Radu Cosașu

Excese? Violență? Pamflet? Uitați-le! Așa veți descoperi frumusețea textelor unui ziarist care se definește ca extremist de centru

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Radu Cosașu
„Wow!”-ul lui Lineker

„Wow!”, mi-am permis să exclam și eu, cu entuziasm chiar, aflând de acel „Wow, e om!” cu care a comentat Lineker ratarea de către Messi a penalty-ului din minutul 45, la 1-1, cu PSG. Ca să-i înțelegi geniul conciziei trebuie […]

...

Detaliile unor ”optimi”

Inutil să ne precipităm în comparația prestațiilor lui Messi și Ronaldo sau între cele ale lui Haaland și Mbappe în „optimile” Ligii Campionilor. Ar fi prea abrupt, prea categoric. Dar putem trăi fără judecățile categorice? – fiind în plin faliment […]

...

Prietenul meu „cormoranul”

Poate că voi stârni ceva indignare afirmând aici, fan Manchester United, că fanii lui Liverpool îmi sunt tot mai simpatici și mai apropiați. Știu de ce: ne leagă faptul dureros că am pierdut și noi, și ei, titlul, Guardiola și […]

...

Merci, Giroud!

Merci, Giroud! Merci de două ori: în primul rând pentru golul înscris dintr-o „foarfecă” magistrală, ceea ce azi nu se practică prea des, având în vedere crunta tehnică a apărărilor. Desigur, e un entuziasm puștoiesc la ceea ce L’Equipe numea […]

...

”E Mbappe cel mai bun din lume?”

„Ce se întâmplă, v-ați pierdut mințile?”, extind întrebarea lui Lineker când a auzit că la Liverpool vor să-l dea afară pe Klopp pentru căderea din clasament. O extind, poate o și exagerez după această noapte nu atât de furtunoasă, cât […]

...

O idee încurajatoare

Măiestria lui Vinicius nu ține doar de noroc

Permalink to O idee încurajatoare
sâmbătă, 26 septembrie 2020, 6:41

Cred că ar fi lipsit de fair-play să facem mișto de declarația stupefiantă a lui Mihai Stoica apropo de meciul cu Slovan Liberec: „Au început să tasteze antisteliștii. Țineți minte data de 24 septembrie 2020! Va apărea în certificatul de naștere al unei alte generații care va face istorie”.
E atât de enormă după acest categoric eșec încât chiar dacă ești antistelist, nu-ți vine să faci mișto de ea. E prea ușor. Nu poți fi indecent când o boală prăpădește mai mult decât orice incompetență umană.

Remember Topola!

Cu tot seriosul, îi propun lui Mihai Stoica să se gândească la 17 septembrie 2020 – la meciul cu Topola, cu doar o săptămână înainte de „nașterea acestei generații care va face istorie”. Dacă un meci va intra în istoria fotbalului, acesta va fi 6-6-le (5-4 la penalty-uri), scor nemaiîntâlnit în această etapă a Europa League.

A fost cel mai prăpăstios meci din palmaresul european al Stelei și, fără îndoială, din istoria echipei sârbe. O pandemie de faze penibile și ridicole, care a dus la un echilibru perfect al scorurilor, 4-4 după 90 de minute, 6-6 după prelungiri, ca la un meci de tenis decis de tiebreakul unor penalty-uri.

Ce mare brânză

După cât zbucium al prostiilor de până atunci (2 oameni în plus, dar și ei cu unul în minus – portarul), după eforturile de a-și înfrunta lamentabilul, eram convins că vor rata la penalty-uri, unul-două, după cât „era normal și chiar logic” în starea lor de epuizare psihologică. Ei bine, nu, n-au ratat niciunul, ceea ce mi se pare, în sensul cel mai remarcabil, cu procentul natural de humor, măreț! Plus norocul cu care imberbul din poartă a salvat și el o boabă.

Arbitrul olandez al partidei susține că a fost o întâlnire specială, de neratat. Exagerează? Să vină la noi și orice antistelist îi va explica rece că Topola asta nu-i o mare brânză… Cert este că data istorică fixată de Mihai Stoica pentru apariția unei noi generații nu e aceea a meciului cu Slovan Liberec.

