Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Am răbufnit şi ne-am fîsîit

Sandu Iacob ne avertizase. România va răbufni în meciul contra Slovaciei. Doar că nu ştiam care Românie. Aceea de nota 8 a lui Aihan Omer? Care Aihan cititor de Coran mărturisea că se cam teme de slovaci. Sau România aceea […]

joi, 22 ianuarie 2009, 8:29

Sandu Iacob ne avertizase. România va răbufni în meciul contra Slovaciei. Doar că nu ştiam care Românie. Aceea de nota 8 a lui Aihan Omer? Care Aihan cititor de Coran mărturisea că se cam teme de slovaci. Sau România aceea care a pierdut printre degete întîlnirea cu Ungaria? De fapt, România care s-a pierdut în faţa ungurilor, fiindcă asta se întîmplase. 5 minute de infern după 40 de paradis.

Vom lăsa specialiştilor aprecierile tehnico-tactice şi vom da glas celor senzoriale. Pe noi, suporterii ocazionali, dar fermi ai acestui sport, ne interesează ce se vede, nu ce s-ar putea dacă, dacă, dacă. Iar una din senzaţiile care ne apasă, care ne asupresc, este că umblăm prea mult la impresia artistică. Nu am terminat de turnat fundaţia şi ne-am apucat să lucrăm la arabescurile de pe frontispiciu. Care rimează nefericit cu ospiciu.
Jocul acesta cînd entuziasmant, cînd penibil, cînd robust, cînd rahitic, te poate îmbolnăvi. Te poate trimite direct în balamuc, acolo unde nu mai deosebeşti binele de rău, tactica de întîmplare, voinţa de indolenţă. Avem fond bun, suferim la detalii. Concentrare, seriozitate, tărie de caracter. Detalii, hmm!

Rudi Stănescu şi Pîrîianu, parţial Vali Ghionea şi Buricea, ar merita o soartă mai bună, nişte colegi mai atenţi. Pentru că handbalul rămîne în mod fundamental un joc de echipă. Un exerciţiu de solidaritate pe care noi l-am uitat. De ce, nu ştie nimeni să spună. Nimeni din oamenii care se ocupă de viitorul handbalului. Dînşii sînt ocupaţi să-i certe pe suporterii lipsă din sălile croate.

Comentarii (87)Adaugă comentariu

Alex (17 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 22:56

Trebuie sa fim corecti cu noi insine si sa recunoastem ca in general romanii nu au stofa de campioni. Ne lipseste acel sange rece pe care il au celelalte natiuni. Si nici macar nu ma refer la scara mare. Vezi Turcia sau Serbia.

George (7 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:01

Am fost acolo, am jucat, ne-am distrat si atat am putut ! Este bine ca am vazut cev jocuri bune si atat. Mai baieti, daca noi ne plangem atat, Rusia ar trebui sa-i execute pe aeroport la sosire ! Si spaniolii sa se sinucida ! ESTE UN JOC DE BAIETI MARI. PUNCT.

ovidiu (3 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:02

Din pacate odata cu acest turneu s-a confirmat ceea ce
stiam de mult: facem parte din esalonul 2 in ceea ce priveste scara valorica.
Meciul cu Ungaria a semanat cu partida de fotbal de la
C-ta cu Franta:i-am avut in mana si ne-am speriat de ceea putem realiza.
Degeaba se vaita tipul care se semneaza ABC ptr ca am facut greseli copilaresti:pasi,fault in atac si eliminari de 2 min atunci cand nu era necesar etc.
Plus ca s-a mai dovedit un lucru: poate ca A.Omer este bun antrenor ptr ca a castigat cu Resita o cupa europeana dar deocamdata a dovedit ca ptr nationala are mari lipsuri ; a cerut time-out dupa ce am luat 3 goluri consecutive in loc sa o faca mai devreme ca sa le taie elanul. Asta ca un apropo vizavi de zvonul cum ca R.Lucescu ar fi nimerit la carma nationalei.
Iar in incheiere sa nu uitam un lucru: tara asta a progresat cand a avut un conducator strain care nu a tinut cont de interesele de grup.

