Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Panțâru și secretul camerei de videochat

În imaginile blurate, doi bărbați tineri apar implicați într-un joc sexual distribuit în direct pe mai multe siteuri de videochat

Permalink to Panțâru și secretul camerei de videochat
miercuri, 31 iulie 2019, 1:22

Această poveste nu are scopul de a incrimina pe cineva. Ea este doar un avertisment pentru tinerii care își doresc o carieră într-un domeniu onorabil și care, pe drum, sunt tentați să patineze în zona obscură a compromisului.

15 octombrie 2018. 

Cancan publică un clip video de 20 de minute, blurând fețele personajelor, alături de titlul “Unul dintre puștii-minune ai naționalei, filmat gol pușcă în timp ce un amic îi masa bărbăția!”.

În text, numele personajelor sunt ascunse. În imaginile blurate, doi bărbați tineri apar implicați într-un joc sexual distribuit în direct pe mai multe siteuri de videochat. Pe unele dintre aceste site-uri, imaginile video au rămas stocate, iar cineva le-a dat un pont ziariștilor de la Cancan. 

Articolul a apărut, deși au existat presiuni ca textul să fie scos. 

Neștiut publicului, “puștiul-minune al naționalei” – o titulatură exagerată totuși de jurnaliști pentru a spori efectul articolului – era exact atunci în tratative pentru a se transfera de la Poli Iași la FCSB. 

Numele lui este Ionuț Panțâru și, la ora apariției articolului, avea 22 de ani. 

Transferul a căzut după ce finanțatorul FCSB, George Becali, a aflat că jucătorul a făcut videochat și că este protagonistul clipului din Cancan. “Mi-au zis băieții în vestiar că nu-l vor”, a invocat o scuză Becali, un tip profund intolerant atunci când vine vorba despre orientări și obiceiuri sexuale. 

În încercarea de a salva transferul, impresara Anamaria Prodan Reghecampf a intermediat o discuție între Panțâru și Becali, iar jucătorul a fost instruit să pedaleze pe tema păcatului copilăriei și a căinței. Dialogul, povestit de martori, a sunat cam așa:

  • Panțâru: Bună ziua, nea Gigi! Am vrut să vorbesc cu dumneavoastră. 
  • Becali: Hai, salut. Ia spune, tată!
  • Panțâru: Nea Gigi, să știți că am greșit. Eram un copil, aveam nevoie de bani pentru mama mea grav bolnavă. Vin dintr-o familie săracă. Transferul ăsta e șansa vieții mele.
  • Becali: Da, tată, dar băieții nu te vor în vestiar!
  • Panțâru: Da, dar m-am spovedit. Am vorbit și cu un duhovnic.
  • Becali: Bravo, tată! La ce duhovnic ai fost?
  • Panțâru: La un duhovnic bătrân.
  • Becali: De la ce mânăstire e?
  • Panțâru (încurcat): Nu e la nicio mânăstire. A venit la mine acasă.
  • Becali: (uimit) Cum adică, tată?
  • Panțâru: Da, vine acasă dacă-l chemi. Face ce îi zic eu.

Neîncrezător în exprimarea stângace a jucătorului, Becali a blocat transferul, deși a verificat și – spun apropiații fotbalistului – a aflat că mama fotbalistului era într-adevăr grav bolnavă atunci când Panțâru juca în ligile inferioare și se filma pe videochat alături de bărbați pentru a face rost de bani. 

La 10 luni distanță, în disperarea de a transfera un fundaș stânga, Becali s-a întors la soluția Panțâru. 

Astăzi, fundașul a semnat cu FCSB. E o dovadă că Becali apare în rolul de intolerant doar atunci când e în fața camerelor TV, în direct. “Când se închideau camerele, Becali devenea alt om”, spunea Ionuț Rada la GSP Live, săptămâna trecută. 

Cazul Panțâru seamănă cu un alt caz prezentat de Gazetă anul trecut. 

Un fost fotbalist de Liga 1, Alin Stoica  – coincidență de nume cu fiul lui Tudorel Stoica – a mărturisit că a trucat meciuri în Cipru deghizat în arbitru pentru că avea nevoie disperată de bani pentru tratamentul tatălui său, bolnav de cancer în fază terminală. 

În disperare, în criză de bani, cei doi au apelat la gesturi extreme. Unul a făcut videochat cu bărbați, altul a trucat meciuri pentru mafia asiatică. 

