Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Nu-i mai numărați banii lui Mircea Lucescu!

La 75 de ani, din nou pe bancă. Din o mie de alte motive până la cel financiar

Permalink to Nu-i mai numărați banii lui Mircea Lucescu!
sâmbătă, 25 iulie 2020, 9:18

Trei milioane de euro pe sezon! Doi ani și apoi, probabil, încă unul. Nouă milioane, așadar! Cu prime, cu bonusuri, trece lejer de zece milioane. Nu se mai satură! E ochiul dracului banul ăsta! În loc să-și vadă de bătrânețe, să-și crească nepoții, el umblă prin Ucraina după milioanele lui Surkis! Chiar dacă suma reală e ceva mai mică, tonul multor comentarii sună cam așa.

78 la final de contract

E o judecată care a început să împăienjenească peisajul de vreo două zile, de când s-au finalizat discuțiile cu Dinamo Kiev. Multă lume îi numără banii lui Lucescu, și abia apoi se gândește cum de un mare club european, fie el chiar și est-european, se încumetă să semneze cu un antrenor care miercurea viitoare, pe 29 iulie, face 75 de ani.
La finalul primelor două sezoane, certe prin contract, va avea 77 de ani, iar la finalul celui de-al treilea, dacă va fi să fie, va avea 78. Aproape octogenar!

Străbunicul vrea să muncească

Nu nepoții ar trebui să și-i crească nea Mircea, ci strănepoții. Nepoții sunt mari și au deja copii. Dar, de un an și ceva, de când a plecat de la naționala Turciei, seniorul nu-și dorește altceva decât să antreneze din nou. Nu poate trăi altfel decât antrenând. Poveștile cu consilier, director tehnic, președinte de onoare și alte funcții decorative nu sunt pentru el.
Ruginește, pur și simplu și, vai!, are timp să intre în polemici dialectice despre ce-a fost acum mai bine de treizeci de ani. Dacă Lucescu avea echipă, nu stătea el să despice în patru firul Epocii de Aur! N-a avut, și iată ce-a ieșit!

Putea fi Basel

Puțini știu că pe la sfârșit de mai, spre iunie, Lucescu a fost în discuții avansate cu FC Basel, multipla campioană a Elveției. S-a corespondat intens, în franceză (nea Mircea își redacta singur răspunsurile, stăpânește domeniul), dar n-a fost să fie. Poate și pentru că nu s-au legat lucrurile cu helveții, a decis acum să meargă la Kiev și să devină primul antrenor din afara spațiului ex-sovietic din istoria clubului.

Percepție asupra vârstei

Unii, la cincizeci de ani se simt osteniți de viață. Alții, la 70, 75 și chiar 80 sunt încă „verzi”. Vorbim aici de „populația civilă”, nu de cei din fotbal. La fotbal poți fi verde, după o anumită vârstă, fără să trebuiască să stai neapărat pe bancă. Președinte de club, analist tv, sunt ocupații onorabile pentru foștii antrenori galonați, ajunși la o anumită vârstă. Cârțu, Andone, Cornel Dinu, exemple există.

Rezultatul de duminica viitoare

Dacă ai fost antrenor, dar nu mai ești, te afli totuși în miezul evenimentelor. Faci parte din fenomen, iei problemele clubului pe piept, apari la tv, cauți jucători, vii cu idei, te pui la dispoziția celorlalți cu experiența deceniilor în care ai transpirat acolo, jos, pe bancă. Dar nu mai depinzi nemijlocit de rezultatul de duminica viitoare. E adevărat că nu-ți mai reproșează nimeni înfrângerile, dar nici nu mai ai tu meritul principal al victoriilor.