BABAI (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:15

in afara de paraianu si stanescu nu e nici un jucator de clasa ei au castigat si meciul cu barcelona cu hcm la constanta nagy na uitat meciul suntem ca la fotbal cu mutu si chivu si ei pe acolo

dani (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:20

Prin acest articol cam dezamagesti mult poate avea si ala dreptate daca erau mai multi suporteri se juca mai bine dar momentan asta ne e valoare si in viitor nu cred ca vom avea performante mari la masculin dar la feminin o sa luam capionatul mondial su european sigur.

solovastru (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:26

Pt alen: ai perfecta dreptate trebuie o noua conceptie implementata la baza handbalului.Problemele care s-au vazut in meciul asta la jucatori(greseli tehnice, mingi scapate din mina cind iti e lumea mai draga, pase gresite, ratari cu duiumul) nu sint intimplatoare , s-au manifestat pe toata durata turneului cind nu am jucat niciodata constant mai mult de o repriza.Deci sint probleme endemice ale handbalului nostru , sint niste tare care se vad la toate nivelurile inclusiv la feminin.Trebuie deci implementate alte principii de la baza.De asemenea nu trebuie sa ne mai lamentam ca am cazut psihic de parca acest lucru ar fi o scuza.Factorul psihic la un sportiv se formeaza de la virsta junioratului nu e ceva aleatoriu.De aceea sint francezii atit de agresivi si de hotariti si de calmi in momentele grele.La fel slovacii care mereu au jucat hotarit , simplu iar cind au avut ocazia au punctat decisiv.Noi folosim aceste lipsuri ale handbalistilor nostri drept scuze desi sint chestii care trebuiesc antrenate fac parte din valoarea unui sportiv.
Alt lucru care m-a dezamagit a fost atitudinea jucatorilor nostrii, dupa ce ei insisi au declarat inainte de meci ca vor rabufni si vor face meciul vietii determinarea unora dintre ei mi s-a parut modesta.Nu poti sa dai astfel de declaratii si apoi sa arunci smechereste la poarta .Ei spun ca isi doreau foarte mult sa castige dar la nivelul acesta atit de inalt ati dori foarte mult nu insemna nimic , este nevoie de fanatism , asa au fost slovacii care au luptat cu toata energia drept care merita tot respectul.

abc (5 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:26

Ovidiule doar cine nu munceste nu greseste.De pe margine toti suntem experti ,ca nu a cerut time-out,ca au fost multe fortari in atac,etc.E normal sa apara astfel de erori dar nu trebuie sa le luam capul.NU am zis ca suntem perfecti,am spus doar ca dupa acest Cm sunt si multe puncte pozitive.
Venim dupa 14 ani de seceta,14 ani in care am invins echipe de genul Bulgariei sau Greciei si eram batuti de echipele mari fara drept de apel cand ne prindeau prin grupe.
Eu nu stiu la ce va asteptati de la acest Cm?Fara suparare dar voi ati urmarit handbalul romanesc in ultima perioada?

psycho (6 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:27

domnul geambasu imi pare rau dar nu prea le aveti in ale scrisului. puteati scrie macar titlul corect. se scrie „fasait” nu „fisiit” (eu nu pot scrie cu diacritice). totusi din partea unui ziarist ma astept sa stiti sa scrieti.
despre baietii lui omer sa spus totul. lipsa de valoare isi spune cuvantul si nu mentalitatea. valoarea se arata atunci cand esti cu mentalitatea la pamant nu atunci cand esti pe cai mari.

Romi (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:31

Sincer la acest CM am vazut o nationala peste asteptari.Credeam ca o sa o luam urat la toate meciurile…pt k optimisti am fost tot timpu si degeaba..o luam urat.In schimb acum baietii s-au descurcat onorabil…insa pacat ca nu am psihic puternic…era prea frumos sa batem ungaria si slovacia.de asemenea lipsa unui inter in genul lui sania ne-a lipsit groaznic..singurii care au jucat la nivel d CM au fost Rudi si Rica.In rest nivel peste asteptari…dar scazut pt cerintele handbalului din ziua de azi.

