Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Steaua şi cercetătorii mexicani

Se poate întîmpla să joci bine şi să nu cîştigi. Dar asta este doar o întîmplare

Cercetătorii mexicani au stabilit că dragostea durează 4 ani. Apoi se transformă în altceva. Prietenie, tandreţe, camaraderie, interes comun, salvarea aparenţelor, oricum altceva decît […]

luni, 12 decembrie 2011, 10:09

Se poate întîmpla să joci bine şi să nu cîştigi. Dar asta este doar o întîmplare

Cercetătorii mexicani au stabilit că dragostea durează 4 ani. Apoi se transformă în altceva. Prietenie, tandreţe, camaraderie, interes comun, salvarea aparenţelor, oricum altceva decît dragoste. Aceiaşi oameni de ştiinţă mexicani (în fond, nu puteam rămîne la nesfîrşit cu cercetătorii britanici!) au precizat că un om îndrăgostit dezvoltă o suferinţă comparabilă cu aceea a unei boli psihice. Studiul se limitează din păcate la relaţia dintre doi indivizi, bănuiesc heterosexuali, aşa că extensia spre iubirea unui suporter pentru o echipă, de fotbal, ar putea aduce unele completări. Dacă nu cumva ar schimba concluziile.

Am certitudinea că mulţi dintre cei 35.000 de oameni care au venit sîmbătă seară pe Naţional Arena ţin cu Steaua de mai mult de 4 ani. „Ţin” este aici în sensul de „iubesc”. A iubi necondiţionat o echipă de fotbal nu este un exerciţiu mai simplu decît a iubi nemăsurat o femeie. Ea poate fi ieşită din formă şi capricioasă. Nu contează. Dragostea rămîne intactă. Ea, echipa-femeie, te poate dezamăgi, în cazuri extreme te va trăda. Ciudat, dragostea nu moare, se amplifică. Ura este cîteodată tot o formă de iubire.

Teoria mexicanilor nu explică deloc de ce 35.000 de români cu ocupaţii, aspiraţii şi nivel social diferite vin într-o seară friguroasă de decembrie pe stadion, continuînd să iubească de ani şi ani aceeaşi echipă, deşi ea nu mai cîştigă campionate şi trofee, nu (prea) mai cîştigă nici derbyuri şi, în general, arată obosită, nearanjată, neofertantă în sensul freudian al termenului. Mînaţi de un sentiment inexplicabil, cei 35.000 îngheaţă în tribune şi speră. La un moment dat, la fel de neaşteptat, echipa-femeie răspunde. Se metamorfozează şi devine echipă-echipă. Îşi aduce aminte că trebuie să joace fotbal, că poate să joace fotbal, cu dăruire, cu inspiraţie, fără teama că va fi fluierată. Pleoapa tumefiată a lui Tănase, care a continuat să alerge şi să paseze. Foarfeca scurtă a lui Mihai Costea şi foarfeca amplă a lui Florin. Execuţiile de fotbalist-fotbalist ale lui Rusescu, plonjonul de portar-portar al lui Tătăruşanu, deposedările de fundaş-fundaş ale lui Geraldo. Suma acestor gesturi înseamnă răspunsul la iubirea absurdă a oamenilor din tribună.

Steaua a jucat bine contra CFR-ului. Bine, consistent şi frumos. Rezultatul e preţul plătit tocmai pentru bucuria de a juca frumos şi consistent. Echipa-echipă şi suporterul-suporter s-au regăsit. Asta este într-adevăr o veste proastă pentru ceilalţi. Şi pentru cercetătorii mexicani.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

Rapidescu (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 11:16

vezi ca in 6 decembrie 1988 a scris Ioan Chirila in Sportul ceva similar. sau poate stii prea bine.

Agamitza (32 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 12:42

Bravo dom’le, imi place ca n-ai scris nimic despre Balaj. Nu stiu daca e corupt dar stiu ca UEFA nu l-a retrogradat degeaba. CFR a luat-o pe urmele lui Dinamo, „mare” echipa in liga lui Mitica si zero in Europa.

Stefan (10 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 13:07

@Rapidescu: am citit si articolul lui Ioan Chirila. E foarte frumus dar seamana doar ca si idee.
Nu vreau sa ii iau apararea jurnalistului contemporan dar putem aprecia ambele articole la fel de mult. Bine… Geambasu nu e Chirila….dar poate sa aspire!
Mie mi-a placut articolul!