Vinicius lângă Wesley

În schimb, putem stabili lejer că joi, 24.09.2020, CFR Cluj a jucat cel mai bun meci al său în deplasările europene. Dan Petrescu nu se va supăra dacă îl voi contrazice nuanțând că surpriza calificării a fost rezonabilă, într-atât de inexpresivi au fost suedezii.

Meciul ni l-a consacrat pe Vinicius în galeria celor mai buni stranieri din România, lângă Eric, Teixeira și Wesley. Măiestria lui la cornere nu mai ține de noroc, dacă ideea asta ne poate încuraja cât de cât și în viață.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Umilă părere (20 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 9:06

Noroc vine de la zeul păgân Moloh, care cerea în sacrificiu copii prăjiți în uriașe tigăi de aramă. Despre aceste abominabile ritualuri găsim referiri în Vechiul Testament, ar trebui să cunoști semnificația. Pentru aprofundarea subiectului, menționăm sporturile cu mingea, precum fotbal, handbal, volei, etc, ca un omagiu adus zeului Baal. Mărul putred al Stelei este tipul cu nume identic siglei automobilistice din Maramureș. Acest individ plătit din milă își manifestă recunoștința față de stăpân prin mesaje halucinante postate pe rețelele de socializare. Calificarea Stelei cu Topola se va păstra în amintire numai prin neverosimilul rezultat. Substituie "o" cu "u" din numele echipei sârbe și vei ințelege dimensiunile victoriei. Vasile Plângărețu' a transformat fazele fixe în arma de succes, merită felicitat. Baby-selecționerul Rădoi ar putea cere anumite consultații, ca între vechi steliști. Sănătate și virtute de la Lute!

Observator (269 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 9:53

Din nou, aveti mare dreptate, Maestre! Meciul cu Topola va ramane de referinta, atat prin numarul mare de goluri, cat si prin fragilitatea apararii steliste, care ... "prabusea" tot ce "construiau" atacantii! Vinicius face deja parte din galeria celor mai importanti jucatori straini din campionatul nostru, fiind un maestru al jocului de cap. Pe un alt blog, Dan Petrescu este criticat pentru declaratiile sale, scuzabile daca tinem cont ca, astfel, isi mobilizeaza jucatorii. Se mai scria in acel material ca nu vom evolua sezonul viitor in Europa League, dar se uita ca o simpla repetare de catre clujeni a traseului de anul trecut ar atrage un coeficient bunicel pentru ultimele doua sezoane (ma refer la cel trecut si la cel care a inceput), care l-ar ameliora pe cel vechi, in care au fost ani cu rezultate inca si mai slabe si fara calificari (intr-unul au "pacatuit" chiar si clujenii, eliminati de luxemburghezi si de suedezi, altii decat cei pe care i-au invins ai nostri joi); cu un parcurs comparabil cu cel de anul trecut in sezonul acesta si in urmatoarele, vom putea reveni in Europa League si, poate, chiar si in Ch. League! Apropo de aceasta ultima competitie: cu mai multa atentie in meciul cu Dinamo Zagreb, CFR ar fi putut fi acum in postura de a juca meciul decisiv pentru accederea in grupe, pentru ca Ferencvaros si Molde nu sunt mai bune decat Slavia, versiunea de anul trecut! O.

Adriann_ (1 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 10:23

Aberatia asta cu noroc=Moloch a scos-o parintele Cleopa la batranete. Noroc vine din limba slava (naroku). In romana literara acel u final a disparut, dar in limbaj popular si in cartile vechi inca exista expresii de tip "cum ti-o fi norocu" din care rezulta indubitabil etimologia cuvantului. Ia slavii vechi nu aveau nici o treaba cu Moloch, , al carui cult disparuse de mult cand au ajuns ei prin Europa.

gicu (305 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 11:09

Sanatate, maestre!

Ardilles (1 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 15:30

Unu: Să nu dai pe nici unul dintre fiii tăi să fie jertfiți lui Moleh, profanând astfel Numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul- Leviticul 18:21. Doi: În Vechiul Testament, Gheena era o vale din Ierusalim, în care cei care se închinau diferiților zei Baal și canaaniți, inclusiv Moloh sacrificau copiii lor prin foc– 2 Cronici 28:3, 33:6 si Ieremia 7:31, 19:2–6. Trei: După aceea regele a *** locurile de jertfă din valea fiilor lui Hinom, ca nimeni să nu mai treacă pe fiul său sau pe fiica sa prin foc lui Moloh-cap 24 Cartea a patra a regilor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Traian (6 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 15:48

Multumiri lui Ardilles pentru utila completare. Respect pentru Umila parere, comentariile sale sunt cele mai inteligente, pline de informatii verificate. The best! Ai carte, ai parte! Chapeau!