Brady (23 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:55

@pshycho: in presa nu se scrie â decat la ROMÂNIA, in rest se scrie î 🙂 Nu am nimic personal cu tine, doar ca inainte de a adresa o acuza, documenteaza-te.
Am patit si eu asta domnule Geambaşu, dar stiu ca d-voastra sunteti mult mai experimentat si mult mai profesionist decat mine, incat nu mai luati in seama orice comentariu de la orice „rau-facator”. 🙂
Multa bafta

Un cititor (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2009, 23:58

„Aihan cititor de Coran”: ma gandeam eu cand o sa i se intoarca in plina figura declaratia cu citirea Coranului. Sper insa ca ma insel si e doar un fel de rima nefericita.

11 (6 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:09

??? „Aihan cititor de Coran”??? Domnule Geambasu, sunt stupefiat!!! Ce treaba au Coranul sau Biblia cu ideea articolului? L-am citit pana la capat si n-am aflat! A fost o speculatie, o „intorsatura din condei”? Daca da, ea a fost mai mult decat nefericita! Maine o sa scrieti „Mihai prieteni de baieti balai” (pornind de la premisa ca ati incercat o rima…) sau „Cesinha cel tuciuriu”… Omer a facut ce, cum si cat a putut. Daca nu a facut-o bine sau daca a izbandit, asta nu este urmarea pozitiei in care isi face rugaciunea, ci a veleitatilor pe care le are ca antrenor.
De aia ma mir – cum ati putut avea o atare abordare? Pacat…

alen (156 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:14

Solovastru

asa este.. problema nu e antrenorul, forma mai slaba a unora, nici chiar psihicu, problema e la baza: copii si juniori, conditii, instruirea lor

hanbalul romanesc a fost odata o vila frumoasa care s-a prabusit tocmai pt ca fundatia s-a surpat. Si trb reconstruita de la baza

Romi

ai pus de-o discutie interesanta..

pana la urma ce ne asteptam de la aceasta participare?
daca privim prin prisma trecutului glorios, da e o rusine

daca analizam la rece conditia actuala a handbalului romanesc s-ar putea sa fim multumiti ca ne-am calificat la mondiale

se putea mai mult cu actualul fond de jucatori existent? habar n-am, poate ca da, ungaria si slovacia au aratat ca niste echipe de pluton, de batut. dar nu de noi

e dezamagire mare dar asta e conditia actuala

lupu (4 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:17

nu avem valoare si talie, ati vazut norvegia-danemarca?toti la 2 metri.
omer a adus vechea gasca a lui si a dat chix. ghionea, buricea, toma, irimescu – au fost zero barat, norocul nostru ca acest stanescu, pe care il consideram tot zero pana acum, a aparat fenomenal dar cred ca a fost ceva de moment, dansul era de obicei spectator.
per total omer trebuie sa plece, mi-am dorit mult sa vina el la Nationala, dar nu e nici el solutia dorita, poate cu un antrenor strain si 2-3 naturalizati am arata altfel

alen (156 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:21

eu zic ca aihan omer a facut treaba buna in handbal

vad ce-a facut la resita si parca tot el a format si echipa aia frumoasa de la piatra neamt si chiar si cea de la constanta (daca nu incurc borcanele, a fost cu amandoua in liga, realizand cateva rezulatate notabile)

a calificat nationala la CM prima data dupa 1995

Acuma isi ia castanele. E normal sa fie asa, la succese esti laudat la infrangeri esti pus la zid. In cazul lui eu zic ca trebuie facut cu masura

Anna (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:23

Parerea mea ca antrenorul este vinovat din cauza acestui esec la CM de handball,spun doar atat, cu un pivot ca si Cozma fiind si cel mai inalt jucator din intreaga competitie a jucat mai mult rezerva………ce poti sa spui,cred ca cu 2 pivoti in permanenta castigam fara probleme ,deoarece am inscris si cele mai multe goluri tot de la semicerc mai ales ca ei erau foarte inalti pt a putea noi sa inscriem de la 9 m,din pacate nu avem antrenori de handball,nu doar in acest sport si in celalalte,suntem inca nationalisti si comunisti,nu stim sa acceptam ce este bun din afara ,luam doar ce este mai prost,cred ca si presa sportiva ar putea face mult mai multe in aceasta privinta

alen (156 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:25

lupu

daca aducem antrenor strain, sa zicem cel mai bun din lume, si naturalizam nu 2-3 ci 14 jucatori straini, tot cei mai buni din lume o sa fim campioni mondiali

din pacate asta tot n-o sa insemne ca avem handbal

explorish (62 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 0:46

daca ati avea o nationala de handbal concentrata, serioasa, de caracter, fara floricele, fara aeriene, fara arabescuri cititoare sau nu de coran (neinspirata rima, de altfel), mai precis ca cea de fotbal, v-ati lamenta ca nu jucam spectaculos, ca sntem penibili.