Meka (34 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 13:28

Nici nu ma mai intereseaza daca Steaua castiga campionatul acesta si nici nu vreau sa ma mai gandesc la orice altfel de pretentie in acest sens… in primul rand vreau sa vad Steaua jucand cel putin la fel de bine pana la sfarsitul sezonului si ma pot multumi si cu acest lucru… pentru ca sunt sigur ca vor veni si rezultatele pana la urma. Sa avem acest ghinion la toate meciurile dar sa jucam fotbal.

Român de la Cetatea Albă (6 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 13:40

vestea proastă e că sezonul se încheie, iar în primăvară echipa-femeie va avea din nou comportament de echipă-curvă. patronii ştiu de ce. aia e.

vasco (267 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 14:02

Fassss!!!Vai si amar si de Steaua si de suporterii ei.Daca sunt multumiti de ce ofera Steaua acum sa fie sanatosi,sa mearga la meciuri si sa-i bage bani in buzunar marelui barbat al neamului,patron de succes si mare europarlamentar.La urma urmei fiecare cu publicul lui,asa au facut averi fabuloase si manelistii,pe prostia si incultura maselor de trogloditi,admiratori ai altor trogloditi.”Aceasta este tara,acestia sunt oamenii ei….”era un titlu de emisiune la TVR pe vremea lui Ceausescu.Rezon!!!

zob79 (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 14:06

Cel mai bun articol al tau din toate timpurile

Ovidiu (19 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 14:32

Ne place sau nu, jumatate cu ei au venit pentru ca-l plac pe „nea Gigi”. Daca nu ma crezi, intreaba-i cine a marcat la Sevilla.

dutu (3 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 14:53

Un articol placut ,dar asteptam ceva despre Madrid-Barca.Daca Tomas Roncero a fost capabil sa scrie un articol in care sa elogieze si sa recunoasca superioritatea echipei catalane si nu a venit sfarsitul lumii,inseamna ca dragostea pentru echipa-femeie nu te orbeste decat pentru o perioada de timp,sau te lasa macar sa ai ,pentru un moment,o sclipire de luciditate.Acum urmeaza (sau se v-a lasa asteptat)si sclipirea dumneavoastra,pentru a putea spune Cristian Geambasu jurnalistul-jurnalist.

Meka (34 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:09

@ vasco – Sa inteleg ca tu nu te-ai aflat prin aia 47 ? Datorita acestei mentalitati ati ajuns „aia 47 din Stefan cel mare.” Noi venim la stadion.. voi rupeti canapeaua. Nu le dai bani patronilor dar le dati televiziunilor, care la randul lor dau o parte din bani tot la patronii din fotbal. Nimeni nu se duce la stadion pentru Becali. Ultima data cand am verificat, toata lumea scanda pentru Steaua si nu pentru Becali . Dar in mintea ta usor influentabila… probabil ca nu mai exista decat vocea invidiei si a deziluziei. Dar daca ai fi complet deziluzionat ma gandesc ca nici nu ai mai intra pe site.. deci esti si un fel de ipocrit.

Mihai (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:10

frumos comentariu, vorba colegului dumneavoastra Andrei Niculescu: Cînd iubeşti pe cineva fără să ştii de ce, abia atunci e iubire.

starchild (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:22

1. 2 tribune si o peluza pline pe national Arena inseamna cel putin 40.000 de fani. O singura Peluza nu are cum sa aibe peste 15.000 de locuri.

2. Nu stiu cum va faceti voi ca uitai de fiecare data ca fotbalul nu insemna numai Liga lui Mitica. Steaua este pe 8-a oara consecutiv prezenta in grupe de EL, UC sau CL. Celelalte echipe romanesti nu au atatea prezente, toate adunate in ultimii 8 ani de zile. Asta arata ca Steaua este cea mai performanta echipa din Romania, pentru ca: 1. si-a obtinut locul european prin balariile din Liga lui Mitica, 2. s-a calificat mai departe in grupe (btw, e singura echipa din Europa cu 8 calificari consecutive, in lumea meritului in care accesul direct nu conteazxa) si 3. A prins si 3 primaveri europene in acest timp. In consecinta, Steaua este cea mai bine clasata echipa romaneasca. Steaua nu a pierdut nici o confruntare din postura de cap de serie.

