Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Românii și omul în plus

L-am acuzat pe Daum (nu doar noi, la modul general, ci eu, persoana întâi, pentru că vreme de un an și ceva m-am situat măcar pe podiumul contestatarilor săi) că a câștigat doar acele meciuri în care a avut om în plus. Dar le-a câștigat!

Permalink to Românii și omul în plus
sâmbătă, 8 septembrie 2018, 2:00

Cu Muntenegru, România și Contra au avut om în plus aproape 20 de minute (Mugosa a fost eliminat în minutul 77 și s-au dat 6 minute suplimentare), însă tabela a rămas 0-0.

Înainte de a despica în patru firul omului în plus, să retrăim puțin finalul de infarct al ”tineretului” de la Pacos do Ferreira. Disputat cu doi oameni în minus. După ce a fost eliminat Nedelcearu, Mirel a reacționat rapid. L-a scos pe Ianis și l-a băgat pe Rus, un zdrahon de apărător.

Cu toate astea, tot s-a primit un gol. Când a fost eliminat și Ivan, comanda a fost ”două linii de câte patru”, cum însuși Mirel a declarat. Așa se și face, așa scrie în toate teoriile. Adică renunțarea la orice fel de atacant, și dacă-l ai în teren (noi nu-l aveam), îl trimiți să în bandă. Timp de 9 minute, nu s-a primit gol, dar s-a produs un penalty. Dovadă că e extrem de greu să joci în inferioritate numerică.

La Ploiești, inferioritatea numerică a muntenegrenilor aproape că nu s-au cunoscut, băieții lui Tumbakovici ivindu-se frecvent la poarta noastră în cele 19 minute. Ba, la neatenția lui Tătărușanu (nici pasa lui Săpunaru la portar n-a fost cea mai inspirată), adversarii au fost pe cale să miște tabela.

Când ești în superioritate, încerci să joci mărunt, cu pase, cu un-doi-uri, să scoți oameni din dispozitiv. Dacă ai cornere sau faze fixe din preajma careului, le bați aproape, doi contra unu, pentru ca adversarii să aducă un al doilea om în preajma mingii și să se creeze spații în careu, în preajma porții. În niciun caz nu lansezi mingi lungi către o apărare înaltă, pentru că se opresc toate pe fruntea lui Savici, iar tu poți să ai trei oameni în plus, nu unul, că tot nu dai gol așa!

Profiți de tehnicitatea unora ca Maxim, Stanciu, Budescu și încerci să elimini prin dribling adversari. Apropo de Budescu. La start ne-am mirat că nu e titular. Când l-am văzut intrând și i-am privit tricoul așezat pe protuberanțe, am înțeles decizia lăsării lui pe bancă. Și ne-am mirat că într-un spațiu arăbesc unde e foarte cald, carnea de porc e interzisă, iar alimentația e destul de sănătoasă, reușești totuși să pui pe tine. Și, o părere personală, în acel minut 67, în care a intrat Budescu, atât Chipciu, cât și Maxim, erau mult mai ”schimbabili” decât Mitriță, care mai reușise câte ceva.

Așadar, Budescu. A făcut un dribling de efect, printre picioarele unui adversar care uitase să tragă fermoarul șorțului. Apoi, în plină superioritate numerică, era minutul 80, a încercat să dea gol din terenul propriu, văzând portarul ieșit. Niciodată nu faci asta, poate să fie portarul nu ieșit, ci plecat deja la aeroport. Sau o faci doar când te avantajează rezultatul. Chiar dacă nu e gol, mai câștigi timp.

Cînd îți arde buza, cum ne ardea nouă atunci, în minutul 80, continui faza, încerci să mai driblezi, să mai combini, să cauți o pasă decisivă. Să faci lucrurile astea la 20 de metri de poartă, nu la 65!

Nu-i așa, Costică?

Comentarii (60)Adaugă comentariu

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 14:44

...avem o echipa selectionata pe interese ...nu i buna de nimic ...Daum a fost dat afara de prosti...