Alin Paicu (2 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 15:58

Mai adaug la cele spuse mai sus Leviticul – cartea a treia a lui Moise, intregul capitol 18 vorbeste despre Moloh. Probe cate vrei, doar sa stii sa citesti.

Umilă părere (20 comentarii)  •  26 septembrie 2020, 16:54

@ Traian Mulțumesc pentru aprecieri! Intru doar pe 3-4 bloguri, scriu un comentariu adresat autorului, dar și puținilor români care vor să citească ceva succint, informativ și apoi am ieșit. Nu polemizez cu agramații, nici nu le citesc mesajele. Weekend plăcut, pe curand!

di livio (36 comentarii)  •  27 septembrie 2020, 11:20

da, CFR Cluj îi echipă matură, nivel european...după ce elimini Sevilla, nu te mai temi de nime...și lîngă alde Djokovici și Vinicius pot crește alde Păun sau Costache, la fel de netemători, asta se transmite ca covrigu...Steaua a avut ghinion, oameni sănătoși opriți să joace pe motiv de teste covrig...azi pozitiv, mîine negativ...totuși, să fim pozitivi, vorba lu Hagi

Iel e Oscar (3 comentarii)  •  28 septembrie 2020, 9:25

Mosule, da' ce razbunator esti! Am incercat sa public un comentariu de trei ori, da m-ai luat prin invaluire, dupa sase ore n- a fost publicat. Cata RAUTATE ai in tine! Ia mai zi cum era in Mexic '70, fara sa pomenesti de Dobrin. Ia mai baga niste mesaje pacifiste, de alea cu bataie lunga. Ia mai spune de alea lu Oscar, devenit Radu, turnatoru, adica ala care i s-a rupt linoleu. Si munci bietu Oscar si munci da' dovedi, ca toti in jurul lui murira de inima. Iesti super, te admir din clasa patra, spre a sasia.

Observator (269 comentarii)  •  29 septembrie 2020, 10:19

@ the_gunner Jalnica prestatie, cu o si mai proasta "regie" din partea marelui "strateg" Arteta! Cu un joc speculativ (la "mica ciupeala") si cu desele schimbari de formule de joc nu se poate spera la prea multe! Din nou, se incearca iesirea cu pase multiple din aparare, dar, la un moment dat, cineva greseste si situatia devine periculoasa; daca se degajeaza mingea spre centrul terenului, sansele de a o pierde sunt mari, insa zona nu-i periculoasa pentru fragila aparare din fata lui Leno! Pe drept cuvant, jocul "tunarilor" a fost ironizat si aseara de catre comentatorii meciului! Speram la mult mai mult, nu la mai putin decat a reusit Leeds in prima etapa! Cat despre lipsa de politete a unora de pe acest site, nu-i luati in seama; cred ca nu mai este vorba doar despre aroganta tineretii, ci de ceva mult mai grav! O.

the_gunner (54 comentarii)  •  29 septembrie 2020, 22:19

@Observator. Arteta a greșit pe tot parcursul meciului .Doi componenți se impuneau din start ,DannyC și Sakha .I-a ignorat grosolan spre propriul detriment .Repet ,pt a nu știu cita oară,Martinez nu trebuia vândut .Bellerin e intr-o cădere de forma accentuată .La primul gol îl marca pe...Holding in loc de Robertson.Centrarile lui nu mai au ascuțime și ajunge tot mai rar in poziție .Nu știu dacă ați remarcat ,dar se impune imperios aducerea unui mijlocaș de creație .Ceballos nu ajunge .E cazul sa se renunțe la trei pe fund și la doi închizători .E tactica celui ce se agata de paie sa nu se înece .Cu talentele din fata ar trebui jucat pe all out atack .Atacul nostru a rămas flămânzit de mingi .Cu tactica sa din acest meci Arteta a invitat LFC-ul sa domine .Si a făcut-o copios ! Nici pe vremea Barcelonei n-am văzut o așa dominare .Sa speram ca in Carabao Cup va învață din greșeli . Încă o data ,sint surprins ca la club nu se realizează importanta unui mijlocaș de creație ! Deasemenea ,inabilitatea de a scapă de surplusuri .Ce așteaptă conducerea ? Va doresc numai bine !

