Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Piedici în calea Oștirii

Meciul de Liga a treia CSA Steaua-FCSB 2 naște multe patimi, unele dintre ele hrănite pe săturate din bani publici

Permalink to Piedici în calea Oștirii
vineri, 12 martie 2021, 5:06

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a vieții considerată de către unii revolută. Acum mizele sunt altele, reperele sunt altele.

De aceea mulți se străduiesc să îmbrace întâlnirea de eșalonul trei dintre plutonul de fotbaliști ai Oștirii și garnitura secundă din Berceni în straie nemeritat de strălucitoare. Printre acei „mulți”, trebuie amintite și televiziunile deținătoare de drepturi, care vor transmite în direct epocalul eveniment, nădăjduind în ratinguri care să spulbere cifrele Aselenizării din 1969.

Interese de la Palat

Cum se știe, FCSB are dreptul la o listă comună de jucători, în sensul că mai mulți fotbaliști din prima garnitură pot trece oricând la „satelitul” din Liga a treia. Ideea e că în aceeași sâmbătă, FCSB, echipa mare cum se spune, are meci important, în deplasare la Arad.

Cu toate acestea, câțiva dintre obișnuiții elevi de-ai lui Toni Petrea vor fi angrenați în acțiuni de partizani. Sabotaje, adică o evoluție cât mai consistentă împotriva echipei Armatei. Împiedicarea inamicului să acționeze și să promoveze în liga secundă.

Disputa identitară dintre clubul Ministerului Apărării și cel al inițiativei latifundiar- bisericești se va muta pentru 90 de minute pe terenul numărul 5 din Ghencea.

Ca argument în favoarea mediului privat, demersul lui Gigi Becali e de înțeles, dar nu trebuie să uităm că o parte deloc neglijabilă a considerabilei sale averi are la bază acel penal schimb de terenuri cu Armata. Aceeași Armată e acum pe post de inamic.

Lacrimi cazone

De la popotă la infirmerie, de la rastel până la blocul alimentar, lefegiii kaki se vaită. Ba că a nins și terenul va fi rău, ba că inamicul trimite jucători de la prima garnitură, să împiedice înaintarea glorioasei Oștiri către biuta ligii a doua.

Mai mult, e certată și Federația, care și-a permis să repartizeze CSA-ul în aceeași serie de Liga 3 cu echipele din București și din jurul Capitalei, implicit cu FCSB 2. Probabil că urmașii cu crampoane ai lui Eremia Grigorescu și Walter Mărăcineanu și-ar fi dorit ca ei să fie trimiși pe alte fronturi, mult mai accesibile fotbalistic, prin Delta Dunării, Maramureșul Istoric sau chiar Nămoloasa-Focșani, unde rezistența inamică nu mai e ce-a fost.

Muniție bugetară

Recent, oștenii din garnizoana Ghencea au sărit ca arși când presa a publicat niște salarii de-ale lor. Au spus că sumele nu sunt acelea, sau, mai corect, au făcut precizarea că nu sunt „chiar acelea”.

De exemplu, antrenorul Daniel Oprița a zis că el n-are 5.000 de euro pe lună, că n-are nici măcar 3.500. Asta poate însemna că are, de exemplu, 3.000, ceea ce tot foarte mult e pentru nivelul competițional mărunt la care activează.

În treacăt fie spus, echipa Armatei s-a chinuit vreo doi ani, ratând promovări de la liga a patra la a treia, pe câmpurile de la Moștiștea Ulmu și din alte aliniamente obraznic de vrăjmașe. Și nici acum nu e chiar mașină de război, din cele 10 meciuri jucate împiedicându-se, prin remize complet lipsite de glorie, în teatrele de operațiuni de la Metalul Buzău și Tunari, ultimul nume, parcă predestinat…

Ogăraru vs. MM

Cea mai absurdă filă ideologică a disputei a fost întoarsă ieri de George Ogăraru. Oficial bugetar al clubului militar, fostul semifinalist al Europa League, altfel tip decent, educat, șlefuit de atmosfera de la Ajax, fundașul dreapta de odinioară a apărat cu pieptul înainte onoarea Armatei, spunând că MM Stoica poate fi acuzat de rasism pentru comentariile făcute la adresa jucătorului de culoare Nsiah, acum lefegiu în solda oștirii fotbalistice.