Mozzie (16 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 14:48

Cand v-am spus ca intrerupem campionatele 2 saptamani pentru NIMIC nu m-ati crezut. Exact NIMIC ni s-a servit pe tava. Bine ca a fost stadionul inchis si macar n-a trebuit sa-i vedem pe oamenii de grota dezlantuiti pe acolo, dand spectacole de nivelul Ferentariului

Mozzie (16 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 14:49

Cand v-am spus ca intrerupem campionatele 2 saptamani pentru NIMIC nu m-ati crezut. Bine ca a fost stadionul inchis si macar n-a trebuit sa-i vedem pe oamenii de grota dezlantuiti pe acolo, dand spectacole de nivelul Ferentariului

P.M. (2 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 15:22

Nu este grav,șanse pentru locul 3 mai sunt🤣

Florian Geyer (11 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 15:27

Deci concluzia lui nea Buzarin: Daum nu trebuia dat afara, el ne castiga meciul :)) Sper sa se fi convins acum toata lumea ca saracul Daum nu a avut nici o vina. Cine sunt adevaratii vinovati stie toata lumea.

california (17 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 15:51

in meciuri amicale, ii batem pe toti; problema apare la meciurile care conteaza si aici “gurita” se dovedeste tot atat de destoinic ca si daum; macar ala castiga la om in plus; cu un maxim anemic coordonator de joc (!?), stanciu retras in fata aparatorilor, cu eternul chipciu dezordonat si suturile lui aiurea, nu degeaba l-au retrogradat cehii de la atacant la fundas lateral, cu keseru mana moarta, care apare mereu dupa ce faza s-a consumat; ma asteptam la ceva de la mitrita care dribleaza tot in liga 1, dar cu muntenegrenii n-a reusit sa mai dribleze pe nimeni, in schimb pe bancu l-au facut muntenegrenii tunel; nici printre rezervele lui contra nu sunt altii mai breji, pe budescu fotbalul arab, ca nici nu mai stiu pe unde mai e, l-a scos la pensie, apoi blegul de tucudean care i-a umplut de goluri pe luxemburghezi , eu zic ca dupa desfasurarea si aspectul jocului, plus un penalty trecut cu vederea, suntem norocosi cu egalul; atentie la tineret, victoria din portugalia nu este intamplatoare; avem o serie de tineri talentati, titulari la echipele pe unde joaca, datorita regulii jucatorilor sub 21 de ani, steaua avand cei mai multi, dar din pacate se pot pierde pt. ca gigi cauta cai batrani, pardon, capitani; la ce sa ne asteptam luni? eu zic ca la nimic, sarbii ne-au batut si in vremurile noastre bune si tare mi-e frica sa nu ne rusineze iarasi ca pe lucescu jr. desi la vremea cand a fost inlocuit am fost cam toti de accord, fiind nevoie de o schimbare si de un suflu nou, joc ofensiv, bla, bla,…cred ca singurul selectioner care ne mai poate califica si pe noi undeva, e pitzi, pt. ca stie sa lucreze cu marfa proasta.

corneliu (6 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:00

Băieții joacă doar așa de kiki, se feresc să nu se accidenteze pentru că sunt profesioniști, câștigă bine și vor să fenteze fotbalul cât mai mult timp. Am văzut asta și la case mai mari.

Cosmo (48 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:09

De ce nu ești mulțumit? Catastrofa de daum a plecat demult, totul e ok acum, nu?

