Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Hagi

Spectatorii de la Arad i-au scandat numele lui Hagi. „Foarte bine”, a spus Becali. Apoi s-a întors spre Pedrazzini şi i s-a părut că are nasul lui Hagi. A ieşit de la meci cu alai. „Cum îi zice stadionului?” „Von […]

luni, 24 septembrie 2007, 11:41

Spectatorii de la Arad i-au scandat numele lui Hagi. „Foarte bine”, a spus Becali. Apoi s-a întors spre Pedrazzini şi i s-a părut că are nasul lui Hagi. A ieşit de la meci cu alai. „Cum îi zice stadionului?” „Von Hagi”, au răspuns nepoţii în cor. Un puşti a venit spre el. „Domnu’ Hagi, o poză?”. Becali s-a repezit să-l ia de urechi. A simţit ceva tare sub buricele degetelor. „Scoate-ţi, bă, cercelul!”. Şi l-a scos. „Cling! Hagi! Cling!”, suna cercelul pe caldarîm.

Apoi s-au întîmplat nişte chestii. A format numărul lui Rednic şi i-a răspuns Hagi, răstit. „Ce mai vrei?”. Cînd să se roage la icoanele cu el, s-a îngrozit. În locul lui, pe cal stătea Hagi, înfigînd suliţa în balaur. Apoi a visat că la alegeri toţi candidaţii se numeau Hagi. „Hagi preşedinte!”, striga lumea, exact ca-n ’94. La antrenamente, a doua zi, i s-a părut că Pedrazzini are bărbia lui Hagi. L-a privit bănuitor şi i-a dat foaia cu tactica. Secundul a citit-o şi s-a holbat la el. Pe foaie scria de 11 ori „hagi”. Chiar aşa, cu literă mică. A dat să cheme un jucător, dar s-a oprit. Pe toate tricourile era imprimat „Hagi”. „Piei!”, a şuierat Becali, scuipînd în toate părţile.

La meciul cu Arsenal, spectatorii au strigat: „Hagi, Hagi!”. Pe tabelă, în loc de scor, apărea un „HAGI” mare şi luminos. Becali s-a întors spre anturaj, pentru lămuriri. Dar toţi erau Hagi, la diferite vîrste. „Cine sînteţi voi?”, „Hagi”. „Şi eu cine sînt?”. Au chicotit, şi-au dat coate. „Păi, Hagi?”. A ieşit buzna din stadion, s-a oprit în dreptul cerşetorilor. „Cine sînt, bă?”. „Gigi Becali!”. „Bravo, bă!”. Dar cînd le-a aruncat banii, aceştia au căzut, fîl, fîl, pe pămînt în formă de Hagi.

Comentarii (96)Adaugă comentariu

PCH (2 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:04

daaaaa, f frumooooooosss
totusi, e cineva dintre voi, jurnalistii de sport, care sa scrie cit de slab antrenor e hagi? pina acu, nime’n-a zis nimic.
am inteles, mareeeeeeeee jucator – corect. dar atit? omu’a incercat sa faca si altceva, si voi nu-l bagati de loc in seama – tot ii trageti cu jucatorul hagi.
alooooooo, dar de antrenorul hagi ati auzit?

DK (2 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:05

Bekali tre f….t exact de cei care l-au preamarit. Adica de presa. Si, da, are dreptate fata asta. Doar cersetorii, la propriu sau la figurat il adora pe acest Imparat Cacareaza.

tony (15 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:05

tanti, sunt un elev de clasa a2a , va rog frumos sa nu mai scrieti de balaurul cu sapte fete, ne speriem de el, mami si cu tine tot timpul zic ca este bau-bau, omul negru, omul rau,etc. noi copii ne speriem de un asemenea oligofren care nici macar nu stie engleza si romana ca noi.
noi elevii clasei a2a B, va rugam ca si colegul dv.d-nul ovidiu ioanitoaia sa nu mai scrieti despre acest exemplar model de sanatoriu. multumesc frumos! 🙂 in rest numai de bine.