3. In ultimul deceniu (clasamentele relevante nu se fac pe luni si pe jumatati de campionate), Steaua a castigat 3 titluri de campioana a Romaniei, 2 cupe si 2 Supercupe, mentinand in paralel o prezenta europeana consistenta (vezi punctul 2), o dubla prezenta care nu a fost la indemana multor cluburi din Europa, gen Ajax, Glasgow, Celtic, etc. Dinamo a mai castigat 3 titluri, dar fara sa conteze nici la nivelul de furnica in Europa, echipa impricinata ocupa locul 1 intr-un clasament UEFA al echiploe care au pierdut cele mai multe confruntari din postura de cap de serie. Pe langa realizarile amintite mai sus, in primul sau deceniu de fotbal profesionist, Steaua s-a batut head 2 heat la titlul de campion in 7 din 10 ani, fiind de departea cea mai prezenta echipa in zona lupteui la titlu si a locurilor cu acces in cupele europene.

4. Steaua este singurul club din Romania care investeste permanent si consistent in jucatori, pe modelul cluburilor Europene care vor ceva de la fotbal, altceva decat talharia sezoniera introdusa in fotbalul romanesc de CFR si preluata ulterior de Urziceni si Otelul. Timisoara si Craiova au tinut trena pentru o vreme, dar au fost vindecati la urgenta de acest sindrom.

5. Luati toate meciurile derby jucate de Steaua in ultimii 10 ani, sau 5 daca va e lene. Vedeti cate penalty-uri a primit Steaua si cate adversarii, vedeti cate eliminari a primit Steaua si cate adversarii din aceste derby-uri. Vedeti care este echipa care avut posesia, si care este echipa care a avut bulanul, vedeti ocazile, suturile pe poarta, spre poarata, barile. Imi aduc aminte cum statea Lobont in poarta si urmarea ca la Multiplex mingea cum se duce incontinuu bara de pana si el se minuna cum poate fi atat de bulonaos pentru un dinamovist.

De ce nu ar avea cel mai performant club din Romania, din toate timpurile, din ultimii zece ani, din istoria CL, EL sau UC, stadionul plin? Dati-mi un singur motiv. Din cauza lui Balaj? A lui Mitica Balcesti? Becali poate? Ca nu a urmat cursurile avansate de ‘Furt, Talharie si Diversiune’? Nu exista nici un club in Romania care sa ofere ce ofera Steaua, cu Gardos suspenda jumate de sezon, cu celalat fundas central decent spitalizat, Cu cele mai bune transferuri accidentate, Tatu si Balan, noi oferim urmatorul lucru: MAGARUSUL, cu toate echipele astea de cartoane animate de presa. Asta oferim noi, fanilor.

Ps. Nu stiu cum sa-ti spun dar daca de trofee duce lipsa Steaua…! Peste zece ani de acum incolo, cand CFR si Vaslui vor fi doar ecouri indepartate, Steaua va fi incontinuare Steaua, cu 3-4 titluri pe deceniu, cea mai rezilienta echipa romaneasca in Europa, cel mai mare fandom, si cea mai mare audienta de Meci. Si in pentru a comemora acest post, voi depune personal o coroana de flori ros-albastre la morimntele actualilor conducatori din fotbalul romanesc.

Online (3 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:25

Foarte frumos articolul. Felicitari….
PS: Multi dintre cei care comenteaza aici nu au fost in viata lor pe unde stadion sa sustina Steaua…dar online…in spatele unei tastaturi&unui monitor…stau..comenteaza…isi dau cu parerea..din nou…din nou…din nou…oare nu se plictisesc?

feroviaru (5 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:34

Si uite o veste proasta de la un cercetator feroviar…NU NE PUTETI BATE,AM FACUT EGAL LA VOI…:)))asa rezulta din cercetarile mele dom’ stelist

ex-pitesteanul (157 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:40

frumos articolul. dar n-a fost chiar asa de frig, chiar a fost placut. si nu toti cei care au fost la meci tin cu steaua. multi au fost sa vada stadionul si fotbal de calitate. si meciul chiar a fost spectaculos. chiar daca au fost greseli si ratari foarte multe, meciul a fost frumos. si, e chiar calumea sa vezi un meci pe national arena. esti aproape de gazon si nocturna chiar e calumea, nu e genul ala de semiintuneric ca la stadioanele cu pista.

ps: in calitate de ex-pitestean :P, dupa foarte mult timp, am fost incantat de prestatia lui cristi tanase

sebas (6 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 15:51

@vasco, multa dreptate ai. Lipsa de educatie e problema principala a societatii romanesti.