Pandele (1 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 6:24

Iar a intrat agramatul bautor de lapte de iapa, care scrie "sa sti", "taci din gura". Mascariciul site-ului, mereu prezent.

Madalin (1 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 6:36

Au trecut 49 ani de cand Rapidul elimina pe Napoli in Cupa Uefa si se califica in turul urmator. Pana si italienii spuneau ca scorul a fost mic, feroviarii meritau sa castige cu 4-0.

Observator (269 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 11:40

@ the_gunner De acord cu observatiile dvs.! Dupa doua trofee castigate si 2 victorii in campionat, ma asteptam la o altfel de tactica din partea invatacelului Arteta. Apropo de spaniol: in opinia unora, punctul cel mai important al CV-ului sau este faptul ca a fost asistentul lui Guardiola, care, la randul sau, investeste sute de milioane in fundasi modesti si gafeuri! Lacazette a marcat cu noroc, dar a si ratat o ocazie imensa; in schimb, Aubameyang n-a fost deloc jucat cu pase utile, desi a gresit si el o cetrare intr-o situatie promitatoare! Un egal ar fi mascat o prestatie deseori lamentabila, cauzata de tactica si de formula de joc alese de Arteta! O.

George Ioan (3 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 12:22

Astazi este ziua lui Pavel Cazan, la multi ani cu ocazia implinirii venerabilei varste de 69 ani. Ca antrenor al lui Sportul, a reusit una dintre celei mai spectaculoase calificari ale unei echipe romanesti, acel 3-0 cu Brondby, echipa lui Schmeichel, Lars Olsen si Brian Laudrup. La multi ani, Paul Cazan!

In regie, nu se stie! (1 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 12:57

@ George Ioan Antologic moment, dupa meci, Schmeichel si Lars Olsen, capitanul echipei se bateau in vestiarul danezilor, acuzandu-se reciproc pentru golurile primite. Au distrus mobilierul din vestiar.

the_gunner (54 comentarii)  •  30 septembrie 2020, 21:15

@Observator .Se pare ca cineva acolo sus a tras semnalul de alarma și lucrurile se vor îndrepta spre un deznodământ favorabil .Presedintele lui Lyon ,Aulas ,crede ca are Arsenalul in gura pistolului .Se bazează pe experiența trecutului cu Lacazette saga .Ei bine , Arsenal i-a dat un ulatimatum cu o noua oferta și o data limita .Daca nu raspunde pina vineri(mîine ) la ora 12pm transferul e off .E și bine,e și rău.Bine fiindcă alte cluburi afla ca Arsenalul nu e club de pus la zid .Rau fiindcă vom pierde o ocazie de a aduce un om care ne este necesar ca aerul .Cit despre plecarea unor balasturi ,Kolasinac e pe drum spre Leverkusen ,Maitland-Niles poate pleca la...Tottenham ,Socratis încă e dorit de Napoli ,Holding e marea dorința a lui Bielsa la Leeds ( mare greșeală ) .In rest ,încă sint siguri Willock,Nelson,N’ketiah .Sint impresionat de prestația lui Elneny .Se pare ca experiența turcească i-a prins foarte bine .A învățat sa paseze in fata și a devenit un obstacol serios pt adversari .Asa ca la ce ne trebuie Partey ?Totul depinde de in ce toane e Arteta in ziua meciului .Fiindca asta este,un om cu toane de moment .A propos de relația Guardiola-Arteta .Se bănuiești,și asta ar fi grav,ca încă primește sfaturi de la Pep ! După cum ați spus,Pep e dezastru in întocmirea liniei de fund .El care de meserie a fost fundaș central .Pe vremea aceea avea profesor pe Gica Popescu ,care l-a modelat in jucătorul care a fost .Acum ar trebui sa ia lecții de la Bielsa ,ori Ancelotti .Nu cred ca va face asta ! Aroganta e prea mare .Sic transit gloria mundi ! Multă sănătate și numai bine !