++ (11 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:33

omul in plus e chiar dl. Buzarescu

teo stemate (10 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:38

Între '70 şi '90 a fost o perioadă de mari frustrări cu echipa naţională. Am ratat calificarea la patru Mondiale, cu o palidă prezenţă la Europeanul din '84. Şi totuşi, în perioada aceea am avut fotbalişti (nu jucători de fotbal, ci adevăraţi fotbalişti), unii dintre ei, adevărate excepţii: Dobrin, Marcel Răducanu, Ilie Balaci, ca să dau numele doar a trei dintre idolii din copilărie. A urmat "naţionala lui Hagi", cu meciurile şi victoriile care ne-au făcut, pe cei născuţi în anii '60-70-80, să ne simţim norocoşi că am "prins" o astfel de echipă naţională. Între '98 şi 2018, o perioadă tot de douăzeci de ani, repetăm marile frustrări. Parcă istoria se repetă, cu diferenţa că anul acesta am "bifat" deja al cincilea Mondial ratat şi că, din toată perioada, cu greu ne amintim de jucători cu adevărat valoroşi. ECHIPA NAŢIONALĂ e numai una, ţinem cu ea, orice s-ar întâmpla (să mă ierte domnul Buzărin, dar, cu toate "gardurile" impuse de UEFA, entuziasmul suporterilor a rămas la fel, s-a văzut din audienţele TV) dar mă întreb: pentru un tânăr născut în jurul anului 2000, care dintre cei selecţionaţi ar putea rămâne idolul din copilărie?

Razvan (1 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:47

Avem un fotbal slab si asta se vede din toate directiile. Jucatori si antrenori slabi. Pur si simplu fara valoare. Serbia castiga lejer grupa. Noua o sa ne dea scor luni la Belgrad. Nu putem.

Mircea (24 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:50

Heyy Buzarine & co, ce nivel execrabil aveti;l-ati batjocorit pe Daum in cel mai superb stil mioritic, sa va fie rusine !!

hauleu (1 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 16:56

Sa nu uitam ultimul articol al lui Buzarin, in care spunea ca, in mod normal, trebuie sa luam 7 puncte din primele 3 meciuri, deci, suntem in grafic, batem lejer in Serbia si apoi pe Lituania! Din pacate, mai exista unii care se pricep la fotbal si isi dau seama ca nationala asta nu are valoare indiferent de antrenor. Ne bucuram de un rezultat la tineret, care e doar exceptia, nu regula, ca mai obtinem si noi o victorie mare la 20 de ani diferenta, dar nu prea se vede calificarea nici acolo!

JFM (79 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 17:01

Sa-l lase pe Razvan Marin la U21 poate ne calificam fara baraj. Nationala mare nu are sanse.

Carol K (61 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 17:52

Cat chin, cata scrasnire din dinti, cata disperare. Daca n-ai valoare degeaba. Ca n-au fost spectatori. Pai din vina cui n-au fost? Ne vaneaza UEFA? Iar ne plangem ca niste babe? M-am delectat si mi-au trecut toti nervii pentru timpul pierdut cu vedetele lui Contra uitandu-ma la copiii U21 dupa care la spectacolul oferit de Suarez la Mexic-Uruguay... Cat de frumos este fotbalul atunci cand te uiti unde trebuie si atat cat trebuie. Adica nu in direct la toti disperatii, in reluare la tot ceea ce a fost mai aproape de ceea ce se cheama fotbal. Altfel ne chinuim unii pe altii si nu inteleg de ce as accepta asta.

?????? (286 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 17:53

Opinați că Buzărin a jucat fotbal la nivelul jucătorilor selecționați de Contra pentru a putea expima opinii critice pertinente și susținute de experiența unui cunoscător ?

?????? (286 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 18:02

Opinați că "expertiza" în fotbal a domnului Alin Buzărin este peste cea a lui nea Gigi Becali ?

nica fără frica (17 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 18:02

Daum a fost o catastrofă de antrenor dar echipa cu el a jucat mai bine cu Muntenegru! Contra e o catastrofă de antrenor și nimic nu-l recomanda la națională! În nesimțirea lui a declarat că echipa României a controlat jocul de la cap la coadă!!! Ăsta ori se droghează ori e rupt de realitate! Echipa României în prima repriză nu a tras niciun șut pe poartă!!! Până la final a reușit 2 șuturi pe poartă în condițiile în care jucam acasă cu o echipă modestă și în inferioritate numerică. Cu contra antrenor nu avem nicio șansă și vom termina iar pe locul 4 numai că de data asta sunt doar 4 echipe în grupa! Sunt curios pe ce criterii a fost instalat contra la națională de către habarnistii de la FRF!!!???

Muscat Otonel (5 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 18:30

Foarte bine spus.