E dificil de judecat o astfel de situație. 

Dar generația tânără de fotbaliști trebuie să priceapă din aceste două întâmplări că, indiferent de situație, o criză nu se rezolvă apelând la gesturi pe care nu-ți dorești să le comiți niciodată. Gesturi care te expun și te aduc inclusiv în situația de a deveni șantajabil.

Compromisul te va urmări întreaga viață și își va scoate coarnele atunci când te aștepți mai puțin. 

Comentarii (101)Adaugă comentariu

Andrei F (79 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:05

Intr-o tara normala Stucan dupa acest articol ajungea la presa care o merita....presa de scandal...Si GSP mai ales prin Tolontan ne spunea cat de incuiati sunt romanii in ce priveste minoritatile-libertatile sexuale...

Gigi (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:09

Un idiot Stiucan asta.

George (2 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:11

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alin (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:12

“Domnule” Stucan, mizeria ta de articol îți dezvăluie și caracterul murdar ! Tu crezi ca ne păcălești cu textul tău de 2 lei privind publicarea acestui articol ca și o lecție data unor tineri ? Ne insulți inteligenta draga domnule “jurnalist”. Sti care e dovada faptului ca ai un caracter murdar ? ...ai citit reacțiile oamenilor și ai văzut ca ești hulit de toată lumea in procent de 100 la 100, totuși nu ți-ai șters mizeria de articol , ***. In condițiile astea, întreb ptr un prieten!, cine e prostituatul ? Promit ca e ultima data când mai citesc acest ziar online ptr aceasta mizerie infantila!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

George (2 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:13

Ce vreti , bă ?!? Fotbalistul e homo ! E gay ! *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

M. (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:16

Această poveste nu are scopul de a incrimina pe cineva. Ea este doar un avertisment pentru tinerii care își doresc o carieră într-un domeniu onorabil și care, pe drum, sunt tentați să patineze în zona obscură a compromisului. 31 Iulie 2019. GSP publica un articol cu titlul Panțâru și secretul camerei de ***. Autor – Costin Stucan. În disperare, în criză de bani, nu stim din ce motive, Stucan a apelat la gesturi extreme – lovituri sub centura, in stil Can-Can, doar pentru a lovi indirect intr-un “inamic” si a mai atrage ceva clickuri – fcsb inca vinde. E dificil de judecat o astfel de situație. Dar generația tânără de jurnalisti trebuie să priceapă din aceasta întâmplăre că, indiferent de situație, o criză nu se rezolvă apelând la gesturi pe care nu-ți dorești să le comiți niciodată. Gesturi care te expun și te aduc inclusiv în situația de a deveni ultimul om. Compromisul te va urmări întreaga viață Stucane și își va scoate coarnele atunci când te aștepți mai puțin.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan Dulgheru (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:19

E prima oara in viata mea cand las un comentariu de genul, pe mizeria asta de blogsport gsp. Citesc articole, in timpul liber, dar asa mizerie de om n am vazut in viata mea. Ba stucanu *** *** *** daca e ceva? Pe tine cat iti dau? Ba tot ce iti doresc e sa ti se intample si tie ce faci tu. Adica sa te vanda cineva dar ma gandesc ca n ar lua nimic pe tine. ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

planetfun (8 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:22

Pai si cum se cheama ce faci tu acum, Stucane ?

valentin (3 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:22

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:23

mizerabil articol. poate forbalistul nu a gasit alta solutie la problemele pe care le avea, la momentul respectiv.. si a ales sa faca ***. tu pt ce *** ai ales sa scrii mizeria asta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Caffe (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:23

Prietene, mai mizerabil ca tine nu am vazut in viata mea. Foarte rar comentez, mai ales pe blogul acesta, care fara link-ul catre gsp ar fi la fel de irelevant ca o musca fara cap. Vrei sa te erijezi in sfatuitorul tinerilor, gaseste metode ingenioase, inteligente si mai ales decente. Ce faci tu aici se numeste onanie spirituala, si probabil are singur scop generarea de trafic si comentarii contra ta. Ca na, si reclama negativa, tot reclama se numeste. Mizerabil!

