Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Pulhac egal Dinu. Plus 81 de ani de fotbal

Nu comparăm epoci, ci atitudini. Şi ar trebui să ne uităm spre trecut cu mai mult respect

Statistica te poate duce în legendă. Slavă Cerului, nici o legendă nu s-a născut încă din statistică! Totuşi, de joi seară, Cristi Pulhac […]

vineri, 24 august 2012, 6:21

Nu comparăm epoci, ci atitudini. Şi ar trebui să ne uităm spre trecut cu mai mult respect

Statistica te poate duce în legendă. Slavă Cerului, nici o legendă nu s-a născut încă din statistică! Totuşi, de joi seară, Cristi Pulhac este din punct de vedere matematic egalul lui Cornel Dinu. Fundaşul stînga de 28 de ani tocmai a bifat a 33-a prezenţă în cupele europene sub tricoul lui Dinamo, performanţă care îl aşază alături de fostul căpitan al lui Dinamo şi al „naţionalei” din anii ’70. Cei care au apucat să vadă fotbalul acelor vremuri, fiind martori şi al celui din zilele noastre, se vor revolta. Vor clătina din cap, privind dojenitor pe sub lentilele groase ale ochelarilor. Blasfemie! Lezmajestate! Bancuri proaste!

Cei mai tineri, ferice de ei, vor face ochii mari, numai buni pentru o poză haioasă postată pe Facebook. Şi care-i problema? Ia mai lăsaţi-ne cu amintirile voastre prăfuite, cu boşorogii voştri expiraţi! Şi nu ne mai plictisiţi cu Dinu, cu Dumitrache, cu Dobrin, cu Liţă, cu Radu Nunweiller, cu Balaci! Pe ăştia îi avem acum, cu ei defilăm! Pe ei îi încurajăm, ei sînt idolii noştri. Nu-i exclus ca mulţi dintre suporterii de astăzi ai lui Dinamo să gîndească aşa.

Aproape 20.000 de oameni care ţin cu băieţii din Ştefan cel Mare au fost joi seara pe marele stadion şi i-au încurajat. De la început pînă la sfîrşit, într-un dureros exerciţiu de ataşament. Echipa nu jucase mai nimic, dar ce a deranjat cu adevărat nu a fost inferioritatea fotbalistică a lui Dinamo prin comparaţie cu Metalist, ci lipsa ei de revoltă. Nu posesia pipernicită, nu absenţa driblingurilor, nu pasele greşite au compus imaginea de trupă de pripas a formaţiei antrenate de Bonetti. Dinamo a pierdut fără demnitate fotbalistică, sufocată de mediocritate.

Aici comparaţia Dinu-Pulhac îşi găseşte adevărata dimensiune grotescă. Dinu a fost şi el driblat la viaţa lui, dar nu a căzut în fund. Nu s-a predat speriat nici atunci cînd, în Mexic, Pele, Tostao şi Jairzinho arau careul „naţionalei” păzit de cel care încă nu devenise Procurorul. Dinu a jucat 454 de meciuri pentru Dinamo, neîntrerupt din 1966 pînă în 1983, marcînd 53 de goluri. Dinu are 75 de partide la „naţionala” României, pentru care a înscris 7 goluri. Dinu era fundaş, apoi a urcat mijlocaş central. Pulhac este şi el tot fundaş şi trece ca un fotbalist cu un redutabil şut cu piciorul stîng. În aproape 160 de meciuri pentru Dinamo, Pulhac a înscris 3 goluri. În ritmul acesta, un exerciţiu aritmetic banal arată că lui Cristi i-ar trebui încă 2777 de meciuri şi 81 de campionate pentru a egala numărul de goluri al lui Dinu. Dacă nu credeţi, refaceţi calculul. Apoi încercaţi un restart asupra perspectivei pe care o aveţi despre fotbalul „desuet” al anilor în care un libero devenit ulterior mijlocaş la închidere înscria cît un golgeter al zilelor noastre.