Tensiunea fără tensiometru

Asta vrea Mircea Lucescu, așa concepe el viața, pe toată lungimea ei. Să aibă treabă toată săptămâna, de dimineața până seara, iar la finalul ei să trăiască tensiunea meciului. Să-și verifice propria tensiune arterială (la o anumită vârstă e bine să faci asta zilnic) nu cu tensiometrul înfășurat pe braț, ci cu întâmplările de pe gazonul de care te desparte doar limita punctată cu var a spațiului tehnic.
E o metodă infailibilă de monitorizare a sănătății, mai eficientă decât număratul banilor. De asta au grijă alții.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

Emil71 (1 comentarii)  •  25 iulie 2020, 10:25

Fals...Dacă era asa de ce nu sa dus la Dinamo,este un mercenar care a reușit doar in campionate mediocre...atât...

dan man (12 comentarii)  •  25 iulie 2020, 11:01

Un porumbel calator...mare descoperitor...care de atata umblat...s a carbonizat-

cn (39 comentarii)  •  25 iulie 2020, 11:37

Subscriu la opinia lui Emil71 - ce important ar fi fost pentru Dinamo sa anunte Lucescu ca ii antreneaza gratis un an, chiar in B, ca rasplata pentru faptul ca Dinamo l-a facut celebru ca fotbaist si ca antrenor. Un minunat final de cariera si de viata pentru cineva care, nu-i asa, nu e interesat de partea financiara. Dar sunt de acord si cu partea subliniata de autor, despre curajul de a te reapuca de munca la 75 de ani.

Ridicolul n-are varsta (9 comentarii)  •  25 iulie 2020, 11:59

Deocamdata, singurul care l-a luat la bani marunti pe Lucescu esti matale, ii numeri posibilele castiguri cu aviditatea lui Hagi Tudose. Saracul, nu mai discerne realitatea de fictiune, altfel ar fi vazut ca ultimile doua experiente cu Zenit si nationala Turciei au fost totale esecuri. Singura intrebare este cat va rezista la Kiev pana va zbura ca o valiza ratacita.

Dragos (1 comentarii)  •  25 iulie 2020, 12:29

E clar ca munca il tine verde și bravo lui, e clar ca e un om extrem de inteligent, știe ce face. Nu e vorba de milioanele de euro, nu sunt interesat de ele. Dar, Alin, te rog explica de ce nu a ales sa rămână verde la Dinamo, moral ar fi fost momentul sa dea ceva înapoi acestui club.....

Gio (15 comentarii)  •  25 iulie 2020, 13:01

Probabil nu-l prinde paltonu’ la Kiev. Nea Mircea este un antrenor valoros dar cand deschide gura strica toata munca. Ba il fura arbitrii la fiecare joc, ba rivalii de la Dynamo Kiev umblau cu arbitrii si aranjamente, ba Lobanovsky nu era asa de bun etc. Rezultatul este ostilitatea fanilor din Kiev si a fostelor glorii ori va fi greu sa faca treaba intr-o atmosfera proasta. Plus ca ultimele expeririente au fost esecuri plus varsta..

Costinel (9 comentarii)  •  25 iulie 2020, 13:30

Nu buza , n-ai inteles! Din trei milioane /an raman 1,2 net +1 milion bonus daca intra in grupe , bani pe care I-ar fi luat si de la jiji . La varsta , prestanta si cunostintele lui , lucescu s-ar fi jucat cu jiji!. Sa te duci la 78 de ani , pentru 1,2 milioane/an in rusia , presiune mare ..sa te faca albie de porci neica nimeni rebrov , care toata viata lui a ajuns si el intr-o semifinala de CE , nu mai vorbesc de restul gloriilor... a ultrasilor care l-au fortat pe patron sa afirme ca daca in doua luni n-are rezultate il da afara ...proasta decizie!! Apoi , probabil ca se intreaba (lucescu) .. de ce parerea lui nu mai inseamna ..mai nimic in Romania , poate pentru ca atunci cand ar fi putut face o performanta semnificativa cu o echipa din Romania , ...a ales alta tara , cam pe aceeasi bani

Silviu (2 comentarii)  •  25 iulie 2020, 14:32

"La finalul primelor două sezoane, certe prin contract..." Nu va hazardati.La Zenit a fost dat afara dupa 1 an(acelasi contract 2+1)

Silviu007 (1 comentarii)  •  25 iulie 2020, 14:38

"La finalul primelor două sezoane, certe prin contract..." La Zenit tot certitudine a fost ?