tony (15 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:06

tanti, sunt un elev de clasa a2a , va rog frumos sa nu mai scrieti de balaurul cu sapte fete, ne speriem de el, mami si cu tati tot timpul zic ca este bau-bau, omul negru, omul rau,etc. noi copii ne speriem de un asemenea oligofren care nici macar nu stie engleza si romana ca noi.
noi elevii clasei a2a B, va rugam ca si colegul dv.d-nul ovidiu ioanitoaia sa nu mai scrieti despre acest exemplar model de sanatoriu. multumesc frumos! in rest numai de bine.

17 elfsborg (477 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:07

pai crede cineva ca marii ziaristi au curajul sa-i spuna lui hagi ca inca nu este antrenor?

DK (2 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:07

DA, hagi nu e antrenor? Dar bekali e? Are voie kknarul asta sa se urce in capul unui simbol national? NU va mai faceti ca nu intelegeti, voi care nu mai puteti de dragul acestui impostor si farseur!

momo (105 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:09

Si cand m-am trezit pre multi am sa popesc si chiar daca voi nu ma vreti si eu am Maybach si ala face reclama la Gilette dimpreuna cu ala care l-a batut la Urziceni si cu ala cu comisionu’ excroc evazionist si cu toate hahalerele de prin televiziuni si ziare care il pupati in d___ pe Voiculescu si din iarna vine Olaroiu dar nu imi mai raspunde la telefon…

Si pot continua asa vreo 20 de ore…

Valentin Roman (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:10

SUPER! HAGI la infinit, ai dreptate, el stia cu ce se mananca fotbalul, ce inseamna Steaua, avea nevoie doar de timp dar s-a trezit ciobanul sa vorbeasca despre fotbal si lui Hagi ca si noua a inceput sa ni se faca lehamite si am renuntat.
Nu avea sens sa mai continue e pierdere de vreme, puneti-va si voi in pielea lui Gica , ati mai fi stat langa un asemenea om care isi bate joc de tot ceea ce bun si frumos in jurul lui?
Banii nu sunt tot ceea ce conteaza in viata, dar cum razboinicul luminii vine de pe o alta planeta nu are cum sa inteleaga asta, pentru el „transhumanta” s-a facut cu multi ani lumina in urma, lasati-l in pace se grozaveste aiurea doar pentru ca ii dam atentie altfel ar trece neobservat sau mai bine ar fi internat intr-un sanatoriu.
Steaua nu a inceput cu Gigel si nici nu se va termina cu el, asa ca bye,bye Gigel si cum ar spune suporterii adevarati ai Stelei si ai lui Gica: Gigi lasa-ne, lasa-ne , lasa-ne.

momo (105 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:11

Ma asteptam sa gasesc aici pe bloguri o analiza pertinenta cu privire la crizele prin care trec cele mai reprezentative echipe ale Romaniei. Ca s-ar mai putea sa fie si altele, vezi Cluj, Rapid

Ciprian (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:11

Hagi e fata de la ultima pagina? lol

17 elfsborg (477 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:12

pai cfr e de mult in criza.poate nu ai obs ca au fost eliminati din uefa

Ciprian (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:13

Ultima pagina de obicei o pun pe oala cu smantana … Mărie

momo (105 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:14

De ce s-a ajuns la asemenea crize? Cum este reglementata la noi calitatea de actionar/investitor la iun club de fotbal? Daca nu este reglementata, de ce nu este? Care ar fi modalitatile prin care ar putea fi constranse partile implicate antrenori/actionari/investitori sa respecte prevederile statutare?

Cine sa faca o asemenea analiza!?

momo (105 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:16

Conbcluzia este clara: ca fotbalist lucrezi cu mingea, ca antrenor cu oameni. O fi vreo diferenta?

