Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

3 impresii despre Viitorul – Steaua 3-1

Specialiști și ziariști, haideți să nu ne ascundem după cuvinte! E momentul să nu căutăm explicații pentru înfrângerea Stelei în așezări tactice și în schimbări. Nu faptul că Reghecampf a început meciul cu trei mijlocași centrali a dus la prima […]

Permalink to 3 impresii despre Viitorul – Steaua 3-1
duminică, 19 martie 2017, 12:42

Specialiști și ziariști, haideți să nu ne ascundem după cuvinte! E momentul să nu căutăm explicații pentru înfrângerea Stelei în așezări tactice și în schimbări. Nu faptul că Reghecampf a început meciul cu trei mijlocași centrali a dus la prima victorie a Viitorului în fața Stelei după 4 ani.

 

DISPARIȚIA STELEI. DOI ANI LA RÂND

Cauza e alta.

Jucătorii Stelei au intrat pe teren ca și cum ar fi aflat încă de la vestiare că au pierdut meciul. Făcând o paralelă în timp, cam cu aceeași atitudine intrau jucătorii Ceahlăului pe gazonul din Bistrița și cei ai Gloriei la Piatra Neamț. Sau, mai recent, tot cei ai Stelei lui Reghecampf în acel 2-5 devenit de legendă cu Viitorul.

Pe vremuri, un astfel de meci ar fi ridicat semne de întrebare.

Acum, e disecat tactic din toate unghiurile numeroaselor camere TV, deși analiștii nu găsesc nimic relevant printre măruntaiele partidei, după ce au făcut incizia expertă.

Dacă vreți exemple, uitați-vă la Enache, la lejeritatea cu care se apără – de fapt, el nu se apără, ci se plimbă în careul mic – la faza primului gol!

Indiferența băieților lui Reghecampf într-un meci incredibil de important în lupta pentru titlu a fost observată și de Helmut Duckadam, deși eroul de la Sevilla ar fi putut foarte bine să caute scuze în altă parte: “Nu știu ce a fost cu relaxarea asta. Hai să nu zic că au luat jocul lejer, dar nu au fost concentrați. Nu au fost conectați la miza acestui joc”.

Duckadam a sesizat o atitudine pe care Steaua a mai arătat-o, nu demult, într-un alt moment cheie. Partida de la Ovidiu este a doua într-un interval de 11 luni în care echipa lui Reghecampf intră fără nerv pe teren în fața unei contracandidate la titlu. În aprilie 2016, Varela greșea de două ori decisiv într-un 0-2 cu Astra, un meci în care Steaua nu a existat și care a stabilit campioana din sezonul trecut.

După standardele nerăbdătorului Becali, a doua dispariție a echipei în mai puțin de un an într-un meci esențial ar trebui să ducă la demiterea antrenorului. Dar Reghecampf rezistă. Asta înseamnă că finanțatorul care, pe vremuri, alerga cu valize după adversari pentru un titlu de campioană ori a devenit mai înțelept, ori și-a dat seama că nu e anul lui.

Nici anul ăsta.

 

CEL MAI BUN PORTAR DIN LUME. PENTRU VIITORUL

“Două erori catastrofale”. Așa a caracterizat Duckadam gafele lui Florin Niță venite la finalul unei zile în care portarul de 30 de ani a aflat că va intra în lotul României pentru meciul cu Danemarca, în locul accidentatului Silviu Lung junior.

Venit la Steaua împreună cu Laurențiu Reghecampf, Niță i-a câștigat pe fani cu evoluțiile sale. Cu greu, își poate aminti cineva trei greșeli majore făcute de portar în ultimii 5 ani. Tocmai de aceea, la conferința de presă de după meciul precedent, Hagi spusese: “Sper ca Niță să greșească, în ultimele 6 meciuri cu Viitorul el a fost cel mai bun portar din lume”.

Energia pusă de Hagi în incantația de mai sus a circulat câteva zile în atmofera pământului, apoi s-a lăsat peste mintea lui Niță ca o ceață. La golul de 2-0, centrarea șutată de Morar s-a dus în poartă printre Niță și bară. Un gol curios și ridicol, în același timp. La 3-0, balonul șutat de Casap a trecut printre mâinile lui Niță, o gafă de copil pe care un portar matur pur și simplu nu are voie să o comită.

Acum 5 ani, Niță și-a început ascensiunea în carieră, devenind titular la Chiajna după un meci pierdut cu 4-0 la Vaslui. Titularul din acea seară, israelianul Baruch a greșit incredibil la primele trei goluri, determinându-l pe Mihai Stoica să declare amuzat: “Ăsta e primul hattrick al unui portar pe care-l văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri”.