robert_rapid95 (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 16:14

Se vede ca na mai fost in romania niciodata asa stadion vine tarani din toate colturile tarii sa il vada ma mir ca nu vine si din tarile astea vecine gen bulgaria serbia care nici ei nu au cine stie ce stadioane asta nu e dragoste ce se intampla la steaua eu cred ca e pur si simplu curiozitatea care ii atrage pe oameni la meci nu uitati ca rapid a stat 10 ani in divizia B si tot sa mentinut ca suporteri ca galerie chiar au fost si 10 mii de oameni la craiova cand era sa luam campionatul asta e adevarata dragoste pt echipa la steaua eu zic ca e dragoste pt stadion

vlad (96 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 16:28

Nenumaratii premianti nobel mexicani certifica veridicitatea rezultatelor legate de dragoste :)). Ar trebui sa editezi articolul si sa modifici in 45000, eu vin de la case si asa nebunie nu am mai vazut de la meciurile din primavara cand am ajuns in semifinala (deloc intamplator, tot pe Lia Manoliu… ca pe Ghencea, sistemul de ticketing e extraordinar, 30 de case de bilete, tiparire a biletelor pe loc, nu la nu stiu ce tipografie… si naiba, iti puteai alege si ce scaun voiai!!! …. toti ar trebui sa ia exemplu de la ce se facuse acolo in Ghencea!!!!) ….. O sa fie chiar 55000, daca isi destupa mintea Argaseala si deschid si toate sectoarele inchise in peluza Nord… de ce as fie sacrificate 10.000 locuri pentru 50 de ciprioti???

VASI BADEA (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 16:40

” A iubi necondiţionat o echipă de fotbal nu este un exerciţiu mai simplu decît a iubi nemăsurat o femeie.”

Genial domnule ,Geambasu, ati sintetizat si combatut ceea ce ”cercetatorii mexicani au incercat sa demonstreze”.
Dragostea pentru Steaua mea nu a durat doar 4 ani sau ca dureaza doar de 4 ani.Ea e nemarginita si cateodata neanteleasa dar ea a existat,exista si va exista desi cateodata nu o inteleg si ea nu vrea sa ma inteleaga.
Steaua e o stare de spirit, te ridica ,te coboara ,simt ca nu mai respir, parca ma omoara. E neanteleasa, capiata ,dar imi aduce bucurie si iubire nemarginita!!!
”Ura este cîteodată tot o formă de iubire.”
Da urasc STEAUA pana la moarte si dincolo de ea.

filip (13 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 16:44

Daca Steaua ar fi pe primul loc cum e Dinamo ar fi 50.000 de oameni la fiecare meci. Uitati-va ce cozi s-au format astazi la casele de bilete. Suntem unici si sper ca Steaua sa continua tot asa. Asta e fotbalul adevarat cum a fost cu CFR cu 35.000 oameni in tribune, mi se facea pielea de gaina. Cristi te apreciez foarte mult si urmaresc cu multa atentie emisiunea cand esti invitat u la gsptv. Te respect pt faptul ca desi simpatizezi cu alta echipa esti impartial, nu ca si colegul tau Decebal care are o rautate de neimaginat. Mai nou unii colegi de ai tai spun ca suporterii vin la meci pt stadion. Dc nu au venit la meciurile otelului pt stadion? Te rog sa aduci in discutie acest subiect la tv.

Hai Steaua!!

kfk (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 17:08

Ma scuzati ca va deranjez, dar au fost si vreo 200 de suporteri CFR Cluj, ceea ce pentru un meci in deplasare e destul de mult.

Apoi, l-ati mai vazut pe unul agitat prin tribuna a II-a care abia se abtinea sa sara in picioare cand a dat gol CFR Cluj? Ala eram eu.

