Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Trei impresii după FCSB – Dinamo 2-1

Revine energia din era Tommy, se stinge efectul “Cholo” și două vorbe despre arbitraj

Permalink to Trei impresii după FCSB – Dinamo 2-1
luni, 3 aprilie 2017, 8:22

Primul FCSB – Dinamo oficial din istoria fotbalului românesc a venit cu prima victorie după 10 meciuri în fața rivalei din București pentru echipa lui Reghecampf. Dinamo, în schimb, se poate considera prima echipă care iese oficial din cursa pentru câștigarea campionatului. Cu șapte puncte mai puțin și cu un meci mai mult decât liderul Viitorul, echipa lui Contra s-a dezumflat în doar trei etape, deși era cea mai formă echipă la intrarea în play-off.

Viitorul de după Viitorul: atitudine și energie
Acum două săptămâni, FCSB – sau fosta Steaua – a intrat pe teren învinsă încă de la vestiare în meciul cu Viitorul, principala adversară în lupta pentru titlu. Blazații, resemnații, indiferenții de la Ovidiu s-au transformat radical în pauza luată pentru  partida România – Danemarca și au ieșit pe gazonul de pe Național Arena, contra lui Dinamo, ca și cum ar fi fost alți jucători. Cu o apărare improvizată și lipsită de Tamaș, FCSB a arătat “din nou ca o echipă dornică să joace fotbal”, ca să-l cităm pe antrenorul ei.

În primul rând, echipa lui Reghecampf și-a recâștigat energia care părea pierdută după plecarea lui Thomas Neubert. Intensitatea din joc a compensat de multe ori execuțiile mai puțin reușite, iar presingul realizat în acest ritm ridicat a dat bătăi de cap adversarilor. O dovadă a faptului că Dinamo a fost permanent în criză de spațiu și timp este faptul că jucătorii lui Contra au intrat pentru prima dată cu mingea în careul FCSB abia în minutul 31, când Bawab a preluat spre poartă într-o fază în care Niță a respins până la urmă lobul lui Hanca.

Pe lângă energie, echipa lui Reghecampf și-a recăpătat și atitudinea de candidată la titlu. Până și De Amorim și Enache, hulitele importuri de la Astra, au jucat mai bine decât de obicei. Primul i-a ținut permanent în priză pe Romera și Hanca, rămânând pe teren dincolo de perioada din joc în care era de obicei înlocuit, în timp ce Enache are meritul de a-i fi deschis lui Alibec culoarul de șut la golul de 1-0 pentru ca apoi să apară deseori periculos în careul lui Cerniauskas.

Un alt jucător venit de la Astra și ieșit din grațiile finanțatorului George Becali în ultima vreme, Boldrin, a marcat la a doua atingere de balon. Mijlocașul a inițiat faza din minutul 75, i-a pasat lui Alibec, apoi a migrat prin zonele a patru fotbaliști de la Dinamo, ieșind de pe radarul acestora și ajungând liber în fața porții pentru a ataca mingea centrată de Momcilovic.

Altfel decât la Ovidiu a arătat și Niță. Portarul care nu greșește, dar care a greșit grav contra Viitorului, a avut trei momente în care și-a salvat echipa. A respins în corner mingea liftată de Hanca, a scos din vinclu lovitura liberă a lui Oliva, iar după pauză i-a blocat pe Nemec și Bawab într-o fază pornită de Dinamo cu o minge lungă spre zona în care se apăra fundașul improvizat Pintilii.

Reculul lui “Cholo”
Alergată în Cupă de o Craiovă care a jucat timp de o oră în inferioritate numerică, Dinamo a intrat în meciul cu FCSB știind că înfrângerea înseamnă și despărțirea de speranțele într-un titlu care oricum părea o himeră înainte de venirea lui Contra.

Cu mai puțin mobilii Nemec și Bawab în atac, dar cu patru fundași laterali pe benzile terenului, Dinamo a avut dificultăți să construiască o fază decentă în prima jumătate de oră. Culmea, chiar dacă a fost inexistentă pe teren într-o treime din meci, echipa lui Contra putea să iasă în pauză cu avantaj în cazul în care șuturile lui Hanca și Oliva nu întâlneau mâinile lui Niță.

Treptat, Dinamo a prins ritmul meciului și a reușit egalarea dintr-o fază fixă. În minutul 57, Nemec s-a desprins din marcajul lui Moke, un alt fundaș hibrid, și a făcut ca golul să pară o fază banală.

