Gigi cu Borcea în spital

“Îl înţeleg pe finu, e greu să stai de unul singur în cameră. Eu ştiu de când am fost la puşcărie” – Gigi Becali

Cu probleme la inimă cauzate de stres şi cu sabia ridicată deasupra capului de procurori în dosarul transferurilor, caz în care sigur se va lăsa cu condamnări, Borcea s-a operat zilele trecute pe cord. “Evoluţia postoperatorie e bună. A început recuperarea şi primeşte vizite scurte, care nu îi creează emoţii puternice”, a spus doctorul Brădişteanu, moment în care m-am liniştit, Cristi e în siguranţă, n-are cine să-l sperie. Asta pînă cînd l-am auzit pe nea Gigi, care tocmai fusese să-l viziteze. Şi gata cu liniştea lui! Vă imaginaţi cum a fost? Naşu intră în rezervă, cu gura mare …

- Ce faci, finuleee, eşti bine? Ia zi, e greu să stai de unul singur în cameră? Eu ştiu de cînd am fost la PUŞCĂRIE, d-aia te-ntreb. Da` nu-i rău, te obişnuieşti.
- Aaaa …
- Ce s-aude? De ce au luat-o aparatele razna?

Pe uşă intră o asistentă, panicată. „Ce s-a întîmplat? Domnule Borcea, vă rog eu frumos, nu vă mai agitaţi”…

- Ce-ai, tată? De ce te agiţi?
- Păi …
- Nici un păi! Ia, fii atent ce ţi-am adus, vezi? Brînză şi lapte de la oiţele mele. Pentru că de ce, asta e mîncare sănătoasă, m-ai înţeles? D-asta îmi aduceau şi mie cînd eram ÎNCHIS şi tot d-asta o să-ţi aduc şi eu ŢIE.
- Să-mi aduci unde?
- Lasă, nu te mai gîndi, că iar au luat-o aparatele razna!

Asistenta îşi face din nou apariţia. „Iar vă agitaţi? Domnule Becali…”

- Dada, gata! O să-i povestesc lu finu` ceva frumos, dă-le naibii de emoţii! Auzi, mişto rezervă ţi-a dat Brădişteanu, îmi place, e dat naibii doctoru`ăsta! Atît că e un pic cam mică. Ştii cît e? Cam cît o CELULĂ. Bine, asta dacă te bagă singur PE CAMERĂ.
- Băi, naşuleee …
- Da, finule, zi! Ia uite, bă, iar au început astea să ticăie!

Asistenta: „Domnule Becali, vă rog să ieşiţi afară!”

- AFARĂ, da, iubesc cuvîntu` ăsta. Toată ziua nu faci altceva decît să te gîndeşti cum e.
- Aaaa …
- Stai, finule, nu te impacienta, ce-ai? Păi tu în ritmu`ăsta n-o să rezişti PE RAHOVA nici 3 zile. Fii bărbat! Zi, îţi dau o furculiţă sau mănînci cu mîna?
- Cum să mănînc cu mî …
- Apropo de furculiţă, mi-am adus aminte de tata. Ştii că el i-a înfipt una în ochi lu`
Gheorghiu Dej, nu? Că era un tablou cu comunistu`ăsta pe perete în care el a băgat furculiţa. Şi l-au ÎNCHIS. Dar hai, las-o naibii de PUŞCĂRIE!
- Păi las-o, te rog iooo …
- Bine, mă, îţi zic de Dinamo, deşi nu e bine să-ţi dau emoţii. Ştii cîte bilete s-au vîndut pentru meciul cu Sportu`?
- Cîte?
- Doar 400. Îţi dai seama cum o s-arate stadionu`?
- Cum?
- PUŞCĂRIE. Mă, da aparatele astea nu se mai potoloesc?
- Păi …
- Nici un păi, eu cred că sînt stricate, îl chem pe Brădişteanu la VORBITOR.
- Aaaa …
- Stai liniştit, finule, nu te mai agita, că poate vin ăştia şi te LEAGĂ.
- Dumnezeule!!!
- De pat, mă, de pat, brancardierii. Auzi, dar acolo pe mînă ce-ai?
- Branulă.
- Ah, am crezut că ţi-ai tatuat ZAR.
- Sorăăă …

* Articolul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

26 comments ↓

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

# 26 Aristotel on 24.03.12 at 3:36 pm

Bun ! Imi place ! Pamfletul de fatza nu e prea departe de adevar ! Totusi, sa nu-i dorim raul lui Borcea si el om, adica semen de-al nostru ! Se vede totusi, lipsa lui de linga echipa.. Arbitri ii stiu de frica, de pe vremea comunistilor, cand Dinamo, facea ” ordine ” in fotbalul de la noi, adica toti arbitrii executau ordinele… Odata, demult, m-am nimerit in serie si in camera, la bai, cu un oficial al clubului Dinamo ! Zicea omul ca frecvent arbitrii erau amenintati ca daca nu arbitreaza ” bine” , adica proDinamo, nu mai pupa strainatatea… Acum Borcea incearca sa le calce pe urme, conducatorilor de atunci ! … Borcica ? Ai pierdut cheia de la pupitrul de comanda ? Sau l-ai imprumutat pe Paszkany cu ea ?

# 25 Dli on 23.03.12 at 10:21 am

Hmmm se cam sparg toate in capul lui momentan, si cred ca de data asta nu va mai avea scapare :) corect?

# 24 Adi on 21.03.12 at 9:39 pm

Gigi insusi e un pamflet in fotbalul romanesc. El e o valiza care vrea sa castige campionatul oferindu-se cui trebuie. Fotbalul, pentru fani, inseamna lupta si victorie in teren, nu valize cu bani pe la colt de strada. Gigi jigneste fotbalul romanesc, cumparand cu bani negri pana si gloria Stelei, pentru ambitii personale.

# 23 mad_musu on 21.03.12 at 9:51 am

nu prea esti in subiect
pai jiji apare la tv de cand cu puscaria cam 2 ore pe zi si nu a vorbit niciodata atat de mult de puscarie
… oricum ar fi merita sa faci misto de ei

# 22 Cosmin on 20.03.12 at 7:19 pm

Frumos articolul, am ras cu lacrimi, felicitari.

# 21 cjc on 20.03.12 at 1:18 pm

…eu as zice sa faca schimb,Borcea sa iasa si JIJI sa intre….in boala lui…..

# 20 Carmen on 20.03.12 at 9:22 am

Borcea, nu s-a operat….vrea sa fenteze justitia, verificati ! E pacat pentru Dr. Bradisteanu ca-si pericliteaza cariera pentru un mafiot .

# 19 Mihu on 19.03.12 at 5:35 pm

Domnule Șendre, apreciez umorul dumitale. Te felicit, mai ales că ești printre puținii ziariști de sport, dacă nu chiar singurul, care ai îndrăznit să aduci vorba (fie și numai în glumă) despre temnița care îl așteaptă pe Borcea (Procurorii au cerut pentru el 20 de ani, cu executare!). Colegii dumitale au intrat, ca la o comandă, în silenzio stampa pe acest subiect! Oare de ce? De unde atâta… consens? Numai pe vremea comunismului condeierii erau așa disciplinați! Nu mai spun că toți se feresc, ca dracul de tămâie, să vorbească despre blaturile lui Borcea (Dinamo). Acum ar putea s-o facă deoarece omul-butelie nu mai riscă nimic, pedepsele se contopesc. Se execută, deci, cea mai mare! Dacă va fi să fie!

# 18 Narcis on 19.03.12 at 2:46 pm

Felicitări!

# 17 DAN on 19.03.12 at 9:19 am

Cum a venit borcea si s-a bagat in seama pe langa echipa, cum se alege iar praful !!! Du-te bai fanfaronule la miami si lasa-ne ca ne-am saturat de tine ca de mere acre !

# 16 88gore88 on 18.03.12 at 11:44 pm

operatia lu borcea e vrajeala ca sa nu stea in parnaie…

# 15 Tata Glontzu on 18.03.12 at 10:01 pm

D-le Sendre sper sa aveti “pana aurita” sau tastatura ..in fine…, AMR=2 zile pana la momentul 0, poate aveti dreptate si ce ati scris se va intampla ca o dovada a normalitatii, a insanatosirii societatii, a separarii puterilor in stat.

Dar sincer …privind in urma, de la Revolutie incoace nu am vazut sa fie condamnat vreun greucean, numai plevusca si niste babute evazioniste care vin la piata Sudului cu vreo galeata cu branza in zorii zilei, astea fac gaurile imense in PIB si trebuiesc infierate cu manie proletara. Pentru restul …cu suspendare …fara numar vorba unui ilustru hartist pigmeu.

Toate cel bune si sa vedem ce destin vom avea dupa ziua Z de marti.

# 14 Red on 18.03.12 at 9:25 pm

Am ajuns tare rau dak ne raportam la dialoguri imaginare despre oameni ….. (sa fii bolnav de inima, respectiv la oier cu capul, e un handicap). Daca mai si radem inseamna ca si noi suntem atinsi. Dar sa stii, gagica i-a zdrobit inima lui Borcea. Tie nu ti s-a intamplat niciodata?

# 13 legionarul_64 on 18.03.12 at 5:00 pm

Bravo Sendre din tot ce ai scris nimic nu e departe de adevar . Mai in gluma , mai in serios dialogul e posibil chiar sa fi existat !!!

# 12 vasim on 18.03.12 at 4:45 pm

Misto :)
Cred ca daca citeste articolul Borcea o sa fie nevoie de o alta operatie :)

# 11 bogdan on 18.03.12 at 4:17 pm

Ne doare in … de borcea si becali…….

# 10 Luciann on 18.03.12 at 4:04 pm

Mishto! Am ras cu lacrimi :) ))

# 9 mihai on 18.03.12 at 4:01 pm

nu esti normal frate

# 8 sisi on 18.03.12 at 3:59 pm

:) ))))))))))))) super tare !!! degeaba se fereste borcea de puscarie, degeaba face caterinca cu ”operatia” asta ,tot nu scapa de puscarie .las’taty ca are grija ”nasul” de tine ! te tine el cu mancare ‘’sanatoasa” pe ”camera” :) )))))))))))))))))

# 7 gabi on 18.03.12 at 3:50 pm

de ce ai lasat 1 min comentul si l-ai sters???

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.