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:34

Nu gentiletea e principala calitate a acestui articol si nici oportunitatea lui . Trateaza o problema personala a cuiva ,in afara ariei profesionale care ar fi trebuit, in mod normal ,sa fie singura pusa sub lupa. Sigur ca anumite probleme personale pot afecta activitatea sportiva mai ales in cele de echipa. Daaar....asta pur si simplu nu se face! Sunt de acord cu majoritatea comentatorilor in privinta acestui lucru mai putin cu tendinta de a judeca mai aspru observatorul decat faptuitorul!

Nicu (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:36

Daca *** de la cancan nu au dat numele, tu te-ai gandit ca ar fi o idee buna sa le arati ca poti fi de o mie de ori mai *** decat tot cancanu *** care fabrica mai mult *** decat poti manca tu, si asta nu pare lucru usor. Hai ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:40

Un om de nimic, domnule ziarist. Asta e lecția pe care vrei sa o dai tineretului? Distrugând viata, cariera unui tânăr doar ptr cancan. Lecția adevărată era dacă nu publicai nimic, chiar dacă aveai informatiile. Sau ți se cerea sa faci asta. Lecția unui OM care știe ca în viata se fac greșeli, sau se iau decizi mai puțin inspirate,din diferite motive. Cu un laptop în fata și o meserie care din ce în ce devine mai promiscua...modelam destine. Ai copii, domnule Stucan? Sper ca niciodată sa nu citească porcaria asta. Sa fie mândri de tatăl lor. Și, la randul lor, când or sa ia decizii mai puțin inspirate, inevitabile în viata, un alt Stucan sa nu le taie aripile. În rest...sa dormi liniștit în continuare. Esti minunat

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  31 iulie 2019, 15:51

In indiferent ce circumstanta e ceva mai mult decat dubios sa faci un astfel de videoclip si sa-l mai si publici. Si adta in urma cu 10 luni nu 10 ani. Nevoie de bani pentru un fotbalist titular din prima divizie? Ma mir! Oricum arata grave tulburari de comportament. Sigur ca poti sa te faci ca nu stii ,ca nu ai vazut ,ca nu ai inteles textul si contextul dar de ce ai fi mai vinovat decat faptuitorul in cazul cand comentezi un astfel de caz? Indignarea cvasiunanima a comentatorilor imi da explicatia cum se ajunge la votarea unor nulitati, a unor infractori dovediti cu cel mai firesc aer din lume ,ba chiar cu o anumita cerbicie , o incrancenare dusa la extrem care exclude dezbaterea, dialogul , in discutarea unor probleme cotroversate.

alt Sorin (6 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:06

Bai baiete , ai comis-o grav de tot! Ce e drept e drept ai fi putut sa o lovesti si mai tare - spre exemplu sa spui ca facand aceasta dezvaluire l-ai salvat pe bietul nefericit de la a fi santajat ( cam pe stilul lui Bula care a salvat-o pe Maricica de la viol convingand-o - dar ce mai conteza asta). Am citit undeva un mare adevar:"Compromisul te va urmări întreaga viață și își va scoate coarnele atunci când te aștepți mai puțin" . BEWARE! Esti exact in situatia pe care ai descris-o (ahaa tu ai scris-o - bag seama ca la teorie esti beton , practica.... vai de tine). Acum ceva vreme , sastisit de calitatea scrierilor din cuprinsul gazetei ,m-am refugiat" in citirea blogurilor. Astazi fac bilantul : am renuntat sa-l mai citesc pe Buzarin(de muuult) , am renuntat sa-l citesc pe Ioanitoaia , am renuntat sa comentez la Tolontan (cu sanse reale sa renunt a-l mai citi ) ma pregatesc sa renunt a te mai citi pe tine ( daca mai faci o singura incursiune in imund) . Pe voi astia de pe blog nu numai ca nu va cautioneaza lipsa de minte ca pe ceilalti "publicisti" din gazeta , dar va acuza lipsa de bun simt si de calitate umana cu care fluturati "dreptul la informare a opiniei publice" ca scuza pentru intrarea cu bocancii in sufletul oamenilor , pentru a jigni ,a acuza fara temei , a face afirmatii sententioase fara ca macar odata sa corectati atunci cand gresiti si orice alta mizerie va trece prin minte....

Ed (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:31

Viata si orientaria sexuala unui fotbalist nu ne aparține deloc. Mai ales ca a facuto ca sa isi salveze mama bolnava. Nu cred ca in situatie ca si asta unu dintre noi sar gandi ca poate o se ne santajeze in viitor.