the_gunner (54 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 7:58

@George Ioan .Subscriu la comentariul Dvs .Eu l-am prins ca jucător la Sportul .Fundas central de clasa .L-a cam sărit naționala din motive de jocuri de culise .Aveau loc acolo un Dobrau (Dinamo)și un Antonescu( Farul),dar o țara întreaga îl vedea in echipa .N-aveai ce comenta la preferințele lui Cornel Dinu ,otrava din lot in ultimele,și nu numai,zile .La mulți ani d-le Cazan !

the_gunner (54 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 8:10

@Observator .Exact ! Un egal ar fi fost mincinos ! Vedem ce va fi diseară (dimineața la mine ) .A propos , ați observat ca iarăși apar cei ce dau din fleanca și n-au nimic de zis .Cred ca le pute gura îngrozitor .N-as primi de la ei nici scuze ! De fapt ,ignor totul . Sa speram un rezultat bun(calificare) ! Încă o data ,sănătate !

Cornel Gabu (1 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 8:19

Mai este putin pana la meciul cu Islanda, buna decizia lui Radoi de a-l chema la nationala pe Camora. Din cauza calendarului international arhiplin, nimeni nu-si permite sa experimenteze noi solutii la echipa nationala, sunt convocati jucatorii cei mai in forma in acel moment, asa incat solutia Camora pe postul de fundas stanga este viabila.

Andrei Gigurtu (3 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 8:44

@ Cornel Gabu Deloc intamplator, corul acestor gargaristi patriotarzi este condus de Marica, unul care a pus mana pe Farul si-o va capusa pana la epuizare, pe modelul Becali, al carui discipol nedeclarat este. Revine sloganul "Nu ne vindem tara!", o dam de pomana, in forma putin mai subtila, mai ales cand avem beneficii. In numele acestui fals patriotism, de trei decenii se jefuieste tot in Romania.

Andrei Gigurtu (3 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 9:25

Nici n-am pomenit bine de Marica si "hop" un alt articol despre individul asta gretos, cu doua clase mai mult ca trenul. Cine l-o sutine si pe neantul asta? Face turul posturilor de televiziune, mai rau ca un guvernant in campania electorala.

Pavel (1 comentarii)  •  1 octombrie 2020, 10:13

@ Andrei Gigurtu Nu m-ar surprinde daca Marica ar fi calul troian al lui Hagi. Viitorul nu-i poate asigura vizibilitatea si perspectivele oferite de Constanta. Gica a vrut Farul de la inceput, insa Bosanceanu i-a pus bete in roate, omul este ambitios, nu renunta la planul initial. Capusarea clubului, devalorizarea pana la anularea valorii a fost experimentata cu succes la Dinamo. Urmeaza Farul?

the_gunner (54 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 1:18

@Observator . Berndt (Bernardo) Leno Salvatorul ! Omul meciului ! Asta spune totul despre cum a jucat echipa .Introducerea lui Elneny a mai limpezit puțin tulbureala in care înota jocul nostru .Cind își va da seama Arteta ca N’ketiah e de nici o culoare ?La fel și Willock .Sint surprins ca din echipa au lipsit Nelson și ,parțial,Maitland-Niles .Ar fi fost tacimul complet .De acord cu Dvs ca Arteta nu e omul care ne trebuie . Multă sănătate Dvs și mult noroc noua !

the_gunner (54 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 1:37

@ Radu Căruțașu ,Ioan Hancu ,Pandele ,Gura Pute . ȘTII cum se numesc aia de se ascund sub anonime ca sa arunce cu noroi in alții ? Am aflat ca toate comentariile de mai sus de la cel inițial,Radu Căruțașu,și pina la ultimul,Pandele,pleacă de la o singura adresa .A ta ! Chestiune de cautare pe care tu ești prea prost sa o faci.Asa ca mai bine e sa TACI DIN GURA (colocvialism ) . Oricum ,de acum încolo eu îți voi da un nume de sine stătător - Gura Pute .

Radu Carutasu (3 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 8:47

Iar a inceput agramatul, bautor de lapte cu "taci din gura", "sa sti". Haaahaaa, caraghiosul site-ului. Te bat cu propriile arme, agramatule cu o mie de conturi. Hi, hi, taci din gura!

