Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Riscurile asumate de doamna Hanca

E nepermis ce i s-a întâmplat soției lui Sergiu, dar, cu puțină diplomație, cu altfel de comportament, episodul putea fi evitat

Permalink to Riscurile asumate de doamna Hanca
sâmbătă, 22 decembrie 2018, 10:08

Sigur că pentru fiecare dintre noi familia are prioritate față de orice altceva, persoana iubită e pe primul plan. De aici, din acest postulat sufletesc, frazele rostite de Sergiu Hanca imediat după ce a aflat că soția lui a fost molestată în tribune au perfectă justificare. În asemenea momente poți spune orice. Și că Dinamo a murit, și că dorești rezilierea imediată, și că nu mai stai nici pe 50.000 de euro pe lună. Așa că Sergiu nu e de judecat pentru declarațiile radicale, ci e de înțeles. După, la rece, când lucrurile se mai liniștesc, perspectivele devin altele, lucrurile încep să capete nuanțe.

Tribuna și riscurile ei
E foarte frumos ca soțiile și prietenele fotbaliștilor să vină la meciuri, să fie aproape, alături de partenerii lor de viață. Să-i susțină, să-i încurajeze, să se bucure de reușitele lor. Dar, oricât ne-am dori cu toții să avem o atmosferă cât mai decentă în tribune, stadioanele noastre sunt departe de a fi mediile cele mai elevate și mai calme din lume. Se mai zbiară, se mai ronțăie semințe, când e frig, cum a fost la Giurgiu, se mai ascunde prin buzunare o sticluță cu ceva. Și se mai și înjură, iar atunci când favoriții pierd, ținta reproșurilor sunt, bineînțeles, jucătorii. E greu de suportat această atmosferă de la câțiva centimetri distanță atunci când ești soția unuia dintre cei de pe gazon.

S-a expus
Andreea Hanca putea alege altă zonă a stadionului din Giurgiu decât cea populată de suporterii dinamoviști. Putea, totodată, înțelege că golul soțului ei, altfel splendid, poate chiar cel mai frumos din întregul sezon, venea, totuși, la 4-0 pentru Astra și nu rezolva deloc criza profundă a lui Dinamo. La acest scor, oricât de frumos ar fi golul, te bucuri doar în interior. Probabil că asta i-a deranjat în primul rând pe suporterii din jurul doamnei Hanca, euforia exagerată pentru un gol care ducea scorul de la 0-4 la 1-4.
Apoi (imaginile de pe site-ul Gazetei confirmă) nu te apuci să intri în dialog cu niște tipi supărați, nu le reproșezi că-și bat joc de Dinamo. Nu e nici locul și nici momentul pentru astfel de rechizitorii morale. E o tribună cu oameni și oameni, majoritatea triști, unii mai educați, alții nu, unii mai nervoși, unii chiar violenți. E bine și e indicat să eviți astfel de episoade, să nu le dai prilejul celor prevăzuți cu gena violenței fizice și verbale să și-o manifeste.

Să nu se înțeleagă greșit
Nu trebuie sub nicio formă trasă concluzia că Andreea Hanca e vinovată pentru ce s-a întâmplat. De vină e structura mizerabilă a unora pentru care a jigni și a lovi o femeie e ceva natural. Lipsa de educație a acelor oameni, iar în momentul în care violența devine un argument, chiar comportamentul animalic al acestor brute. Dar lumea e așa cum e și trebuie să trăim printre tot felul de oameni. Suntem mai câștigați atunci când rațiunea noastră urcă deasupra lipsei rațiunii lor. Abia atunci învingem.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Andrei F (98 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 10:29

Buzarine daca cineva se invredniceste si-ti trimite articolul sa-l vada UEFA -la fel cum ati facut voi cu declaratia lui Becali si echipele de fotbal feminin-atunci eu cred ca UEFA o sa se ia si mai tare cu mainile de cap!!!!Pe zi ce trece jurnalistii de la GSP se tot desconspira...Pentru ca deseara o sa avem meci parca o sa aud,,...ca de obicei Steaua nu mai umple stadionul...,,...Pai dupa conceptiile tale cine sa mai riste si sa vina la stadion?Copiii?Femeile?Oamenii care se feresc de scandaluri,injuraturi...?Devine periculos in Romania si sa mai citeasca presa!!!Pai la ce ,,bombe,,scrieti voi...