Danete (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:31

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Birlic (2 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:34

Ștucane, sunt convins că nu ai înțeles nimic din comentariile celor care au avut reacție la lăturile ''scurse'' din acest articol și emanat de o minte imbecilă. Dimpotrivă, îți vei aroga o aură de ziarist neîțeles și investigator special, mereu în căutarea adevărului și a dreptății bla, bla. În realitate ești un ipocrit, frustrat și mai mult decât atât un mare prost.

Sorin (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:36

Sunt de acord ca Stucan a scris acest articol, dar nu sunt de acord cu momentul în care l-a publicat. Dacă avea o părere, sau dacă voia să scrie, trebuia s-o facă atunci când s-a aflat. Mă bucur că sunt copii care ar face orice pentru mama lor(asta dacă e adevărat că a făcut-o pentru mama lui) , dacă ar exista mai mulți ca el (să riște totul doar pentru a-și ajuta mama) sunt sigur că România ar ajunge departe.

Alin (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 16:52

Nevoile copilului pot sa le inteleg, pe ale tale nu... ai un caracter infect si cauti doar cancan.

Paul (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 17:06

Cel mai răutăcios articol pe care l-am citit în Gazeta. Cel mai idiot ziarist. Asa va câștigați banii domnilor ziariști? E aberant. Doamnelor și domnilor imaginați-vă ca cineva este plătit sa publice asa ceva. Nu am mai comentat pana acum în Gazeta dar acest articol m-a revoltat.

Florin (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 17:36

Stiucan, in concluzie esti penibil. Esti la fel de penibil cu acest articol precum cei de la 112 din Caracal. Articolul acesta te va urmarii toata cariera. Eu as sterge acest articol. Citesc de peste 4 ani de zile toate articolele de pe gsp.ro . In 4 ani ani de zile nu am scris nici un comentariu pe gsp. Asta e singurul meu comentariu si voi incerca sa iti reamintesc de acum zilnic de acest articol. Mai jos de atat chiar nu se poate. Felicitari, chiar ai ajuns la fundul prapastiei.

Cristi (3 comentarii)  •  31 iulie 2019, 17:53

Domnule Stucan, cu tot respectul pe care l-am avut poate odinioara pentru dumneavoastra, vreau sa va spun ca astazi ati disparut din lista mea personala de ziaristi care au ceva de spus. Acest articol este in primul rand o mizerie inutila, din start titlul anunta un secret pe care continutul articolului il va fi spulberat din primele randuri. Si daca baiatul a facut o greseala, acum trebuie sa ne intoarcem in timp si sa-l aratam cu degetul? Omul a spus ca ii pare rau, in fond nu a facut nimic ilegal, si nu voi intra intr-o discutie despre moralitate pentru ca nu e treaba mea sa impun nimanui regulile din societate dupa care ma conduc eu. De ce exista acest articol, cui ii serveste, la ce bun aceste cuvinte care acuza fara sa aiba taria macar sa o faca pe fata? Aveti norma la articole publicate saptamanal? Mai nou ziaristii de acum trebuie sa se apuce sa caute in *** urbei, poate poate se va gasi vreo ceata de saraci cu duhul care ar fi interesati sa cumpere ***? Aceasta fituica care (cacofonie voita) a publicat un astfel de asa zis articol ar trebui sa afiseze un anunt pentru cei care sunt alergici la *** de *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mugur (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 18:42

Penibil e bine spus. Videochatul e un job ca oricare altul, daca lucra pool boy si isi ... sefa batrana era ok. Sau asistenta TV sub birou la realizator? Dupa ce suntem o societate vai de ea, plina de ipocrizie, hotie si minciuna, acum aruncam cu ... in ***, care aduce nu doar bani in buzunarele oamenilor care nu au pile sa lucreze la stat, dar si bani la buget pentru pensii si autostrazi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Relu V (Anonymous) (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 19:33

O mizerie mai mare de articol nu am mai citit . Trebuie sa fi o persoana josnica sa il publici. Mi-e sila de tine... Nu-mi explic sentimentul, sunt temperat si calm de felul meu. Nu te voi mai citi!