Vasile_Porumbel (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:18

Disturbing…

mujotutun (200 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:18

Exista o persoana pe bloguri, DECENEU, extrem de informata si gata sa ne lumineze in variile imprejurari obscure care se mai ivesc pe ici pe colo. Tin sa-l asigur ca-l urmaresc cu mare atentie si nespus folos si daca vreodata spatiul virtual s-ar subtia, sunt gata sa-i cedez din partea mea spre a nu-si dramui nici lungimea si nici verva. Fiecare productie a sa este un spectacol in sine la capatul caruia nu poti exclama decat: DECENEU! Fie ca cuvintele-i sa strabata in continuare cele mai indepartate zari, trezind din somnul dogmatic si alte persoane mai putin dedate subtilitatilor metafizice ori istoriilor dialectice.
Numai burta sa ne tina, ca-n rest, fara de rasuflare ne vom simti calauziti in neolabirintul blogesc, spre cele mai nebanuite si putin asteptate imagini si concluzii. Sa-i dorim asadar putere, timp si tot ce-i mai trebuie unuia ca dansul spre a lumina networkul marturisitor, rete testis cum ar spune stramosii nostri laziali. Vale!

Ciprian (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:19

Gigi Becali: „Dacă jucătorii nu mă mai vor la Steaua, atunci ei mă dau afară”. Ultima fabulatie a Războinicului. Apropo era o fabula Corbul si Vulpea. In versiunea mioritica becaliana jucatorii sunt Corbul si el e Vulpoiul. Dar jucatorii nu sunt atat de prosti incat sa ramana fara Cascaval. Becali o sa moara la Steaua sau Steaua o sa moara la Becali.

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:22

Unde e soimul DINNY-el????? Oare soimul DINNY-el s-a kkt pe el???

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:23

Unde e soimul DINNY-el????? Oare soimul DINNY-el s-a caaaaaaacaaaat pe el???

vladmilos (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:24

felicitari maria. un singur defect are articolul tau:est pentu oameni cu un anumit nivel de inteligenta.nu cred ca personajul grotesc care este becalistul poate sa inteleaga ceva. daca l-ai vazut aseara la fanatik,ma intelegi.crede-ma ca nu mai suport sa-l vad la tv. imi face greata mizerabilul. pacat ca ce de la media pro ca il pupa in fund in continuare. n-au pic de onoare. inca odata felicitari.

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:24

Multumesc MUJO si tu la fel!!!!

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:25

De fapt ….MUJO….esti mult mai bun!!! Sunt siderat, ma simt ca un castigator al OSCARULUI DAMBOVITEAN!!

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:28

MUJO SPUI:”Cuvintele-i sa strambata in continuare cele mai indepartate zari !!!”

Vorbesti cumva in somn???

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:29

MUJO esti destept! Bravo!

andre (18 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:30

Bun articol…Prevad lupte de strada la Steaua cat de curand.Becali trebuie inlaturat, a innebunit, nimeni nu vrea sa mai vina la Steaua de teama analfabetului.Daca trebuie sa facem o revolutie ca sa scapam Steaua de acest imbecil atunci sa o facem fratilor! Eu m-am saturat suntem de rasul lumii din cauza acestui ratat intelectual!

rusinea fotbalului romanesc (477 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:30

ne-au batut spiridusii

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:31

SEMENI CU DINNY! Bravo MUJOTUTUN!!

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:32

CITESTE , mai jos….iti vine ca o manusa MUJO!!!

suparatu’ (3 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:32

Pentru mine Hagi a aratat ca e ANTRENOR! Numai cei orbi nu pot sa vada rezultatele muncii lui. Dar ala al-carui-nume-nu-trebuie-spus, oierus-cel-gaunos, a facut totul ca sa saboteze munca lui Hagi.