Ion (3 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 10:47

Nu apar nici o parte dar e tragic ca in Romania (spre deosebire de alte tari) nu poti merge (cu familia) la meci ca la un spectacol ! Degeaba vrem "o tara ca afara" ! Diferentele de educatie sunt prea mari !

doilaunu (24 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 10:57

nu a spus nimeni pana acum (si nici din imagini nu s-a vazut) ca Andreea Hanca a fost lovita. Stii tu altceva, Buzarin, sau te-ai trezit vorbind?

cn (39 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:01

Cu logica, verva si bun simt, ca de obicei. Respect de la un impatimit de fotbal care isi pierde noptile pe partea cealalta a globului, vazand la tv maciurile fara sens ale echipei favorite (Dinamo). In rest - Hanca imi place, e un baiat cu stil in afara terenului si cu viziune in joc, care stie cu mingea si isi vede de treaba - pacat ca fanii dinamovisti nu-l plac. A, si vreau sa protestez aici fatza de faptul ca gazeta e plina de declaratiile unui cetatean certat cu legea si bunul simt. As fi putut protesta si pe forumul de la stirile respective, dar n-am vrut sa dau click acolo. Multumesc.

Barbu Secure (3 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:01

Ai de mine... tovarasul educator Alin Buzarin. Isi permite sa educe lumea. Unde sa stea, ce sa faca, ce sa spuna, sau mai bine sa taca, sa nu se bucure. Da sfaturi. Unul care a provocat, mintit, calomniat, jignit, tot anul. Doar anumite persoane au avut parte de acest tratament, ce-i drept. Iar despre faptul ca a fost lovita doamna Hanca, ai dovezi nea Buzarine?

Maxentiu (42 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:25

Apreciez acest comentariu ceva mai echilibrat decit puseurile isterice ale colegilor de la gazeta. Totusi, nu vad de ce n-ar trebui trasa concluzia ca d-na Hanca ar avea partea ei de vinovatie? Doar pentru ca e femeie? Am depasit (din pacate) vremurile curtoaziei si cavalerismului. Acum femeile s-au emancipat, au vrut drepturi egale, le-au primit, sa le tratam de la egal la egal, zic. Vad aproape zilnic femei in trafic care injura precum birjarii, vad femei in pozitii de putere, vad femei agresive, artagoase, asa cum am vazut-o si pe d-na Hanca la meciul de joi. Asa ca va intreb, in baza carui cod ar trebui un barbat sa trateze in mod diferit o femeie, mai ales una care a renuntat la rolul ei traditional?

nemo (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:37

In inregistrare se vede o *** care tipa si atat, nu a patit nimic, e bn. ca s-au lamurit si oamenii din club de chestia asta

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pawn (32 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:49

trebuie felicitata intelepciunea televiziunilor, a ligii "profesioniste", a ziarelor, dar si a amatorului de fotbal roman, al carui snobism face posibila jucarea meciurilor din prima liga de fotbal a tarii martea la ora 22, la sfarsitul lui decembrie. ce, ba, noi suntem caa nemtii, ienglejii, italienii, care joaca (derbyuri adevarate) la ora 14, cu stadioanele pline cu familii, femei, copii? ce, iei, stie ce e aia nopturna? nooo, numai la romania ie nopturna. pai, ce, ne intoarcem pe vremea comunistilor, sa jucam la ora 13?? cum asa, pai noi suntem capizdalistii ieuropei! sa te tot duci cu familia pe coclauri, in crucea noptii si sa le oferi senzatii tari alaturi de singurii indivizi care au capul destul de tare si ceafa suficient de groasa sa mearga pe stadion in conditiile astea.

scorilo (9 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 14:09

@Maxențiu: Just. Femeia vrea să fie egală numai când îi convine. De fapt, multe dintre ele își dedică viața punerii piciorului pe grumazul bărbatului. Vezi ce a reușit în Occident, unde bărbatul nu mai reprezintă nimic. Occidentalul are voie să spună numai cuvinte goale, cuvinte care să nu deranjeze cumva naturelul simțitoriu al diverselor categorii de lucru slab. Un bărbat ipocrit, căruia îi dau ordine în propria casă copilul, femeia, emigrantul etc. Nu întâmplător, Occidentul e tot mai penetrat de islam, ca furnizor al unui bărbat mai curajos, mai capabil. Nu stă Dumnezeu cu mâinile în sân. Te uiți la Hanca: mâzgălit tot, plafonat în meseria lui și situat sub papucul nevestei. Bleah!