Apoi, pe teren a intrat Patrick Petre, fotbalistul talentat, dar sufocat de vicii. Contra i-a mai dat o șansă turbulentului din avionul naționalei U-21, așa cum i-a dat șansa reabilitării și lui Nedelcearu. Introdus pe teren în minutul 58 în încercarea de a câștiga meciul, Petre a părut ca o doză de adrenalină în corpul obosit al lui Dinamo. Preluările lui rapide pe poziție viitoare și sprinturile în spațiile libere din spatele adversarului le-au adus rapid cartonașe galbene lui Pintilii și Ovidiu Popescu.

Petre nu a mai avut, însă, impactul din meciul de Cupa Ligii în care a marcat și a scos un penalty. Totuși, putea să obțină și acum o lovitură de la 11 metri, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să curgă după atacul lui Pintilii spre coapsa și glezna lui Petre.

Dinamo putea lua în cele din urmă un punct nefolositor ei, dar dăunător pentru FCSB în lupta pentru titlu, dacă Rivaldinho ar fi profitat cum trebuie de marcajul relativ al fundașilor lui Reghecampf la ultimul corner al meciului.

Bara s-a opus, iar Dinamo a pierdut meciul și, implicit, seria invincibilă în fața rivalei rebotezate.

Mai grav este că pare a fi pierdut și efectul magic adus de Cosmin Contra. Antrenorul poreclit “Cholo” a ajuns la al 4-lea meci consecutiv fără victorie.

O seară din viața lui Istvan Kovacs
Faza care putea schimba meciul s-a petrecut în minutul 77, când Pintilii l-a harponat de două ori pe Petre în careu. “Penalty clar!”, a susținut Ion Crăciunescu imediat după meci, la DigiSport. Din păcate, e momentul în care arbitrajul lui Istvan Kovacs s-a transformat dintr-unul bun într-unul controversat.

Până atunci, arbitrul din Carei lăsase meciul să curgă, simțind că întreruperile dese ar fi secționat fluiditatea fazelor. Kovacs a arbitrat englezește, dând galbene doar când era necesar.

Evident, nu a lipsit tensiunea. Steliștii i-au reproșat trei faze: intrarea criminală a lui Oliva la Momcilovic, un cot discret în arcada lui Pleașcă la faza golului egalizator, probat de vânătaia apărută pe final de meci în colțul ochiului drept al fundașului și faptul că a validat un gol peste semnalizarea asistentului.

În mod clar, Kovacs trebuia să-l elimine pe Oliva, însă a procedat excelent la golul lui Nemec, consultându-se cu asistentul pentru a reconstrui faza din unghiuri diferite.

Pe final, Istvan Kovacs a mai luat trei decizii corecte: nu a acordat un penalty cerut de Enache și i-a eliminat pe Pintilii și Busuladzic.

Cu toate astea, faultul în careu asupra lui Petre a făcut ca arbitrajul să devină principalul punct de discuție la emisiunile de după meci.

O seară tipică din viața unui arbitru controversat.

Comentarii (32)Adaugă comentariu

bazileon (3 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:08

Ati revenit la stilul sagace-lautataresc. Sunteti incorigibil. Constatarea ca punctul eventualului egal i-ar fi fost inutil lui Dinamo, dar tare daunator FCSBului, e demna de o antologie a deontologiei jurnalistice (sportive) romanesti, sau macar de-a fi inghesuita cumva printre Bouvard&Pecuchet.

Jules (1 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:09

In toate editorialele dumneavostra se simte un iz tabloid.

Laurentiu (3 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:25

Un comentariu tipic dintr-un ziar controversat Va place sa va jucati cu culorile,daca nu e alba e neagra si invers Atacati nn stop FCSB,ca si cum este cea mai avantajata

bogdan (4 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:34

nu ratez nici un material scris de tine, pentru ca esti genul de "ziarist" care scrie chestii senzationale despre absolut orice. nici azi nu m-ai dezamagit. Aflu ca Boldrin a inscris la prima atingere de balon, dar numai dupa ce I-a pasat lui Alibec. Cu putearea mintii, as adauga eu uimit. "(...)Boldrin, a marcat la prima atingere de balon. Mijlocașul a inițiat faza din minutul 75, i-a pasat lui Alibec, apoi a migrat prin zonele a patru fotbaliști de la Dinamo, ieșind de pe radarul acestora și ajungând liber în fața porții pentru a ataca mingea centrată de Momcilovic." Cred ca merita si Boldrin asta un serial marca Stucan, poate face Marvel un scenariu din el si il integreaza pe Ricky printre mutanti, acolo unde ii este de fapt locul.