Resiteanu’ Exilat (4 comentarii)  •  25 iulie 2020, 15:34

Aline, cam o dai in bara prin felul tau de a gandi. Chiar si la figurativ, un (stra)bunic nu are absolut nici o obligatie sau destin de a'si creste (stra)nepotii, In caz ca nu stii, copiii sunt crescuti de PARINTI, si asa mai departe. Chestia cu bunicii e un bonus si nimic mai mult. Poate ca tu esti (de asemenea) adeptul ideii ca femeia trebuie sa stea la cratita. Asta inseamna ca esti si vei ramane "verde". Iar vorbind de M. Lucescu, nu o fi el cel mai onorabil om, dar ca antrenor e destul de bun, si daca el vrea sa continue sa antreneze, e treaba lui si nu a ta. E viata lui, si o traieste asa cum vrea el. Acum, cine'i numara banii?

BigBear (6 comentarii)  •  25 iulie 2020, 16:40

Banii sunt una insa gestul ramane, nu poti antrena 12 ani o echipa si apoi sa te duci la adversari. Cel putin eu nu retin nici un antrenor care sa stea 10 ani la o echipa si apoi sa plece la adversari. Dupa plecare de la Sahtior nu a facut nimic la Zenit si la nationala Turciei, daca nici aici nu o sa aiba rezultate s-a terminat cu marele si maretul Lucescu, o sa ramana in istorie ca un antrenor oportunist care a antrenat doar echipa cu multi bani dintr-un campionat.

Mirciulescu nationalu’ (9 comentarii)  •  25 iulie 2020, 16:45

Dinamo Kiev a castigat cupa cupelor in ’86 datorita indicatiilor pretioase pe care nen’tu Lucescu le transmitea prin conductele de gaz lui Lobanovsky. Invidiosul de Valentin si familia lui odioasa au astupat conductele cu calti, de aia a pierdut supercupa cu Steaua.

Unde-i bonusu? (9 comentarii)  •  25 iulie 2020, 17:22

“Nu-i mai numarati banii lui Lucescu pentru o fac eu si pentru voi”, cam asa suna acest articol in care ii faci calcule precise cat va castiga Onoriu, atat din salariu, atat din bonusuri, ba chiar pe trei ani, doar vorbim despre Matusalemul fotbalului. Sincer vorbind, matale ai citit ce ai scris? Sunt sigur ca nu. Hai si cu calculul bonusurilor din al doilea cincinal la Kiev!

Sibelius (14 comentarii)  •  25 iulie 2020, 19:02

Banii nu, doar tradarile i le numaram.

Lup (10 comentarii)  •  25 iulie 2020, 19:27

Dacă vroia să muncească, putea sa o facă la Dinamo, Rapid, echipa națională sau Brescia. S-a dus pentru bani.

Urod (55 comentarii)  •  25 iulie 2020, 20:23

Lucescu are aceasi pasiune ca la 40 de ani ...greu de crezut dar nu banii sunt cei ce-l motivează. Mai rar asa ceva, dar sunt destui deștepți care-i poarta grija banilor. Pentru ca asta e românul ....

Nelu (6 comentarii)  •  25 iulie 2020, 20:38

Experiența abate zece biblioteci (a se citi acești tineri absolvenți ai testului model Apolzan, vezi declr. Gică Popescu). Aventuriști și atât! De ce toți caută medicii bătrâni? Cât despre modul lui de a-și organiza viața, e o vorbă: stai cu coarnele în priză ca să păstrezi mintea trează. Munca te menține mai viu decât jocul de table în parc. Succes Mircea!