Cosmo (48 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 18:47

Ii greu și sa fii jurnalist sportiv, și sa te pricepi la fotbal, și sa fii corect și coerent. Îl aștept și pe maistrul ioanitoaia sa ne mai spuna cât de slab a fost daum, ca pur și simplu nu ma mai satur.

motanul incaltat (199 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 19:16

Cu un fel de recunoastere ca Daum a fost mai bun decit Contra cel putin in meciul oficial cu Muntenegru ai o bila alba ....Apoi ca Maxim sau Chipciu au facut mai putin decit Mitrita dar acesta din urma a fost inlocuit nu prea ai dreptate. Asa se intimpla intr-un fotbal normal dar suntem in Romania.... Apoi ai omis sa mentionezi cel mai mare cistig al echipei Romaniei din acest anost 0-0 cu Muntenegru. Am scapat de Chiriches-care s-a autoaccidentat.Daca se mai autoaccidentau inca vreo 5 puteam spune chiar ca am invins. As avea o rugaminte-chiar daca te obliga Ioanitoaia nu scrie nici un articol pina dupa meciul cu sirbii. Intelegi de ce..... Scrie in perioada asta de tenis sau de ce vrei tu. Revino la articole de fotbal doar dupa meciul de la Belgrad....

Eu (1 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 19:44

Naționala a mai pățit-o şi în urmă cu mulți ani la Kosice, când aveam 2 oameni în plus şi, în loc să înscriem, am luat 2 goluri, pierzând cu 5 - 2. Silviu Lung sr. era atunci portar.

Razvan (28 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 19:50

Gata, avem selectioner, coordonator de joc, maseur si ce vreti voi...Aaaalin Buzarin! Ziaristul ratat (tinut doar de slugarnicia fata de Ioanitoaia) si presedintele de club dat afara dupa un tur de la cea mai irelevanta echipa ajunsa vreodata in liga 1...si'a gasit vocatia! Auzi, Buzarine, ar nu spuneai ca avem superechipa si doar habarnismul lui Daum ne impiedica sa castigam Cupa Mondiala si Intergalactica? Nu era Daum repetent ca nu'l chema pe Costica din China si Alibec de pe la Astra...sa dea greutate echipei (cred ca au 180-200kile impreuna)?

ManX (33 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 20:04

Dupa spusele lui Sumudica, Budescu dadea gol de pe culoarul care ducea de la vestiar la gazon fara sa vada poarta. Pe pariu, bine-înteles. Dar nu ne-a spus cât a fost scorul. Doar circ, mistocareala si grandomanie vezi la multi dintre acesti jucatori. O sa faca dresaj cu noi Serbia. Or sa ascunda mingea de o sa spuna baietii ca joaca David Copperfield la ei.

jiji (8 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 20:16

Nenea Buza,nu mi ai raspuns la o intrebare,te ai mai dus la.babele alea de pe Sos Iancului nr 6?

Unu’ (16 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 20:56

Macar Daum a avut sange in instalatie si a schimbat ceva, asa au aparut Razvan Marin sau Benzar intr-o perioada cand nu confirmasera. Pana si Rotariu mai prindea minute in cateva meciuri. Contra a dovedit la primul meci cu miza ca e fricos.

sorin (5 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 21:37

Sa fim cinstiti,Romania a jucat in inferioritate numerica tot meciul nu Muntenegru. Maxim care la Mainz a enervat pe toata lumea,inclusiv femeia de serviciu,Keseru,care(mare dreptate a avut Daum,cand a declarat ca da,Keseru da goluri,dar in Bulgaria) e golgheter numai la sudul Dunarii,si Chipciu,care desi a cunoscut si zile bune,ieri a fost banana,nu au luat parte de loc la meci. Au stralucit prin absenta de la joc.Daca mai adaugam si pe criminalul increzut,adica Sapunaru(orice arbitru din lumea civilizata a fotbalului dadea doua penaltiuri la interventiile de *** ale lui),avem explicatia jocului execrabil. Mai adaugam aici si marea inteligenta tactica a lui Gurita,care il scoate pe Mitrita,singurul care s-a mai zbatut in fata,fara nici un sprijin insa de la cei trei viteji mentionati mai sus,si il baga pe sarmaluta,care a trecut la kebab si baclavale.Rotariu ce ti-a facut mai Nea Gurita Damatale,de l-ai tinut pe banca,sau Tucudean,sau Dragus? La pauza trebuia sa faci doua schimbari,si nu l-ai fi pierdut nici pe Pintilii,accidentat de greselile si pierderile de balon ale tripletei de aur,plus baclavaua de Costica. Bai nea Burleanu pot sa-ti dau un sfat? Pune-l domle pe Edi antrenor,si iti garantez ca ne califica!