Harponierul din Braila (3 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 14:19

@scorilo: ai pus punctul pe i. Femeia emancipata nu stie ce vrea de fapt. Vrea sa fie ea seful si sa fie respectata, dar in pat sa fie do minat a si tratata ca o ta r fa.

dan t (14 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 14:50

Partea cu jignirile și vorbele urâte,ar trebui să i le spuneți și madamei hanca! Nu faci așa ceva,indiferent că ești femeie sau bărbat,iar apoi aștepți respect din partea celui din fața ta! Cum rămâne și cu egalitatea între sexe,cea ptr care tocmai la avertizat uefa pe becali?

Doru (4 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 15:20

E mai usor de scris articole cu tenta de scandal bazate pe supozitii nu pe fapte, nu e asa?! Eu nu am vazut sa fi fost lovita, trasa de par, etc! In ceea ce il priveste pe Hanca, dinamovist inainte de a fi fotbalist, un jucator ce mi-a placut mult si despre care Inca mai cred ca poate reveni din jucator fotbalist, cred ca are dreptate, Dinamo a murit! Insa si el a fost printre faptasi! Si tribunele din Romania nu seamana deloc cu salile de teatru! Oamenii, cei care Inca se mai duc, merg in speranta ca mai uita de problemele zilnice, ca mai scapa de apasarea cotidianului! Si da, se injura, scuipa, arunca pumni cateodata! Unii ating catharsis-ul citind, altii injurand, important este sa ne stim locul si sa nu confundam lumile!

Belphegor (91 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 16:44

Sunt multe de spus , dar nu voi spune decât un lucru: Doamna Andreea Hanca are nevoie urgentă de un transplant de creier! Se pare că cel pe care î-l are nu-i mai este de nici un folos.

adrian (4 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 17:24

In Atena, in vremea lui Pericle, femeile nu erau cetățeni. Asta implica o serie de restricții, între care și participarea la dezbaterile din Agora. Ar trebui ca voi, portavocea lui Becali sa propuneți o inițiativa prin care femeile și copii sa nu mai fie primiți pe stadioane.

Liviu (7 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 20:38

Omul, Hanca sa-a plictisit de Dinamo, nu stia cum sa le spuna ca pleaca si acum a gasit pretextul. E adevarat primii care parasesc corabia care se scufunda sant sobolanii. Dupa ce ca au adus (toti) echipa in halul in care e nevasta ia suporterii la refec ca nu iubesc Dinamo ??? Ba daaaa ii iubim de ne vine sa-i mancam iar madam ne face nesimtiti. De lovit sau bruscat ... NIET nimeni, dar'" transa" e zenzibila ... scuzati...

Doru Trifan (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 21:30

Sunt 100% de acord , orice adult știe exact care sunt riscurile de pe stadioanelor noastre. Nu este o situație normală, însă deocamdată așa stau lucrurile ...

Gabriel vlad (2 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 21:39

Bravo pt articol. E ca si cand te ai duce in galeria stelei si ai striga "hai dinamo!". Apoi , daca ai avea probleme, ai invoca "libertatea de opinie"...

Alex (3 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 22:07

Imaginile spun toată povestea, o țoapă cu putini neuroni se apuca sa educe niște bărbați dintr-o peluza într-o astfel de situație, care slava Domnului au arătat că au mai multi neuroni decât ea și NU au agresat-o așa cum se plâng doamnele Hanca. Sigur că ăia au luat-o la mișto, dar să mă scuzați pentru misoginism, *** astea au alta calitate in afara de shopping? *** astea s-ar fi uitat vreodată la acești fotbaliști? Daca spărgeau șanțuri pe 1500 de lei, mai erau ele soțiile lor? Despre ce vorbim, acum din corectitudine politica nu avem voie nici să le luăm peste picior?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

DumitruT (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 22:29

Pe Hanca la adus la Dinano M.Rednc.Nu auzise nimeni de el ,era un ilustru anonim.Dupa plecarea lui Rednic de la Dinamo si pina acum cand a revenit Hanca nu a mai jucat nimic.El nu poate sa joace si sa arate ceva in teren decat daca este antrenat de Rednic.Daca va pleca ,va ajunge iarasi un anonm,se va lasa de fotbal.Danut Lupu are dreptate.