P.S. Dario Bonetti a vorbit la conferinţa de presă despre lipsa de caracter a unora dintre jucătorii lui, iar lumea s-a inflamat. Nefiind nici pe departe un admirator al italianului, care mi se pare arogant şi superficial, ţin totuşi la o precizare. În limba italiană, termenul de caracter nu defineşte neapărat o trăsătură morală a unei persoane, ci o anumită atitudine. Bonetti nu a vrut să spună despre jucătorii lui că sînt lipsiţi de caracter, ci doar că nu au dovedit tărie morală şi personalitate în momentele dificile.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Amatorul (3 comentarii)  •  24 august 2012, 18:33

Este greu de comparat deoarece a crescut viteza jocului. Conditia fizica este un factor primordial fara de care nu faci fata nici macar in liga a III-a . Pe vremuri erau unii care traiau numai din tehnica ,azi nu stiu daca ar face fata? Cu toate acestea respect pentru legende ,valori si felicitari ptr art.

Claudiu (4 comentarii)  •  24 august 2012, 18:37

Domnul Geambasu, Pulhac aseara a fost huiduit, cand a preluat banderola de la Catalin Munteanu, s-a strigat din SUD „Unicul Capitan este Catalin Hildan” … Pentru mine Pulhac nu este un idol, este idol daca ne apucam sa bem, sa facem misto, dar cand aveam 10-12 ani, nu cred ca as fii putut sa joc fotbal si sa-mi imaginez ca-s Cristi Pulhac, un betiv, un curvar.

DELIGHTT (2 comentarii)  •  24 august 2012, 18:42

Foarte adevarat!

DDG (11 comentarii)  •  24 august 2012, 18:44

Nici macar vina lui Pulhac nu este….
Din pacate Dinamo se scufunda in mediocritate mai mult,si mai mult pe an ce trece.Vina apartine doar personajelor pe care suporterii Dinamovistii ii injura meci de meci..dar injuraturile lor din pacate nici nu ne trimite inapoi in timp..nici nu goneste camatarii din fruntea clubului.
Ma asteptam sa pierdem..dar vroiam sa vad jucatorii cum se lupta pe teren…
Datorita varstei mele nu i-am prins pe Dinu,Dumitrache,Nunweiller,Piti Varga….dar idolii mei,cei pentru care am inceput sa iubesc Dinamo au fost Kirita,Florentin Petre,Catalin Haldan,Marius Niculae,Tararache…din pacate in actuala echipa a lui Dinamo nu mai exista un jucator ca cei mai sus mentionati…Dinamo a devenit un refugiu al jucatorilor mediocri care accepta orice pentru 10.000 si se roaga ca intr-o zi sa prinda un transfer…oriunde ..doar in strainate sa fie..pana atunci acei 10.000 pe luna sunt suficienti…Bamboo e deschis,Bianca e libera,steaua e numai una se aude pe laptop….cam asta este viata fotbalistului dinamovist….
Cat despre Pulhac…cred ca nici el nu mai stie exact ce cauta pe teren…stie insa ca trebuie sa primeasca banii la timp….

DDG (11 comentarii)  •  24 august 2012, 18:46

nu ne trimit inapoi in timp..nici nu gonesc ***

Murmurel (1 comentarii)  •  24 august 2012, 18:55

Datorita faptului ca „toti romanii vorbesc italiana”, se intimpla extrem de des ca translatorul lui Bonetti sa traduca in mod defectuos si sa dea nastere la confuzii. Merge si-asa!

alex (5 comentarii)  •  24 august 2012, 18:55

Pulhac este fotbalist????))

flo_ax (3 comentarii)  •  24 august 2012, 19:06

Daca Pulhac era fotbalist, mai juca pt Dinamo? Simplu…

Serban (1 comentarii)  •  24 august 2012, 19:13

Inter – Dinamo 1:1
Dinamo – Inter 3-2
Dinamo – Hamburg 3-0, castigatoare CCE
Dinamo – Dinamo Minsk 1-0
Dinamo – Everton 5-1
si lista ar putea continua cu meciuri memorabile in care am pierdut sau facut egal, dar in care AM JUCAT FOTBAL DE LA EGAL LA EGAL cu Liverpool, Aston Vila, Sampdoria, etc.
A vazut cineva din staful si din componenta lotului actual aceste meciuri (integral, nu altfel)?
Le poate pune la dispozitie acestora aceste meciuri?
Sa ajunga sa se aproprie ca joc de ceea ce a inseamnat Dinamo si dupa sa mai apara sa dea declaratii ca si fotbalisti.
Eu acest Dinamo il vreau inapoi!
RUSINE!!!!