Ce-a spus de fapt MM de Nsiah, ca să treacă drept rasist? Nici măcar n-a zis, precum Colțescu, „ăla negru!”. Nu, a fost de părere că Nsiah are salariu cam mare! Noi, cei care ne permitem să afirmăm că la echipa de fotbal a Oștirii se cam papă banii publici, tot rasiști suntem, George?

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Esti mare, dom’le! (1 comentarii)  •  12 martie 2021, 17:46

“Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon”- cinci ore, nu ceasuri, nenea cu memorie de Pentium I și gramatică în versiune GÎSÎPÎ. “Nu-i nevoie să mănânc tot oul ca să-mi dau seama că este stricat”- Balzac. Am încetat să-ți citesc articolul după prima frază.

Lucian (2 comentarii)  •  12 martie 2021, 17:53

Buzarine, Buzarine, ramai acelasi "jurnalist" mediocru si cu anumite simpatii ***. N-ai ratat sa scrii din nou impotriva Stelei, un subiect preferat de-al tau. Subiect caruia refuzi sa-i spui pe nume. Ba "fotbaliștii Oștirii", ba "echipa Armatei", ba "clubul Ministerului Apărării", ba "CSA-ul", oricum numai Steaua Bucuresti, adica fix NUMELE ECHIPEI nu. Auzi, prin 1986, tot CSA ii ziceai Stelei? Sau prin 1996? Ca avea fix acelasi nume ca acum, CSA Steaua Bucuresti. Care-i logica potrivit careia acum ii spui doar "CSA" sau "echipa Armatei", orice varianta mai putin numele sau? In 1996, spre exemplu, de ce o numeai mereu Steaua si nu "CSA" sau "echipa Ostirii"? Vad ca prietenilor tai de la FCSB le poti spune pe nume. Nu vad pe nicaieri in articol sa scrii macar FC FCSB 2, doar FCSB. Impartial, nu? De-aia zic ca esti "jurnalist". "A comentat despre singurul jucător de culoare din echipă, umflându-i salariul." - George Ogararu. Nu vad unde Ogararu il numeste rasist pe Stoica. Ridica un semn de intrebare cu privire la declaratiile lui M. Stoica, pe buna dreptate. Asa cum eu a trebuit sa le suport cheltuielile din perioada "facultatii" lui M. Stoica si G. Becali, uite ca asa si M. Stoica si Buzarin trebuie sa suporte cheltuielile MApN-ului, fie ca va convine, fie ca nu. Doar vreo 10 bani, cam atat vin de la voi catre Steaua. Apropo de bani publici, pe la marea echipa din "mediul privat" au cam ajuns niste banuti de la mine si de la tine, platitorule de taxe si impozite, bani publici din despagubiri frauduloase incasate de Becali de la bugetul statului si injectate in conturile FCSB-ului. GSP-ul a titrat: Documentul care aruncă în aer fotbalul românesc! DNA: „Gigi Becali a finanțat FCSB cu bani din despăgubirea frauduloasă!". "Doar" vreo 6,5 milioane de euro de la stat pentru FCSB. Adica bugetul Stelei Bucuresti pe 7 sezoane de fotbal de liga a 3-a. Nimic despre banii astia publici? Aici nu ne dam cu parerea, "jurnalistule"? Sau contravine interesului? Sigur ca acest comentariu ar cam deschide ochii unora si nu trebuie aprobat, sanse bune sa dispara...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mozzie (12 comentarii)  •  12 martie 2021, 17:54

Fara echipele departamentale de pe vremuri fotbalul romanesc, intreg sportul romanesc, n-ar fi existat, voi nu v-ati mai fi facut ziaristi iar azi nu mai mictionati pe ostirea romana care vezi doamne a ajuns la cheremul "contribuabilului". Nu asa functioneaza sistemul. Nu te intreaba nimeni ce vrei sa faci cu banul oprit din taxe. Decat acel 2% care merge la ONG-uri, acolo poti avea optiunea ta. In rest, NU. Nu poti sa scoti ochii cuiva ca foloseste "banul public" altfel decat si-a dorit fiecare dintre noi. Ca ziarist trebuia sa cunoasteti acest lucru.