Mihai (11 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 22:52

Băi Buzarine, nu mi-a plăcut niciodată de tine și acum am înțeles în sfârșit de ce.

Demolarii (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 23:34

300 e numărul de spectatori prezenți la meci. Grupul Hanca, numără între 4 și 10 persoane. Să înțeleg că restul spectatorilor erau galeria lui Dinamo? Și dacă vrei să îți aperi familia te adresezi Poliției, în astfel de cazuri.....sau ca și Becali, poți să-ți faci dreptate singur, doar că vei lua cca 6 ani, și nu ți se vor contopi pedepsele cu alte dosare. Domnul Buzarin, daca eu vă înjur, cereți rezilierea contractului cu GSP.ro? Eu citesc GSP.ro, deci sunt un fan....Dinamo ar trebui sa ceară despăgubiri lui Hanca pentru imaginea creata, macar 1milion euro....

Radu (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 6:41

Ca de obicei la noi se spun adevarl cu teama. De aceea il spunem partial,pe ocolite,cu alibiuri,ca sa nu suparam. Deocamdata putine persoane cunosc in detaliu ce s-a intamplat,adica doar cele martore la conflict. Ce am vazut noi,partea finala,ne arata o tanara frumoasa care era stapanita de nervi si nu se oprea. Articolul dlui Buzarin spune ca se putea evita totul cu putina diplomatie,ori tocmai dna Hanca nu a avut. Comportamentul ei din imaigini nu face cinste unei doamne si este posibil sa aibe acelasi comportament si in alte ocazii,inclusiv in familie. O fi galeria dinamovista agresiva,dar numai daca este provocata,iar bucuria exagerata a doamnei la golul sotului venit pe finalul unuia din cele mai penibile meciuri jucate de echipa mea de suflet a fost de toata jena. Acea galerie umbla de zeci de ani in deplasari,cheltuie timp si bani,indura de multe ori bataia de joc(inclusiv propriuzisa) a jandarmeriei si se trezeste in mijlocul ei ca la 0-4 cineva se bucura in exces ca un scor jignitor este ameliorat cu un gol inutil competitiei. Toata presa a sarit ca arsa in favoarea doamnei,dar de ce nu reuseste sa faca rost si de alte imagini. Iar omului Hanca ii spun ca mi-a placut ca jucator in primii ani la Dinamo,galeria l-a iubit in special pt golurile cu adevarat importante(vezi contra FCSB) ii recomand sa fie mai atent la ce face sotia lui. Normal sa fie subiectiv dar repet: fii atent la comportamentul,gesturile si vorbele sotiei tale draga Sergiu ca in cazul de la Giurgiu este vinovata ca macar n-a stiut sa aibe grija de imaginea ei. Sau chiar asta o fi urmarit?

Valentin (5 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 7:44

Este clar ca Hanca a dat cel mai bun randament cu sotia lui in tribune. Vazut si acum. Creste. L-am inteles ca are un baietel. Dinamo este mort si pentru noi daca vreun dinamovist a tras-o de par. Nu-mi place nici Cornel Dinu. OK, cartile si filmele cu multe controverse au atras publicul. Cum este si normal. Dar, doamnelor si domnilor, cum ar spune amicul dumneavoastra Graur, chiar mai voia Hanca sa joace la Dinamo? Cu salariul lui Nistor? E diferenta prea mare. Nistor OUT. Bonusuri pentru titulari numai la victorie. Si bonusuri uriase pentru obiectiv. Titlu. Si self-esteem.

?????? (286 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 9:14

Nea "Gigi Paranghelie" de la FCSB-aua a cerut numai "icre de Moruțan" , iar Dică i-a oferit "icre de Dik" ?