io prefer sa fim penibili si sa avem cele mai faine 2 goluri ale campionatului (dubla aeriana si efectul maricel, ambele din meciul cu ungaria), decat sa fim penibili si plictisitori.

oare de ce nu putem sa ne uitam in oglinda fara mânie?

solovastru (4 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 1:13

Pt alen: ai dreptate cind spui ca ungaria si slovacia au fost echipe abordabile dar din pacate nu pentru noi.Oricum nu cred ca trebuie sa ne multumim cu putin si sa ne bucuram ca ne -am calificat la mondiale.Cu o astfel de mentalitate generatia lui gatu, stinga si birtalan nu ar fi castigat acele titluri mondiale.Romania trebuie sa joace cu mindrie si respect pentru trecutul ei glorios si sa incerce sa castige orice meci chiar daca la final nu reuseste.Nu sa mearga la mondiale cu mentalitatea : noi n am venit aici sa batem franta si ungaria las ca batem slovacia si ne calificam na ca n-a iesit cum am vrut.Fara indrazneala nici o mare performanta nu s-ar realiza.Ce era franta in 1993 cind a facut prima ei mare performanta a jucat finala mondialelor din acel an dupa ce a batut intr-un meci faimos romania (meci in care am avut 6 goluri avans)? Nu era nimic in handbalul mare participasera pentru prima oara la un mondial in 1990 .Dar au avut curaj si au deschis o serie incredibila de performante pentru ca de atunci pe linga 2 titluri mondiale castigate(1995,2001) au fost pe podoum la toate editiile inafara de una (1999 parca).Si totul de la ce a pornit , de la o echipa mica pe care nimeni nu o baga in seama.Cum o sa ajungem iar la nivelul de acum 30 de ani, asta daca vom mai ajunge vreodata daca nu ne propunem macar si nu luptam sa realizam acest lucru?

Sandokan-USA (11 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 1:21

Nu e nici o surpriza. Handbalul se inscrie in lista lunga a sporturilor pe echipe, la barbati, in care Romania nu mai conteaza de cel putin 10-20 ani. Doar fotbalul mai licareste putin, dar mi-e ca se va stinge speranta si acolo.
Eu zic ca ar trebui sa ne bucuram ca macar ne-am calificat la turneul final. Ca iarasi urmeaza vreo 15 ani de seceta.

valy_b (116 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 1:28

Mi se pare ca programul dinaintea CM a fost cam aglomerat. Baietii mi s-au parut obositi si fizic si psihic. Dupa atata cantonament, turneele din Serbia si Danemarca parca le-au pus capac.
Cred ca Aihan Omer trebuie lasat sa-si continue treaba, desi si el a aratat anumite limite si o incapacitate de a reactiona in momentele cheie. E adevarat ca a facut treaba buna pe la echipele de club, dar acolo a mai beneficiat de sprijinul unor jucatori straini de valoare. Totusi in Romania in acest moment nu vad un antrenor mai bun decat Omer.
Bucuria adversarilor nostri (Ungaria si Slovacia) dupa victoriile cu noi arata ca s-au temut si ca avem o oarecare valoare care ar trebui valorificata mai bine. Handbalistii nu mi s-au parut suficient de determinati si nu au jucat ca o echipa, nu s-au incurajat, nu am vazut acea atitudine de comando care sa darame orice bariera. Poate ca la acest capitol ar fi trebuit sa lucreze Omer si stafful lui mai mult. In plus, nu am inteles de ce nu a fost ale Barza al doilea portar dupa evolutia buna din meciul precedent, dar asta e doar o chestiune de detaliu.
Dintr-o tara in care se face atat de putin sport de masa, e greu sa alegi niste jucatori competitivi pe plan mondial. Handbalistii nostri sunt buni, doar ca in lume sunt altii mult mai buni, trebuie sa acceptam odata si aceasta idee. Iar cand nici nu tratezi jocul cu seriozitate si incepi cu floricele, normal ca rezultatul se intoarce impotriva ta. Cred ca a fost o greseala sa consideram ca putem bate Franta in primul meci, si dupa ce am vazut care e diferenta de valoare, nu am mai stiut pe ce lume sintem. Poate daca jucam meciurile mai usoare la inceput, am fi avut timp sa ne dezmeticim si sa tratam altfel meciurile. Daca, daca, daca. Poate alta data!