Lucian (2 comentarii)  •  12 martie 2021, 17:59

Apropo, este vorba despre KINSHASA, nu "Kinsasha". Greu, greu in ceea ce priveste cunostintele generale...

17 Nentori Tirana (22 comentarii)  •  12 martie 2021, 18:19

E mult mai important ca Steaua sa invinga CSA Fotbal decit meciul de la Arad. Oaida nu stiu daca e o intarire. As lasa la Bucuresti jucatori mai buni care trebuie sa inteleaga ca ori inving ori pleca de la Steaua ! E pe viata si pe moarte ! La fel, ca CSA sa nu promoveze niciodata e mai important si decit campionatul. Voi va faceti doar ca nu intelegeti. ----- Sectia de fotbal a CSA a fost desfiintata prin H Guvernamentala care mai e actuala si azi ! Noua CSA Fotbal n-a fost infiintata de Guvern ci de alfabetu Dusa – un bolovan fara absolut nici o scoala, fara pregatire militara, singura lui actiune militara a fost cind a tabarit pe inserate pe fata secretarului PCR care isi spala chilotii in Mures, sef care i-a gasit apoi job de controlor de bilete la RATA iar apoi bagator de seama la primarie. Ficei, a trebuit s-o ia, functionara la militie, i-a echivalat Nastase „cursurile“ si a ajuns procuroare, sotul s-a ajuns cu o diploma St Gheorghiu primita prin posta cind a pus si Ilici ochii pe fatuca facind-o controloare de conturi la Harghita. Paduri, afaceri, etc. Cum ajunge un bolovan ministru e alta intrebare. Poata ca sa rida toti de el. Taplpan s-a suit urlind la el si pe birou, cind era sa se agate si de lampa a semnat Dusa ca sa scape de *** ! Ca in … Romania. Legea Junglei – ba, in ce tara se mai pot da Administratorii drept Proprietari ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

viorel (17 comentarii)  •  12 martie 2021, 18:47

Felicitari si multumim Buzarin. Se intampla rar in presa aservita si cenzurata romana sa existe voci critice la adresa mentalitatilor si institutiilor retrograde, toxice, mostenite din stalinismul primitiv, precum cele doua relicve otravite CSA si CS Dinamo, unicele, ultimele, cazarmi sportive bolsevice care mai exista in lumea libera, civilizata, dezvoltata. Georgel si ogarar da dovada de o imensa nesimtire si neam-prostie. Cum altfel poate fi un personaj jalnic, care esueaza lamentabil in economia de piata, in occident, revine in Romania, incearca sa fie antrenor sau conducator de club in mediul concurential, dar este un dezastru, devine somer, inutil, atranat si alege sa ceara azil politic in cazarma stalinista a armatei si sa se alinieze la coada la popota. Nesimtitul Georgel baga mana adanc in buzunarele noastre si extrage: solda lunara de peste 4000 euro, bonusuri si sporuri (de uniforma, de bocanci, de obiele, etc), papa gratis la popota si o promisiune de pensie speciala. Pana cand mai dureaza risipa, rusinea, abuzul, deturnarea de fonduri, raptul (50 mil euro anual) facut prin cele doua ramasite toxice CSA si CS Dinamo???

viorel (17 comentarii)  •  12 martie 2021, 18:53

Lucian- specimen apartinator ciurdei peluza sud, aflat in hibernare profunda in noaptea mintii, in Caverna Stalinisa a Armatei=CSA. Nataraul invoca vremurile trecute pentru a justifica existenta odioasei UM02301, unica unitate militara sportiva de sorginte bolsevica din UE si NATO. Steaua a fost a armatei si Dinamo al militiei si securitatii pana in 1990, pentru ca asa era modelul sovietic impus de URSS. Grobieni ca Lucian ar vrea ca si la 32 de ani de la revolutie in Romania sa fie la fel ca in URSS, in niciu caz ca in UE unde nu mai exista nicio urma din aberatiile sportive militarizate ale armatei si militiei cu exceptia rusinoasa, inaccetabila, a Romaniei, asta si din cauza ca sunt prea multi nostalgici tantalai ca lucian!

plm (2 comentarii)  •  12 martie 2021, 18:55

dinamovist ***, buzarin

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FairPlay (1 comentarii)  •  12 martie 2021, 19:03

Dar lui Boris Spassky de ce i-ai pocit numele?