In plus cei mai multi nu stiu rezultatele muncii lui Hagi ca antenor (tanar la vremea aia) la Galata. Atuncea a luat o echipa in cadere libera de la Fatih Terim si a terminat aproape de podium. Anul urmator a terminat la 1pct de podiumul pentru Liga Campionilor (locul trei), impotriva greutatilor economice prin care trecea clubul, a problemelor/certurilor pe care le avea patronatul pentru cascaval si a catorva arbitraje defectuoase. In acelasi timp a luat Cupa Turciei. Practic a trebuit sa re-motiveze jucatorii ‘batrani’ si sa promoveze jucatori tineri din pepiniera proprie (jucatori care astazi au confirmat si sunt in echipa nationala). Are 4 victorii 1 egal si 1 infrangere in derbiuri.

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:33

PROFESIUNEA DE CORECTOR A LUI….. DINNY…

Era femeie, , o brunetica , ingenua, gen Madalina Manole. Zambea mereu, iar zambetul ei generos, „cotidian si zilnic „, chiar si foto, deschidea o punte de candoare, catre ganduri neserioase.

DINNY ,alias penibilul, alias inocentul , era barbatul,era cel ce venea intotdeauna cu CTC-ul, criticandu-i pe toti, jucandu-se, in acelasi timp, neglijent, cu prietenul sau cel mai apropiat , in intimitate, visandu-se un fel de monstru sacru al criticilor din Univers……

El, DINNY, barbatul ,simtea nevoia sa intre pe blogul brunetelei, CRITICAND, de obicei , ARTICOLELE acesteia si in special finalul, incercand sa-si scormoneasca creierul obosit, dar, paradoxal, odihnit, in vederea oferirii unei sugestii….istete.

Este drept, ca uneori, DINNY, deschizand o carte se simtea pedepsit, gandindu-se cu regret ca savarsise o mare greseala, o nepermisa imprudenta, patrunzand intr-un sanctuar pentru care se simtea NEVREDNIC!….se simtea torturat, supus unui tratament inuman…si intorcand paginile vedea siruri de litere, texte imposibil de inteles, fiind patruns de sila…

Acesta era DINNY!! ….Dorea sa devina CORECTOR, mai ales la GSP si mai ales pe blogul BRUNETELEI DRAGUTE…… in acelasi timp se intreba la ce slujeau cartile, pt ce fusesera alcatuite si ce noutati aduceau??!

Personal se simtea insultat, inaintea cartilor si probabil gandea el, CARTILE AU FOST INTOCMITE , TOCMAI PENTRU A-L PUNE IN INFERIORITATE, SAU PENTRU A-L UMILI! …Continua , sa gandeasca, sa corecteze, sa gandeasca…., sa corecteze….

INTR-UN FINAL,extenuat, se jura pe fruntea sa ingusta si tesita, sa nu-si afle linistea pana nu va reusi sa CORECTEZE , MACAR O VIRGULITA SAU O LITERA A BRUNETELEI, eventual a oricui de pe blog!!

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:33

Daca nu intelegi….DINNY=MUJOTUTUN

17 elfsborg (477 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:35

si la bursa sau poli?

DECENEU (162 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:38

MUJO, inca ceva , dupa care te ignor, pt ca jignesti limba romana si din ce ai debitat acolo se observa ca iti place sa plastrografiezi cine stie pe cine…frazele tale nu au cap, nu au coada , sunt ametite, balmajite,fiind disparate …….si fara sens.

Daca ai dorit sa fi SPIRITUAL AI REUSIT SA FI!!….. CU TINE INSUTI!!!