Robert (12 comentarii)  •  24 august 2012, 19:27

Sunt multe de spus… In primul rand performanta unui fundas nu se masoara in goluri si de aici aritmetica cu cei 8mii de ani lumina intre cei doi e deplasata. Revenind la prestatia cu Metalist, trebuie spus din capul locului daca vrem sa fim lucizi, ca a fost un raport inegal de forta, valoare si talent. Esta ca si cand te-ai duce cu Mobra la Moto GP. Nu e vina fotbalistilor sau a antrenorului si in final nu e vina nimanui; romanului i-a placut din totdeauna sa dea vina pe cineva sau pe ceva. Patronul din Ukraina are o avere de 3 miliarde de Euro (sau Dolari?) si investeste fara masura in echipa lui de fotbal. Bravo lui! Asa se cheltuiesc banii facuti usor sau cu un UZI in mana (mana ta sau a celor apropiati). Nu am sa le aduc vreo alta vina actionarilor dinamovisti, decat ca in situatia in care bugetul alocat e tot ce pot face ei pentru acest club, ar fi foarte frumos din partea lor sa scoata clubul lal vanzare. Poate se va gasi cineva cu fonduri cu adevarat competitive in acest sport sa fie interesat in achizitionarea lui.
Pana atunci nu aveti dacat sa va luati de saracu’ Pulhac sau de antrenor, sunt numai povesti…
Acelas lucru e valabil si pentru restul echipelor din tara. Performanta in acest sport nu se poate face decat cu valoare care inseamna lot de valoare comparabila cu cea a competitorilor.
Respect!

CLA (43 comentarii)  •  24 august 2012, 19:55

NICI UN CUVANT DESPRE ALEXE? CE SE INTAMPLA CU EL ? ESTE DE NERECUNOSCUT. CAT DESPRE PULHAC,CACI AM FOST LA MECI, LA UN MOMENT DAT AM ZAMBIT RESEMNAT…0 LEI IN TRANSFERURI? O FOTBALISTI!

bazileon (82 comentarii)  •  24 august 2012, 19:55

Cu multa mahnire sunt de acord cu articolul. Si PS-ul este corect, dar la cat de pe romaneste sunt lipsiti de caracter majoritatea actualilor dinamovisti, putea lipsi.
O echipa fricoasa si mediocra. De altfel daca ai vazut meciurile cu Tnu Severin si chiajna, ce-ti mai trebuie?
Ca doar nu era prezenta Dinamo sa se „autodepaseasca”!

dan (1 comentarii)  •  24 august 2012, 20:00

am crescut cu povesti frumoase despre generatia anilor ’70. din pacate, am facut greseala sa ma uit la intregistrari cu meciurile romaniei de la cupa mondiala din 1970.

le-a dat amerom, actualul protv. pot spune cu mana pe inima ca fotbalul respectiv era cumplit de plictisitor.

da, dumitrache a facut cateva faze superbe, dar am ajuns la concluzia ca frumusetea fotbalului din acea epoca consta in asteptarea acestor faze. altfel nu imi explic aceasta idolatrie stupida.

si aici ajung la singurul punct comun cu teoria domnului geambasu: nu ar trebui sa luam prea in serios comparatii de acest fel. le facem o nedreptate celor de acum si celor de atunci.

DAN (3 comentarii)  •  24 august 2012, 20:08

Pai da, domnule Geambasu, normal ca nu esti un admirator al lui Bonetti, ca doar omul nu este vreo sluga de-a fratilor Becali (impresarii)!!!
Ba mai mult, a indraznit si inca indrazneste sa-i infrunte de cate ori are ocazia!
Iar acestia, la randul lor lovesc in el de fiecare data cand jocul scartaie la echipa!
Bine ca ti-a placut Ciobotariu, care, dupa parerea mea si a multora, era un papa-lapte, iar echipa sub comanda lui, desi la inceput a avut niste rezultate uimitoare (oarecum norocoase), juca exasperant de neconvingator!
Mai bine uitati-va la investitiile (pecuniare) jalnice efectuate de „mult iubitii” actionari de la Dinamo, in vara aceasta!
Bonetti ce sa faca, saracul, joaca si el cu ce are in ograda proprie, doar nu o sa intre el pe teren!
E drept ca unii jucatori au fost adusi la insistentele sale, dar, sa nu uitam ca a cerut si el jucatori in limita bugetului extrem de zgarcit oferit de actionari!
Faceti doar o comparatie intre investitiile efectuate de primele trei echipe clasate sezonul trecut, si Dinamo, si va veti da seama cam despre ce vorbesc eu!