TheHammer (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 10:33

In general articol scrise de ziarist care sunt sub papucul femeilor, Buzarin, Stucan, Vochin...... Ioanitoaia are fata de preot catolic, decided acesti ziaristi sunt numiti: cuckold. Fac pariu ca Buzarin este indragostit de familia Hanca si si ar dori sa guste... Rusine!

pop ion (23 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:31

Intamplarea este o dovada in plus ca doamnele nu au ce cauta la un meci de fotbal. Majoritatea celor care compun Poporul roman sunt cu sute de ani in urma d.p.d.v. al civilizatiei. Prin urmare, locul doamnnelor este altundeva, nu pe un stadion, cu atat mai mult din bucuresti.

custov (6 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 14:05

buzarine ,suna-l pe tov ioanitoaia ,vezi ce zice si el ,apucati-va de impachetat peste prajit ,ca ziaristi nu sunteti tovarase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vaide capul tau ,ca multe ineptii scoti din penita ,si nu e prima data !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrei (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 15:33

Doamna Hanca trebuia sa planga vazand cum joaca Dinamo incepand din prima repriza, ma mir ca n-a iesit mai mototolita din tribuna.

california (17 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 17:57

din imaginile pe care le-am vazut, bucuria excesiva a lui hanca si a nevestei la inscrierea golului, urmate de gesturi de repros la adresa galeriei, a facut sa se adinceasca frustrarea si enervarea suporterilor, mai ales a celor mai temperamentali, intrucat golul venea pe la sfarsit de meci si la scorul de 0-4; urmarea e consecinta lipsei de diplomatie si inteligenta a celor doi, care se asorteaza cu valoarea modesta a fotbalistului si de fapt cu valoarea modesta a intregului lot actual al lui dinamo, pe care eu inca mi-o amintesc ca o echipa fanion a campionatului.

cutzu (1 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 1:44

nu e nicio problema! pleaca un mercenar slab! nu o sa mai auzim de el doar daca hartia de impachetat peste deschide subiectul! Guarda e vinci!

guy (1 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 7:50

plecati capul... apare femeia

Dan (41 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 10:57

Aline ... încerci să pari împaciuitor ... dar de fapt ai aruncat piatra

Vlad (1 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 11:57

La fel cum femeile ar trebui sa fie mai decente ca sa nu mai fie violate in zonele periculoase si cum negrii ar trebui sa fie mai cuminti cand sunt printre rasisti si politisti? Adica blame the victim?

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 12:31

Andreea Hanca nu este fanul echipei Dinamu ...ci numai al jucatorului Hanca de la Dinamu ...

bla bla (2 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 21:57

Atat timp cat exista cauza si efect, nu putem sa dam vina numei pe efect. Dna Hanca nu a stat alaturi de galeria dinamovista doar la acest meci si - cu toate acestea - nu a existat niciun conflict pana acum. Un adult (unul "copt", nu doar biologic) ar trebui sa aiba minima intuitie ca - daca provoci - este nu doar posibil, ci chiar probabil sa existe consecinte: - 1. Nu poti fi considerata o doamna daca intri intr-un dialog porcos cu o galerie de barbati. - 2. Daca vezi un grup de oameni suparati, nu este deloc intelept sa ii sfidezi cu replici de cartier. - 3. Iti trebuie un pic de minte, mai ales cand esti sotie de fotbalist, sa nu te comporti absurd la golul de 1-4 (oare nu si-a vazut sotul suparat pe teren? - oare Sergiu dansa? - cat de imatur trebuie sa fii sa te comporti asa??). De acord, nimic nu scuza violenta, insa de asemenea NIMIC nu ii scuza nici pe provocatori. Actiunea este INTOTDEAUNA urmata de reactiune, de consecinte. Aceasta este lumea reala, indiferent de elucubratiile neomarxiste de tip "do not blame the victim". Daca traversezi pe rosu, apare intotdeuna riscul sa te calce o masina...

cicerone (1 comentarii)  •  25 decembrie 2018, 2:55

Obligatia oricarui barbat este sa respecte o femeie. DAR, obligatia oricarei femei este sa ofere ceva de respectat.