Radu Carutasu (2 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 8:50

Taci din gura e pleonasm, ***. Bine, te voi chema ***. HAaaa, haaa, *** site-ului, mereu inferior.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

George (1 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 8:59

@ Pandele Bautorului de lapte de iapa Ii pute si gura, pe deasupra, tot de la laptele de iapa, evident. "Sa sti" ca te parasc lui Loyola de Dambovita daca nu taci din gura. Haaaa, haaa, *** site-ului, cu o mie de conturi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

George (3 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 9:12

@ Radu Carutasu Imi place ca ii crapa inima in el, nu rezista sa nu raspunda si in acest fel se face de *** si mai rau. Oricum este bufonul site-ului, agramatul numarul unu. Sa sti ca imi place sa rad de el, nu tac din gura.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

George (1 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 9:19

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu Carutasu (2 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 9:30

La 1,37 AM *** a avut revelatia divina, haaaa, haaaa. imi place sa-i provoc insomnii agramatului, bautor de lapte de iapa, urat mirositor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Observator (269 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 13:11

@ the_gunner Liverpool a dominat chiar si cu destule rezerve (f.) tinere pe teren, ceea ce dovedeste ca Arteta nu-i bun nici la tactica/strategie, nici la alegerea celor mai bune formule de echipa! Nketiah poate sa marcheze si 20 goluri, dar numai in situatii clare, in urma unor pase in care n-are de indeplinit decat o formalitate; cred ca rata sa de materializare a situatiilor favorabile este mai buna decat a lui Sterling (ratangiu notoriu, printre cei mai mari ai prezentului), dar nu-si poate crea situatii de gol! Cred ca daca-i ignorati pe detractori, vor inceta sa mai posteze mesaje ridicole! O.

U Cluj (3 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 13:28

Universitatea Cluj are sanse la promovare anul acesta. Sa speram ca va reveni pe rpima scena fotbalistica. Toata lumea o asteapta acolo.

George (3 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 13:58

@ U Cluj Toti romanii o vor pe U Cluj in prima divizie. Apropo de promovari sau calificari, mi-a placut meciul lui Ianis de aseara. A dat o pasa inteligenta la primul gol, s-a miscat destul de bine. Morelos e clei, nu se ia nimeni de el.

Andrei (3 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 14:41

@ George Sa sti ca problema lui Ianis este ca tace din gura. Daca ar juca la engleji, ar avea mai multe sanse. Pai da, ar trebui sa apeleze la colocvialism.

the_gunner (54 comentarii)  •  2 octombrie 2020, 20:40

@Observator . S-au tras la sorți grupele .Usor pt noi - Molde , Dundalk și Rapid Viena .Grupa de iad pt CFR - Roma,Young Boys,TSKA Sofia . După meciul din Carabao Cup Klopp a avut o discuție destul de aprinsa cu Leno .Nu se știe ce și-au imputat reciproc fiindcă discuția a fost ,normal, in germana și nici un reporter n-a avut prezenta de spirit s-o înregistreze pt traducere .Ce opinie aveți despre jocul lui Elneny ? Credeți ca se mai impune aducerea lui Partey ? Mai îngrijorat sint de defensiva de pe flancul drept . Bellerin in criza de forma,Cedric nesigur ,Maitland-Niles zăpăcit . LFC a știut ce a știut ,iar atacurile lor s-au desfășurat in majoritate colo. Se pare ca Aouar va fi ,totuși,al nostru .Se tergiversează mutarea din cauza unor nenorocite de 4 milioane .Asa cum Atletico ne-a ținut in șah cu Partey ,ii ținem noi acum cu Torreira .Merita așa ceva ! Chiar dacă ramine la noi nu-i de lepădat .Are voința și dorința,iar spiritul de sacrificiu e enorm .E un adevărat dinam Piticul .Deci ,cu Xhaka,Elneny și Torreira mijlocași de acoperire sintem bine dotați .Asa cum am spus ,ma îngrijorează fundașul lateral dreapta .Cred ca Bellerin va reveni la forma care l-a consacrat.Personal ,mi-as dori unul clasic,gen Dixon,unul nepreocupat de faza ofensiva intr-un sistem de patru pe fund .Deasemenea ,cred ca Thierny nu e copt încă pentru acest sistem ceea ce impune pastrarea lui Kolasinac .Nu vorbesc de atac fiindcă acolo e material destul pt doua echipe .Multa sănătate va doresc !

Comentează