Antipartizanat (1 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:39

@Jules Eu spun ca in toate editorialele domnului Stucan se simte simpatia lui fata de echipa copilariei, dinamo. Domniei sale i s-a parut corect ca Kovacs sa nu-l elimine pe Oliva, dar si faptul ca n-a acordat fault la Pleasca, in faza premegatoarea golului marcat de Nemec.

pick pook (2 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:52

Un articol semnat de un ziarist HiBRID

Mihail (2 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 9:56

Am văzut multe meciuri de fotbal la viața mea. Dar să pedalezi pe această fază, pretinzând că faza din min. 77 ar fi avut toate elementele constitutive ale unui penalty, nu este prea mult? Doar dacă vrei să ataci echipa lui Becali, numai pentru că nu-ți place de el, sau vrei să-i faci le plac șefului.

jos_cenzura (12 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:21

Daca era un pic mai constant, Nita ar fi fost foarte mare. Pare sa se mobilizeze excelent in meciurile cu miza, dar in cele de uzura, isi mai pierde din concentrare.

gabi (7 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:22

mi-e greu sa te mai citesc cand vad cat de plin de tine esti...si scapa de *** care *** *** la emisiunea aia penibila a ta, in direct, pana cand dai tu cu gheara pe un megaecran ca sa ne arati meganimicuri...gen a zis sau nu a zis benzar ceva de carbasan in loc de polonia...si radeti ca niste ratati ce sunteti. ziarist 360.....vai de voi...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (19 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:40

Ca si Hategan in meciul de cupa (Craiova - Dinamo), Kovacs a arbitrat partinitor in favoarea lui Dinamo, echipa care este, de mult,... cutia milei unde toti arbitrii isi lasa obolul. In mod norml, Hategan trebuia suspendat cel putin 6 luni, iar Kovaci macar 2 luni. Desigur presa noastra bolsevica (majoritara, nu-i asa?!) se straduie din rasputeri sa-i spele de pacate pe arbitrii care cotizeaza la echipa fostei securitati. Si o face penibil, compromitandu-se ea insasi.

Veres cosmin (1 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:51

Domnul mihail, Ion Crăciunescu a spus că a fost penalty clar la Petre dar dumneata probabil ești un arbitru FIFA și știi mai bine!

Daniel (5 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:57

Nu stiu ce meci ai vazut ... eu personal .. am vazut un *** surclasat de Steaua . Iar arbitrajul de care vorbesti , a fost pro *** din min 1 ... sa nu mai zic de faza in oglinda(by Gigi Becali :D ) in care arbitrul ia 2 decizii total diferite la 2 faze identice :)) Cat despre FCSB .. Steaua E tot Steaua ... restul care simpatizeaza csa .. sa nu uite ca ei platesc pentru CSA statul nu ar trebui sa investeasca in fotbal ... cel mult infrastructura .. nu salarii de fotbalisti ... Unde a investit statul mereu a fost furaciune :D ... Ex. Petrolul Cine plateste ? Noi !!

cpt.ahab (14 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 10:58

Costine, obisnuieste-te cu ideea: Steaua/ FCSB nu a beneficiat niciodata in istorie de vreo greseala de arbitraj. Tudor e dinamovist, Deaconu e rapidist, Salomir se antrena in echipament alb-rosu, Balaj, Hategan, Coltescu au fluierat exclusiv impotriva Stelei/FCSB-ului! La Enache a fost penalty clar, dar Petre a cazut prea usor, asta fiind singura decizie buna a lui Kovacs, care in tot restul partidei i-a purtat in spate pe dinamovisti. Nu ti-e clar?!

Daniel (5 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 11:00

Da noi !! Da.. tu, ala cu mustata .. Ar trebui sa`mi faci statuie !!!! :))) Gica Hagi !! nu se exprima el bine ... dar gandeste bine rau .. imi aduc aminte declaratia lui de acum multi ani in care prevedea cam ce se intampla azi in liga 1 :))

Dan (4 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 11:02

Daca marele Craciunescu a zis ca a fost penalty inseamna ca a fost 120% nu 100%. Pentru ca, daca ar fi avut cat de cat de ce sa lege, lasa o urma de dubiu la cat de "dinamovist" e. Un 11 m la 1-1. A avut dreptate Cosmin...au iesit latraii in conferinta de presa si s-a vazut. Ma mir ca a validat golul. Despre erorile de arbitraj prezentate ieri, parca, de Gazeta....tacere.