alen (156 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 2:02

solovastru

ideea mea a fost un pic alta, dar am exprimato gresit

e ca o analiza dupa competitie. ce puteam si ce-am realizat. poate ca asta-i nivelul noastru actual si chiar l-am depasit calificandu-ne

binenteles ca nu trb sa ne multumim cu putin si baietii au incercat victoria si cu ungaria si cu slovacia dar n-au putut.

valy b

nu stiu daca determinarea ne-a lipsit mie mi s-a parut ca a lipsit increderea unei echipe valoroase si putinta
lipsa de determinare nu explica atatea ratari de pe semicerc si pase gresite

nu stiu daca adversarii au fost mai determinati, dar cu siguranta au fost mai eficienti si mai increzatori

anna

2 pivoti nu e o garantie, daca nu sunt jucati, degeaba. iar adversaru poate sa-i neutralizeze aparandu-se mai aproape de semicerc. atunci intervin interii care puncteaza de la 9 m. dar noi nu avem interi

cozma a masiv dar lent si oricum sub paraianu. merita totusi jucat mai mult

magiar (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 2:13

Romania a fost foarte demult ceva in handbalul masculin. Acum e undeva aproape de Argentina. Cineva a mai spus pe forum, eu repet: ce sa mai spuna spaniolii (!), rusii, sarbii (desi acestia din urma s-au calificat cu mult noroc)?! IMHO Romania are cativa JUCATORI buniceli (Piriianu si Stanescu din tara, trioul din Ungaria, + maxim doi jucatori, dupa gustul fiecareia), insa nu are HANDBAL. Adica nu exista cluburi tari in tara, care sa impuna un sistem. Nu prea sunt bani pentru a atrage straini de valoare, nu prea sunt jucatori romani competitivi, astfel fiecare club isi tine jucatorii in puf. Nu sunt bani pentru a finanta un sistem complet, multe lucruri se intampla la nimereala sau dupa flerul antrenorului/presedintelui de club. Rezultatul? Cand se aduna lotul rezulta o companie cu multe lipsuri – lipsuri minore luate unul cate unul, insa adunate la un loc rezulta imaginea vazuta in Croatia. Cred ca Omer este unul dintre cei mai buni, probabil cel mai bun antrenor roman la ora actuala. A gresit la time-out? S-ar putea. Insa eu cred ca putea sa ceara orice si oricand, degeaba – jucatorii pur si simplu nu pot mai mult. Degeaba se oftica lumea pentru meciul cu Ungaria sau Slovacia – desi APARENT echipa era aproape de puncte, in realitate au reusit sa conduca doar pe fondul relaxarii a adversarilor. Romania a incercat marea cu degetul si, bravo baietilor, in cele trei meciuri importante au reusit sa tina rezultatul pana cand le-au dus puterile. Daca vreti, s-ar putea cuantifica decalajul fata de primele 10-15 echipe ale lumii (12 + Cehia, Spania, Islanda): cele zece minute de relaxare. Bine ca echipa a ajuns la acest nivel, important ar fi sa-si intareasca aceasta pozitie. Adica sa se califice la urmatoarele turnee. Dupa doua-trei turnee sigur ca vor progresa si vor reusi sa ajunga in sferturi. Si mai sigur insa atunci suporterii vor fi la fel de enervati de cum mama draqului nu reusesc sa se califice in semifinale, desi au fost in joc timp de 50 de minute 🙂

luter (8 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 10:28

multe dintr comentarii sunt departe de adevar si exprima starea de fapt a poporului roman toti ne pricepem la toate dar nu stim nimic .parerea mea este ca la primele doua meciuri am jucat ceva dar ne-am speriat de ce puteam realiza si am clacat phsihic.ACEASTA ECHIPA NU ARE UN CENTRU DE VALOARE ,UN CONDUCATOR DE JOC CAPABIL SA PUNA ORDINE IN TOT SISTEMUL DE ATAC SI APARARE .EX. IN MECIUL CU UNGARIA CONDUCI DETASAT CU 4,5 GOLURI SI CE FAC BAIETI SE GRABESC IN ATAC FARA NICI O LOGICA IAR IN APARARE FAC FAUTURI IDIOATE PENTRU ELIMINARE SI DE AICI TOTUL SE NARIUE DEVENIND CRITICABIL ,JUCATORI SUNT PRINCIPALII VINOVATI DAR SI ANTRENORUL ARE PARTEA SA DE VINA .