daniel (20 comentarii)  •  25 decembrie 2018, 5:54

@ Harponierul din braila 1 +

marian0904 (20 comentarii)  •  25 decembrie 2018, 11:03

Alin, esti intr-o mare eroare. Nimeni nu trebuie sa se teama de huligani, oricare ar fi acestia. Oricine trebuie sa-si spuna punctul de vedere sau sa se comporte cum doreste (in limitele legii) in orice situatie. O alta femeie, Olguta, s-a batut pentru un stadion in conditiile in care huliganii din justitia la ordin o urmareau zi si noapte. Ar fi fost mai bine sa stea cuminte?

marian0904 (20 comentarii)  •  25 decembrie 2018, 11:13

Alin, esti intr-o mare eroare. Oricine, in orice situatie, nu trebuie sa se teama sa-si spuna parerea sau sa se comporte (in limitele legii) asa cum doreste. O femeie, Olguta, s-a batut pentru un stadion desi huliganii justitiei la ordin o bagasera in arest si o urmareau zi si noapte. Trebuia sa stea cuminte si in genunchi?

Toni (5 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 1:46

@cicerone. Exact. De asemenea, ce facem, tratam femeile special, sau ca pe niste egale? Este urat sa injuri o femeie, dar esti misogin daca nu o injuri doar pentru ca e femeie. Pana sa hotarasc si ele ce vor, ori sa fie tratate special, ori sa fim toti oameni cu drepturi egale (pentru ca nu se poate si una si alta, dupa cum e si zicala care se incheie cu "ori cu sufletul in Rai.") eu propun sa rezolvam problema stadioanelor si pentru barbati si pentru femei cu investitii in infrastructura, cu niste proiecte de lege care sa ne permita tuturor sa mergem pe stadion. Asa cum in alte tari se poate (vezi Anglia), si la noi se poate, atata timp cat cluburile vor intelege ca pierd foarte multi bani din cauza faptului ca nu vin oamenii la meciuri, oameni care sa cumpere bilete, sa investeasca emotional in echipa, sa cumpere tricouri, mancare de la stadion, etc etc. Iar totul incepe de la o investitie in infrastructura (sisteme de securitate) si proiecte de lege care sa ajute orice suporter sa se simta protejat pe stadion, indiferent ca e barbat sau femeie. "Fotbalul nu e teatru" - este ceva la fel de important, e sport, iar sportul ar trebui sa innobileze sufletul, si ar trebui sa ne putem bucura toti de el. Daca ai chef sa te bati, ai porniri violente, da-te singur acasa cu capul de pereti, injura-te, da-ti palme, scuipa-te singur in gura, etc, si cand te-ai calmat, vino pe stadion sa ne bucuram toti de sport impreuna, pentru ca este al tuturor, indiferent de varsta sau gen.

cornelg (1 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 13:06

Dl Alin Buzarin ar fi trebuit sa se gandeasca putin la situatia dansului,aceea de ziarist de sport,a ceasta inainte de a scrie acest articol nefericit si neavenit.Ar trebui sa-i dea de gandit avalansa declansata de dansul,avalansa constituita din multitudinea de comentarii negative vis a vis de sotia lui Hanca.Oricum ai lua-o,in orice mod ai gandi nu se poate sa nu realizezi ce ai reusit sa scoti la suprafata.Cred ca dl Buzarin a fost constient de faptul ca va deschide o cutie a Pandorei dar nu a dat inapoi,lucru care spune multe despre conditia domniei sale-de redactor care nu isi respecta meseria.Jalnic!

CM (1 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 16:17

complicata situatie, totusi,in momentul in care ai mers in peluza , iti cam asumi niste riscuri...si cam astea sunt ...sa-ti iei o injuratura, o imbranceala....etc, iar cand lucrurile merg prost, e clar ca orice scanteie devine foc deschis Exista oficiala, tribuna 0,1...unde poti vedea meciul linistit....

Dang (1 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 23:46

In intervalul 0:00:20 - 0:00:23 din inregistrarea video de mai jos este un moment in care sotia lui Hanca este lovita pervers cu piciorul de un spectator cu gluga neagra si fular rosu: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/adevarul-din-spatele-conflictului-hanca-suporteri-varianta-incredibila-lansata-de-fanii-cainilor-580097

Comentează