Cristian (6 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 11:34

Stucane, de ce iti editezi articolele? Ca sa vada cat mai putina lume cat de "destept" esti? Ai scris initial ca Boldrin a marcat la prima atingere de balon, dar la faza golului ii pasase mai intai lui Alibec. Cu mânuța ta. Apoi ai editat articolul. Chiar nu esti capabil sa fii si tu coerent in idei? Noi stim ca tu nu esti prost si ca de fapt esti destept, dar fii putin mai atent. Mai stim si ca esti "talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent". Azi nu s-a vazut, dar noi stim ca poti si ca esti de mare, mare perspectiva. O dovedesc si comentariile, care sunt aproape 100% de partea ta. Sughiti, nu-i asa?

Cer schimbarea numelui Romania in RSR, Costica Taplanicus, cetatean italian, domiciliat in Roma, strada (53 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 11:56

***, *** ***. Dragnea si Grindeanu s-au pozat cu cite un Stucan in cirligul un Ghitei. Am postat comentariul "trei furturi": Steaua, Dinamo si Romania ca sa-ti arat ca te-ai nascut in ***. Se pare ca esti prea prost sa pricepi, esti bun la cenzurat, ai cenzurat ***, *** *** ***. Ori in Coreea de Nord, ca doar acolo mai sint comunisti adevarati, cum preferi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gogu (2 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 12:17

Stucan, continua sa scrii ceea ce vezi, ce este corect, nu te lasa intimidat de comentariile postacilor fecesebisti. Fc fcsb SA a fost inca o data ajutata de arbitri, iar asta au spus-o si specialistii. Dar postacii sunt tot postaci!

Vioteatza (7 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 12:47

Colegii d-tale, Ioanitoaia si Buzarin nu scriu lunea? Fiindca dansii tare se pricep la arbitraje si iau atitudine de fiecare data.

Whiteredarad (6 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 13:00

Costin Stucan, ca si Dvoastra am vazut FCSB- Dinamo. Il incriminati pe I Kovacs ca nu ar fi dat penalty, pentru Dinamo, la faca cu Petre. Orice faza trebuie analizata , macar din 2 planuri ( ca la rgrafie...fata si profil). Am vazut in massmedia aceiasi faza filmata din spatele portii, nu este nici urma de contact, este o simulare. Faza prezentata pe ecran pe Dvoastra este o iluzie optica, dar insistati in a critica arbitrul, ca asta face rating. Nu este corect ! Si arbitri sint oameni, vad faza o fractiune de secunda, nu au posibilitatea reluarilor, trebuie sa decida rapid , pe loc. A le diseca munca in alte conditii, in care nu vezi faza din mai multe directii, este o eroare, pentru ca si ei ca si jucatorii mai si gresesc, in mod predominent neintentionat

Doru (10 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 13:19

Nu înțeleg de ce FCSB-ISTII sunt asa de încântați de victorie...la ce transferuri au făcut n-ar fi trebuit sa aibe probleme...ei ar trebui sa aibe alta tema la care sa se gândească....ce vor face când Becali va renunța la echipa ?!!!!...se vede din avion ca FCSB n-are nici un proiect într-adevăr sănătos pt fotbal, Becali va renunța imediat la echipa în momentul când va începe sa piardă bani , n-are nici o afacere în spate care sa tina echipa....El este doar un speculant care face bani cat mai poate, a închis Academia pt ca se cheltuiau bani...ați mai văzut club de fotbal important fără Academie?!!!... toate acțiunile pe care le face arata doar ca el cauta sa facă bani pe familia lui....asa ca asta-i tema la care trebuie sa se gândească FCSB-istii ca momentul când Becali sa nu mai faca bani din fotbal nu-i departe de loc...câțiva ani.

aldo_m (10 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 13:33

pintili al loveste CLAR pe petre sub ochii arbitrului si nu e nimic arbitrul ori e prost ori e *** ori nu stie meserie ORI E RAU INTENTIONAT ultima e mai valabila avand in vedere ca gigi declara la tv ca el cumpara arbitrul sau portarul echipei adverse oficialii lui fcsb fac ce stie ei mai bine pun presiune pe arbitru sau al cumpara ,stiam ca jucatorii sant niste prostovani fara scoala dar astia ai lu dinamo sant in ultimul hal de prosti adica vezi ca. coechipierul tau are om pe el si tu *** ai pasezi sa piarda mingea jucatorii lui dinamo trebuie sa FACA UN TEST BANAL DE INTELIGENTA , n-au facut presig nu s-au demarcat nu pot intelege ce au jucat acesti inte;igenti