Escu persecutat de odiosi (4 comentarii)  •  25 iulie 2020, 21:14

Lucescu a fost mereu persecutat de odioasa familie, care il ura atat de mult, incat a fost numit selectioner al Romaniei la 36 ani. A fost o perioada antrenor si jucator la Corvinul si selectionerul Romaniei. Saracu’, cata suferinta a indurat!

mda (5 comentarii)  •  25 iulie 2020, 21:18

Compari Dinamo, Rapid si Brescia cu Dinamo Kiev? Omul vrea sa se bata in Europa cu echipe tari, vrea sa fie la un nivel ok! Are zeci de milioane de euro, *** de bani la varsta lui, a realizat ceva!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

trezirea (5 comentarii)  •  25 iulie 2020, 21:21

Ce tradari, omul e ucrainian sau turc ca sa i pese de o singura echipa? E profesionist, se poarta peste tot in fotbalul mare, sunt antrenori care au antrenat Juventus, Milan, Inter si au fost respectati! Gandire ingusta!

motanul incaltat (199 comentarii)  •  25 iulie 2020, 21:38

Se stie rivalitatea intre cluburi---oricare ar fi ele si din orice tara ar fi ele. Exista o rivalitate normal si intre Shaktar si Kiev. Si aici exista ultrasi ---raketi -nu hooligans ca-n tarile dezvoltate. Unul o sa-i intrerupa cariera. Si or sa-i iasa 3 milioane pe nas....

Achim (2 comentarii)  •  25 iulie 2020, 21:54

Asteptam amuzantele declaratii ale rromului Onoriu dupa infrangeri, de la tramvaiul deraiat pe teren ca sa nu-l lase sa castige, pana la portile micsorate de adversari, sau vantul care nu i-a permis sa atace.

Vlad (1 comentarii)  •  25 iulie 2020, 22:31

Este greu de imaginat de unde s-a adunat atita rautate, in loc sa ne mindrim cu un mare antrenor, care a avut succese majore in Europa si sa speram ca va avea reezultate buna si in Ucraina. Cred ca fiecare dintre noi, daca vom fi sanatosi si avea energie, la 75 de ani, vom dori sa nu fim considerati terminati, marginalizati, uitati. Unii oameni traiesc pentru munca si Lucescu e unul dintre ei. Cit despre revenirea in Romania, poate reactii ca cele de pe forumul asta ar putea fi explicatia pentru care a plecat din nou ...

nebulaEXE (13 comentarii)  •  25 iulie 2020, 22:45

Nu-i numara nimeni banii. Nici lui, nici swinger-ului de Razvan. Omul e literalmente depasit si d-aici tot circul. Dinamo Kiev a trecut si trece printr-o drama similara a Dinamoului romanesc. Ramane totusi declaratia lui ca nu va antrena niciodata acolo. Dar se pare ca chiar el numara banii. Putea sa aleaga sa se retraga ca un antrenor care castiga. A ales sa se retraga ca un looser. Doar daca ia liga cu Dinamo Kiev sterge *** de pe obraz dupa episodul Zenit. Iar tu, cum ti-au dat deontologii aia de la gsp loc pe scaun? Au amnezie si n-au vazut episodul Victor Branesti? Puii mei, erai prea tanar, ca altfel prindeai loc si la Victoria Scornicesti.

andipanda (6 comentarii)  •  26 iulie 2020, 0:28

Pana sa citesc articolul, ma gandeam si eu ca ce ii mai trebuie la varsta lui. Dupa ce am citit acest articol scris perfect, am inteles. Multumesc, Alin Buzarin.