Gigiu Becali (4 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 15:55

Bai, zdrentelor, ce tot ii dati cu Hagi? Sa-i „faceti statuie” si s-o pupati in c…r in fiecare zi, haita de mazgalitori de hartie, mai nou butonatori de editor de text. Dati-i si un post de editorialist la Gazeta. La inceput e mai greu, pana mai citeste si isi dubleaza vocabularul lui impresionant de 500 de cuvinte, pe urma n-o sa-l mai puteti opri. Ha-ha-ha-ha! Hai ca m-am distrat destul cu voi!

mujotutun (200 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 16:12

Dupa aceasta manifestare vervoasa multipla si dupa o atentie pe care nu credeam c-o merit, un singur raspuns pentru DECENEU: eheu! Departe i-au ajuns soldateii de plumb in kriegspiel, redute marete si cote inalte rapuse, cand deodata-si aduse aminte de nataflete flancuri descoperite, vai siesi! Amintrea aceasta-i cu luare, taman cromatica din bancul erevanian. Te uita cum trece cuvantul, ca vantul; olfactia-i pe alt meridian. Puternicu-i marinimos; nu se duce cu masina la serviciu, merge pe jos. Face ore suplimentare si navigheaza pe internet: pe blog combate foarte tare. De el sa te feresti, e din batrani stiuta; mintea ce umbla pe calea batuta isi gadila limba sa salte dand din ea ce vede pe feresti. Numai ca buna povata uitat-am: principiis obsta; altfel biruit de tine fi-vei, far-a prinde trei neveste, trei chiftele falafel de noua feluri si alte temeiuri. Un singur regret: saracu’ DECEBAL!

niky (1 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 16:13

becali poate sa citeasca de 100000 de mii de ori acest articol si nu o sa il priceapa!!!!va rog scrieti articole mai accesibile pe intelesul tuturor becalilor din tara asta!!!!!!!excelent articol!

VEST (1 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 16:13

In cazul de fata jiji vs HAGI problema nu este daca HAGI este sau nu un mare antrenor, ci felul ticalos si marsav cum a fost tratat de acest cioban analfabet.

mujotutun (200 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 18:59

Deceneu e un cuvant dacic. Ce folosim noi este vocativul. La nominativ este Decena. Genitiv: Decenae. Dativ: Decenei. Acuzativ: Deceneum. Ablativ: Decenoi. Vocativ: am zis. Instrumental: Decenu. Aorist: Deceneneu. Asta ca substantiv propriu. Ca subst comun, inseamna in vechea daca zece „nea” (nea fiind un lider religios), si se declina simplu: deceneu, decenei. Al deceneului, deceneului, pe deceneu, decenee (var. deceneule). El reprezenta, mai degraba, opozitia fata de funtia (laica) suprema in stat, cea de tarabestest, mai marele tarabosilor. Dar cred ca e deja tarziu.

Capitalistul (1 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 19:57

Bai fato, esti VARZA – chiar asa cu litere mari, ca doar esti o mare varza. Articole mai bune scriam eu cand eram in clasa a 5-a. In plus sunt varza la fotbal dar tot pot sa scriun un articol sportiv mai bine ca tine, pana si Gigi daca ar stii sa scrie ar scrie un articol mai bine ca tine.

Dinny (389 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 20:32

Mujo…
Acum am venit din oras…..bietul DECE…NeU ?……De ce…da !?!…crezuse la-nceput ca…e de bine !
Peste 2 zile…ma repatriez…parca e mai bine acasa….pentru noi astia …mai vechi….lucrurile se schimba mai greu !
Salve…magister !!!

Arabu’ (57 comentarii)  •  24 septembrie 2007, 23:54

Parca am mai vazut filmu asta, zise Ovidiu Petre cel mai bun jucator vazut doar de 3 oameni ( Piturca, Hagi, Olaroiu).Acest articol inspirat dintr-un film e ok…
P.S.: Cei care va veti duce la urmatorul meci al Stelei pe Ghencea fluierati-l copios pe Ovidiu Petre din doua motive: de posibil tradator si din cel mai important, ca este un jucator de liga a II-a extrem de slab, defensiv si gafeor.

DECENEU (162 comentarii)  •  25 septembrie 2007, 11:09

Eu as fi scris articolul , mai clar, mai usor de citit. Cam asa:

ARHIPELEAGUL steaua DIN INSULA MICA

Mi-a povestit cineva o intamplare petrecuta, hat-departe, tocmai in arhipelagul steaua, din INSULA MICA.

Cica, MAI MARELE ARHIPELAGULUI a descoperit ca prin acele locuri clima nu se schimbase, se schimabase doar CLIMATUL.

Increderea nu mai era stapana, buna-credinta nu mai insotea firesc gandurile, toata lumea suspecta pe toata lumea si nu exista nici macar un caz in care cineva sa nu se uite peste gardul altuia.

MAI MARELE ARHIPELAGULUI, a hotarat un sfat de taina, nu numai ca sa constate un fapt de lucruri , ci si pt a lua o masura eficienta, necesara :IZGONIREA TUTUROR, atat a celor mai putin cunoscuti, cat si a celor foarte cunoscuti, dar mai ales a GUVRNATPRULUI, pe numele sau HAGI……dar, stupoare !!….la sfat era „numai el, insusi”, singurul, cel care stabilea vina, dar si cel care hotarea pedeapsa…..si sigur ca asa era si corect pt ca EL DADEA BANII!…

Si a hotarat!!!,,,,Nimeni NU MAI ERA DE FOLOS, nici cei care fusesera utili, dar nici cei fara merite…

HOTARA sa-i mute in alte insule : in REGATUL lui STEFAN CEL MARE, sau mai la sud in BUZAU, pt ca toti erau proscrisi, razvratiti, ori in ARHIPELAG, nimeni nu sufla, nu respira…

Operatiunea de mutare a decurs fara dificultati, oamenii de rand prezentandu-se voluntar……..GUVERNATORUL, insa, cel care avea sprijinul tuturor ,dar si al FANATIK-ilor ,nu se dadea dus, mai ales ca ARLECHINUL PAUNESCU, se afla in vizita la acestia ,in direct, urzind planuri de revenire a GUVERNATORULUI.

Intamplarea facu, ca alaturi de ARLECHIN , sa se afle scribi, dar si alte categorii de oameni….MAI MARELE ARHIPELAGULUI se sperie si lac de apa incerca sa gandeasca…..il lua ba cu frig, ba cu calduri, ca pe un bolnav muscat de musca TETE…

In clipa aceea GUVERNATORUL INTRA IN PALAT si-i propuse SPAPANULUI ARHIPELAGULUI sa fac schimb de locuri. Acesta nu vroia schimbul in ruptul capului, insa multimile strigau : HAGI…..HAGI !!!

In acea clipa, STAPANUL ARHIPELAGULUI se trezi lac de sudoare , zgaltait de fete, de fetele sale : TATA!, TATA!, toata noaptea AI VORBIT IN SOMN si te-ai zvarcolit cumplit!!!

werwe (2 comentarii)  •  25 septembrie 2007, 12:07

sal

werwe (2 comentarii)  •  25 septembrie 2007, 12:07

mwe g.s.p..ula

DECENEU (162 comentarii)  •  25 septembrie 2007, 14:18

Eu as fi scris articolul , mai clar, mai usor de citit. Cam asa:

ARHIPELEAGUL steaua DIN INSULA MICA

Mi-a povestit cineva o intamplare petrecuta, hat-departe, tocmai in arhipelagul steaua, din INSULA MICA.

Cica, MAI MARELE ARHIPELAGULUI a descoperit ca prin acele locuri clima nu se schimbase, se schimabase doar CLIMATUL.

Increderea nu mai era stapana, buna-credinta nu mai insotea firesc gandurile, toata lumea suspecta pe toata lumea si nu exista nici macar un caz in care cineva sa nu se uite peste gardul altuia.