Nu, nu vreau sa spun ca CFR Cluj are mai multi suporteri decat Steaua. Vreau sa spun un adevarat prea lesne ignorat de presa: suntem si noi printre voi. Putini, dar suntem.

sorin (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 18:13

Articol plin de simtire si in acelasi timp intelegere a fenomenului fotbal dar, mai ales, a ceea ce inseamna Steaua in viata multora dintre romani si nu numai. M-am bucurat sa vad ca se refera strict la relatia Steaua – suporteri, ca nu pomeneste de exagerarile unui vremelnic in viata echipei, de aroganta unuia pus sa imparta dreptatea desi nu stie ce inseamna aia decat daca, intamplator, coincide cu interesele proprii, ca n-a dus in derizoriu un fenomen pe care de disparitie – dragostea uneori greu de inteles pentru echipa favorita, in cazul de fata. Iar cuvintele par sa vina din suflet mai curand decat din analiza rece a unei, speram, repetabile minuni a a fotbalului saracit de patroni vremelnici, saracit de semnificatii si adevarate valori.

george (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 18:21

Nu va mai tot intrebati degeaba, sunt multi spectatori care vin la meci pentru ca se joaca pe noul stadion, steaua bucuresti, echipa care facea cele mai multe blaturi inainte de 89, care lua cu japca jucatorii altor echipe (abia asteptau sa merga in armata tinerii jucatori ca-i si legitimau la steaua) nu are cum sa aiba atatia suporteri.

feroviaru (5 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 18:36

KFK…TE IUBESC TATI…asa am fost eu in Italia la un meci Inter-Sampdoria…stateam printre interisti suporter DORIAN fiind.A fost fantastic…sper sa fi simtit si tu la fel

Un stelist (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 18:49

Va rog sa nu bagati in seama cea ce zic toti frustrati de rapidisti .Sunt un stelist printe prieteni rapidisti ….

Bond (6 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 19:13

@kfk.
Poate in tot stadionul au fost 200 de clujeni…dar sus in peluza poate vreo 30-50 maxim. Legat de cozile la bilete, asa este am fost si eu in seara asta dar majoritatea biletelor de la tribuna I si II au fost amanetate de bisnitari…pacat…nu cred ca ar trebui vandute mai mut de 4 bilete pe acelasi buletin/CI

Cosmin (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 19:27

Da, dar cand doamna, deja, se va muta in bordeiul de la marginile Bucurestiului, cand iubitul-iubit isi va da seama ca drumul e mult mai lung, ca bordeiul e mai mult un cort, fara toalete, fara parcaje si aceasta doamna frumoasa nu-l va mai primi cu respectul cuvenit, barbatul-barbat va alege calea pustnicului, locul cald, comod al unui fotoliu cu amintirile unei doamne frumoase intr-o casa frumoasa, cu vesminte de la vestitele case de moda din Occident.

Alan Dala (8 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 19:29

robert_rapid95:

In numele limbii romane, sper ca greselile gramaticale si cele de exprimare/logica, le-ai facut la „caterinca;” altfel e grav…

Cosmin (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 19:31

<>

Dle Vlad, daca dumneata crezi ca asta e exemplul de urmat in managementul unui club, inseamna ca am innebunit cu totii. Era normal sa se vand, parte on-line, parte la case. La toate casele de bilete. Casele din Pierre de Coubertin erau inchise. De ce era nevoie de o coada pana la Patinoar???!!! Exemplu de urmat… Ori noua ne e dat sa stam la cozi… E sportul nostru preferat!

mario jardel (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 19:57

pt ala de se da mare rapidist si zice ca la meciurile stelei e dragoste pt stadion…oare doaar Steaua joaca pe acest stadion…eu cred ca mai e si otelu si rapid…la ei de ce nu mai vine lumea sa iubeasca stadionu?dc dinamos s-a ferit sa joace derbyu cu Steaua pe acest stadion…le era frica sa nu fie dominati la ei acasa…rapid a avut 3000 de suporteri cu hapoel si mai ai curaju sa vorbesti …pai asta mi se pare o mare rusine .ne faceti de ras in europa si voi si otelu…nu inteleg de ce cereti sa jucati pe un asemenea stadion…de castigat nu castigati nimik…steaua a avut la un singur meci de campionat cam cati spectatori vin pe giulesti un sezon intreg…pur si simplu nu intelleg astfel de oameni au curaju sa deschida gura…sa nu mai pomenim de faptul ca nici o brigada din adevarata galerie a Stelei nu si-a facut aparenta la meciuri

mario jardel (2 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 20:00

iar asta cu CFR ca au fost 200 in deplasare …bai amatorule …200 e ca si cum nu ar fi…Steaua are cate 2000 de fani in deplasarile din afara tarii…mai bine taci si asteapta meciu cu steaua din retur ca sa mai umpleti si voi stadionul

pymkye (1 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 20:40

@robert_rapid 95 – Daca in ’95 esti nascut, atunci mai bine ai pune mana si ai citi o carte, mai bine ai sta mai mult la scoala decat sa-ti dai cu parerea pe aici.Nu de alta dar poate inveti sa scrii.
p.s. : este cumva un articol deaspre Rapid, sau de ce-ti dai cu parerea?