Urmașul lui Baruch în poarta Concordiei lui Reghecampf, Niță a reușit la Ovidiu doar o dublă. Ce spune acum directorul sportiv al Stelei?

 

CINE ARE NEVOIE DE TAMAȘ

La flash-interviurile de după meci, Reghecampf l-a criticat pe Tamaș și, bărbătește, a susținut că steliștii nu trebuie să caute alibiuri în prestația arbitrului Hațegan. Curios, atunci când a fost rugat să-și dezvăluie planul tactic pentru meci, câteva minute mai târziu, antrenorul a folosit eliminarea lui Tamaș drept scuză: “Nu avem ce să vorbim despre planurile noastre. Am primit roșu în minutul 17”.

Printre șabloanele folosite în fotbal, există o teorie conform căreia o echipă aflată în inferioritate se mobilizează mai bine, că jucătorii încearcă să compenseze minusul, depășindu-și limitele. Evident, există și șablonul pentru adversara care are un om în plus și se relaxează.

La Ovidiu, Steaua nu a putut fi încadrată în niciun șablon. E valabil și pentru Tamaș, cel care și-a înfipt crampoanele în gamba lui Purece și a primit roșu rapid.

Întors la Steaua după ce a fost dat afară din cauza unui episod extrasportiv, fundașul central și-a plătit singur salariul pentru o vreme, în contul amenzii primite în perioada precedentă petrecută în club.

Tamaș este un continuu paradox. Are perioade din meciuri în care comite două penaltyuri în 20 de minute, apoi își bagă adversarii în buzunar. Când începi să crezi că Tamaș e un uriaș de netrecut, apare o greșeală ridicolă sau un roșu, cum s-a întâmplat când Steaua căuta febrilă calificarea pe terenul lui Villarreal.

Ultima eliminare din carieră ar putea avea un efect întârziat catastrofal. Viitorul a învins cu 3-1 și, debarasată de complexul Steaua, echipa lui Hagi se anunță viitoarea campioană.

Până atunci, Tamaș stă în meciul cu fosta sa echipă. Pentru Steaua pare o binecuvântare. Nu a învins-o pe Dinamo în niciunul dintre cele 7 meciuri cu fundașul de 33 de ani în teren.

Comentarii (80)Adaugă comentariu

dinamo_fan (41 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:58

Citind nu neaparat articolul dar mai ales comentarille trebuie sa atest un adevar trist: indobitocirea poporului roman. Nu sunt fan Stiucan, ba chiar emisiunea aia da la 10 dimineata mi se pare de un penibil absolut. Omul are un punct de vedere care se bazeaza pe niste lucruri. Si pentru mine e curios cu Hagi face tam-tam inainte de meci ca Nita sa greseasca si Nita ii da 2 goluri pe tava. Si pentru mine e curios ca Gigi nu a iesit pe sticla dupa meci cum a facut dupa fiecare infrangere sau egal in ultimul timp condamnand in dreapta siin stanga. Sunt argumente si pro si contra oricarei teorii. Evident toate acest teorii si intersecteaza in paradoxul ca daca Steaua batea se zicea ca e blat, daca lua bataie iar era blat. Ok..dar un doctor psihiatru daca ar citi comentariile de mai sus ar fugi repede sa faca prezenta ca nu cumva sa-i lipseasca niste pacienti din spital. Jigniri peste jigniri, fel de fel de idei neargumentate si nearticulate. Intr-o lume normala daca nu esti de acord cu cineva vii si ii dai contraargumente. Aici toti va comportati ca la circ, ca la zoo...e jenant si demoralizant pentru cineva care spera sa traiasca intr-o Romania normala...

aaa (10 comentarii)  •  19 martie 2017, 14:34

dinamo_fan,mai mult decat penibil este faptul ca tocmai tu,un fan al clubului cu galeria care injura si jigneste cel mai mult vorbesti de aceste lucruri,dar in Ro suntem obisnuiti cu ..vorba de duh "hotul striga hotii"!

lamarr (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 14:43

Felicitari Costine! Numai *** au vazut altceva.Trei greseli flagrante la toate cele 3 goluri (al doilea este epic), plus dubiosul cartonas rosu a lui Tamas . Cand este vorba de Jiji, Regheblat si Hadji...nimic nu este intamplator. Un blat prost asezonat cu ceva pariuri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

SooS1cK (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 14:52

Daca ar fi castigat Steaua era BLAT, acum ca a castigat Viitorul, e BLAT....adevarul este ca suntem o tara de oameni cu IQ sub nivelul minim, orice se intampla, vedem numai lucrurile rele!