17 Nentori Tirana (22 comentarii)  •  26 iulie 2020, 7:20

Putea fi si Barcelona ! --- Chiar asa, lasati-l in plata Domnului, nu-i mai numarati bigudiurile si matreata. Am si eu o strabunica care aiureaza dar e total OK spre deosebire de Je Moi asta, „marele“ antrenor care a inventat Titikaka – pai aiureza de tinar si M² asa ca … cap patrat asta de memelusa l-a adus in vestiarul Stelei si de atunci am pierdut tot, s-au accidentat o gramada, ce sa faca medicul nostru, desi profesor doctor nu poate face nimic impotriva vrajilor roma-nului. Eu le-am zis la toti, pe cind Corona, Arafat si fratele Valea inca nu erau la moda, sa pastreze distanta – n-am ce sa le fac. S-a dus Ianis Hagi sa dea mina cu el si s-a accidentat – intrebati-l ! Indirect, doar ca a stat cu Gica Contra si Steleeea, asa ca l-o fi vizualizat nevinovata Simona si pe bigudiul rapidist, mai rau si dinamovist, s-a acidentat si Simona, a avut niste dureri de spate, intrebati-o. --- Luceafarul cind a luat-o razna nu se mai poate opri - am mai prezis eu ca o sa intre pe teren sa faca ordine si intr-adevar, dupa doar o luna, intr-un turneu in Brazilia a intrat pina la centru sa faca sedinta cu arbitrii - asa ca ii dau doua luni pina o sa-i blocheze oligarhii iar conturile si „deja fanii lui manelisti sovietici“ o sa-l ia pe sus. Deja s-au razvratit dar oligarhului neocomunist ii trebuia neaparat o Miele. Va recomand si eu, incepeti cu aspitarotul si o sa vedeti ca apoi o sa spalati si uscati numai cu Miele. O sa vedeti !

Alex One (87 comentarii)  •  26 iulie 2020, 10:54

Omu', zis "Economistu' ", *** si cine mai stie cum nu mai vine in tara decat sa-i declare lui Graur -"fiinta umana" cat de tare si neapreciat indeajuns a fost desi toate lucrurile pozitive intamplate in fotbalul romanesc inclusiv cucerirea CCE de Steaua i se datoreaza lui si numai lui ! Daca mai vine pe aici s-ar putea sa-i apara asa (ne)intamplator dosarul(rele) de la CNSAS. Oricum, Luce a fost prevazator recunoscand cu ani in urma ca a scris despre multi (Puiule stii ceva ?) si le cere scuze. Asa,ca si cum i-ar fii calcat pe bombeu la inghesuiala. Scuzati,pardon, bonsoar fraierilor !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gheta sau soson (6 comentarii)  •  26 iulie 2020, 10:55

La Dinamo se va simti ca acasa, adica exact ca la cealalta Dinamo cu care retograda echipe, vinovate ca l-au batut pe teren, sau ghete de plumb castigate cu celalt *** din Strehaia. Hapsan, cum este, nu s-a multumit cu o gheata de plumb, a voit-o si pe a doua, sa faca perche. Va fi amuzant cand noul Taribo West ii va arunca tricoul in cap. Reincepe circul, *** Onoriu va invita la spectacol!

Gheta sau soson (5 comentarii)  •  26 iulie 2020, 11:04

Cuvantul cenzurat era ***, eroul acestui articol, celalalt este alt *** ***, cel care il turna la baetii cu ochii albastri pe Marcel Raducanu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (87 comentarii)  •  26 iulie 2020, 11:12

Moderatorule, cuvantul sters pe motiv de limbaj intolerant, "Ono..., apare identic la 17:22 si la 21:54. Asta-i cumva discriminare ? Daca nu esti robot pune mai multa gheata in pahar !

Gheta sau soson (9 comentarii)  •  26 iulie 2020, 11:14

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nelu (6 comentarii)  •  26 iulie 2020, 13:52

Regretabil ce se întâmplă! Dar în orice rău există și un bine. Precum în fabula lui Alexandrescu, dulăii latră la urs, cățeii latră la rațe. Ca să arate că pot fi și ei dulăi, latră la urs. Câinii latră, ursul merge, iar ursul este Mircea. Cu lătratul rămân, că Mircea își vede liniștit de treaba lui. Și știe ce face!

