Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Hagi, Voduț și presiunea media

Ar mai fi fost dat afară Voduț dacă - să presupunem - cazul lui ar fi ajuns pe masa conducerii și nu ar fi detonat în spațiul public după dezvăluirea din Cancan?

Permalink to Hagi, Voduț și presiunea media
marți, 22 ianuarie 2019, 1:02

Viitorul a anunțat în această dimineață că i-a reziliat contractul lui Mihai Voduț. Scurt, rapid, rece. Atacantul de 24 de ani a plătit după ce a fost deconspirat de fosta sa iubită că a pariat prin intermediul ei inclusiv pe un meci Viitorul – Astra, scor 1-0.

Hagi nu a mai așteptat ancheta FRF și, probabil în urma confesiunii lui Voduț, l-a dat afară pe cel care în toamnă marca un gol excepțional pe terenul campioanei CFR.

Mesajul pe care clubul din Ovidiu vrea să-l transmită publicului este toleranță zero față de lumea controversată a pariurilor.

Viitorul – spune indirect Hagi – nu se implică în zona ocultă a fotbalului și nu are milă nici măcar de vedetele echipei, potențiale generatoare de profit.

E un mesaj sănătos, corect.

E, însă, ceea ce gândește Hagi cu adevărat? Ar mai fi fost dat afară Voduț dacă – să presupunem – cazul lui ar fi ajuns pe masa conducerii și nu ar fi detonat în spațiul public după dezvăluirea din Cancan?

Prima tentație e să legi numele Viitorului de scandalurile meciurilor dubioase cu Callatis, Săgeata sau Steaua – în anii în care Hagi lupta din greu să ajungă și apoi să rămână branșat la banii din drepturile TV pentru a se salva de la faliment -, dar despre aceste jocuri s-au scris deja articole.

S-a scris la momentul respectiv și despre prezența meciului Viitorul – ASA Târgu Mureș 6-1 într-un raport cu partide suspecte prezentat de agenția de monitorizare a pariurilor Federbet în fața unei comisii din Parlamentul European.

Acestea nu sunt singurele jocuri ale echipei lui Hagi care au născut suspiciuni. Gazeta va publica în lunile următoare alte rapoarte întocmite în ultimii ani de instituții respectabile de monitorizare a pariurilor în care numele “Viitorul” apare de mai multe ori.

Au fost aranjate respectivele meciuri?

Și dacă da, cine le-a aranjat? A știut Hagi de blaturi?

E imposibil de dat un răspuns, însă mărturiile asumate sau date sub protecția anonimatului conduc spre concluzia că Hagi știe mai multe decât spune.

Un exemplu.

După declanșarea cazului Voduț, Ionel Ganea, antrenorul cu care atacantul a lucrat la Voluntari, susține că el a știut despre problema jucătorului cu pariurile, dar Hagi a ignorat informațiile din piață când l-a adus la Viitorul: “Știe multă lume din fotbalul românesc despre el (n.red – Voduț). Dar Gică Hagi este foarte încăpățânat, nu vrea să asculte sau să ceară înainte relații despre jucători din ăștia cu probleme”.

Un club serios culege date personale despre o țintă de transfer, iar dacă are dubii în privința caracterului, renunță.

Oameni din club spun că Viitorul a ignorat și escapadele cu jocuri de noroc și pariuri pe care le avea portarul Victor Râmniceanu, cât timp a evoluat acolo.

Hagi e antrenor-patron, el decide pe banii lui, dar tendința de a ignora problemele serioase ale jucătorilor săi arată o lipsă de consecvență. Cât timp presa stă departe de informație, fotbaliștii sunt lăsați în pace. Când apare pericolul unei suspendări cu un impact media nefast, Hagi ia măsuri.

Este ca în cazul lui Ion2010.

În 2017, Gazeta a dezvăluit că ofițerul de presă de la Viitorul, Ciprian Mihai, posta sub pseudonimul de mai sus jigniri îngrozitoare la adresa oamenilor de fotbal și a jurnaliștilor în secțiunea de comentarii de pe site-ul www.gsp.ro. După apariția articolului, Hagi a dat un comunicat în care anunța că vinovatul nu mai lucrează pentru Viitorul.