gio (23 comentarii)  •  8 septembrie 2018, 22:34

Bine ca s-a prins si Buzarin ca nu la Daum era problema, dupa un an de laude ridicole la adresa lui contra pentru niste victorii in amicale. Budescu a jucat putin, timp in care a driblat, a sutat, a incercat, puteai sa-ti gasesti alti clienti, aveai din belsug. PS: Daca intra golul de la 60 m faceati toata presa tumbe nu-i asa?

?????? (286 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 0:07

Ați putea zice, după atâta vreme, că Maxim '' a debutat iarăși", la echipa națională ?

?????? (286 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 0:10

După ce "s-a integrat" ,destul de dificil, în fotbalul german, Maxim ?

?????? (286 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 0:31

Mihai Voduț, CFR Cluj - FC Viitorul, etapa a VII-a minutul 86, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj , un exemplu care nu este în sprijinul textului propus de autorul articolului ? Nu mai jucase de multă vreme ? Scorul partidei 2-1 pentru FC Viitorul ?

Durden (126 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 0:31

Hmmm...ca si cum daum nu ar fi fost singurul de vina pt rezultatele din ultima vreme...dar, parca voi asa ziceati...foarte ciudat...

sorrrr (5 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 0:34

Ce ne tot mintim, generatia actuala a lui Stanciu, Chipciu, Keseru....etc este cea mai slaba generatie de cand ma stiu eu. Inainte mai avea 2-3 mai rasariti care ne mai scoteau, dar acuma pauza.

gica (26 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 1:00

Ioanitoaia, Geambasu si Buzarin sunt la fel de buni ziaristi cum este si Nationala Romaniei. Nene Buzarin, nu este adevarat ca Alibec,cel mai bun fotbalist al momentului,marca 3 goluri, daca juca? Si Budescu,al doilea cel mai mare fotbalist al momentului, a jucat foarte bine, a dat 3 pase bune. P.S. Cind Echipa Romaniei joaca prost, o ia pe cocoasa.De ce nu o capata pe cocoasa si ziaristii cind scriu numai timpenii?

haideusicfr (55 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:10

Aceeasi echipa ca cea de anul trecut. Chipciu,Maxim ,Stanciu niste jucatori plafonati ,fara orientare ,viziune si o aparare in frunte cu Sapunaru ,au tor a unor faulturi demnde de 11 metri.cand ne vom scapa de ei?

Observator (79 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:11

S-a comis o greseala gramaticala nesemnalata: corect ar fi fost "La Ploiesti, inferioritatea numerică a muntenegrenilor aproape că nu S-A cunoscut...", nu cu acord la plural! Graba sau insuficienta cunoastere a gramaticii? O.

?????? (286 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:29

Ați zice totuși că "puțină sportivitate la ziariștii de sport", care au devenit îndeosebi ziariști de cancan ?

haideusicfr (55 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:32

Un comentator explica cum ca daca CFR a pierdut ridicol in fata celor din Luxemburg cum sa fie Tucudean titular? Baine ca s-a calificat FCSB cu toate nulitatile si pensionarii rechemati ori de cate ori joaca Nationala.CFR a jucat fara "mijlkocul"terenului: Deac ,Hoban , Culio ,Djokovici apu privit meciul de tribuna fie ca au fost accidentati sau nu i-oa mai fi vrut vreun Becali local. Au jucat tinerii..

Ene (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:49

Maxim e la Mainz doar rezerva , in primul meci nici nu a fost luat in lot , dar la Gurita joaca !!!! . Antrenor de doi bani.