Tacerea, cel mai bun raspuns (6 comentarii)  •  26 iulie 2020, 14:45

Cel mai inteligent raspuns, eroul acestui articol l-a primit in timpul aventurii ca selectioner al Turciei. Iritati de ineptiile debitate, ziaristii turci au parasit sala, l-au lasat singur. Heee,heee, n-a putut sa-i ameninte cu retrogradarea.

pompiliu bota (33 comentarii)  •  26 iulie 2020, 15:56

Pai la Inter s-a “imbiat” pe gratis ! pana cand a luat 4 - 0 la Sampdoria si l-au dat jos din autocar si l-au trimis acasa !

Nelu (6 comentarii)  •  26 iulie 2020, 23:12

De prisos să mai comentăm. Până la urmă ce doresc acești răutăcioși, să renunțe Mircea la a mai antrena, la a mai merge la Kiev? Oare nu cumva ei sunt în situația vulpii care nu ajunge la slănină și spune că nu-i place? Lăsați-l pe Mircea Lucescu că știe el ce face și, oricum, câinii latră, ursul merge!

Marius Nica (1 comentarii)  •  27 iulie 2020, 8:01

Nici el si nici Tiriac nu merita atentia nimanui. Mai ales a presei care ar putea face o diferenta enorma !!! Cum puteti sa-i mai promovati pe acesti doi nemernici care nu au facut absolut nimic pentru sportul romanesc ??? Milliardari si milionari in euro si nu au construit un amarat de tobogan pentru copii, un loc de joaca ceva, ce sa mai zicem sa investeasca in ei ( copiii) sa le construiasca o salã , o baza sportiva!?! Personal eu daca i-as intalni pe strada le-as adresa cateva cuvinte grele , de-alea cu bulina rosie. Nu putea hodorogul acum la final de cariera sa preia GRATIS echipa nationala a Romaniei daca tot se crede atat de bun ? Dar Lucescu ca antrenor este la fel de umflat cu pompa ca multe alte “vedete” din sport ca de pilda acest Man de la FCSB care are mai multe tatuaje decat neuroni . Nu-i mai satura Dumnezeu nici pe el nici pe *** aia de Tiriac de parca ar trăii doua vieti !!! Rusine sa va fie !!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IOAN (2 comentarii)  •  27 iulie 2020, 8:11

Este o greșeală plecarea la KIEV. Cred ca deja Mircea Lucescu o regretă. Trebuia sa se abțină.

Mircea meserie (1 comentarii)  •  27 iulie 2020, 12:00

Succes, nea Mircea, lasa-i pe envideosi sa necheze ca caii naravasi! Te asteptam cu alti doi sosoni de plumb, pe post de gheata de aur. Cu Blohin si Shevchenko atacanti, ai toate sansele de reusita. Succese maxime, iti urez!

Andrei (2 comentarii)  •  27 iulie 2020, 14:35

Dinamo are jucatori de divizia B si conducatori de judeteana, Lucescu nu are ce cauta in Romania.

Noi buzunărim, nu gândim (9 comentarii)  •  27 iulie 2020, 16:27

Heeehe, nen-tu Mircea a demisionat de la Kiev. Ia-ti abacul si refa calculele cat castiga pe an, ce bonus, cat ia pe trei ani. Amandoi sunteti penibili, cu adevarat.

Freddy RE (19 comentarii)  •  27 iulie 2020, 17:09

Acu’ nici Nentoo Mircia nu mai numara prea mult...