milovan_djilas (22 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 20:52

@Starchild
Bravo, domnule ! De mult nu am mai citit un comentariu atat de bun si de adevarat. Forza Steaua!!!!!

ioan (20 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 20:59

Miercuri se scrie istorie , sa fiti pe faza . Vaslui si Steaua in Europa .

vasco (267 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 20:59

@Meka,
nici nu inteleg ce vrei sa spui cu 47,esti beat?Oricum esti dovada clara ca am dreptate in chestia cu „trogloditii”.N-am vrut sa ma cobor,dar m-ai obligat cumva,pentru ca te-ai simtit,pe buna dreptate ,in grupul respectiv.Locuiesti prin ilfov?Iti plac semintele?Din pacate pe minunatul stadion nu va lasa…Ce sa-i faci,dragostea ta pentru St(ina)eaua lui becali cere si sacrificii.Am fost stelist si ma mindresc cu asta,dar nu mai pot fi,Steaua aceea a murit.

Enola Gay (32 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 21:41

@robert_rapid – „na mai fost stadion”, „vine tarani”? Hahaha!!! Lasa, ma, se vede ca esti tu doctor docent de Giulesti… Are romanul o vorba cu prostia si cu fudulia. La tine se aplica perfect.

stando (64 comentarii)  •  12 decembrie 2011, 23:13

Mai frate, ce a facut steaua asta in Europa din 86 incoace ? A castigat vreun trofeu ? A jucat vreo finala continentala ? In afara de faptul ca da ocazia zilnica unui tip incult si agramat sa peroreze in emisiunile unor retardati ce inseamna steaua ? Cohortele alea de Tweety cu lanturile la purtator, care grohaie la adresa adversarilor ?

adi (1 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 0:40

De asta esti cel mai tare ziarist(parerea mea),la fel cum ai zis chiar tu mai sus,asa cum eu am iubit,iubesc,si voi iubi Steaua,as si tu ai fost,esti si vei fi cel mai tare ziarist,indiferent de publicatia la care lucrezi!!!

Freddy Rekla (15 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 1:18

@stando:
Da, a jucat Finala CCE in 1989
Mai ai ceva ?

1 Cioban (5 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 8:49

„Steaua si cercetatorii” altfel spus „Razboinicul si oile sale”.

bluered_sky (41 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 9:58

@ stando

n-ai inteles nimic din articol.

ares (14 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 10:02

pentru „robert_rapid95”
Pustiulica esti analfabet rau….cum naiba ai stiut sa deschizi calculatorul???

Sebastian (3 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 11:48

…ma simt nevoit sa insist! Te rog din suflet, eu si multi altii, sa te retragi onorabil din lumea gazetariei sportive si sa mergi sa-ti ocupi locul, bine meritat, la un ziar prestigios cum ar fi Ring, CanCan, Click, Libertatea, Adevarul de Seara si alte publicatii demne de talentul tau profesional. Imi permit sa-ti spun „tu” deoarece, draga fost gazetar, ai devenit un simplu „tu” din respectabilul „domnule gazetar serios”. Gandeste-te, la publicatiile mai sus mentionate poti, in sfarsit, sa comunici cu mandrie si fara bariere cu Gigi Becali, cu Giovanni Becali, cu Mititelu si alti monstrii sacrii ai fotbalului si lumii sportive din Romania. Draga Geambasu, acorda-ti o ultima sansa si fa ceea ce trebuie.

wisebit (4 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 12:23

Nu vreau sa par masochist (tinand cont de non-performantele echipei de peste 20 de ani)….dar cred ca iubirea e mult mai mare la cei care tin cu Universitatea Craiova decat cei care tin cu Steaua!!! Nu exista termen de comparatie! Niciodata Steaua, dupa 20 de ani de non-performante n-ar putea aduce 30.000 oameni la stadion!

m68 (23 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 14:22

Cristi esti de nerecunoscut.Cresti intr-un an cat altii in zece(o zic eu nu cercetatorii mexicani).FELICITARI si la mai mare.Toata stima , imi scot palaria in fata ta.

667 (7 comentarii)  •  13 decembrie 2011, 14:50

multi, da’ prosti. atat…

Comentează