Doar că, în vara lui 2018 – adică un an mai târziu – , într-un document intern de la Liga Profesionistă de Fotbal, actualizat pe baza datelor oferite de cluburi, Ciprian Mihai apare ca ofițer de presă la Viitorul!

Omul care ar fi fost concediat oriunde în lume pentru grave prejudicii de imagine fusese sancționat de Hagi doar de ochii publicului!

După trecerea furtunii mediatice, mesagerul urii numit Ion2010 și-a continuat activitatea în clubul care se pretinde cel mai profesionist din România.

PS – Cazul Voduț e al doilea din ultimii ani în care publicul află că un fotbalist din Liga 1 pariază prin intermediul soției sau prietenei. Precedentul e cel al căpitanul de la CFR Cluj, Camora, dar portughezul s-a apărat vehement în fața dovezilor foto. 

Ironizată deseori, meseria de nevastă de fotbalist capătă o importanță crucială. Din exemplul Voduț, mulți jucători vor învăța că partenera de viață nu trebuie bătută, mutilată, înjurată, mai ales dacă are pe WhatsApp ultimul tău combo la pariuri.

E un pas înainte.

Întrebarea este, însă, câți fotbaliști vor trage concluzia că nu mai trebuie să parieze?

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Andrei (2 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 13:30

cainele.....drumul lung......

avram nutu (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 13:36

toti pariaza nu mai faceti atita caz cind juca mara la uta avea meci de la11 la 10 era in casa de pariuri ti am dat un exemplu cunoscut pot sa ti dau 100 de cazuri

uny (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 13:45

tot prost ai ramas!

Cipinho (7 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 13:54

Eu unul nu inteleg cum sa iti risti cariera pentru niste amarati de bani din pariuri (nici macar nu esti sigur de castig), fotbalistii astia nu au auzit de proverbul "nu da vrabia din mana pentru *** de pe gard!"? ai avut sansa sa ajungi titular la Viitorul, o veritabila poarta de lansare spre fotbalul mare, unde ai deja probabil un salariu decent, si sansa unui contract urias pe viitor, dar tu in loc sa-ti vezi de treaba te apuci de nimicuri... asta ca sa nu ne mai intrebam cum de romanii au talent la fotbal, dar ca natie o luam la vale in loc sa evoluam spre lumea mare a fotbalului...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cipinho (7 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 13:57

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Angajatul de la Academia Hagi (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:08

Alt articol slab, marca Stiucan. Am si eu o intrebare pentru marele jurnalist de investigatii. Cand a jucat, ma, Viitorul cu Steaua? Cand? Ziarist de 2 lei, ce esti! Ai pus repede cuvantul cheie Steaua in articol, ca sa mai faci un ban din SEO. Sa-ti fie rusine!

gigi (7 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:24

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

robert bardita (5 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:27

Chiar nu se gaseste nimeni sa-l dea afara pe aces pseudo ziarist .... e o insulta la adresa ziaristilor

Ady (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:27

Legatura intre faptul ca Vodut paria si articolul tau e doar in capul tau. Daca nu lua masuri scriai ca de ce a luat masuri? Daca a luat masuri, de ce a luat? Ai gasit si tu prilejul sa il mai ataci o data pe Hagi.

ibsefrateculute (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:29

Mancati ciocolata, pseudojurnalisti de cacao ce sunteti. Dac l-a data afara nu e bine, daca-l tineau probabil ca spuneati ca a pariat cu acordul conducerii. Sunteti mai rau decat politicienii, *** ordinare.

gintonic (10 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:33

userul Andrei... un romanas...mentalitate balcanica…. Bravo, Costin! Felicitari! Tine-o tot asa! Stima !!!

Costel (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:36

Stucane, du-te la Can Can, doar despre asta scrii, circ si ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionut (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:45

Nimic nu te mulțumește când invidia si prostia te caracterizează.