theli (2 comentarii)  •  24 august 2012, 20:18

Bugetul la Dinamo e extraordinar de mare, jucatorii sunt de o valoare incontestabila, salariile sunt uriase, s-au investit sume uriase in transferuri, dar BONETTI E DE VINA ! Patetic !

sinel (5 comentarii)  •  24 august 2012, 20:22

sa nu fim rautaciosi si sa-i numaram bietului baiat golurile ci mai bine – vorba unui ilustru contemporan – sa-i numaram ouale, adica centrarile din care s-a marcat. Eu de la meciul Lazio-Dinamo (acum fix 5 ani) mai tin minte doar una din meciul cu Chiajna din retur. E ceva…si inca ceva: e ciudat cum „mai marii” din fotbalul romanesc orice jucator gen Alexe, Chiriches, Bogdan Stancu, etc se transfera numai la Barcelona, Chelsea sau Inter. Dar Espanyol ce are?Sau Fulham?

edy (5 comentarii)  •  24 august 2012, 20:22

bravo domnule geambasu exact lucrul asta care provine din lipsa de cultura fotbalistica a multor din cei care alcatuiesc masa de sustinatori ai echipelor romanesti ai celor ce alcatuiesc publicul de la tv sau de pe stadion il tot vad si innebunesc cand il vad cand cei care azi la 18,20,25,30 de ani care au crescut cu jucatori ca pulhac,semeghin,fratii costea sau dodel tanase il fac deseori vad oameni care zic multe de rau de dinu mai ales atunci cand l-a atacat pe stoica grav de multi au avut atitudinea ca cine e dinu sa vorbeasca tanase? grav daca am ajuns sa comparam unul din marii jucatori ai romaniei jucatorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui dinamo cu un manelist care nu s-a remarcat decat prin scandaluri prin discoteci si strambe la brat e grav si arata cunostinta si priceperea fotbalului de catre fanii de azi care nu e de mirarea ca e egala cu a oamenilor care conduc echipele romanesti azi iar lipsa rezultatelor de ce ne mai mira atunci?
eu am 20 de ani dar mi se pare ca m-as insulta pe mine insusi sa compar un pulhac cu cornel dinu un sandu boc cu dragos grigore,un tucudean cu dudu georgescu sau mopsu dumitrache sau vreodata pe hagi cu tanase sau chipciu e ridicol numai cand alaturi numele astea daca i-ai vazut in inregistrari pe cei vechi si comparandu-i cu cei de azi devine chiar grotesc cum ati zis si dvs

DINAMO / Constanţa (3 comentarii)  •  24 august 2012, 21:18

Pulfuck, cel mai slab şi fricos fundaş din România.Punct.

FCD in ADN

l0gan (14 comentarii)  •  24 august 2012, 21:20

ce putem face noi suporterii care tipam de un an de zile la d l actionar broscoiu badea sa transfere jucatori !!pe de o parte ma bucur de rezultat ptr ca altfel asa zisi actionari ai lui dinamo nu o sa incaseze nici un ban de bagat in buzunar pe de o parte imi pare rau de culorile clubului si istoria lui !!!!!
ce sa facem cat timp d l badea o sa conduca acest club dinamo va avea 0 performante!!nu se poate doar cu jucatori transferati degeaba si jucatori din liga 4 sa faci performanta !!!nu cred ca actionarii astia inteleg ceva din acest sport

sundance kid (39 comentarii)  •  24 august 2012, 21:28

@ dan …Probabil ca pe tine te-ar ”siktiri”si cum a luat Iolanda Balasz titlul Olimpic la saritura inăltime nu de alta dar atunci se sărea stilul ” capră ”…))) !