Fane (87 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 9:53

Antrenorii si jurnalistii,in proportie de cel putin 90% continua sa-si demonstreze profesionalismul sustinand sus si tare: chiar daca am jucat slab calificarea nu e jucata si avem sanse sa ocupam locul 1. Ei si in calificarea trecuta cand mai aveam sanse 0,15% tot bateau apa in piua,iar apoi erau revoltati ca nu ne-a calificat neamtul. Probabil vom aduna 2 puncte in primele 3 meciuri si 4 puncte in ultimele 3, optimist vorbind.

Razvan (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 10:30

Alin nu aunt de acord ca Budescu a gresit tragand la poarta de la mijlocul terenului!Tu ai expus o mentalitate de Amator.Jucatorii ca el trebuie incurajati sa incerce executii de genul cat mai des. Daca in locul lui Budi era Ronaldo il mai condamnai?bineinteles ca cei doi nu se compara dar aplicand proportiile si Budescu are glezna fina. Lui Budescu cateodata ii iese...de ce sa nu incerce? Probabil a incercat si din frustratrea venita din faptul ca echipa nu juca nimic iar el a simtit asta. Nu mi a placut articolul.

Alex One (87 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 10:31

Jos palaria d-le Buzarin, sunteti printre putinii jurnalisti ,care ,chiar doar cu jumatate de fraza isi recunosc eroarea. Ma refer la Daum. Dar altceva vreau sa zic apropos de nationala sub 21, cum e posibil sa faci asemenea greseli elementare care au dus la eliminarea celor doi ? Cea a fost in capul lor, mai ales in cel a lui Ivan, cand l-a tras de tricou pe adversar ? Nu stia ca vine automat galbenul si eliminarea, fiind al doilea ? Cica joaca in Austria, dar degeaba, nu-l duce mintea nici sa treaca strada. Urmeza sa vedem cui ii acordam premiul ineptiei, sigur cuvantul e altul dar nu-I scriu ca risc "moderarea", lui Morutan pentru scoatera tricoului sau lui Ivan ? Cat despre Nationala mare,vorba vine, decat sa folosim bascalisme balcanice gen "ser fizilogic" mai bine acceptam ca asta e valoarea unei generatii buna poate pentru Romania, unde Campionatul se castiga de ani buni, buni pentru unii, cu arbitri si cooperativa meciurilor prietenesti, mediocra si slaba cand ne intalnim cu echipe straine si nici macar alea de top. Asa ca pana la Daum si Contra sa vedem ce avem prin curte si nu prea avem ce vedea. Explicatii puerile ca vezi soro ca selectia, ca dusmanii, etc.nu ne vor duce la liman. Nu stiu ce mare valoare a fost lasata in afara lotului. Crede cineva ca vedeta de ultima ora Nistor, potentata artificial de interesul public manifestat de Becali, ne rezolva problemele ? Hai sa fim seriosi, sa bem eventual o votca, ma rog,fiecare dupa preferinte, ca sa avem macar o scuza ca nu ne-am imbatat cu apa rece !

Ilie (57 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 12:53

Buzarin, doar punindu-ti cenusa in cap ai vreo sansa sa-ti dai seama cit de mic si .. ai fost fata de ce a putut insemna perspectiva Daum fotbalului romanesc. A fost un getleman, cu un palmares si o experienta unica Romaniei (un campionat al Germaniei si la doi pasi de a fi selectionerul Manschaft-ului este fara comparatie posibila fata de 10 campionate ucrainiene sau turcesti). Dar un getlemen, pe cit de devotat si implicat, pe atit de hulit de voi, indigenii din presa care nu ati vrut in ruptul capului sa auziti de abordarea lucrurilor sub o alta perspectiva. Voi vroiati rezultate, repede, si calificari la Mondiale. Noroc ca ridicolul nu ucide. Asa ca dupa ce ati aruncat cu pietre in el, el a plecat in lumea lui si noi am ramas in a noastra, cea plina de valori si perspective. Ale lui n-au convins. Nu v-au convins pe voi (nu doar tu), cei din gazeta lui peşte. Voi reprezentati de acum presa sportiva becalizata, la fel ca fotbalul (si nu numai) romanesc.

Comentează