Sala dalles (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:48

Bai stiucane bucurestenii vechi aveau o vorba . " nu e bine , cind e bine " ! Daca as avea putere magica as intoarce ceasul in anii 80 .***. Pe timpul nationalistilor se scria Putin si le obiect dat Invingeam cele mai mari echipe din Europa de vest !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (5 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 14:49

De regula jucatorii pariaza prin interpusi ceea ce face practic imposibila asocierea lor cu totonero, fenomen vechi dar mult mai sofisticat azi cand toate se fac online. Se afla cu totul intamplator si atunci se arunca muradaria peste tot. Nu cred ca Hagi ar avea vreo implicare, insasi masura dura aplicata lui Vodut stand marturie. Mai grave mi se par "stimulentele" oferite de ciobanul bekali unor echipe dinafara grupului ce aspira la titlu, chipurile pentru a-si apara corect sansele in raport cu adversarele sale. Niciodata nu vom sti daca aceste stimulente nu au functionat si in sens invers cand acestea au jucat cu fcsb. Sistemul play off si play out are si acest avantaj ca in partea a doua a campionatului se cam complica socotelile si probabilitatea unor aranjamente. Este apropape imposibil ca Betano sa fie sponsorul principal al competitiei iar "actorii" principali sa nu-si bage coada cand au painea si cutitul.

Gil de Feroe (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 15:07

Se pare ca iar te deranjeaza Hagi!Ai tu ceva cu omul asta!

Ciprian (2 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 15:18

Va multumesc pentru articole. Sunteti printre putinii jurnalisti verticali, impartiali si directi. Felicitari pentru inca un articol foarte bun si pentru emisiuni!

Dan (2 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 15:24

Il mananca Stucan de fund pe Hagi cu orice ocazie? Il mananca. Ideea este ca atunci cand toate articolele tale despre Hagi sunt pline de insinuari si acuze subtiri, nu pot sa mai cred ca doar vrei sa informezi publicul cititor, in mod onest, asa cum sta bine unui jurnalist, ci ma gandesc ca te aliniezi vremurilor si vrei sa umplii de noroi pe oricine nu se aliniaza intereselor tale personale. Astept si un articol de lauda la adresa investitiilor, muncii si daruirii lui Hagi, sau poate oi fi scris si mi-a scapat mie. Cu stima,

Ion2010 (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 15:44

O gluma de articol...nenea tu ori esti ,ori esti mai rau...

whiteredarad (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 15:57

Este cunoscuta aversiunea dlui stucan vizavi de Viitorul, de gica hagi si de alte persoane ( colaterale) din acea zona. de ia articolul nu mira. mira doar reluarea aceleaisi "ciorbe reincalzite"...la nevoie , despre Sageata, Callatis si Steaua ( de ce nu-i ziceti...FCSB ?) Nimic nou sub soare.

Dima (3 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:00

Bine punctat...

Observator (24 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:08

Incredibil, acum intrati si in domeniul presupunerilor, facand un proces de intentie celui mai mare fotbalist roman! Nu va mai bizuiti pe fapte concrete, reale, ci pe fabulatiile de care sunteti capabil, cu o clara si premeditate tenta negativa! Pe cat sunteti de obedient fata de conducerea FRF, pe atat sunteti de dur si de prezumtios in legatura cu oameni care au facut ceva in fotbalul romanesc, Hagi si Lupescu! V-a facut ceva Hagi de-l atacati cu atat perseverenta si virulenta? Nu-mi vine a crede, pentru ca o personalitate ca el n-ar trebui sa ia in seama un ziarist de 2 Lei! O.

Adi (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:22

Ce trebuie sa invete el si multi altii ca el e ca la o „iubi“ ii dai doar „oral“ nu si scris:-)) Fiecare intelege ce vrea. Cine intelge fals apare in Cancan

reader (3 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:25

Daaa, interesanta treaba. Mulțumesc pentru articol

G (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:28

Ce trebuie sa invete el si multi altii ca el e ca la o „iubi“ ii dai doar „oral“ nu si scris:-)) Fiecare intelege ce vrea. Cine intelge fals apare in Cancan

Sportivul1 (3 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:30

Pariurile dauneaza :)

Dan (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:37

Pana una-alta mai bine il atentionezi pe colegul tau Victor Vranceanu ca dezinformeaza grav in articolul despre Gardos si Becali . Ori e rau intentionat ori e ... . Jenant . Hai sa va ocupati mai intai de *** voastre din Gazeta , ce zici ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

a dica (55 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:51

Chiar daca stia ca Vodut are probleme, asa cum zice "credibilul" Ganea, Hagi este omul care mai da o sansa tinerilor care gresesc. E normal si nu trebuie sa-i spuna lui Stucan cand se intampla astfel de lucruri. La fel de normal e sa ia masuri cand faptele ies in public si imaginea clubului are de suferit. Ca deobicei Stucan exagereaza. Si nu-si ascunde nici de data asta nemultumirea ca Hagi nu a dat faliment. Dupa mintea lui asta s-a intamplat nu pentru ca a muncit bine ci pentru ca a facut "blaturi". Ma intreb cand ar trebui sa dovedeasca aceste lucruri in instanta? In ceea ce-l priveste pe Stucan, Hagi are multa rabdare. Nu la fel s-a intamplat si cu jucatorul Vodut.

Briaalex (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 16:57

Cs FAUREI- liga 3 - suspectați de blaturi - nicolita =SUPERBET ( trageți voi concluziile) nu se sesizează nimeni

a dica (55 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 17:27

Stucan a dat semnalul, ofensiva s-a declansat. Cica Hagi l-a injurat pe Ghita. In barba caci de auzit nu se aude nimic. Si de unde stiu "expertii" GSP ca injuratura era adresata tocmai lui Ghita? Poate era la adresa situatiei create, asa, in general. Omul la nervi mai zice cateodata si "mama ei de viata"... Oricum, Ghita este un barbat care stie ca nu a venit la pensionul de fete ci la fotbal. Uneori scrierile unor jurnalisti sunt mai grele decat o injuratura.

Festila (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 17:55

Exercitiu de logica: cum si-ar putea permite fotbalisti de liga secunda, masini in valoare de peste 20000$ in conditiile in care majoritatea joaca pe salarii ce variaza undeva in jurul a 1000$ si nici acestia platiti lunar. Sau cum isi pot intretine familiile fotbalisti care declara public ca sunt neplatiti de 7-8-9 luni ? De asemenea, care este rationamentul economic pentru care un patron de club din liga a 2-a sustine financiar un club care nu atrage sponsorizari, nu produce profit din vanzarea de jucatori ?! Sa nu ne prefacem ca nu intelegem...

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 18:24

Hagi trebuie sa devina...inculpat...

Alex (2 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 18:39

Cu atat de multe articole contra lui Hagi - Viitorului si contra FCSB-ulii devi penibil. Adica stim ca nu il ai la suflet. Dar un articol care se bazeaza pe ce ar fi facut Hagi daca nu s-ar fi aflat ca ala pariaza in loc sa se scrie FELICITARI Hagi pt ceea ce ai facut cand ai aflat.ca ala pariaza e prea mult si pt un ipocrit ca tine. De aici iar ai reusit sa legi numele Hagi sau al Viitorului de scandaluri de meciuri trucate din ultimii ani, meciuri pe care nu ai reusit sa le dovedesti trucate evident. Doar presupuneri fara a demomstra nimic. Jalnic. Patetic. Penibil.

Cristian (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 19:36

Ai dreptate,Costin. Hagi este ipocrit,bădăran,coleric,lipsit de respect...Da,are calitatea asta,promovează tinerii. În rest,nu este mare diferență între el și gigi.Deci,ce să mai vorbim .Continuă,ignoră comentariile gigiștilor semințari!

Dan (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 19:56

Ma da' ce sensibili sunteti , sen-za-ti-o-nal . Mi-ati moderat comentariul pentru cuvantul " uscaturi " ? Sunteti cu capu' ? Ati auzit in trista voastra carieruta de proverbul " nu exista padure fara uscaturi " ? Vai de capu' vostru ...