viorel (12 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 13:54

Domnule Stucan, incerc o decepie cand vad ca un ziarist tanar, cu har in ale scrisului, curajos si cu atitudine, de regula, se lasa pacalit si nu are obiectivitatea sa spuna clar Steaua, recurgand la subterfugiu comod FCSB. Trebuie sa luam atitudine impotriva ziaristilor, publicatiilor, siteurilor, care in mod las si meschin au trecut la folosirea exclusiva a numelui de FCSB. Nimeni nu poate interzice unui jurnalist (daca este cu adevarat) sa foloseasca un nume de echipa. Aberatia produsa de MApN si Justitia romana stramba nu poate sa dureze. Armata romana nu mai este parte a celei sovietice, care putea intra cu bocancii si baionetele si impune decizii oriunde. In anul 2017, o tara membra UE si NATO nu poate accepta tentativa aberanta a armatei care doreste nationalizarea si remilitarizarea unei echipe profesioniste de fotbal. MApN cere bani de la bugetul statului in detrimentul educatiei si sanatatii si ii baga in fotbal! La loc comanda si inapoi in cazarmi nostalgici ai gloarioasei armate rosii! Jos mainile de pe fotbal si in general de pe sport! Forza Steaua!

ionut (3 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 14:40

Costine, ori e prima atingere ori a doua?! ori e arbitraj englezesc ori snecheresc, dar nu o mai da de gard! daca e englezesc n-avem ce discuta despre saritura-n piscina a lui petrisor, daca e smecheresc s-a vazut o gramada de faze judecate cu 2 unitati de masura total diferite, edificatiare e faza cu intrarea lui nemec la plesca si imediat a lui tanase la nistor, pt unii muma pt ailalti ciuma! repet nu o mai da de gard ai dat prostportul pe jesepe!

m_d (8 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 15:37

Blat murdar De la Costin Stucan aveam pretentii mari. Domnule ziartist, poate aveti un pic de timp sa va introduceti miezul problemei, adica sa investigati un blat care se anunta inca de la meciul trecut dintre FCSB si Dinamo, pe relatia nas/nasa-fin. Ei au anuntat ca s-au inteles, inca de la meciul trecut, cand FCSB era evident ca nu mai face fata acestui tip de meci si risca sa plece iar cu multe acasa. Reghe a spus ca "pleaca" daca nu inving, doar dupa ce s-au inteles. Va rog sa vedeti atat echipa de inceput a lui Dinamo, foarte ciudat aleasa, cat si declaratiile de dupa meci ale lui Contra, care incepe cu: "Am facut tot ce a depins de noi sa castigam", desi nu-l acuzase nimeni...Apoi insira tot felul de scuze penibile. De acord ca au fost faze succesive si se putea termina 2-2 dar asta doar pentru ca cei de la Dinamo nu au stiut nimic. De vazut mai aproape.

Lestie (13 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 17:00

Adevar graita-i, fiule!

17 Nenthori (5 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 17:12

Domnu Stucan, cand ati absolvit jurnalismul ?

orlick (1 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 18:00

Ce sa vorbim de arbitrii, când majoritatea articolelor din presa sportiva par sa fie redactate de PCH. Dupa meciul tur din cupa ligii, toata presa ii lauda pe dinamovisti. Nu era nicio problema ca la 1-0 pentru Steaua, Popa a fost faultat clar in careu sau ca Rotariu a plecat din ofsaid mare la ultimul gol (Angheluta radea cu Niculescu la Digi, spunând ca e mai bine ca nu s-a oprit faza, pentru ca golul a fost magnific (?!?). La 2-0 pentru Steaua, nu stiu cum decurgea meciul. Aseară, faza cu presupusul penalty la Petre, e singura care ar putea fi incriminata de dinamovisti. Stelistii au fost macelariti: Tanase a fost faultat de cateva ori in preajma careului câinilor, fără ca arbitrul sa dea lovituri libere (le-a cam fost frica de Alibec si Popescu), rosu neacordat la faultul asupra lui Momcilovici, nenumărate faulturi neacordate stelistilor, culminând cu faza semnlata si de cioban, cu doua faulturi similare tratate diferit de arbitru. Cu toate astea, presa vorbeste doar de "penaltiul"neacordat lui Petre.

ionut (3 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 0:52

costine lasa-te de meseria asta ca esti pe langa ! http://m.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Cate-un-penalty-pentru-fiecare-echipa-Analiza-lui-Ion-Craciunesc

cutzu (5 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 2:29

asta e fotbalul niste corijenti joaca si o gramada de educati se enerveaza FCSB oricum e departe de ce ar trebui sa fie... si mai usor ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costin (9 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 14:05

Maestre iti dovedesti talentul de agent constatator, dar te rog sa indraznesti mai mult in ceea ce cred suporterii acestui circ de becalizare.

m_d (8 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 15:41

Blat clar, Reghe-Contra Exista dovezi

Comentează