Si toate astea s-ar justifica daca meciul ar fi fost unul din grupele CL macar, contra unei echipe clasate in top 3, din Spania, Germania, Italia etc.. Doar ca meciul a fost unul de tur preliminar, contra unei echipe obscure pentru Europa, din Macedonia.

Alex One (122 comentarii)  •  17 iulie 2013, 6:58

Felicitari Steaua,rezultat bun dar normal, nimic deosebit,sa nu ne imbatam cu apa rece.Mai jucam, mai vedem cand ne vom intalni cu aia care au bani de avion. PS. Mult amatorism la Vardar atat la nivelul echipei cat si la cel al suporterilor.Amarasteni, parca si Serif Tiraspol era mai rasarita.

marcu (12 comentarii)  •  17 iulie 2013, 8:25

@Ion, e de mirare problema cu i-urile pe care o are Geambasu (vezi si intr-un raspuns catre @Cristi, cica „propozitile sunt scurte”) care, totusi, pe langa alti „fatuci” de la gsp, e baiat cat de cat citit.
Atat doar ca sa nu te astepti sa se corecteze, pentru ca tot aici, la gsp, fudulia e cat casa.
Articolul e bun, chiar spune ceva.

George (5 comentarii)  •  17 iulie 2013, 8:43

Piovacarri ala este impiedicat, cine l-a adus? Ce sa mai demonstreze mai tarziu, ca l-am vazut toti. E o fasaiala clara ca lumina zilei, mai bine cu Costea ratangiul.

Ion (12 comentarii)  •  17 iulie 2013, 9:09

@marcu: O fi spunând ceva, eu aveam câteva obiecţii legate de limba română şi de faptul că din titlu te aştepţi la o chestie pe care apoi domnul Geambaşu o lasă în aer.

Nae (2 comentarii)  •  17 iulie 2013, 9:19

Cu cca. 10 minute inainte de inceperea meciului Vali Moraru , la Digisport 1 a vazut pe stadion cam 15.000 de spectatori iar din cronicile meciului aflu ca au fost 40.000. Ce sa inteleg : are o problema cu ochii sau o problema cu Steaua ?

vlad (96 comentarii)  •  17 iulie 2013, 9:57

@Nae ambele sunt adevarate…. eu am ajuns cu 25 minute inainte pe stadion si era aproape gol. Dar s-a umplut rapid inainte de meci si au tot continuat sa vina oameni pana la pauza. Nu stiu daca a fost cum a zis Meme ca oamenii au facut o confuzie intre tur si returul care o sa fie pe ProTV saptamana viitoare cu o ora mai tarziu. Ii fac deja reclama de peste o saptamana si asta e… Oricum, ce e cert, la pauza se umplusera ambele tribune complet, peluza sud inelul 1 si 2 la fel, inelul 3 doar cateva sectoare… iar la peluza nord a fost cam pustiu. Asa pt informarea ta, o peluza intreaga are 10.000 locuri…. deci da, au fost 40.000 oameni aseara. 40725 ca sa fiu mai exact :))).

Mihai (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 10:53

„Alexandru cucerise lumea călare, ei vor să se califice călătorind cu autocarul.”

Cu paralela asta m-ai facut efectiv sa rad. Dupa stilul acesta de a scris, chiar nu ma mira ca nu ai mai primit niciun premiu din 2007. Ba mai mult, ma intreb cum de l-ai primit si pe ala.

filip (13 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:09

Bun articol!!

costi (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:13

alexandru macedon nu avea nimic comun cu macedonenii astia despre care scrieti dumneavoastra. astia sunt din fosta yugoslavie, adica slavi, veniti in balcani cam la 1000 de ani dupa moartea lu alexandru. macedonenii aia vechi erau alt popor, unii zic ca ar fi o ramura a tracilor, altii zic ca ar fi greci. vechii greci ii numeau pe macedoneni barbari, deci nu prea ii considerau frati. noi n-avem taria si inteligenta sa spunem ca au fost traci. un lucru e cert, ca alexandru a fost exclus de la jocurile olimpice pe motiv ca nu era grec, iar mama sa, olimpia era din neamul tracilor. deci domnule geambasu ati sbarcit-o rau cu asta. slav oricum nu era.

SAG (25 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:15

Ce ma bucur ca a fost 3-0 ! Ce rau imi pare ca nu a fost 6-0 ! Se putea si meritam din plin. Bravo, Steaua !

Buerebuistas (5 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:18

Magnfique . Bis , Bis

xolv (21 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:18

Credeam ca odata cu incarcerarea ciobanului, vom scapa de comparatii megalomanice inutile. Insa discipolii ii duc opera mai departe fara ca el s-o ceara. Il invoci pe gaudi doar ca sa-ti exprim neincrederea in echipa al carei joc va permite sa va castigati painea zi de zi ?? De-abia astept un Badea sau un Gadea care-l injura pe Voiculescu in figuri de stil precum Geambasu. De-abia astept.