Mircescu Hapsanescu (9 comentarii)  •  28 iulie 2020, 11:25

Soc si groaza, desi septuagenarul *** anuntase ca Mirciulescu si-a dat demisia, el este la Kiev pentru a negocia contractul cu patronul. Hapsan cum este, va profita de situatia “delicata” pentru a cere un salariu mai mare. Tipul nu are bun simt, face parte din ***, nici nu stie cuvantul “demisie”. Va fi dat afara rapid, nu mai este competitiv, dar va incasa banii de contract pana la sfarsit, acesta a fost scopul sau principal. Mosul v-a tras clapa la toti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Va ia banii! (9 comentarii)  •  28 iulie 2020, 12:51

Nea Mirciulica si-a calculat extrem de bine mutarea la Kiev, este singurul care castiga in orice situatie: 1) In Ucraina exista doar doua echipe importante, ai castigat meciurile directe si in mare proportie esti campion; 2) Fanii au memorie scurta, dupa 2-3 victorii te aplauda ca pe Mesia; 3) Daca rezultatetele vor fi modeste, patronul va fi obligat sa-l dea afara, dar ii va plati toti banii din contract. “Smichiria” asta a facut-o si Danut Plangaretu in ultimile sale experiente in strainatate; 4) Omul n-a demisionat in viata lui, este prea hapsan, a plecat la Kiev sa negocieze salariul mai mare, bonus, etc, sub paravanul “terorii psihice” al fanilor, etc, va obtine ce va cere, evident ca presei nu vor spune nimic, doar ca “am ajuns la un consens, Mircea este un luptator innascut” bla, bla, tralala. Morala: Mircescu le spune tututor, precum domn Puiut din “Filantropica”: “Haaha, v-am luat banii! “

Zaharel pentru Azorel (1 comentarii)  •  28 iulie 2020, 16:04

Suna familiar stilul acesta de dus cu zaharelul, combinat cu santaj psihologic, doar a fost utilizat si de aratarea de la Rin: “new Dinamo, new style, jucatori din propria pepiniera”, apoi cand vrajeala n-a mai tinut, s- a trecut la santajul psihologic “nu mai investesc nimic, cheltui prea mult”. Stilul baietilor cu ochi albastri, bingo!

Lenroc (4 comentarii)  •  28 iulie 2020, 17:56

După ce i-ai înjurat ani la rând și te-ai victimizat, ai explicat cum te fură și sunt megacorupți, acum ai vrea să te aplaude. Ridicol.

Marcello (9 comentarii)  •  28 iulie 2020, 17:58

Bai Buzarine, tu esti 'ioanitoaia Nr. 2"... ***... Lumea NU are treaba cu banii lui Lucescu.... Lumea e DEZGUSTATA de *** Lucescu...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bota Pompiliu (33 comentarii)  •  29 iulie 2020, 7:05

Stra Luce Ntori de Nord si-a batut joc de generatia de aur a Romaniei (Belodedici, Lacatus, Majaru, T. Stoica so on), desfiintat Gheata de Aur (cica l-a obligat Postelnicu !), dar a inventat jocul de-a latu si inapoi. Are statui la Tirana si in Irlanda de Nord. A inventat antrenori emeriti ca Ionut Chirila, fiul laudatorului de curte.

Inventatorul fotbalului (1 comentarii)  •  29 iulie 2020, 20:21

Nea Alin, cred ca titlul corect iera: “Nu-l mai banuiti pe Mircea Lucescu de numaratoarea inversa”, adica aluzie ca se apropie cu pasi repezi de prezentarea oficiala la Kiev. Dupa falsa alarma ca si-a demis mandatul prin resemnare, acum ne-a venit inima la loc, am vazut ca multimea de fani ie entuziasmata. In Italia ii spuneau “il buio” pentru ca iechipele lui jucau mereu pe intuneric. Sunt convins ca si in Ucraina va repeta egzstraordinarele performante din Peninsula, adversarele voiau sa joace mereu impotriva lui, deoarece castigau mereu. Cu toata maiestria si priceperea lui, cred ca va fi greu s-o retrogradeze pe Dinamo Kiev, cum a reusit la Brescia, dar sa fim optimisti, nea Mircea este capabil de rezultate egzceptionale. Succes misterule, salutari de la Taribo West!

minerul (1 comentarii)  •  29 iulie 2020, 21:50

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

minerul (2 comentarii)  •  29 iulie 2020, 21:52

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează