Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Nașul preacredincios și finul prea de viitor

În 2001, când le-a ținut lumânarea în biserică, asumându-și să le fie părinte spiritual lui Mirel Rădoi și soției acestuia, George Becali spera să-și vândă finul cu peste 10 milioane de dolari. Până la urmă avea să primească 6 milioane de euro de la arabi, o afacere bunicică.

Permalink to Nașul preacredincios și finul prea de viitor
vineri, 19 octombrie 2018, 1:53

Religiosul cu accente exhibiționiste a fost alături de mirii Mirel și Viviana la deschiderea cerurilor, în timpul tainei sfinte a cununiei, și i-a promis preotului că se va ocupa de îndrumarea sufletească a tinerilor însurăței. Cu chiu, cu vai, le-a călăuzit apoi calea în viață, chiar dacă a petrecut o perioadă la închisoare.

Călăuzirea sa sufletească a durat până când finul s-a întors să antreneze echipa nașului.

Acum trei veri, ratarea calificării în grupele Champions League a fost o dramă sportivă importantă pentru club și o pierdere financiară majoră. Iar banii i-au separat pe Becali și Rădoi ca o secure de alamă care retează ombilicul sufletului.

Nașul l-a acuzat pe fin că nu se pricepea la antrenorat, finul l-a acuzat pe naș că-și băga nasul în orice, călcându-i în picioare demnitatea de antrenor.

Divorțul spiritual consumat atunci a durat trei ani, până la finalul meciului de tineret România – Liechtenstein 4-0.

A doua zi dimineață, un Becali jovial a povestit la televizor:

“I-am dat mesaj lui Rădoi înainte de meciul cu Portugalia. Nu-mi răspundea la telefon. I-am dat un mesaj şi i-am spus “Răspunde-i naşului tău, ca să iei binecuvântarea, că altfel nu faci nimic!’ L-am sunat şi apoi a răspuns. I-am zis că orice ar zice el, nu poate şterge dragostea pe care a câştigat-o când eram în puşcărie!”

Cum ar veni, binecuvântarea nașului s-a pogorât din nou asupra finului. Practic, prin gura lui Becali, Dumnezeu și-a revărsat bunătatea asupra naționalei de tineret și doar astfel a fost posibilă calificarea.

E o declarație reprezentativă pentru modul material în care Becali a luat prizonieră credința și o folosește în interesul propriu.

Mai interesant este, însă, momentul în care nașul a revenit la călăuzirea spirituală asumată acum 17 ani în biserică și abandonată în toamna lui 2015.

La anul, dacă Dumnezeu îl ține sănătos, Mirel Rădoi va sta pe banca naționalei de tineret la turneul final al Campionatului European. Cu o generație plină de talente, România a început deja să viseze la primele patru locuri.

E o gândire sănătoasă care ne ajută să ne scuturăm de pesimismul ultimului deceniu și care ne poate mări șansele de reușită. Iar reușita va însemna o performanță imensă pentru fotbalul românesc și, în același timp, o oportunitate imediată de îmbogățire pentru finanțatorii care își trimit talentele la Euro 2019.

La vară, dacă nu va vinde sau cumpăra vreun jucător tânăr în iarna care vine, Becali va avea în lotul lui Rădoi patru fotbaliști: Coman, Man, Moruțan și Nedelcu. Sunt patru talente de la care finanțatorul așteaptă în primul rând să-i bage în buzunar zecile de milioane de euro visate.

Momentan, Coman și Man sunt în pierdere de formă, dar până în iunie 2019 mai e aproape o viață. Moruțan nu e titular la naționala lui Rădoi, iar Nedelcu va ieși probabil din primul “11” dacă Răzvan Marin va veni de la naționala mare să-și ajute colegii de la Under-21.

Șansele de câștig nu sunt sigure. De aceea, în mintea unui tip pragmatic și lipsit de scrupule precum Becali, o relație excelentă cu Rădoi înseamnă o poliță de asigurare. Înseamnă că finul se va gândi o secundă la naș atunci când va face echipele de start la Euro 2019.

De aici și oportunista revenire a lui Becali la taina cununiei din 2001.

Cu siguranță, Rădoi știe ce înseamnă banii pentru nașul său, dar în același timp înțelege perfect și ce miză are turneul final pentru cariera sa de antrenor.

Folosirea premeditată a unor fotbaliști ieșiți din formă ca favor pentru o rudă ar fi o invitație sigură la dezastru, iar selecționerul e conștient că nu poate fi complice la așa ceva. A văzut deja efectele nocive ale implicării lui Becali în probleme de tactică.

Dar împăcarea cu cel care i-a fost martor în fața lui Dumnezeu la cununie demonstrează că Rădoi e un tip probabil mult mai sensibil la tainele sfinte decât preagălăgiosul și preainteresatul său naș.

 

“Eu vedeam ce calitate are Mirel. El e un caracter prea frumos. Declarațiile lui împotriva mea erau din iubire de fin”
George Becali

Comentarii (56)Adaugă comentariu

doru octavian dumitru (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:13

nu te mai vindeci stiucane

marius (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:40

nu cred ca Mirel Radoi o sa cedeze in fata linguselilor nasicului. spun asta deoarece la meciul de la Ploiesti, asa cum era normal, i-a lasat nasului pe banca "giuvaierele" ponosite (mbappe si morutan). daca voia sa se gudure pe langa oier gasea el o modalitate prin care sa-i strecoare in primul 11 pe impiedicatii fcsbului. pe Radoi l-am injurat groaznic de fiecare data cand venea la Craiova imbracat in oribilele culori rosu si albastru insa niciodata Mirel nu a pus la suflet injuraturile noastre, mereu a avut un discurs frumos la adresa Craiovei. asta inseamna, din punctul meu de vedere, sa ai caracter. imi place mult antrenorul Radoi, nu il vad genul de antrenor care sa se onduleze dupa cum bate vantul din loja. chiar l-as vrea la Craiova pe banca Stiintei dupa ce Devis Mangia isi va termina contractul cu noi. pacat ca destinul fotbalistic l-a dus spre ghencea, sper ca destinul in cariera de antrenor sa-l aduca inapoi acasa, la Craiova, si sa-i calce pe urme lui Piti - celalalt stelist celebru ce a facut performanta la Craiova din postura de antrenor.

xstelu (6 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:41

dodeuleee de taceai ,filozof ramaneai.asa doar ai castiga titlul de cel mai prost om al anului.ezsti pe coperta :" the times"

mihai (3 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:44

Nu, omul spune adevarul . Asta, adica, ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Simona (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:47

Art ... E asta.Nu știe nimeni cu adevărat relația dintre cei 2 mă....treziti-va ați uitat că sânt și rude ?asta e ceea ce contează realist vorbind.gigi e machidon ( familia lui e sfânta). fotbal e pt el afacere =bani asta viața fără cheșii nu merge fotbalul.radoi asta e meseria lui.viitoru nu știe nimeni ce le reverva acestora 2 niciodată să nu zici niciodată.

Andrei F (79 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:50

In primul rand de Vlad ati auzit?Tocmai introducerea lui Vlad poate va aducea apa la moara....asa...vad ca la GSP se poate spune orice ...-----Si pentru ca vad multi jurnalisti atinsi de boala uitarii....Cine au fost cei mai mari contestatari ai antrenorului Rodoi in mandatul de la Steaua?Cine vorbea de lipsa studiilor,de lipsa scolii de antrenor,cine radea de inrudirea celor doi...cine a facut tam-tam de Steaua a fost amentata cu 50.000 euro?

Dracula (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:58

De ce domnule Ziarist tot băgați râca între oameni ....

Costin Ștucan (75 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 14:58

@Doru Octavian Dumitru ;) Căutarea adevărului durează toată viața pentru un ziarist onest. Nu te vindeci de asta niciodată

Andrei F (79 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:06

Poftim...ajutor...poate va dumiriti...cine este Vlad..,,Cei 24 de jucători pe care va miza Mirel Rădoi sunt următorii: Portari: Ionuț Radu (Genoa), Andrei Vlad (FCSB), Cătălin Căbuz (Hermannstadt),,

gabineg (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:08

Da, asta este adevarul: nu la toți ne cade părul! Nasul afacerist a sesizat oportunitatea. Mingea e acum in terenul finului. Sa vedem dacă fragilii fecesebisti vor sta bine în crampoane și se vor impunerea Euro...

Constantin (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:08

"E o declarație reprezentativă pentru modul material în care Becali a luat prizonieră credința și o folosește în interesul propriu." Ce sa mai, ciobanul e ortodox adevarat, e tipicul reprezentativ pentru religia asta *** ***. *** *** ce tara asta se duce pe apa sambetei.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

darius (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:11

Articol cu miros de peste tipic ghesepist

zorrozabal (21 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:14

Bun,dar cine l-a pus pe finu'Mirel fix la nationala de tineret?A auzit Stoichita de la federatie ca finu'Mirel si-a luat licenta de antrenor-chiar si fara bacalaureat-si gata,hai cu el la U21?Sau tot vicleanul negustor i l-a "recomandat"lui Stoichita cel ascultator?Asta-i clar ca la turneul final va juca "marfa" lui Becali si nu altii!Pai ce ne jucam?El "baaga bani"!Vor juca cei patru jucatori mentionati-care la fcsb joaca doar cate o repriza!Si se poate paria linistit ca la turneul final, in poarta va fi tanarul Vlad-rezerva rezervei la fcsb-in locul portarului care a dus greul in calificari,adica Andrei Ionut Radu-pe care presa gigista va avea grija sa il discrediteze pana la primavara!Am mai vazut "filmul"asta de prea multe ori ca sa mai fie vreun dubiu!Ultima oara la europenele de seniori din 2016, cand "tata Puiu" a bagat sa joace rezervele de la fcsb, iar pe Marica,Maxim,Torje si Budescu-care adunasera punctele calificarii-i-a "uitat acasa"!

acciduzzu (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:21

Si de unde ai dedus, Stiucane, ca stelistii vor fi iesiti din forma? Man a fost iesit din forma cu Bosnia?

Dracula (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:27

De ce domnule Ziarist tot băgați râca între oameni ....cei patru sunt talentați ....dacă erau la CFR .....spuneați ceva ? Relații nas si fin .....nasul / finul domniei voastre va ajutat / l-ați ajutat cu ceva ..... de exemplu m-a întreb cine va tine la ziar ????? Pentru ca in afara sa criticati altceva nu prea faceți ....... de exemplu de ce nici domnia voastră nici un alt coleg nu publica o ancheta despre cum a fost cedat /renunțat la clubul de fotbal Steaua de către Armata si a ajuns pe mâna Domnilor Păunescu si Piturca ....înainte de a ajunge la Domnul Becali si cum un club renumit cum a fost Steagu-Roșu din Brașov a încetat sa existe .....Va rog faceți niște anchete serioase despre cele doua subiecte ! Lăsați-i pe cei de la Cancan cu cancanurile si pa Cârcotași cu râca ....fiți Profesioniști ! Va mulțumesc anticipat pentru ce le doua articole pe spre ca le voi citi in curând !

Mircea (4 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:31

Povestea drobului de sare, sau cea a Pescarului care n-avea lotcă!!!!

Poison (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:37

Felicitări pentru articol! Așa este, la Gigi totul este pe interes si pentru banuti.. nici vorbă de Dumnezeu, de relatie naș-fin sau de binele jucatorilor. L-a jignit pe Radoi si apoi si-a dat seama că are nevoie de el. L-a jignit pe Hagi, ba chiar s-a dus ca prostul la TAS încercând sa-i fure titlul, apoi vorbea laudativ la adresa lui. Multumim Rapid Viena! Forza Talpan!

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:44

Poate, data viitoare, scrii un articol cu titlul "Nașul preafariseu și finul prea care nu pune botul (la vicleniile ciobanului)" !

adi_stelistul (35 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:46

Sincer, cand am vazut titlul si am citit primele pasaje, gandul meu era la faptul ca vechile obsesii nu se vindeca poate niciodata. Acum imi cer scuze. E foarte plauzibil ce spuneti. Nu spun ca asa ar fi, dar e plauzibil. Cum zic italienii, se non e vero...

Lirio (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:50

Elegant...Bravo!

Marius (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:12

Sincer, esti de o calitate umana redusa.

albu ioan (1 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:16

Excelent . Asa cum statul in garaj nu te face masina, nici mersul la biserica nu te face mai credincios.

Dan (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:28

Sunt zvonuri aparute ca radoi si cu ivan se iubesc.eu nu cred dar nu inteleg de ce radoi insista cu ivan ,care cade tot timpul ,pierde aproape toate baloanele

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:48

@Dan, tot ce-i posibil. Poate, nu întâmplător, au mers împreună la referendum !

Marius (5 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:48

Multumim ca ne-ai decriptat complexitatea lui Becali, muream prosti altfel ! Ori poate o fi fost pentru beneficiul exclusiv al lui Mirel, ca de unul singur nu se prindea :) Cam extrapolezi cu impacarea, pt ca eu nu l-am auzit decat pe Becali ca se linguseste in modul cel mai dezgustator posibil, nu l-am auzit pe Mirel sa spuna nimic in acest sens. Nu pot sa cred nici ca e atat de prost, nici ca are sufletul asa de corupt... Ca sa continui metafora ta care mi-a dat un pic fiori, sufletul lui Mirel are de pe-acuma buric, nu mai are unde sa se lege Becali :)

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 16:55

@albu ioan...nici intratul cu Maybach-ul în curtea bisericii nu-l face pe Becali cel mai mare creștin (ortodox) !

Durden (12 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 17:01

Cine *** ii da bani lu stucan asta sa scrie, bai nene?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 17:09

Costi, nu pune la inimă ce-a scris (fcsb-istul) Durden !

Radu_pnt (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 17:10

Are sens ce spui...om vedea insa. Cert este ca si daca jucatorii nasului vor juca fiind iesiti din forma si neconvingatori atunci ii va face un deserviciu la cota de piata chiar nasului...de jucatori nu mai vorbim

Leopardu (11 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 17:42

Stiucane, voi ori sunteti aserviti, ori nu intelegeti absolut nimic. Toata ziua cu Becali in gura. Nu intereseaza pe nici un om normal ce a spus Becali. Ii faci reclama gratuita. Intelegi sau esti pro st?

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 17:49

@Leopardule, ce fioros te arăți în spatele gardului vopsit !

Leopardu (11 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 18:57

Multumesc Moshule :)) Dar argumenteaza de ce nu esti de acord cu ce am scris. Nu sunt toata ziua cu Becali in gura? Nu ii fac propaganda? De ce o fac? Hai raspunde, lasa cititorii, ca vad ca asta e rolul tau aici. De trompeta. Ba a lui Stucan, ba a lui ioanitoaia. Te iei de toti care nu sunt in ton cu "maestrii". Ori esti platit sa o faci, ori esti o clona de-a lor.

Mosh Gerilă (8 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 19:20

Leopardule, nu (mai) e nevoie să argumentez ! Chiar tu recunoști că...@Leopardu: "sunt toată ziua cu Becali în gură / îi fac propagandă". Acum, serios, chiar faci toate astea ?!

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 20:22

selectia se face pe pile ...ce cauta I.Hagi la Nationala de Tineret ...

Ion (2 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 20:54

ovidiu_3003 :}}} Inceteaza sa bei cand vizionezi meciuri ... Nu de alta dar nu vezi bine!

Leopardu (11 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 20:57

@Mosh Gerila: minti. Scrie clar in primul comentariu la cine ma refer. Cine sunt cei care ii fac propaganda si reclama fariseului. Stii si tu foarte bine. Dar minti din lipsa de argumente. Oricine stie. Deschizi gsp si dai imediat peste Gigi Becali. Nu eu scriu articole, ci "maestrii" tai. Vad ca esti foarte harnic si pe alte articole. Mult spor.

gigi forro (1 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 0:01

Costine , lasate invins , adevarul care crezi tu ca e al tau , poate ca e mai mic decat al celor care cred ca al lor e cel adevarat...???

gerularupeimana (1 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 5:23

Stiucanule, ai dreptate si scrii si frumos. Pacat ca te pierzi in nimicuri si cancanuri. Numai bine.

cortes (11 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 8:08

Sfântul Becali i-a distrus cariera de jucător finului Rădoi. La arabi finul a câștigat bani, dar a rămas cu eternul regret că nu a jucat într-un fotbal adevărat (făcea sau nu față?). Finul are și el partea de vină pentru eșecul ca fotbalist. Îmi aduc aminte cum Sfântul i-a dat bani în public (euro), iar finul a întins mâna după ei ca un cerșetor. Atunci era bun nașul, Mirele? Să zicem că alea au fost greșelile tinereții. Acum antrenorul Rădoi nu ar mai avea scuze, dacă ar face echipa după interesele Sfântului. Rădoi are însă un caracter frumos și o elocință (fotbalistică evident) remarcabilă. Are și calitați de antrenor. Asocierea cu Sfântul nu îi aduce o imagine pozitivă. Poate înțelege și el asta.

axel (9 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 10:05

Ar fi de scris 100 de volume sau de citit Biblia despre cum credinta in Dumnezeu este perceputa in acest moment in Romania. Nu stiu daca exista 0.5% oameni religiosi si traitori in morala crestin ortodoxa (nu, nu ma numar printre ei). Este si asta o explicatie a vremurilor halucinante pe care le traim. Si un rezultat al ultimilor 80 de ani, cu focusul cuvenit pe ultimii 10, acesti ani #50, scuze '50 ai generatiei noastre.

a dica (55 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 10:06

Adevarul e ca declaratiile de iubire ale lui Becali ii fac viata grea lui Radoi. Va avea de rezolbat niste ecuatii: Nedelcu sau Baluta, Hagi sau Morutan, Coman sau Ivan etc.. De acum, indiferent ce decizia va lua vor fi discutii. Radoi ar trebui sa iasa cu o declaratie prin care sa-i transmita nasului mesajul ca nu s-a schimbat dimic in ceea ce priveste relatiile lor fotbalistice. S-ar mai diminua din speculatii si ar putea sa-si faca corect si in liniste treaba. Presa a sesizat si va acorda mare atentie valului de iubire ce a inceput sa se reverse dinspre nas catre fin in speranta ridicarii cotei jucatorilor fcsb-isti.

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 10:31

Draga Ra Doi, Î-ți scriu într-o problemă foarte delicată. Sunt căsătorită, pardon căsătorit, de cinci ani și deja viața noastră secsuală s-a deteriorat rău de tot. Am doar 60 de ani, î-mi doresc experiențe, simt nevoia de mai mult. Dica si MM știe doar una și bună, i-a poziția de bâie ți buni și atât. În cinci ani, de când suntem împreună, n-am reușit să-i conving să schimbe ceva. Mai nou, aproape că nu mai am chef deloc, și oricum totul durează foarte puțin. Dorinel mi-a tras-o cu Chiajna si am stiut că sa epuizat, ieri a luat-o el bine de tot, asta e variație finule. Eu sunt o fire vulcanică, am nevoie de variație. Simt că mă ofilesc și-mi pare rău. Te rog, dă-mi un sfat, cum s-ăi iau, cum s-ăi scot din amorțeală. Altfel, mă tem că o s-ăi înșel. Tu ce mai faci ? Cu drag Gigi

?????? (95 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 12:31

Vă amintiți totuși dacă că Gigi Becali l-a vândut pe Rădoi, fiindcă era bun la fotbal, la arabi, ca să facă rost de bani ?

?????? (95 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 12:36

Remarcați totuși și faptul că Rădoi este printr puținii jucători de fotbal cu multe prezențe în echipa națională care nu a jucat în fotbalul din Europa de Vest sau chiar și din cea de Est ?

pacific ionel (7 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 16:23

Un nou subiect tipic ''radio Șanț''

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 21:38

Tot timpul am evidentiat importanta studiului academic, a cartii, a cititului pentru orice om inclusiv pentru sportivi. Cei studiosi, cei cititi, au o exprimare sportiva superioara ,evolueaza. Sunt cei ce castiga competitii nu numai meciuri. Totul in prezenta inteligentei personale. Sunt multi sportivi care nu au carte, din diverse motive ,dar se observa ca sunt inteligenti si STUDIOSI. Radoi este exemplu perfect de om inteligent, bine crescut ,cu discurs curat, nuantat, care se obtine numai prin studiu. Un om de o calitate exceptionala pe care il "suspicionez" si de mult caracter. Exemplar atat de rar in fauna fotbalului romanesc incat merita publicitatea. Nu are diplomili , are cunostintele.

lulu (2 comentarii)  •  20 octombrie 2018, 21:41

ștucane, iar te crezi deținătorul adevărului absolut. din păcate, ești doar un ziarist frustrat și cârcotaș...

ion ion (4 comentarii)  •  24 octombrie 2018, 15:25

nea stiucane, e ok articolu' PS: "Înseamnă că finul se va gândi o secundă la naș atunci când va face echipele de start la Euro 2019" - sa nu treci prin Pipera pana la vara ... :)

Vasile (3 comentarii)  •  9 noiembrie 2018, 12:03

Or fi ieșiți din formă Man și Coman, da, chiar cam sunt, dar ei au jucat și au dat goluri în campania de calificare. N-ar fi echitabil să stea pe bară la turneul final. Unde mai pui că nici când au venit la naționala de tineret nu zburdau prin campionat. Cu Moruțan e foarte discutabil - el n-a conttribuit nicicum la calificare, ar putea foarte bine să steie acasă.

JFM (16 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 9:14

Radoi stie ca in teren nu-ti joaca gradul de rudenie, talentul, pretul de transfer dat din burta. Joaca fotbalistul aflat in forma la acel moment, dispus sa puna capul in gheata adversarului, cum se spune. Becali a reusit sa-i strice deja pe toti cei luati de la Hagi , n-au progresat deloc la o varsta la care altii, prin alte campionate, explodeaza si devin tinte prioritare pentru marile cluburi ale Europei. Au stagnat sau au regresat. E suficient, la cat rau a facut Becali acestor pusti ar fi prea mult sa se implice acum sa faca rau si nationalei. Radoi ii poate pune pumnul in gura, are forta asta, oricat de Nas i-ar fi.

Comentează