Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Comitetul de Execuție Prezidențială

Sau cum oamenii puși și plătiți să conducă fotbalul aleg să se transforme în activiști electorali în slujba șefului lor

Permalink to Comitetul de Execuție Prezidențială
joi, 26 aprilie 2018, 11:13

Am înțeles odată pentru totdeauna că nu e nimic penal în stenogramele publicate de câteva zile încoace în Gazetă! Ni s-a spus de o mie de ori că toată acea desfășurare de mizerii, jigniri și metode demne de NKVD a fost în limitele legii, iar Răzvan Burleanu a ieșit din toată povestea moale, pufos, dat cu balsam, tocmai pentru că a ținut ca totul să fie legal. Nu e foarte clar cât a fost de legal totul, dar e limpede că pentru pentru cei aflați acolo, la acel „cantonament” din 16 aprilie, acțiunea în sine nu conține nimic lăudabil, nimic înălțător. Dimpotrivă, s-au înfăptuit lucruri urâte, degradante, cu tot pretinsul lor înveliș în poleiala legii.

Cine a fost

În jurul lui Burleanu s-au adunat Radu Vișan, Bodescu, Felix Grigore, Ciprian Paraschiv. Oameni de-ai președintelui încă de la începutul mandatului sau racolați pe parcurs. Într-un fel era normal ca ei să se strângă în jurul șefului și să încerce să-l susțină. De succesul lui depindea continuitatea lor. Alături de aceștia au stat Octavian Goga (nu poetul pătimirii noastre, ci prozatorul ajefeurilor), Auraș Brașoveanu, Marcel Ghergu, Marius Burcă, Florea Spânu, Mihai Dăscălescu, Alin Cioban, Cristian Vornicu, Cătălin Cighir. Cu toții, membri ai Comitetului Executiv al Federației la acea dată, de 16 aprilie.

Comitet Executiv care, dincolo de statutul său cețos din punct de vedere juridic, nelimpezit în cei patru ani ai mandatului prezidențial, are rolul de a conduce fotbalul, de a lua deciziile esențiale în perioada dintre Adunările Generale. Pentru asta au fost instalați acei oameni în fotoliile lor moi, pentru asta sunt plătiți cu indemnizații la fiecare ședință, pentru asta au străbătut străinătățurile alături de loturile naționale. Nu ca să dea telefoane electorale. Nu ca să propună bruierea semnalului telefonic. Nu ca să jignească.

Caz particular, un condamnat penal

Pe listă sunt diverși tipi mărunți, dar nu numai. Dintre „executivii” de mai sus reținem doi foști fotbaliști rezonabili de prima ligă, Ghergu și Dăscălescu. Plus unul obscur de liga a doua, Brașoveanu. Acesta din urmă, condamnat penal cu suspendare pentru nereguli din fotbal, aflat sub interdicție judecătorească de a ocupa funcții publice în domeniu, dar, în ciuda interdicției, activând cu voioșie și elan pe acest tărâm. El, Brașoveanu, a fost cel care a propus bruierea semnalului telefonic. Profilul lombrosian al personajului se definește perfect!

Cine n-a fost

Dintre membrii Executivului, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Dani Coman, Mihai Stoichiță, Vassaras, Emilian Hulubei, ultimul, reprezentantul sindicatului jucătorilor, s-au ținut deoparte de această mizerie. Poate și din cauza opțiunii electorale diferite de cea care s-a impus de la centru. Dar, în mod cert, și fiindcă (excepție Hulubei) au cu toții niște nume, niște biografii în fotbal și nu se pot păta cu pasta unsuroasă a unor astfel de întruniri inițiatice.

Un sclavete, un dobitoc, un maroniu. Și niște nelegiuiți

Ziaristul Andrei Crăițoiu e „sclavete” în opinia lui Bodescu. Silviu Bogdan, care a fost arbitru, e managerul juniorilor de la Universitatea Craiova și are și o școală privată de fotbal, e „dobitoc” în viziunea ilustrului Spânu de la Filiași. Radu Dragne, fost fotbalist de ligă secundă, proprietarul unui club privat de juniori, e „maroniu” în accepțiunea unuia Burcă, de la Metaloglobus, care n-a băgat vreodată un leu al său în fotbal. Sigur, sunt aspecte legate de „managementul electoral”, așa cum l-a numit Burleanu. Dar jignirile nu mai țin de management, ci de lipsa de educație. De calitatea umană joasă a celor care le-au exprimat.

Și nu e foarte clar dacă implicarea a 9 (nouă) persoane din structura Comitetului Executiv într-o acțiune extrem de îndepărtată ca domeniu de rolul acestui for de conducere e tocmai legală. Acești oameni sunt în funcțiile lor pentru cu totul și cu totul altceva.

Comentarii (31)Adaugă comentariu

cata (10 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 11:32

esti mic, buzarin. dar imi place sa va vad cum va tavaliti in chinuri. cand burleanu si echipa lui au fost insultati in mod regulat la tv de marea generatie de aur taceati malc. ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costel Tudor (6 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 12:20

Chiar NU mai aveti pic de bun simt ? Timp de trei , patru luni ati dus cea Mai mizerabila campanie impotriva lui Burleanu ( mizerii , jigniri si metode demne de NKVD ) si tot voi sunteti aia ofuscati ! Dle. ziarist , retine ! In aceste alegeri a invins BUNUL SIMT , CINSTEA si CORECTITUDINEA in fata analfabetismului , hotiei , blaturilor si aranjamentelor !!! Lupescu a fost o marioneta manevrata de CLANUL mafiot BECALI ! Nu il cunosc pe Burleanu ( l-am vazut doar la televizor ) , dar niciodata un lupescu insotit de prunea , raducioiu , ganea , craciunescu , chivu , popescu( penal ) , hagi ( blatist ) si alti membri ai clanului , NU vor putea castiga in fata lui Burleanu !!!

Sadrainbow (7 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 13:03

Daca si Craitoiu e ziarist...

Mircea (24 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 13:25

Asa si ? Care este scopul acestui articol ?

penaliiL (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 13:45

fotografia cu cei 16 cu moace de puscariasi, care nu par a fi depasit 4 clase spune tot. vai de fotbalul romanesc de varf daca e condus de asemenea specimene (bine ales pt a sprijini un imberb specialist in fotbal cu nasturi si fte vesele la futansal)

FG (24 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 13:55

@Costel Tudor - sa zicem ca aveti dreptate in ce spuneti despre Lupescu si ceilalti (desi nu este dovedit acest lucru) vi se pare normal ce se intampla la FRF - ce face Comitetul executiv in loc sa se ocupe de problemele reale din fotbal. Vreau sa va intreb ce a facut Dl. Burleanu in cei 4 ani de cand e in functie? Pe ce loc este nationala de fotbal in momentul actual, cate alte nationale pe diferite grupe de vartsa s-au calificat la turnele finale; ce rezultate avem in cupele europene samd. Va rog sa raspundeti la aceste intrebari daca sunteti cu Dl. Burleanu

Maxentiu (42 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 14:22

Domnule Buzărin, nu mă deranjează războiul dvs., al GSP și al grupului de interese din care faceți parte cu Burleanu și cu FRF. E clar că nici ăia nu-s cei mai onești și mai competenți oameni, așa că din partea mea puteți să vă bateți ca chiorii. Ce mă deranjează e asaltul sistematic la adresa bunului simț pe care-l practicați fără nici o rușine. „Metode demne de NKVD”? Pe bune? NKVD-ul omora oameni cu zecile de mii și îi băga în gropi comune, astea erau metodele lor. Ce anume din stenogramele alea senzaționale justifică comparația? „Nu e foarte clar dacă implicarea... e tocmai legală” - pînă vă clarificați nelămurirea, nici mie nu mi-e foarte clar dacă publicarea unor discuții private fără acordul participanților și fără justificarea interesului public e tocmai legală, dar mi-e clar că nu e deloc morală. Oamenii ăia vorbescu urît despre colegii lor? Wow! Lăsați un reportofon deschis în redacția GSP pentru cîteva minute, să vedeți acolo „jigniri”, „lipsă de educație” și „calitate umană joasă”. De fapt, nici nu-i nevoie de înregistrări pe sub masă. Genul ăsta de articole ilustrează exact aceeași imagine.

Fane (87 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 15:05

Obsesia poate cauza boli nebanuite .Daca nu ati gasit ceva ilegal,va legati de vagabonteala care este generala in fotbalul nostru inexistent (C.Ex., becali,dan petrescu,ioan niculae,leo grozavu,80% dintre asa-zisii jucatori(ca valoare nema)si foarte multi altii.Atat puteti,nu exista si oameni decenti?Ba da, dar sunt in alte sporturi ce nu se intersecteaza cu aria dvs. "culturala".

Me Too (2 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 15:16

Un sclavete, un ***, un maroniu. Și nelegiuit... iti faceai autoportretul, Buzarine?

Me Too (2 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 15:55

Ha, Ha, Buzarine, me cenzurezi Vad ca folosesti aceleasi metode ca si NKVD-ul?! Bravo, mai ales ca am folosit numai cuvintele tale din textul tau, te-am citat! Esti asa de mic... microscopic!

Ned (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 17:32

NKVD - zau ?? Subscriu la comentariul lui Maxentiu !

Cosmin (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 17:59

Stima ! Citesc aici unele pareri ce te lasa masca .... Din pacate adevarata masca a lui Burleanu o sa fie vazuta dupa foarte multi ani ... cand nu o sa mai fie nimic de facut pentru fotbalul nostru si asa in faza terminala ... Pentru toti cei cu un minim de materie cenusie tot ce am vazut pana acum este suficient pentru a ne convinge .... , dar mai sunt si altii ... mai destepti ... Nu vreau sa fac polemica si sa repet toate prostiile lui Burleanu ( de la sustinerea lui Daum ca mai apoi sa arunce vina in alta parte , la sponsor , juniori numarati de 5 ori si restul ) , dar vad ca se tot raspunde cu asta " cand burleanu si echipa lui au fost insultati in mod regulat la tv de marea generatie de aur taceati " Pentru toti cei ce spun mizeria asta .... Nimeni l a jignit pe Burleanu . Acelea erau critici pentru " performantele " sale in cei 4 ani ... Discursurile mai dure au inceput dupa ce acest personaj ( acest Sandu Mircea 2.0 ) a scos de la naftalina acele acuzatii ( sunt curios de ce nu il intreaba nimeni de ce acum , sunt curios cate astfel de informatii mai are si despre cine ... astepata sa le scoata la momentul potrivit ) . El a inceput tot acest circ mizerabil . Si inca ceva . Poate o intreare buna de adresat domnului Burleanu . Daca acuzatiile aduse lui Lupescu se dovesc false si nici nu se intoarce la UEFA ( deci tot ce a mintit nenea Burleanu nu se adevereste ... ) este dispus sa isi dea demisia ? Gsp tineti o tot asa . Chiar daca exista si cateva specimene ca aici ... cei ce vad intradevar ce este de vazut sunt mai multi si din pacate nu scriu asa des ... P.S. Un episod amuzant dupa alegeri in direct la digi . Cand un jurnalist din platou a spus ca a fost schimbat un vot prin oferirea unei functi apoi a intrat respectivul in direct pentru a nega , dar defapt a confirmat totul . Tot meterialul este incredibil de funny , dar trist in esenta ( am ales sa nu dau nume , dar presupun ca stiti despre ce si cine este vorba )

Iani Pantazi (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 18:05

Bă, sunteți proști? Terminați dracului odată cu prostiile! Nu ați fost în stare 30 de ani să faceți nimic bun în legătură cu fotbalul românesc, este clar și vina voastră că s-a ajuns aici! Hai să mai vorbim și despre altceva! În lumea aceasta se mai joacă și fotbal. Ați văzut Liverpool - AS Roma? Sunteți în stare să scrieți ceva inteligent despre acest meci sau trebuie să citesc tot L'Equipe, The Guardian și The Telegraph?

FG (24 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 18:32

Alooo Dl. @Costel Tudor - nici un raspuns!? Desigur pentru ca nu e nimic de raspuns. Ne in aflam in cel mai critic moment al fotbalului romanesc; si asta nu numai din cauza D-lui Burleanu dar in mare parte si a lui. Ce a "manageriat" Dl. Burleanu inainte de ajunge la conducerea FRF (la 28 de ani) ?? Ce competente are (avea in 2014) pentru a conduce FRF!? deci astept raspunsul Dvs. D-le. Costel Tudor; poate ca gresesc eu (si multi multi altii ) care spun ca nu-l recomanda nimic pe Dl. Burleanu sa conduca destinele fotbalului romanesc !!

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 18:45

...foarte bun articol ...scris de un roman adevarat ...care a mancat salam cu soia ...

