Incredibil! Dragomir îi dă în judecată pe suporterul căzut din tribună şi pe Rihanna

Şeful LPF a făcut o adevarată criză de nervi, săptămîna trecută, din cauza unui banner pe care scria: “Jos Dragomir. Jos Sandu”

“Ce paragraf din România dă voie să inciţi la violenţă şi la exterminare? Dacă voiau să ne dea jos, trebuia să spună “să fie schimbaţi”, nu “Jos!”. Ei vor moartea noastră, vor să ne extermine.

Dragomir le-a transmis suporterilor care îl contestă că o pot face, însă doar într-un cadru organizat. “Dacă vrei schimbare, nu strici spectacolul sportiv. Faci o cerere la primărie şi iei autorizaţie de protest. Nu trebuie să inciţi la dispariţia mea!”, a zis el.

Dar asta nu e nimic! Şeful LPF şi-a ieşit total din minţi la pauza meciului Rapid - Petrolul, atunci cînd un suporter a căzut din tribună, anunţînd că îl va da pe acesta în judecată.

- “Domnule, în ce ţară trăim? Voi chiar ne credeţi proşti pe toţi? După ce au scris “JOS Dragomir - JOS Sandu”, acum golanii au început să dea şi exemple? E clar că vor să ne omoare, mesajul transmis de huliganul ăla e să ne frîngem gîtul. Păi, au ajuns nişte derbedei din peluză să ne arate nouă pisica? Am făcut plîngere penală împotriva lui şi îl voi tăvăli în instanţă.

- Dar, staţi puţin, a fost o întîmplare nefericită, omul a alunecat, are contuzii…
- Da, ştiu, vă daţi seama pînă unde merg ăştia? Cred că voi propune şi modificarea Legii 4, că nu se mai poate!
- În ce sens?
- În sensul în care să primeşti cîte un an de puşcărie pentru fiecare organ rupt, să te înveţi minte să mai cazi din tribună dacă n-ai autorizaţie.
- Nu înţeleg…
- Ce nu înţelegi, domne? Dacă îţi rupi o mînă şi n-ai aprobare, primeşti un an. Dacă îţi rupi o mînă şi un picior, primeşti 2. Şi tot aşa.
- Dumneavoastră vorbiţi serios?
- Bine-nţeles că vorbesc serios! Păi, ce, ne jucăm? Golanii ăştia trebuie puşi la punct cumva.
- Dar…
- Nici un dar, acum vă spun ceva în premieră, să ştie toată lumea că nu glumesc.
- Ce?
- Am dat-o în judecată şi pe Rihanna!
- Cum aşa? Cîntăreaţa??? De ce?
- Pentru melodia “Man Down”, care e o incitare ordinară la violenţă, omor şi exterminare. Ea ne crede proşti? Foarte bine, să plătească!

Pe lîngă titlu, Dragomir crede că “ram-pa-pa-pam”-ul de la refren sugerează zgomot de mitraliere. Pînă la închiderea ediţiei, Rihanna n-a putut fi contactată.

* Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

40 comments ↓

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

# 40 VALI on 27.03.12 at 2:45 pm

Iubesc fotbalul … am jucat, am privit … am luat decizia sa boicotez fotbalul intern … e greu sa stau departe de Batrana Doamna(in cazul meu) si consider ca tuturora le-ar fi sa stea departe de stadion … dar asa fotbal eu nu imi doresc, nu fotbalul lui Mitica, Nasu sau conducatorilor care sunt … cum sunt. Poate asta ar fi un protest care nu ar da sansa violentei si prostiei.

# 39 Aristotel on 24.03.12 at 3:42 pm

Daca asta intelege corleone de la bannerul ala, ca ” Jos Mitica, Jos Sandu” ….

# 38 dan on 16.03.12 at 8:28 pm

securistul ar trebui verificat la bibilica, are probleme la cu neuronii.

# 37 legionarul_64 on 16.03.12 at 11:20 am

Felicitari pentru articol !!! Mai in gluma , mai in serios militianul Mitica nu este departe de ce scrie in acest articol !!!