Buerebuistas (5 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:20

@Nae : Nu , ci usor penibil , la acel moment erau intr-adevar 15 mii, dar in 10 minute de la inceperea meciului am fost 40 de mii . Sanatate si respect

Bond (1 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:28

Dragi suporteri ai altor echipe,
Dacă vreţi ca viitorul nostru campionat amărât să fie, cât de cât, disputat şi să nu aveţi parte de umilinţe îngrozitoare şi de suferinţe de neimaginat, rugaţi-vă ca STEAUA să intre în Champions League; numai jucând acolo, va mai scădea puţin din forţa ei uriaşă. Altminteri, va câştiga la pas campionatul şi Cupa şi orice echipă pe care o va întâlni, o va spulbera cu 6 sau 7-0. Dar începeţi să vă rugaţi, cât mai des şi cât mai mult, chiar de astăzi! Aţi înţeles?

Buerebuistas (5 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:37

@Cristian : „Articol stupid” si „comparatii si alaturari de termeni absolut inutile ” , inseamna ca nu ai vazut conferinta de azi a lui dinamo 🙂

calinescu_ (3 comentarii)  •  17 iulie 2013, 11:56

CINE LE MAI CUMPARA PUNGULITZE ASTORA ???????
NUMAI BAYERNUL I-A MAI UMILIT ASA PE CEI DE LA BARCA …..!!!!
AFLATI NUMITORUL COMUN…..!!!!
:))

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  17 iulie 2013, 14:55

„Steaua înseamnă mai mult decît toate catedralele din lume.”

multumim pentru articol, placut caci vine de la unul suspectat de cultura, nu de stelism.
E greu sa nu vezi ca Steaua emana atita forta incit place si Sticlelor. Se gasesc totusi ciumpas care se leaga de forma articolului si de originile unui popor, de parca toate popoarele ar putea sa aiba asa origini sanatoase, asa eroi si oameni mareti ca stramosii si urmasii acestor ciumpalaci.
Nu cred ca Vardar e slaba, caci Petrolul e sigur buna. Cred ca au ratat ambele pregatirea de vara.
Chiar Steaua a inceput confuz, multe pase greste, dar m-a surprins si pe mine siguranta si puterea de lupta pe care o emanau Tatarusanu, Bourceanu si Tanase. Nu ma asteptam la atita forta imediat dupa stagiul greu de pregatire.
In conditiile in care Steaua nu poate cumpara un virf si un mijlocas, caci banditii dau in finantator, sint fericit sa vad ca Nicolici vrea sa invete, tine cu dintii de echipa, Pintili devine creativ, participa la un-doi-uri si ataca perpendicular, iar Iancu a fost ieri o adevarata revelatie. Cu asa un Iancu chiar nu mai avem nevoie de nimic. Totul e sa-l tina, sa inteleaga ca fara munca nu mai poate zburda mult.
Sint putin suparat ca Tanase a pus mina pe adversar. Te poti trezi la greu fara cel mai important om, chiar acum cind lipseste si Chipciu. Daca mai pleaca si Chiriches chiar ca trebuie sa te rogi ca Iancu sa se creada Hagi.

PS multumim Steaua, singura catedrala ce-a mai ramas, inca o lectie de lupta si forta data banditilor care conduc tara. Pe ei!

octav (7 comentarii)  •  17 iulie 2013, 17:16

ALEXANDRU MACEDON nu are nicio legatura cu baietii de aseara; era TRAC, cu educatie elena, iar baietii de aseara vorbesc o limba slava, asemanatoare cu bulgara.

uzu (4 comentarii)  •  17 iulie 2013, 18:49

sunt deacord ca steaua arata bine, joaca un fotbal placut, si par puternici.
atat.
in rest, urla ziarele despre marea isbanda contra lui Vardar . articole scrise fara sa existe multe de spus. scremute, cum zice cineva aici …
despre victoria lui CFR cu Braga (3 – 1) la Cluj, nu s-a scris nici a zecea parte. Si Braga nu e Vardar …

maximuspqr (36 comentarii)  •  17 iulie 2013, 19:08

Interesant este faptul ca unii sufera pentru succesul altora mai mult decit sufera pentru esecul propriu.
@17 Nentori, foarte corect punctat

yogi (6 comentarii)  •  18 iulie 2013, 7:26

salutam cu ”bucurie” reantalnirea cu cel mai ”sublim” cuplu de cretini urlatori,pardon comentatori ai lui digi.
singura speranta de a scapa de ei ar fi un schimb de experienta prin Congo,Botswana,mine antipersonal sau sa-i agate dna-ul cu ceva.
Felicitari Steaua!
Iata ca s-a ivit si motivul de a scapa de inca unul care nu are contract cu prodanca. Cum ma,te lupti aprig cu gigi,ca sa-l mentii in lot si p-orma il dai afara?!

Comentează