SooS1cK (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 14:55

@dinamo_fan - Presa poate influenta foarte usor un cititor cu IQ mai mic, ca sa fim seriosi, suntem o tara de obezi si inculti...asa ca presa trebuie sa fie echidistanta, nu sa sugereze lucruri! Presa noastra e bolnava, poate doar corupta sau poate chiar asta este nivelul unor oameni care se cred ziaristi dar au facut Facultatea la FF sau ID!

Cosu (15 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:00

The average IQ in Romania is about 86 . HAHAHAHA

Stucan e prost (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:04

Ești de o prostie inimaginabilă. La fel ca emisiunea aia penibilă de pe gsplive. Nebărbierit, netuns si probabil si ***. Apari in emisiunea aia cu cămăși mai mici cu cel puțin un număr. Ridici mâinile pe acolo și ti se vede banda chilotilor. Ești caz de Socola.

ticbis (20 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:08

@dinamo_fan: ai dreptate, comentariul tau iti justifica teoria cu "indobitocirea poporului roman" (gura pacatosului adevar graieste!). Bai baiatule, anul trecut ai postat pe gsp sub acelasi nick cel putin 50 de comentarii pe diferite aticole in care le cereai jucatorilor si antrenorilor lui Dinamo sa piarda in mod voit ambele jocuri din play-off cu Astra. Mai mult, ii amenintai pe acestia ca vor fi luati cu pietre de catre dinamovisti daca vor indrazni sa joace corect si la victorie. Am salvat toate comentariile tale pe acest subiect si oricand le pot reposta aici ca sa te fac de ras. La nivelul tau de inteligenta, blat se intampla oricand cand nu-ti convin rezultatele si doar Dinamo are dreptul sa faca magarii de genul asta, doar atunci nu e blat, doar atunci e corect si absolut normal. Eu iti inteleg frustrarea, ura, neputinta si complexul de inferioritate auto-cultivate in subconstientul tau de zeci de ani de zile fata de o anumita echipa, dar nu pot sa pricep absolut deloc de ce chestiile astea ti-au afectat atat de mult bunul simt incat sa te expui ca blegul pe o tema de care oricare dinamovist decent s-ar feri ca dracul de tamaie. Sa vorbesti tu de blat, cand Dinamo e inventatoarea acestui concept in fotbalul romanesc, e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului! Un pic de decenta nu-ti strica, nici tie si nici autorului acestui *** de articol!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosu (15 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:52

Bravo ticbis . Outstanding reply for nuttela_fan .

Alexandru Chis (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:54

Dle Stucan de ce nu admiteti si o alta opinie si anume ca acest cuplu - as spune malefic pentru FCSB in ultimul timp - Reghe-MM, le-a inoculat ideea ca FCSB trebuie sa defileze la Ovidiu si ca nu se pune decit problema scorului, tinind cont de antecedente si de presiunea psihica exercitata de cele 10 infringeri asupra copiilor neintarcati ai Viitorului? Stiti de ce spun eu ca acest cuplu este unul malefic? Pentru ca a "rotit cadrele" ca la comunisti sau la omul care invirtea sacul pentru a nu fi ros de soarecii din interiorul sacului! Jucatorii FCSB suny dezorientati, debusolati si si-au pierdut si bruma de incredere in potentialul lor. Cred ca este o stare de tebsiune la FCSB de nedescris, si numai "grija" de a nu "transpira" ceva in afara face ca oamenii interesati de acest fenomen sa nu stie cu exactitate ce se intimpla acolo. Parca vad ca nu peste mult timp citiva jucatori, valorosi la cluburile la care au activat vor intra in dizgratie si vor impartasi soarta lui Tade sau Alcenat. Cind tu ai "in curte" un Man, este pacat de Dumnezeu sa-l lasi sa vegeteze pe banca. Cred ca isi blesteama gindul care l-a facut sa accepte venirea la FCSB. Este un jucator realmente "pierdut"! Urmeaza De Amorim, Boldrin, Jakolis, Enache sau chiar Tanase, care vor deceptiona si se vor inscrie in lungul sir al jucatorilor distrusi de cuplul malefic Reghe-MM. Dar nici sa nu ne entuziasmam de victoria Viitorului. Sunt sigur ca peste urmatoarele trei meciuri din play-off "copiii neintarcati" ai regelui vor ramine, pironiti la "cota 30"! Atentie la CFR si Astra, care mi se par cele mai bine adaptate cerintelor play-off-ului.