Leo Strizu (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 21:18

Vodut nu a fost concediat pentru ca a jucat la pariuri ci pentru neglijenta de care a dat dovada, neglijenta ce a adus cazul în atenția presei. Pe Hagi nu îl deranjează astfel de lucruri chiar el face bilete dimineață în birou când servește porția zilnica de Alexandrion fără de care nu poate lua micul-dejun, ca de.. activeaza la un club mult mai mizer decât au fost la un loc Gloria lui Janel, Brașovul lui Romel și Ceahlăul lui Fanel.

ion ion (4 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 23:06

stiucane, ai reusit sa fii slabist cu productia de mai sus. singura concluzie e ca si daca hagi face ceva in acord cu ce zici tu, tot nu e destul, ca mai are si altele de reparat. deci ori face tot ce ii zici tu, ori niciodata nu e bine ce face - ceea ce e cam boring. apoi, te cam incumeti cu analiza asta psihologica, cine te crezi, vreun cititor de ganduri? nu in ultimul rand, articolul tau are iz de razbunare pe diverse polemici/itze/matze din trecut ramase nedezlegate. cauta-te la un vraci daca nu te poti rupe de trecut, nu mai scrie doar sa ne familiarizezi cu trairile tale marunte

motanul incaltat (47 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 1:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florian Geyer (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 5:45

Stiucan ipocritul, geambi slu tu l si ura tul. Spui ca Mihai ala ar fi fost dat afara oriunde in lumea asta. Bun. Dar geambi? Atacuri la persoana, jigniri. Toti de-a valma. Sportivi, antrenori, cititori, preoti, batrani, copile. "Rinoceri", "balene", "fetze de paznici la Dachau", "grasi si miopi", etzetera, etzetera.

JFM (16 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 8:11

Sunt unii ziaristi buni, exemplul de fata, care NU stiu unde sa se opreasca atunci cand lanseaza, in spatiul public, anumite suspiciuni. Inseamna ca nu-s chiar atat de buni, inseamna ca joaca o singura carte, a suspiciunilor cu sau fara argument. Suspicionez, pun intrebari aluzive, acuz voalat deci sunt ziarist. Da, poti sa-ti pui tie intrebarea si plecand de aici sa dezvolti o investigatie jurnalistica, sa vezi pana unde te poti apropia. Asta se cheama ca esti jurnalist. Sa-ti pui intrebari in public, retorice, prin care sa sugerezi o mizerie... asta aud in orice galerie de fotbal, in orice casa de pariuri. Hai sa fim si jurnalisti, nu doar sa scriem pe siteuri de sport.

Toader (14 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 11:21

Mai degrabă Hagi s-a folosit de scandal, furtuna din pahar, ca să-l dea afară. Aranjamente au fost de cînd lumea, iar cănd e vorba de sporturi de echipă (mai degrabă jocuri) vai ș'amar. Nu odată cîte un coleg de echipă (n-am jucat fotbal, alteva) prindea o zi nefiresc de rea, nu se cerea afară, antrenorul nu vedea. Uneori antrenorul le-ncurca singur mai rău ca la Ploiești. Cel mai bine-a fost cînd toată știa, chiar spectatorii; a fost cel puțin un campionat cînd luam prime fie câștigam fie pierdeam. Uneori ultimele erau mai grăsuțe.

Observator (24 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 13:15

@ Cristian Toti cei care nu-s de acord cu stucan sunt "gigisti semintari"?! stucan este cum am scris (un ziarist de 2 Lei) si l-a luat in colimator pe cel mai mare fotbalist roman, pe care-l ataca cu si, mai ales, fara vreun motiv! Sunteti elitist, domnule, daca va imaginati ca suporterii rafinati (eventual ai CSA Steaua) suporta iesirile pestilentiale ale acestui denigrator de profesie! Si mai este ceva: acest pseudo-ziarist nici nu mai catadicseste sa raspunda unor postari, de parca ar fi vreo personalitate comparabila cu Radu Cosasu, Ovidiu Ioanitoaia sau, mai nou, Radu Paraschivescu! In mod clar, omu isi da seama ca exagereaza si nu mai raspunde nici macar unor postari favorabile (prea putine si, mai ales, neimportante)! O.