gix (2 comentarii)  •  24 august 2012, 21:33

Spui dinamo, spui rusinea fotbalului romanesc!! S-a vazut ca Metalist e cu o clasa peste frustratii din groapa, dar sa vii sa spui ca unii catelusi au facut non combat, ca sint de vina fratii Becali…e jenant. Si totusi tipic pt complexatii din Stefan cel Mare care isi ascund neputinta in comploturi si alte baliverne. Imi doresc ca in grupe Steaua sa pice cu Metalist. Ii vom bate. Forza Steaua!!!

adi_dinamo (10 comentarii)  •  24 august 2012, 21:37

SA LE FIE RUSINE LA TOTI JUCATORII….ii auzi in conferinte de presa cum ca”speram ca macar acum suporterii sa vina sa ne sustina”….bah ratatilor…noi venim la fiecare meci….la Brasov am cantat pana in minutul 94 desi v-au calarit stegarii deabea am facut 2-2 chinuit…cu Chiajna la fel..acum cu Metalurg am facut o atmosfera UNICA IN ROMANIA!!!si voi ce faceti???

eu (2 comentarii)  •  24 august 2012, 21:47

a avut si pulhac momentele lui bune,acum i-a trecut timpul,dar sa nu dam vin acum pe el pentru nenorocirile de la dinamo,sa fim seriosi ,dinamo nu se scufunda din vina lui pulhac!

ave_biancorossi (1 comentarii)  •  24 august 2012, 23:30

dl geambasu face o analiza pertinenta.
ca de obicei.

daniel (10 comentarii)  •  24 august 2012, 23:32

Nu vad un articol in care sa se faca diferenta intre il luce si dinu .Unul a plecat impins de dinu de la dinamo dupa ce nea facut cunoscuti in europa jucand si semifinala europeana cu o echipa tanara de mare valoare construita de el iar celalalt dinu a ramas sa conduca dinamo in picaj total alaturi de impresarii becali si borcea.Pulhac face parte din politica dinu -borcea becali ca mai joaca poate il vede careva sal ia mai luam un ban il aducem gratis inapoi si tot asa jucam pe sentimentalisme si nonvaloare este era dinu ca era il luce e inchisa de mult amintirile ne raman de la el prezentul e dinu-borcea -becali

gery76 (78 comentarii)  •  25 august 2012, 1:49

@daniel
-Daca toti sustinatorii lui Mircea Lucescu sunt agramati ca tine,atunci mai bine s-ar ascunde ,nu trebuie sa se chinuie intr-atat incat sa devina de-o penibilitate extrema.
-Ca fotbalist Cornel Dinu ,a fost 2 clase peste Lucescu si oricand Procurorul intra in primul 11 all-time al Romaniei,iar daca unii nu stiu,Lucescu are ”principalul”rol in nefolosirea lui Dobrin la Mexico’70,mereu fiind frustrat de valoarea extraordinara a lui Gicu Dobrin,ca sa nu mai spun ca Lucescu Mircea este omul care si-a batut joc de-o generatie uluitoare cu Lung,Stefanescu,Iorgulescu,Ungureanu,Hagi,Camataru,Coras,Boloni+Lacatus,Iovan,Stoica,Piturca pe care dintr-un orgoliu inimaginabil nu i-a selectionat decat extrem de rar sau chiar deloc ,selectioner ce se putea califica direct si de pe locul 2 intr-o grupa extrem de accesibila cu Anglia,Finlanda,Irlanda de Nord si Turcia .
-Insa marele Luce a pierdut 4 din 4 cu Irlanda de Nord ,echipa ce s-a facut de ras in Mexic ,cu o medie de varsta sarita de 30 de ani,ciuca batailor pe plaiuri mexicane,iar Finlanda era printre cele mai slabe 5 echipe din Europa .