MAI MARELE ARHIPELAGULUI, a hotarat un sfat de taina, nu numai ca sa constate un fapt de lucruri , ci si pt a lua o masura eficienta, necesara :IZGONIREA TUTUROR, atat a celor mai putin cunoscuti, cat si a celor foarte cunoscuti, dar mai ales a GUVRNATPRULUI, pe numele sau HAGI……dar, stupoare !!….la sfat era „numai el, insusi”, singurul, cel care stabilea vina, dar si cel care hotarea pedeapsa…..si sigur ca asa era si corect pt ca EL DADEA BANII!…

Si a hotarat!!!,,,,Nimeni NU MAI ERA DE FOLOS, nici cei care fusesera utili, dar nici cei fara merite…

HOTARA sa-i mute in alte insule : in REGATUL lui STEFAN CEL MARE, sau mai la sud in BUZAU, pt ca toti erau proscrisi, razvratiti, ori in ARHIPELAG, nimeni nu sufla, nu respira…

Operatiunea de mutare a decurs fara dificultati, oamenii de rand prezentandu-se voluntar……..GUVERNATORUL, insa, cel care avea sprijinul tuturor ,dar si al FANATIK-ilor ,nu se dadea dus, mai ales ca ARLECHINUL PAUNESCU, se afla in vizita la acestia ,in direct, urzind planuri de revenire a GUVERNATORULUI.

Intamplarea facu, ca alaturi de ARLECHIN , sa se afle scribi, dar si alte categorii de oameni….MAI MARELE ARHIPELAGULUI se sperie si lac de apa incerca sa gandeasca…..il lua ba cu frig, ba cu calduri, ca pe un bolnav muscat de musca TETE…

In clipa aceea GUVERNATORUL INTRA IN PALAT si-i propuse SPAPANULUI ARHIPELAGULUI sa fac schimb de locuri. Acesta nu vroia schimbul in ruptul capului, insa multimile strigau : HAGI…..HAGI !!!

In acea clipa, STAPANUL ARHIPELAGULUI se trezi lac de sudoare , zgaltait de fete, de fetele sale : TATA!, TATA!, toata noaptea AI VORBIT IN SOMN si te-ai zvarcolit cumplit!!!!!!!!!!!!!!!

suparatu’ (3 comentarii)  •  27 septembrie 2007, 7:59

Pentru mine Hagi a aratat ca e ANTRENOR! Numai cei orbi nu pot sa vada rezultatele muncii lui. Dar ala al-carui-nume-nu-merita-spus, oierus-cel-gaunos, a facut totul ca sa saboteze munca lui Hagi.

In plus cei mai multi nu stiu rezultatele muncii lui Hagi ca antrenor (tanar la vremea aia) la Galata. Atuncea a luat o echipa in cadere libera de la Fatih Terim si a terminat aproape de podium. Anul urmator a terminat la 1pct de podiumul pentru Liga Campionilor (locul trei), impotriva greutatilor economice prin care trecea clubul, a problemelor/certurilor pe care le avea patronatul pentru cascaval si a catorva arbitraje defectuoase. In acelasi timp a luat Cupa Turciei. Practic a trebuit sa re-motiveze jucatorii ‘batrani’ si sa promoveze jucatori tineri din pepiniera proprie (jucatori care astazi au confirmat si sunt in echipa nationala). Are 4 victorii 1 egal si 1 infrangere in derbiuri.

Clasament (performanta foarte buna pentru unul care abia s-a apucat de antrenorat si cu problemele pe care le avea Galata atunci):

……..Team……P..W..D..L..F..A..GD..Pts..Avg Pts
1 Fenerbahçe 34 26 2 6 77 24 53 80 2.4
2 Trabzonspor 34 24 5 5 73 29 44 77 2.3
3 Galatasaray 34 24 4 6 64 25 39 76 2.2

Asa cum a spus si Lucescu, Hagi va demostra ca e antrenor mare atunci cand va avea o sansa adevarata nu cacealmaua celuia-al-carui-nume-nu-merita-pomenit.

Comentează