Brutus (3 comentarii)  •  19 martie 2017, 15:56

Pe bune, tu ești normal?! Sa sune cineva la 112!

Alexandru Chis (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 16:02

@DINAMO_FAN, felicitari pentru butada cu medicul psihiatru care a dat fuga sa vada daca nu cumva i-au fugit citiva pacienti din spital. Inca o data, felicitari pentru ca mi-ai descretit fruntea!

SAG (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 16:31

Orice stelist este dezamagit. Scorul cu Viitorul anunta marea decadere la FC Steaua. Cu fotbalisti care nu pot juca mai mult decat de note sub 5 nu ai cum sa performezi. Dupa parerea mea Nita, Tamas, Enache, Balasa, Jakolis, Amorim au jucat de not 1 ; la fel si Alibec pana la inscrierea golului din lovitura libera. Daca FC Dinamo castiga cu CSU Cv face 25 de puncte, apoi va castiga(sigur !) cu FC Steaua si va trece de ea cu 28 puncte. Oricat ar incerca Reghe sa redreseze ceva nu mai are cum; trebuie sa incerce doar prinderea locului 3. Apararea cu jucatori improvizati la fundasii centrali si fundasul dreapta nu are cum sa evite infrangerile. Alibec si Gnohere fara un servant f. bun in spatele lor se zbat in zadar. Dar, niciunul nu-si face griji : salariile sunt intre 10.000 si 20.000 de euro la FC Steaua......, in schimb la Viitorul si la celelalte echipe salariile sunt sub 5 - 6 mii..... De rasul targului...

Marcel (5 comentarii)  •  19 martie 2017, 16:42

Numai daca se termina 0-0 puteam spune ca s-a jucat pe bune. La orice alt scor ar fi fost clar ca-i blat. Si un scor de 3-3 ar fi fost dubios, pentru ca ar fi insemnat ca vroiau sa-l scoata golgheter pe jucatorul care se afla sub contract si urmeaza a fi vandut de catre Ana Maria Prodan.

dinu (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 17:00

nu va castiga campionatul viitorul cu hagi antrenor,a castigat meciul asta pe prostia lui reghe care in momentul asta e cel mai slab antrenor din liga 1,urmeaza inca un dus rece cu trei goluri de la dinamo apoi inca un esec cu astra ,deplasare la craiova ,in trei meciuri nu stiu daca va castiga un punct.

motanul incaltat (47 comentarii)  •  19 martie 2017, 17:22

Daca crezi in incantatiile lui Hagi hai sa-ti explic inca ceva.... Viitorul nu a batut Steaua. Viitorul a batut FCSB... E alta echipa . Alt brand.Daca se poate numi asa... Acum citiva ani, toata lumea vedea cum Steaua avea tot timpul noroc si prindea in tururile preliminare echipe mai slab cotate in comparatie cu Dinamo, ce nu reusea niciodata sa treaca de turul 1 preliminar pt . accederea in C.L. Era ca sa zic asa un "drept divin" pe care-l avea Steaua ca a cistigat odata cea mai urita finala a vreunei competitii.....Dar FCSB nu mai este Steaua . Este doar o echipa banala cu un antrenor submediocru.Si Becali isi cam da seama de asta. Dar ce sa faca???? Sa vinda???? Nu cumpara absolut nimeni.Steaua reprezenta ceva ... FCSB nu reprezinta nimic....N-ai stadion, n-ai tricouri pe care sa le vinzi...Iar tot patrimoniul nu reprezinta nici un sfert din Lewandowski, un fotbalist emblema al Champions League.

Traian Iugulescu (6 comentarii)  •  19 martie 2017, 17:33

Stiucane, cand 90% dintre comment-uri iti sunt potrivnice, ce-o insemna oare? Ca noi toti suntem prosti si tu unicul destept? Sau o fi invers: noi suntem *** *** ***?... Cine ti-a facut caracterizarea "Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent"? Doar tu poti spune cuvinte frumoase despre tine. Nici un om *** nu te-ar putea caracteriza astfel. Sigur nu-ti dai seama, dar cu astfel de articole te autoelimini de la GSP. Colegii nu te suporta, iar sefii s-au lamurit despre tine. Nu vei fi lasat sa falimentezi si acest ziar. ***, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu.cristi (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 19:09

off topic. orice alta tara din lume ar fi mandra sa aiba o tenismena in top 5 mondial , Romania nu. Zeci de mii de fiinte umane ( e o mare diferenta , nu pot spune oameni , regret) o injura pe Simona Halep ori de cate ori au ocazia. Orice alta tara din lume ar fi mandra sa aiba cea mai buna handbalista din lume , Romania nu. Romania creeaza controverse stupide prin presa ei atat de stupida. Cat de mare noroc sa ai , sa fii localizat geografic in Europa si sa beneficiezi de prezumtia de natie civilizata cand tu , Romania , prin tot ce faci , spui si gandesti demonstrezi ca locul tau e ( era sa zic Africa , iertare africani ca m-am gandit sa va compar cu romanii) ...e dreaq stie unde dar prea suntem prosti

titi (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 21:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Geo (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 21:29