Herbert Holyoake (43 comentarii)  •  25 august 2012, 3:40

Imi cer scuze pentru comentariul meu tardiv la articolul unii editorialist GSP de acum citeva zile privind situatia clubului meu Arsenal FC. De ce spun clubului meu ?Fiindca la 1894,intr-un miting al asociatiei lucratorilor de la fabrica de munitii Woolwich,s-a hotarit constituirea unui club de fotbal,club nascut cu un an mai tirziu.Unul din membrii fondatori s-a intimplat sa fie stra-strabunicul meu,un oarecare Reginald Adam O’Brian.nr de card 14.Intr-un sertar inca mai pastrez acest card impreuna cu portofoliul cu 2 procente din actiunile Arsenal Holdings PLS.Au costat in 1894 in jur de 30 de lire sterline.Acum costa vreo 25 mii.As putea primi de la Usmanov 100 mii. Nu merita sa-ti vinzi sufletul !
Arsenalul meu trece,intr-adevar,printr-o period a mai grea dpdv al performantelor,dar ca viitor este asigurat economic.Singurul club cu stadion propriu (deja achitat),fara datorii bancare,cu balanta in negru de peste 20 milioane anual si cu investitii solide care aduc anual peste 10 milioane.Complexul Highbury Square are peste 700 de apartamente si un shopping mall.Chiria nu e de loc ieftina in North London!
Cind FairPlay UEFA lege va intra in vigoare,cind sugar daddy money nu vor intra in balanta ,ce club va putea concura cu Arsenal ?Ce club va mai putea plati 30-40 milioane pe un jucator ?Man U,Real,Barcelona ?Cluburi cu sute de milioane datorii la banci,cluburi care an de an merg din deficit in deficit.Daca,sa zicem,Real dovedeste un beneficiu de 10 milioane(ma indoiesc),va putea achizitiona jucator de numai 10 milioane.
Un alt club intr-o situatie similara cu Arsenal e Bayern,si atit !

cosmin (11 comentarii)  •  25 august 2012, 7:35

Dinamo mai are aprox 10 ani de trait din istorie…
Fie se va desfiinta fie va ajunge o echipa de divizia B sau C.
Pt cei care nu cred ca se poate intampla asa ceva, uitati-va la Poli sau Craiova.

caine rosu 18 (49 comentarii)  •  25 august 2012, 7:49

Nu port, încă, ochelari de vedere dar i-am văzut jucând pe cei din generaţia Guadalajara, atât la TV, cât şi live! Nu se pot face comparaţii în ceea ce priveşte atitudinea între Dinu şi Pulhac. Dacă ultimul ar avea măcar 33 la sută din atitudinea pe vare o avea Dinu nu mai era nevoie să-i numărăm meciurile şi golurile!
Felicitări, Cristi! Geambaşu, ce credeaţi!!

Obiectiv (63 comentarii)  •  25 august 2012, 8:37

In totalitate de acord cu dumneavoastra!
Pulhac n-a mai reusit de vreo 5-6 ani o centrare buna, iar Dinamo repeta obsesiv prestatiile jalnice, sub conditia echipei si a jucatorilor care o compun, mai ales in cupele europene! Daca ar fi fost sa se respecte diferenta de valoare dintre Dinamo si Metalist, intalnirea de joi s-ar fi incheiat la egalitate!
Diferenta enorma intre Vaslui si Dinamo, ca prestatie si atitudine!

gavras (7 comentarii)  •  25 august 2012, 9:18

sunt dinamovist si chiar imi pare rau de pulhac.dar nu se regaseste,nu stiu,poate asa e natia asta de romani .delasatori si inchistati,cat despre bonetti a fost jucator,nu antrenor,nu are nicio treaba si asta este vina actionarilor,nu se joaca nimic si toti care au fost la dinamo nu au bagat bani,au castigat bani,sincer cred ca eu as antrena mai bine,ma jur pe viata mea.

calinescu_ (15 comentarii)  •  25 august 2012, 9:45

CA DE OBICEI CRISTI NE ADUCE ARTICOLE IN CARE ISI ETALEAZA INEGALABILUL SAU TALENT….!!!!
CATEGORIC , DINU A FOST UN MARE FOTBALIST , SANGELE LUI SARBESC CLOCOTEA DE FIECARE DATA ….!!!!
MAI TINERII NOSTRI SUPORTERI IL VAD PE CATALIN HILDAN UN SIMBOL A LUI DINAMO …..!!!!!
DE CE NU S-AU UITAT PUTIN LA CITEVA MECIURI A LUI DINU CORNEL , A LUI DUDU GEORGESCU , A LUI MIRCEA LUCESCU , A LUI FLOREA DUMITRACHE , A LUI GIGI MULTESCU SAU A LUI IONEL AUGUSTIN …..?????
EI AU ADUS GLORIE CULORILOR DINAMOVISTE …..!!!!