Vlad (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 19:42

Un site mizerabil *** Cancan prezinta imagini blurate si nu spune cine e fotbalistul, iar Gazeta Sporturilor il da in vileag pe bietul baiat ca sa afle toata tara ca Pantaru a facut *** cu baieti. Voi sunteti intregi la minte, GSP?????? Mai exista cineva lucid in conducere in redactia aia sa ia decizia sa nu publice astfel de mizerii chiar daca un angajat *** cu accente *** scrie asa ceva???? Pe langa faptul ca l-a distrus irevocabil pe Pantaru, idiotul de ziarist care a scris asta este un *** fara pereche. Aproape sigur gena si-a spus cuvantul si aceste radacini de *** cu caracter ZERO vin din familie, pentru ca un om normal n-ar fi publicat asa ceva. GSP, poti sa dormi linistita cand publici idioteniile unui *** ***???? Poate acum isi dau seama si patronii GSP cat de josnic este acest obsedat Stucan

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu (9 comentarii)  •  31 iulie 2019, 19:59

Ma ***, tu ai auzit de codul deontologic al jurnalistului?? Nu cred, nu ai cum tu nefiind jurnalist. Dupa ce citesti aceast cod, cauta o sfoara asa mai sanatoasa, un sapn( chiar si ieftin) si fa un bine omenirii si ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu (9 comentarii)  •  31 iulie 2019, 20:02

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Coadă (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 20:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei (2 comentarii)  •  31 iulie 2019, 20:19

ba da ce va atacati atata? e fotbalist nu e fata de pension! o sa ii bulaneasca pe colegi in vestiar! iar cu explicatia ca era maica sa bolnava, trebuie sa fii *** ori sa crezi asa ceva ori sa faci asa ceva. ar insemna sa fie lumea plina de *** *** la cati parinti bolnavi exista.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorin (4 comentarii)  •  31 iulie 2019, 20:20

Un ***, atat articolul, cat si autorul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marc (8 comentarii)  •  31 iulie 2019, 22:02

Mare ticălos ești știucane. Un articol scris de un om mic, josnic. Urât îți mai câștigi pâinea bă, căutând prin haznale. Crezi că interesează pe cineva că tu urmărești distrugerea unui tânăr? Ești un nimic, mi-e silă

Lup (6 comentarii)  •  31 iulie 2019, 22:33

Între Stucan si acuzatori publici din 45-46 nu e nicio diferență. Aia totusi aveau ceva mai multă decență.

Mușat mihai (1 comentarii)  •  31 iulie 2019, 22:38

Ai reusit sa iti bati propriul record in materie de hate. Pana acum era discutabilă ura generată. Pentru azi e clar ca ai gresit. E normal sa iti asumi greseala sa iti ceri scuze si sa mergi mai departe. E foarte clar ca ai gresit pentru ca toti credem că nu era momentul sa faci rău. Poate ai fost bine intenționat doar ca a iesit o răutate fără margini. Iti doresc succes si astept scuze. Nu le dai nu mai acceseze GSP-ul.

Mihai (2 comentarii)  •  1 august 2019, 0:17

"Această poveste nu are scopul de a incrimina pe cineva. Ea este doar un avertisment pentru tinerii care își doresc o carieră într-un domeniu onorabil și care, pe drum, sunt tentați să patineze în zona obscură a compromisului." Avertismentul fiind ca vin Stucanii si dezgroapa mortii ca sa mai faca de o painica daca tot e vb de un jucator (acum) al FCSB-ului? Daca prinde transferuri si mai tari, de cate ori reciclati povestea asta "spre binele tinerilor"? Tare caraghiosi mai sunteti pe ultima suta de metri. :-))))))))))))))))))))))))))))

Mississippi Burning (1 comentarii)  •  1 august 2019, 0:17

Bravo Stucane! Acest articol ii punctul de referinta despre cat de jos a ajuns presa in Romania. Ai nenorocit un baiat, un viitor, si i-ai umplut familia de rusine in ceea ce se dorea a fi cea mai frumoasa zi din cariera lui. Stucane, ai atins varful prapastiei, esti echivalentul scandalului din Caracal pt presa. Sper ca politia sa se sesizeze referitor la ce ai facut. De ani de zile arunci cu noroi in Hagi cu ura si inversunare doar ca sa-ti faci un nume. Hagi, care alaturi de Halep si Nadia sunt singurii sportivi romani cunoscuti in toata lumea. Hagi ii idolul si modelul a milioane de romani. Hagi ii o comoara nationala si tu iti permiti sa arunci cu noroi in el zilnic doar sa-ti faci clicks. Sper sa se sesizeze cineva din conducerea gsp si sa te opreasca. Esti plin de ura si ai nevoie de ajutor. Sper ca vei dormii bine noaptea dupa ce i-ai facut lui Pantaru, baiat care a muncit enorm sa ajunga unde ii. Suntem alaturi de Pantaru si ii dorim numai bine si success la noua sa echipa. Trecutul ii trecut si nimeni nu are dreptul sa-si judece aproapele.