[D] [S] [N] (21 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 10:48

Pacat! Am sfarsit tipic romaneste!

lucian82 (12 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 11:53

Aihan Omer e un antrenor bun ,dar cu resita in cupa ehf se bate cu echipe de mana a3-a , cand vor conta echipele in LC si in cupa cupelor( steaua si Hcm) atunci sa ne facem sperante si iluzii, la feminin se inccearca dar…(hai OLCHIM)

Raul (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 12:06

Asta se intampla cand in jurul unui sport sunt oameni care nu au nici o treaba cu profesionalismul 🙂
Va dau un simlu exemplu din handbalul romanesc: HCM Minaur Baia Mare.
Cata vreme a fost prezent domnul Lascar Pana…cu toate neajunsurile financiare ….eram printre primele echipe ale campionatului…sala era plina ochi de oameni…mai bateam Dinamo, Steaua…la meciurile de acasa era o adevarata placere sa mergi la sala, sa simti atmosfera…acu…totul s-a prabusit…pacat.

HainePiele.ro (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 13:51

E tipic romanesc…Asta ne e mentalitatea…de pierzatori..****. Nu am vazut niciodata in sport un sportiv sau o echipa nationala a Romaniei remontand un handicap mare, insa am vazut de nenumarate ori echipele noastre pierzand dupa ce au avut un avantaj „insurmontabil”. Si cate exemple sunt!!!(cred ca din cauza asta suntem comlexati)…Vezi Steaua-Midleborough , Rapid-Brugge sau de nationalele noastre de handbal nu mai spun… E normal, atat timp cat „cel mai bun psiholog sunt eu”-Gigi Becali

xxx (9 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 14:12

update: felicitari lui paleu ca se tine de cuvant si-si da demisia.

Clasamente Fotbal (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 14:17

Nu cred ca putem mai mult deocamdata

UN al doilea cititor (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 15:44

ce-ai cu coranu’ bre ? crezi ca suna a gluma sau figura de stil ? ***. multa bafta (daca tot faci glume legate de coran, pune-te si citeste-l intai)

florin (40 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 16:22

geambasu in nota gsp, total neinspirat.

vali (147 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 16:40

Asta ne e valoarea, ce-o mai dam dupa cires ? Si ungurii si slovacii au fost mai buni ca noi !
Fruntea sus si poate data viitoare suntem mai bine pregatiti !

mdea… (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 17:31

a fost odata o echipa de handbal a ROMANIEI care a intrat la pauza cu un handicap de 6 goluri…sau 5 in intalnirea cu urss…si a castigat la final cu 3 goluri….unde sunt acei sportivi? De ce generatia asta de clovni nu are taria lor?

rama (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 17:47

De Petrea nu spui nimic??? Si el a jucat bine.Dar de faptul ca il ** pe Becali si Radoi non stop??? Geambasule, voi sunteti niste umbre de ziaristi, vezi presa franceza!!!

marius (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2009, 17:47

noi ,romanii,de multe ori ne credem mai buni decat suntem.ne-am calificat dupa 15 la un turneu final,si vroiati sa facem minuni????
la fete,da.acolo suntem obisnuiti cu rezultate.acolo putem mai mult.mult mai mult.

mselotalatala (2 comentarii)  •  28 ianuarie 2009, 11:43

Mi se pare foarte inspirat titlul articolului . Felicitari pt acest lucru!Noi am avea cat de cat echipa, dar s-a cunoscut clar lipsa de experienta a jucatorilor.Se cunoaste ca nu am mai participat la un turneu final de foarte mult timp, si, sa nu mai vorbim de faptul ca, nu contam in Europa la nivelul echipelor de club!Sa speram ca la urmatorul turneu final vom fi mai „copti”! 😀

Comentează