Ilie (57 comentarii)  •  12 martie 2021, 19:37

Ogăraru, dacă era un om bine intenționat, nu lua salariul acela imens de la stat. Păcat, l-am cunoscut la Sf. Ilie-Gorgani cu familia. Era un om extraordinar de bun.

Radu K (8 comentarii)  •  12 martie 2021, 22:02

*** la ciobanul puscarias ai ramas? :))) Sa vezi ce vom rade de voi, astia care salivati dupa banii puscariasului cand va castiga Talpan procesul iar Jiji va fi bun de plata. :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gio (15 comentarii)  •  12 martie 2021, 22:32

Cata ipocrizie intr-o tara unde sportul profesionist este tinut in proportie de 80% din bani publici, exact CSA Steaua era problema, in fond CSM Bucuresti este tinuta doar de primarie, ca aia or fi bani privati. Becali s-a hranit din afaceri cu statul, nu doar terenul MAPN mentionat de Buzarin intru corectitudine politica, parca Becali a castigat 65 de milioane de euro de la ANRP pe un teren evaluat de vreo 4 ori mai mult. Mie chiar mi se pare cel putin comic cum indivizi precum Meme si Jiji condamnati de justitie pentru evaziune si fraudarea proprietatii statului au devenit brusc aparatorii banului public :))). Doar Buzarin nu observa comicitatea situatiei.

anti Burleanu forever (12 comentarii)  •  12 martie 2021, 23:23

Un articol extrem de corect.Cine zicea ca Buzarin scrie precum Geambasu ?! bravo domnule ,tine-o tot asa ..

Stiri – Piedici în calea Oștirii | Stiri » Anunt Bucuresti (1104 comentarii)  •  12 martie 2021, 23:48

[…] Mai multe detalii aici: Piedici în calea Oștirii | […]

Ion (1 comentarii)  •  13 martie 2021, 0:07

Un om rațional nu poate susține ca e normal ca armata sa risipească bani la fotbal, sau ca armata nu e obligată sa dea socoteala in privința modului in care administrează banii cetățenilor. Cei care susțin aici ideile astea, sunt ori sinecuriști abonați la funcții și privilegii, ori fac parte din grupul de rătăciți de la sud, care au mințile încețoșate de fumigene.

gio (15 comentarii)  •  13 martie 2021, 0:10

Poate ca presa ar trebui sa mai lase partea ideologica si sa lamureasca cititorii ce inseamna aceasta a echipa "a doua" , adica pe cine poate ea folosi. Avem 2 titulari de la prima echipa Popescu si Oaida, plus cateva rezerve. Asta pentru ca au meci la arad in aceeasi zi. La barajul din mai nu vor avea meci in weekendurile respective, asa ca vor putea alinia echipa din prima Liga? Nu de altceva dar peste tot sunt niste reguli cu aceasta echipa "a doua", totusi nu e normal sa joci in Liga 3 cu cei din prima divizie.

Kyro (1 comentarii)  •  13 martie 2021, 0:23

@gio - oare ai idee ce compari? Primarie vs Armata. Sper ca intelegi diferenta... Prima este dorinta oamenilor sustinuta prin vot odata la 4 ani, a doua are spocul de a apara tara...