# 36 gogu on 15.03.12 at 10:35 am

lA BRUTARIE, LA BRUTARIE STRIGA TOT STADIONUL..Mitica si Nasu fug,se ascund dar ajung acolo unde au rezervare…la brutarie,la brutarie…catusele cinta…!

# 35 manzano on 14.03.12 at 7:25 pm

mitica, mitica gandesti ca ceausescu …

# 34 sorin on 14.03.12 at 10:40 am

Oh my god! Astia care comenteaza aici cred ca sunt tot aia care intra pe timesnewroman sa le zica ca nu-s seriosi.

Mare e gradina…

# 33 brod on 14.03.12 at 10:05 am

are dreptate, omul…dacă cuvântul “jos” indică, de fapt, în meandrele concrete, ceva cu conotaţii sexuale, care să-l înjosească (în public!) pe “eternul soţ al doamnei vica”- aşa cum suna o altă sintagmă care l-a scos din ţîţîni pe venerabilul şi deloc stimabilul?!

# 32 motanul incaltat on 14.03.12 at 2:14 am

Vorba lui Rihana:”Cheers-Let’s drink to that…….Don’t let the bastards get you down….”

# 31 andra on 14.03.12 at 12:37 am

Mda, asta e tara in care traim si nu m-as mira ca acest pamflet sa devina o realitate intr-o zi. Mitica, la brutarie! Pentru ca regulile se aplica doar la suporteri! Pentru ca isi bat joc de noi, de noi care ne incurajam echipa si nu avem alt interes decat sa fim langa ea, “si de mere,si de nu”.

# 30 Kyry on 13.03.12 at 11:55 pm

Si voi sunteti adevaratii suporteri… vai de bunu simt care era odata..voi mergeti la meciuri pentru a va bate,pentru a jigni,pentru a produce violenta si a vedea violenta… ferice de suporterii din alte tari unde educatia se vede… la voi ce se vede? de la ala de 4 ani la ala de 30 sunteti praf in mentalitate… de aia se duce tara asta la vale…

# 29 Paulica on 13.03.12 at 11:07 pm

Si acum daru’!!… 10 ani pt nasu’!!!

# 28 me on 13.03.12 at 10:53 pm

Mitica Dragomir se crede a fi Bianca Dragusanu a fotbalului romanesc, dar el este de fapt subcomisarul Vladan.

# 27 adi on 13.03.12 at 8:01 pm

Mitica trebuie sa ajunga la azil nu la puscarie… La fel toti securistii ca el

# 26 itmh on 13.03.12 at 7:47 pm

e sigur ,o sa’si dea parintii in judecata ca l-au facut atat de ….!!! bravo dragomir ai mintea unui catar in calduri.

# 25 sava florinel on 13.03.12 at 7:33 pm

mitica tu chiar nu stii cine este rihanna

# 24 Red on 13.03.12 at 7:18 pm

Si p-asta o da in gat Mitica, Boney M: “By the rivers of Babylon, there we sat DOWN. Ye-eah”. D-aia au inceput si englezii sa intrebe: Who the fuck is Mitica?

# 23 Mitica Dragomir on 13.03.12 at 6:30 pm

Ba eu sunt smecher , v-am ars pe toti si pe astia de la resurse umane i-am ars , nu am mai efectuat testul psihologic de 30 de ani ,chiar daca nu sunt apt pentru aceasta functie nu aveti ce imi face .
ps. imi place sa mananc …. mult !

# 22 skaty on 13.03.12 at 6:01 pm

dane pe toti suporteri in judecata comunistule

# 21 corvin on 13.03.12 at 5:44 pm

da cine e si dragomir asta? daca nu l-ar mai baga presa in seama si pe el si pe berbecali dar si pe altii, ar suferi cu totii si ar urla mai rau ca lupii in padure ca ei sunt smecheri si nu-i vede nimeni…pentru ca asta sunt…NIMENI.

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.