tavi (7 comentarii)  •  25 august 2012, 12:52

OK, numai ca Dinu a jucat intai mijlocas central si apoi fundas ; este de notorietate faptul ca a fost retras pe fund la nationala pentru a juca Lita Dumitru la mijloc , pentru ca avea un joc mult mai luminos.

doru (73 comentarii)  •  25 august 2012, 12:54

In sfarsit intelege cineva ce a spus Bonetti! In loc sa se traduca mentalitate, asa cum era corect, toti au tinut-o cu caracterul! Poate si intentionat, ca sa mai inlameze spiritele un pic. In rest aveti dreptate, cu mentiunea ca nici Dinu nu a avut performante internationale. E adevarat ca in vremea aia nu prea avea nici o echipa romaneasca. Iar problema cu mentalitatea e discutabila, atat timp cat Bonetti a avut libertatea totala in alcatuirea lotului si a echipei. Dezamagitor si disconfortabil, un meci pierdut dinainte sa inceapa. Parca se indeplinea o formalitate neplacuta.

Georrge (1 comentarii)  •  25 august 2012, 12:54

A fost o faza in timpul meciului, nu mai stiu in ce minut in care Pulhar primeste o pasa cam tare in banda. Un fotbalist care vrea sa castige un meci, sa dovedeasca ca are vointa ar fugi dupa acea minge chiar daca el crede ca are putine sanse, dar Pulhac care este o „vedeta” crede ca e mai bine sa nu se oboseasca prea tare fuginda dupa acea minge si decide sa se opreasca. Faza acea a aratat lipsa de valoare si determinare cu care Dinamo se confrunta. Nu mai zic de zecile de pase date gresit. Pase simple care orice FOTBALIST ar fi reusit sa le reuseasca. Si sper in continuare ca acest „antrenor” sa aiba putina minte si sa il lase pe Balgradean in poarta.

wolf (3 comentarii)  •  25 august 2012, 13:36

Nu poti sa faci o comparatie intre cei doi. Pulhac a fost un junior bun (am avut onoarea sa joc impotriva lui la echipele de juniori:)))) dar din pacate a devenit un jucator de duzina, in schimb Cornel Dinu a fost un jucator de exceptie. Mesaj pt Herbert : „Aici discutam despre Dinu, Pulhac si Dinamo in nici un caz de Arsenal. Eu te sfatuiesc sa postezi pe blogul lor oficial si sa ti vinzi actiunile cumparate cu 30 lire de strabunicul tau. Povestea e interesanta, ar putea deveni subiectul unui roman pe viitor”.

popa (3 comentarii)  •  25 august 2012, 21:21

Pulhac a fost junior la grupa 1983 antrenata de alta legenda ION PARCALAB era tot timpul fortat (impins) de administratorul delegat Cornel Dinu care avea cativa protejati la toate grupele de juniori.In alta ordine de idei in 2000 DINAMO a castigat titlul national la juniori 1983 stiti cati mai joaca azi fotbal ? NICIUNUL

durden (270 comentarii)  •  26 august 2012, 15:19

sincer,cred ca exagerezi.dinamo n-a jucat atat de prost,ci s-a intalnit pur si simplu cu un adversar net superior.driblinguri au fost,mai mult pt ca matei a driblat cat toata formatia ucraineana la un loc.determinare ca la tucudean,n-am vazut la nici unul dintre cei 22 de jucatori de pe teren.plus ca de incercat,au incercat toti,s-au zbatut,numai ca n-au putut.cu mica observatie ca pulhac intr-adevar a fost lenes si lipsit de chef,nu numai de talent…oricum,asta este,iar vedem europa la tv si anul acesta.chiar si asa,Hai Dinamo!Caine pana la moarte!

lebateauivre (3 comentarii)  •  9 septembrie 2012, 19:05

pulhac si dinu: alaturarea acestor doua nume te arunca in ridicol; poti sa schimbi si cu moti, tot aia…

Comentează