Iancu Alin (1 comentarii)  •  1 august 2019, 0:27

La ora la care scriu acest comentariu sunt 88 de commenturi, dintre care 87 sunt impotriva prostului talentat, vigilent, suspicios etc. E un singur idiot care ii ia partea micului caracter zero Stucan. Tare sunt curios cum s-ar simti Stucan daca fiul lui ar face o greseala in viata si un *** de ziarist mic ar scrie un articol si i-ar distruge definitiv viata fiului sau. Cum te-ai simti Stucane daca se scrie astfel despre fiul tau? Tu ai copii Stucane? Tu stii sa faci copii Stucane?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marcel bărbosu’ (1 comentarii)  •  1 august 2019, 2:54

Bă' Știucanetti, acum ceva vreme nu erai tu ăla care îndemnai la decență în cazul Victoraș Iacob? Văd că te-ai sucit la 720° acum. Dar, așa cum te caracterizezi, cred că și umbrei tale îi dai... o umbră de îndoială asupra corectitudinii ei. Și apropos, că tot te dai polivalent, am de pus niște gresie și faianță într-o baie. Te bagi? Nu prea sînt bani, da-ți dau niște ponturi de blaturi pe la meciurile noastre din "divizia onoare"

motanul incaltat (47 comentarii)  •  1 august 2019, 3:30

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

M. deWylde (5 comentarii)  •  1 august 2019, 8:10

Stiucane, de peste ocean te citesc de ani de zile. Si te ascult. Ai fost jurnalistl meu sportiv preferat, dar esti un *** dupa acest articol. Un *** uman. O dejectie, un rebut al evolutiei umane si al societatii. In mod normal, aici, in America, ai fi fost concediat imediat dupa aparitia acestui gunoi jurnalistic. In Romania, mai mult ca probabil ca nici nu se va sesiza cineva din conducrea trustului. Mai rau, probabil ca nici nu intelegi unde, si cum, ai gresit.

So (1 comentarii)  •  1 august 2019, 9:10

Mi-as dori sa citesc stiri din sport și nu mizerii!!! Chiar asa de scazut e ratingul"???

popescu (1 comentarii)  •  1 august 2019, 10:25

bravo..i ati data direct in oua..asta i trebuia la fcsb..chiar nu va inteleg, vi se pare ca svoi ziaristii sunteti perfecti, nu aveti nicio zgarietura morala? ma indoiesc ..si ma mai indoiescde modul cum v ati luat examenele , licenta si ce studii ati mai fct voi..va ascundeti dupa sloganul, ne facem meseria dar asta nu i meserie, e un fel de maturat strada..sa va fie rusine pt ca nu promovati decat chestii ieftine..

cata (1 comentarii)  •  1 august 2019, 11:55

nu inteleg rolul articolului....profiti de greseala unui copil care a actionat in disperare de cauza si care a avut cele mai bune intentii. o mare, mare, mare mizerie...

sportu (1 comentarii)  •  1 august 2019, 13:14

Am auzit dintr-o sursa sigura ca sta cu Mache in camera

mihai (1 comentarii)  •  1 august 2019, 19:14

groaznic articol, o mizerie... rusine stiucane....o mizerie....

Asa jos? (1 comentarii)  •  2 august 2019, 20:12

Incredibil și absurd mod de gandire. Poate recitiți articolul scris și observați și dumneavoastră ca, ilustrând printr-un exemplu total nepotrivit, sfaturile de viata oferite devin de o fățărnicie fără margini! Ori e lipsa de logica, ori de bun simț. Probabil amândouă, deci șanse minime sa va înțelegeți incompetența. Păcat.

vasco (55 comentarii)  •  12 august 2019, 21:38

De ce trebuia scris articolul acesta?

Comentează