Cris (14 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 19:25

O replica pt cei care il apostrofeaza pe jurnalist si ii cer sa nu mai scrie critic despre conducerea FRF si despre ordinariile petrecute acolo, ca ar parea obsedati: baieti, cum ar fi sa vi se ceara voua sa nu mai indrazniti sa criticati PSD, sa -l lasati sa guverneze tara, sa lasati jignirile ordinare aduse membrilor PSD si sa puneti mana pe carte sau sa treceti la munca, sa contribuiti si voi cu ceva concret la dezvoltarea societatii asteia? Stiu, in cazul asta ati zice ca e democratie si chiar trebuie criticati oamenii politici, dar nu intelegeti, in ipocrizia voastra, ca exact pt aceste motive ce tin de democratie si paza societatii analizeaza si scriu critic jurnalistii si despre mizeriile existente la FRF (entitate de utilitate publica). Iar pt descoperirea si publicarea *** nu e loc de oboseala. Pentru mizerii de natura a influenta votul prin metode securisto-comuniste, care sa impiedice liberul arbitru al votantilor la presedentia FRF: incercarea de intimidare si impiedicare de a participa la vot a celor care nu optau pt Burleanu; aclamarea lui Burleanu in timpul alegerilor si, simultan, dezaprobarea contracandidatilor inclusiv cu efectul intimidarii votantilor acestora, de catre grupuri expres organizate in acest sens; incercarea de bruiere a telefoanelor etc. (metode identice, ba chiar in plus, cu cele pt care a fost condamnat Dragnea) trebuie sa se scrie muuult, pt ca asa ceva sa nu se mai petreaca in democratia pe care o clamati (in mod ipocrit si fals).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Poli 21 (55 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 19:53

Mai buzerantule, vezi ca stai cu spatele la adevar si s-ar putea sa nu te mai poti intoarce.

Urod (55 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 21:05

Burleanu la împroșcat pe Lupescu cu managment de alegeri, asa cum a invatat el de la scolile pe care le-a facut... Cotroceni... Etc... Un conțopist politic a pus mana pe FRF si vad ca mulți sunt foarte fericiți, dar nu înțeleg totuși cei face sa fie așa de fericiți...?!!!!.. Or fi postaci dar banuiesc ca mai sunt si alții care nu sunt... Pt postaci, sa fie sănătoși, cine se aseamănă se și aduna... Dar pentru ceilalti care nu sunt postaci le transmit ca trăiesc dupa cat creier au sa fie fericiți purtandu-i de grija lui Burleanu si sa nu mai aibe pretenții pt viața care o duc... Toate au o logică, nimic nu este întâmplător.... Lupescu sa fie fericit că a fost salvat de cea mai mare greseala a vieții... Pai ce e mai frumos, sa traiesti in Elveția sau in mocirla românească plina de frustrati care se bucură de raul altuia?!!!...

koko (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 23:48

Ba, chiar nu mai aveti alta tema? Mai rasifarati, mai rasfirati!... Cam cate articole mai scrieti pe tema asta? ***'de "***"? Nu de alta. da' sa stiu peste cate zile sa mai deschid pagina "ziarului de sport".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (87 comentarii)  •  27 aprilie 2018, 9:37

Oare chiar nu-I nimic penal ? Deci, Bodescu il suna pe Becali, ca si pe multi altii dupa cum rezulta din inregistrari, si ii "recomada" sa-si schimbe optiunea in favoarea lui Burleanu altfel o "sa-i para rau ,va regreta".Asta e amenintare,santaj sau amandoua ? Plus ca fiind de notoriete limbarita lui Gigi, care de abia asteapta sa dea pe goarna la toate posturile TV, semnalul transmis chiar prin intermediul acestuia, abila miscarea, a fost foarte clar si explicit pentru cei mici, "bai, daca eu am curajul sa-l amenint pe Becali voua ce credeti ca vi se poate intampla" ? ! In practica judiciara recenta unii au raspuns penal pentru fapte mai putin evidente.

jijrinovschi (7 comentarii)  •  27 aprilie 2018, 10:19

buzarine de branesti (sa ne traiesti) iar joci curling cu mosu ioanitoaie ,bai *** mare intelege odata ca v-a ciuruit burli cu trupetii lui,ce to schelalaiti ca niste *** care sunteti;cu de astia ca tine buzarine (*** de ciine) o sa falimenteze ziarul asta de impachetat peste ,asa cum ai falimentat managerial fotbalul din satucul ala la care te dadeai mare presedinte.

Urod (55 comentarii)  •  27 aprilie 2018, 11:27

Sa scrii mereu despre asta pentru ca nu e de uitat cum un nimeni a improscat cu noroi pe foștii jucatori care au luptat in teren, facandu-i someri... Unii au scris istorie iar un nineni le-a furat dreotul lor de a conduce fotbalul romanesc... Declaratia disprețuitoare data de Burleanu intr-o alta tara era forțat sa-si dea demisia.... Aceasta declaratie arată caracterul infect care-l are..

Urod (55 comentarii)  •  27 aprilie 2018, 22:21

Buzarine... Poate Burleanu o fi facut scoala pe la Moscova, de-i plac maximele lui Stalin... Si acum poate idolul lui este Putin, ca-i plac diversiunile.. Niciodata nu raspunde la intrebarile cate i se pun... El raspunde doar daca îi dai calde, să-i zici mereu cat de frumos si destept este, sa-l aplauzi la comandă... Etc... Asta-i treaba, nu vrem management din bodegile din Elveția, las ca avem parfum de Stalin....

Alex One (87 comentarii)  •  28 aprilie 2018, 8:25

@Urod,ai dreptate din pacate jurnalisti cu pretentii s-au lasat dusi cu presul plecand pe "fenta" lui Burleanu. Ma uitam la utima dezbatere si nu puteam intelege naivitatea ca sa nu zic lipsa de reactie a celor doi ziaristi mai ales a lui Mironica de la care aveam oaresce pretentii. Jurnalistii intrebau ceva si Burleanu raspundea cu totul altceva, muta mortul pe Calea Victoriei, si astia nu se prindeau ca activistul UTC cu binecunscutul ranjet gretos ii "impacheteaza" ca in sceneta cu castravetele interpretata de Piersic. Am schimbat postul .

Urod (55 comentarii)  •  28 aprilie 2018, 10:02

@Alex One... Nu erau naivi, cred ca mai degrabă sunt un fel de susținători de-al lui Burleanu... Nu înțeleg ca alegerea lui Lupescu era de fapt o intrare in normalitate... Normalitate se cheama sa fue ales un om din domeniu respectiv... Aici nu era loc nici macar de dezbatere... Totul era simplu... Un conțopist politic si o glorie din fotbal, care venea de la UEFA... Ce este greu sa alegi...?!!!... Daca era dintre Lupescu si Chivu...!!!!... Atunci intelegeam dezbateri... Așa vine Lupescu cu Lucescu, Fergusson și ce sa vezi... Câștiga,, Scoala de partid ".... Romania nu-i așa...!!!!

Mircea (24 comentarii)  •  29 aprilie 2018, 13:55

@urod: este nevoie de un bun manager care este inconjurat de oameni de fotbal si nu de o glorie din fotbal care nu se pricepe la management.

Urod (55 comentarii)  •  30 aprilie 2018, 18:08

@Mircea...asta e prosteala lui Burleanu... El n-a venit decat cu golania din politica si atat... Termenul de Fair Play nu-l cunoaste pt ca n-a fost fotbalist... Lupescu nu poate fi un manager prost cand vine de la UEFA... Fiecare domeniu trebuie condus de oamenii care au activat in acel domeniu si nu de niste troglodiți... Asta este ordinea fireasca a vieții normale dupa care tânjim de 28 de ani... Maine vine Chivu, castigator de Champions League si ce facem....?!!!!... Cel din frunte trebuie sa fie cineva reprezentativ.... Iti respect parerea dar iti garantez ca greșești.

Petro Burgener (21 comentarii)  •  30 aprilie 2018, 18:31

@Mircea, Burleanu e un bun manager inconjurat de oameni de fotbal? Care sunt acei oameni de fotbal? Cat de bun manager e Burleanu care de la inceput l-a vrut pe Lucescu selectioner? Lucescu a fost poate cel mai bun antrenor roman dar vremea lui s-a dus! Apoi alta mai tare: il pune pe Iordanescu selectioner, iar Romania a fost la un pas sa nu se califice din cea mai usoara grupa pe care am avut-o vreodata! Grupa in care trebuia sa defilam cu maximum de puncte si fara gol primit! Cu jucatorii pe care care ii aveam atunci! Din pacate Budescu era ocolit si atunci dar a fost omul care l-a salvat pe Puiu! Dupa Euro, Burleanu pune bomboana pe coliva si il aduce pe Daum! Si iar se rateaza calificarea la mondial, nationala, alcatuita din jucatorii selectionati de Daum, a avut rezultate dezastruoase! Dar cineva ii da un sfat lui Burleanu sa aduca un selectioner tanar, altfel probabil ca il aducea pe Ienei! Doar atat, din ceea ce a demonstrat Burleanu cat de bun manager este si cat se pricepe la fotbal! Oare Lupescu nu merita o sansa? Oare chiar nu se pricepe deloc la fotbal?

Adu (12 comentarii)  •  1 mai 2018, 0:36

Fotbalul romanesc e o mafie, fara dubii. O dovedeste prezenta in el a unor infractori care au facut puscarie pentru infractiuni in fotbal, si au fost reprimiti apoi in cele mai inalte foruri fotbalistice ca oameni de baza, adica buni complici! :D hahaha Ce onestitate poate sa existe acolo unde e mafie asa evidenta?!

Comentează