Johno (6 comentarii)  •  13 martie 2021, 1:03

Cata ura intr un singur articol. Cum poti ca jurnalist sa iei apararea unei echipe care e condusa de un puscarias, cu un manager si sef de galerie penal.Se vede ca ai scoala lui Ioanitoaia, crezi ca daca ai bagat in articol fumigena cu pamanturile armatei esti impartial? De cate ori ai scris vreun articol despre cele zeci de echipe care sunt sustinute de primarie prin tot felul de inginerii financiare? Cand ai fost presedinte la Branesti echipa de cine era finantata?Wow, cat de jos a ajuns Romania daca ziarele de sport s au transformat in tabloide si o mana de jurnalisti de la Recorder da peste bot la toata lumea. Cu toate ca i va fi greu lui Steaua sa promoveze in prima liga pentru ca toata lumea e impotriva ei(inclusiv armata) sper ca va reusi si cand o sa calcati pe noul stadion suporterii sa va primeasca cum se cuvine. Suporterii Stelei au o memorie buna.

Vali (1 comentarii)  •  13 martie 2021, 2:19

FCSB este STEAUA...dam prea multa atentie acestor comunisti .

JFM (79 comentarii)  •  13 martie 2021, 5:27

Eu ma simt prejudiciat atunci cand Becali, in combinatie cu angajati din diverse ministere, da tunuri de zeci de milioane de euro. Bani care in loc sa intre in Bugetul public intra pe cardul lui Becali dupa care el face transferuri ca un mare privat ce este. Ca din banii de impozit o foarte mica parte ajunge sa-i plateasca salariul lui Ogararu, chiar ma bucur pentru asta, asa cum unii nu o fac. Un lucru e sigur, Becali cand da țepe foarte mari bugetului mare, de zeci de milioane de euro, ne dă țeapă la toți, pe principiul "hotul neprins(de institutiile corupte) e negustor cinstit"

Alin Ilie (1 comentarii)  •  13 martie 2021, 10:43

Dacă soția lui Ogararu spune ca a fost botezată pe ascuns pentru ca tatăl sau, cadru MAPN sa fie menținut in funcție la ce sa te aștepți? Au preferat așa doar sa rămână cu funcția. Familia de iubitori de copii plătită din bani publici, el care iubește copiii dar care cere cotizații juniorilor. I-a spus si preotul, fotbalul trece, copiii rămân dar Ogararu nu mai are niciun barometru

Sibelius (14 comentarii)  •  13 martie 2021, 12:58

@mozzie: Si lampa cu petrol a avut importanta ei, dar nu cred ca trebuie sa renuntam la curentul electric.

Costel (2 comentarii)  •  13 martie 2021, 14:48

Nu prea văd oameni deranjați de altă problemă: risipirea banului public si de o parte si de alta. Avem "investitori" care au dat tunuri statului și pe baza acestor tunuri au ajuns unde sunt acum fără să plătească pagubele la adevărata lor valoare - Becali e un exemplu dar nu singurul - și avem statul care investește puținul ban avut in proiecte inutile. N-avem locuri in spitale la ATI, copiii mor înecați in haznale la școală, străzile sunt arată ca după bombardament, învățământul așa cum este, e aproape praf dar investim in fotbal. Nu vi se pare ca ceva este in neregula cu noi ca țară in Europa secolului 21?

Jiri Praga (3 comentarii)  •  13 martie 2021, 19:19

S-a terminat deja meciul anului, derbiul de Romania dintre Steaua si FCSB II din campionatul judetean? Cine a castigat? Alte meciuri nu s-au jucat, de exemplu in Liga I sau a II-a ? Nu am gasit nici un fel de amanunte despre acestea, de o saptamana nu au fost alte informatii mai importante pe seit-ul GSP, numai si numai acest meci, care nu intereseaza aproape pe nimeni, binenteles in afara de cei interesati, care sunt cativa la numar.

Sav (3 comentarii)  •  13 martie 2021, 19:32

De banii publici pentru CS Dinamo, CS Rapid, CSM Bucuresti etc. nu scrieti, nu sunt tot bani publici?

dean (4 comentarii)  •  13 martie 2021, 21:41

fain articol! la cat mai multe!

marian0904 (20 comentarii)  •  13 martie 2021, 22:21

Da! Din pacate, lui Ogararu nu i-a mers cu meseria (de antrenor), asa ca a bagat-o pe politica cu gheneralii. Iar pe acolo trebuie sa executi ordinele. Chiar daca ai fost pe la Ajax.

Tivirenu Elian (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 2:22

Domnilor ce comentati, sunteti pro-Steaua, ok. Dar este ok ca Armata sa chieltuie bani de la buget cu salarii ce nu si le permite guvernul pentru adevarati profesori universitari care au facut descoperiri stiintifice de renume mondial, si sa dea la acesti fotbalisti, unii chiar fara scoala medie? Cu atat mai mult pentru jucatori din afara Romaniei?

GSP-impacheteaza-peste (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:53

@ viorel - problema nu e ca individul lucian vrea ca totul sa fie ca inainte de revolutie ci ca a mancat (fumat ar fi mai corect) o groaza de bani de la cioban pe vreme cand ii sponsoriza pe mercenarii de la sud si acum e impotriva. Tipic.

Pulan Mata (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:57

@ gio - lasa naibii verdele si da o cautare pe net. Sigur gasesti raspunsul la intrebarea ta. Si ghici ce, nu o sa-ti placa deloc.

AnduM (1 comentarii)  •  14 martie 2021, 21:30

Lui Buzarin, in schimb, i-a placut de Rapiduletul, adica sanchi !, colega de non-departamentalism cu echipa alb-albastra pe care o sustine. Era bine cand primarul PSD-ist Tudorache pompa din bugetul PS1, adica din banii tuturor locuitorilor secotului, deci posibil si din ai lui. Pt cine e stelist pe acest blog, nu va mai chinuiti sa-l contraziceti, il urmaresc pe acest pseudo-jurnalist (in fapt, un agarici inganfat care crede ca are talent la scris) inca din anii 90. Asemeni lui Mitran, Laurentiu Dumitrescu, Serban Ionescu individul e patologic anti-Steaua, iar asta ii se trage de la adolescenta chinuita de suporter cand oltenasii lui, oricat de MAXIMI ar fi fost, n-au reusit niciodata sa fie la nivelul ce a urmat al SuperStelei din 86-89. Si, lucrator la ziare de sport post-revolutionare, a tot mugit placa ruginita a "ajutorului de sus", a ministerelor militare ( de parca entitatile care ofereau diplome de facultate pt meritesportive unor agramati ca Balaci si Cartu erau digerabile) confectionand pe banda articole anti-Steaua scrise pe buda in momentele dese de constipatie (intelectuala). Deci, spui Buzarin, spui frustrat anti-stelist, spui individ a carei viata de microbist s-a oprit la golul de 1-1 al Benficai in 83.

catalin (3 comentarii)  •  15 martie 2021, 8:48

forta Steaua - FCSB ... sau cine o fi

Deșteptu lu pește (7 comentarii)  •  15 martie 2021, 11:45

În țărișoara asta din areaulul ăsta carpatic nu este mai nimic normal. Această anormalitate este întreținută și de cetățenii debusolați care cred că este normal ca Oștirea unei națiuni să finanțeze un club sportiv sau de fotbal. Nu mi se pare normal ca scrima, handbalul și alte ramuri sportive să fie finanțatede această "Armadă" plină de generali, mai numeroși decât generalii de pe holurile Pentagonului. Cetățenii suporteri ai CSA Steaua se așteaptă în curând la un derbi cu echipa de fotbal a Pentagonului în cadrul NATO și apoi un meci amical cu echipa finanțată de NASA. Această prostocrație românească este întreținută și de mediul privat unde există patroni de tipul “Becali”, niște sfertodocți înfumurați cu ifose de oameni de afaceri. Pe lângă subiect, această democrație/prostocrație românească este lăudată și întreținută și de puterile alianței Vestului, Franța, UK, USA, Olanda. S-ar putea ca aceste superputeri economice să-i dea voie hulitului și dictatorului Orbán al Ungariei să cumpere gazele din Marea Neagră din apele teritoriale ale prostocrației și să le revândă la suprapreț românilor prostocrați preocupați mult cu absurdul unui meci de fotbal. Noroc că există ziariști valoroși patrioți de la Recorder, ziare.com sau hotnews care vor duce prostrocratia românească la un nivel cât mai înalt sau pe noi culme ale dezvoltării.

Comentează