Perkele (1 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 14:31

nu spun ca Vodut nu a facut nimic grav, dar ceea ce ati prezentat voi e fix apa de ploaie. un bilet de pariuri care nici nu i-a iesit, cu meciuri si de la noi si din campionate straine, iar voi ati incercat sa demonstrati ca meciul a fost aranjat sau ciudat. daca ar fi fost ceva necurat in meciul respectiv, nu credeti ca Vodut ar fi mers la sigur si ar fi pariat pe el si inca niste meciuri despre care stia ceva sigur? asa, pare mai mult pariat din amuzament.

Birlic (3 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 14:47

Iar incepe statuia regelui să strige, i s-a zgâriat soclul. Da, Hagi a fost cel mai bun forbalist român, este antrenor și patron și așa mai departe. Dar chiar ș-așa domnilo,r dumnealui (regele ) are voie să facă, să spună, să gândească orice și toată lumea este obligată doar să aplaude și să fie de acord? Nicidecum nu sunt fan Stucan (care de multe ori este cu vaca pe pășune) dar acolo unde lucrurile sunt evidente chiar trebuie să închidem ochii că este vorba de *** Hagi. Deunăzi când Boloni un mare fotbalist român și excelent intelectual a făcut o radiografie fantastică și reală a sportului românesc și a spus că Hagi și Ilie Năstase au fost cei mai buni sportivi români în domeniile în care au activat dar nu au fost top mondial, au sărit semizeii Gică și Ilie de cur în sus de mama focului și pe lângă ei o mulțime de fani cu ochelari de cal întrucât au fost zgâriate nimburile sfinților Ilie (Năstase ) și Gică. Nu demult marele Ilie Năstase a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră Română (cum și-o fi permis) în stare de ebrietate (consum de alcol peste limita legală ) și mai mult decât atât a ultragiat și un polițist (fapt pentru care i s-au întocmit dosare penale). Marele Ilie a făcut tapaj mare (și pe lângă el o mulțime de admiratori) cum că el marele Ilie este tratat într-un mod atât de josnic de autoritățile române și implicit de mulți români care nu-l apreciaza pentru ceea ce a fost el, marele Ilie. În aceiași situație a fost și este și marele rege care ani la rând printre exprimările sale monosilabice, semizeul Gică dă de înțeles că este foc și pară pe toți românii pentru că nu-l respectă (și pentru asta este pregătit să părăsească Românica) și că în țara lui nu este apreciat pentru tot ceea ce a făcut dumnealui și că prințul Ianis (care poate odată va deveni un jucător important pentru România) nu a fost luat la naționala mare (probabil direct de la grupele de copii), pentru cine își amintește era supărat pe tata Puiu că nu l-a luat în lot la Euro 2016 și multe altele (pentru cei cărora le funcționează memoria medie și de lungă durată). Și acum revin la marea mea dilemă, dacă ești denumit (până la urmă tot de jurnaliști de carton sau pseudo jurnaliști), zeu, semizeu, rege, briliant, diamant pentru ceva pentru care ai câștigat faimă și bani , chiar îți este permis orice din punct de vedere moral, legal, social etc și ai imunitate inclusiv la critici doar că te cheamă Hagi sau...că ești rege.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lenroc (7 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 15:29

Articol cu mult dacă și parcă, plus o tentativă jalnică de a-l fundamenta cu părerea lui Ganea. Cred că ai target cu nr de editoriale publicate, n-ai cum să te sprijini pe decorurile lui Ganea pentru a-ți argumenta o părere.

alex (8 comentarii)  •  24 ianuarie 2019, 13:19

Indiferent ce spune Stucan, un lucru e sigur: Viitorul a "furat"un campionat pe care nu il merita, un campionat in care asversarii din play-off se dadeau la o parte, iar arbitrii ii avantajau pe "ovidisti" meci de meci.

Stefan (1 comentarii)  •  2 februarie 2019, 8:26

Îmi este greu să cred că nu există oameni din lumea fotbalului care NU mai pariază după ce au fost prinși. Cred că 88% fac apel la pariurile sportive, de la jucători până la oameni din conducere sau chiar oameni din presa sportivă. Am văzut pe cineva în mai multe case de pariuri din București, pariind sume măricele, dar nu îi voi da numele. Cred că îl cunoașteți destul de bine....

Comentează