Analiza dumneavoastra domnule Stucan este in general corecta cu mentiunea ca ai uitat sa amintesti de prestatiile lamentabile ale arbitrilor care au rolul lor in toata aceasta mascarada care se intampla in liga 1; astept si o analiza asemanatoare in ce priveste desfasurarea campionatului si daca e posibil ca politrucii si "***" care conduc fotbalul sa nu fie straini de aceste aranjamente!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lup (4 comentarii)  •  19 martie 2017, 22:54

„Jucătorii Stelei au intrat pe teren ca și cum ar fi aflat încă de la vestiare că au PIERDUT meciul”. O întreagă demonstrație invalidă, pentru că premisa e invalidă, La fel de bine, de fapt mult mai bine se potrivește cu realitatea „Jucătorii Stelei au intrat pe teren ca și cum ar fi aflat încă de la vestiare că au CÂȘTIGAT meciul”. Numai că atunci nu iese scandal.

cucubau (2 comentarii)  •  20 martie 2017, 0:14

Zilele trecute bateai apropouri ca Viitorul se va lasa batuta. Mai mult, aveai tupeul sa spui ca stii scorul. Acum e blat ca a mancat bataie Steaua. Du-te baiete ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fane (15 comentarii)  •  20 martie 2017, 10:31

Astept un meci despre care Maria Sa Stucan "talentat ,vigilent,suspicios" sa spuna ca nu e blat. Inainte de meci spunea ca Viitorul n- are cum sa castige,va ceda. Acum spune ca ceilalti au blatuit. Cine sa mai inteleaga, cum bine se spune acest"Ziarist 360 grade".mai mult fara ziarist? Gica Contra suna mai corect sau Parpanghel scandal.

Rares Alexe (1 comentarii)  •  20 martie 2017, 11:05

@Costin Stucan - va rugam, nu mai perpetuati minciuna ca fcsb ar fi Steaua!

papanas (2 comentarii)  •  20 martie 2017, 11:06

Stucan nu e prost***...senzatia de blat indusa nu poate decit sa-i aduca avantaje...bine,oricum si emisiunea-n care incearca sa fie simpatic il da de gol...de fapt,performanta e problema lor,a celor mici,a rumanilor care n-au sub nici un chip acces la ea,performanta..jenant baietas,jenant...un machidon celebru,d-l Juvarra spunea de gigi :'' *** PROFUND''......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Traian Iugulescu (6 comentarii)  •  20 martie 2017, 12:52

Stiucane, vezi ca a scris Udrea de tine http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/opinie-de-dan-udrea-dupa-viitorul-steaua-3-1-fotbalul-lui-hagi-versus-frustratii-505287.html

Anonim (18 comentarii)  •  21 martie 2017, 17:53

Obsesii, obsesii, obsesii! Atat in cazul lui Stucan (atat stie, atat scrie!), cat si al celor care cred intr-un proiect utopic (al CS Steaua)! A

brod (2 comentarii)  •  24 martie 2017, 11:33

sunt acolo niște aranjamente ciudate în triunghiul Becali-Reghe-Prodanca. Primul face pe antrenorul. Al doilea îl ascltă... de unde și rezultatele. A treia vinde / cumpără... ***?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ardeleanul (15 comentarii)  •  27 martie 2017, 10:22

Domnule, ai(fara doar si poate) oaresice probleme(nerezolvate) cu Steaua/Hagi/jiji, banuiesc...Altfel nu-mi explic toate articolele alea bazate pe supozitii si suspiciuni..

O singură etapă din eterna și fascinanta ligă I – lipovan.ro (2 comentarii)  •  27 iulie 2018, 17:05

[…] După ce toate celelalte 483 de încercări au fost considerate blaturi, în mod paradoxal unii consideră și a 484-a încercare, prima reușită, tot blat, dar pe dos. Reacția clubului a venit prompt: […]

Comentează