Răzvan Prepeliță

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Răzvan Prepeliță
Ies și Great

Acea imagine a copilăriei, din acel hol zgomotos, mi-a rămas peste ani, atunci când la televizor, „Minunea blondă” se învârtea cu mingea printre adversari cu o ușurință, de parcă desena cercuri în nisip.

La pauză, taică-meu s-a lăudat unor alți […]

...

Fair-play-ul de carton

 Cine a văzut circul din finala feminină de la US Open, făcut nu de un spectator ci chiar de Serena Williams, se uită de azi cu alți ochi la marea campioană.

După ce am trăit pe viu victoria Simonei la […]

...

O recomandare

Nu e vorba despre UTA, nicio o ironie,  e vorba desigur despre Juventus Torino, dar poate nepoții-nepoților noștri vor prinde astfel de documentare despre echipe românești. Serialul se chemă First Team:Juventus și deocamdată sunt doar șase episoade care […]

...

Cușca tigrului

Monumentul e închinat venirii primăverii în bătrânul oraș al Crimei și Pedepsei. Belgianul a semănat cu opera de artă celebră în oraș, nu datorită frizurii haioase ci mai degrabă faptului că atât de static a părut în duelurile cu francezii. […]

...

Zigzag

Așa rapide erau contraatacurile belgienilor față de tricicleta braziliană ce făcea ghidușii pe bordura circuitului.

Vedeta Neymar a fost și de data asta cel mai român jucător de la Mondial. Brazilianul s-a tolănit pe jos ca pe covorul din sufragerie […]

...

Cum a trăit Radu Banciu victoria Simonei Halep

Invidios. Radu Banciu a aruncat televizorul pe fereastră când Simona Halep a ridicat trofeul Roland Garros. Televizorul spart a fost expus în studioul „Lumea lui Banciu”.

Rupt de realitate. Radu Banciu a promis că dacă Simona Halep va mai câștiga […]

Permalink to Cum a trăit Radu Banciu victoria Simonei Halep
miercuri, 13 iunie 2018, 1:07

Invidios. Radu Banciu a aruncat televizorul pe fereastră când Simona Halep a ridicat trofeul Roland Garros. Televizorul spart a fost expus în studioul „Lumea lui Banciu”.

Rupt de realitate. Radu Banciu a promis că dacă Simona Halep va mai câștiga un turneu de Mare Șlem își va rade mustața și se va tunde zero.

Nu renunță. Radu Banciu va comenta din nou Turul Franței doar ca să aibă prilejul să o conteste pe Simona Halep cât mai des.

Cenzurat. Radu Banciu a fost și el la Arena Națională când Simona Halep își prezenta trofeul, dar portavocea i-a fost confiscată la intrare.

Ultras. Radu Banciu a fost la mitingul PSD și împărțea fluturașe contra Simonei Halep. A fost imediat indentificat ca fiind „Suporter Paralel” și luat la șuturi.

Suferință. În timpul finalei de la Roland Garros, Radu Banciu a suferit o cădere de calciu și a fost nevoie de intervenția Ambulanței.

Ipocrizie. La începutul meciului i-a strigat jucătoarei americance „Sloane, marry me!”, pentru ca la sfârșit să declare despre ea că e o jucătoare care nu știe tenis.

Până la moarte. Obligat de producător să o felicite pe Simona Halep, Radu Banciu a intrat în greva foamei.

Complotul. Radu Banciu s-a interesat care sunt condițiile pentru a candida la preşedinţia WTA.

Paroxism. Radu Banciu a declarat că Simona Halep se uită la emisiunea lui, iar Darren Cahill o ceartă pentru că pierde nopțile.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentarii (102)Adaugă comentariu

mg (12 comentarii)  •  13 iunie 2018, 18:46

..domn'e da' limba română nu e apărată de nimeni ? Vorba unui distins autor, ce-aţi făcut fraţilor la lecţiile de gramatică, jucaţi fotbal cu nasturi sau trăgeaţi fetele de codiţe ? De fapt n-are rost să ne mai mirăm dacă „Puşcăriaşii se preface că scrie cărţi.."(sic !) Un lucru e clar, "Îngerul căzut" n-a fost şi nu este fan limba română (cu gramatica ei cu tot..)

stefan 2 (2 comentarii)  •  13 iunie 2018, 18:49

un incurca valorile, un frustrat, unul care nu a facut nimic semnificativ in viata lui isi spune Radu Banciu si mai si crede ca este Radu Banciu!

ovidiu_3003 (33 comentarii)  •  13 iunie 2018, 19:13

Banciu este liber sa vorbeasca despre sport ...el nu i specialist in tenis...asa i s a parut lui despre Halepoaica ...dar s a inselat ...Halepoaica a progresat foarte mult ...de cand a batut o pe Naomi Osaka in al patrulea meci dintre ele se vedea ca este alta Halepoaica ...care loveste foarte tare inapoi ...nu prea are nimeni ce sa i faca atunci cand prinde o zi buna ...

petrache (11 comentarii)  •  13 iunie 2018, 19:15

M-am amuzat cu articolul asta. Pe de alta parte, Banciu e tinta usoara (cum sunt Firea si Trump, de exemplu)

serban (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 19:22

Va rog mult ,in genunchi daca se poate, nu mai scrieti despre *** . Acest *** *** dupa ce nu a mai fost bagat in seama la transmiterea Turului Frantei si-a pierdut uzul ratiunii . Un post de 2 bani i-a oferit gazduire si este o alta varianta nefericita Mircea Badea . Doamne Iarta-i ca nu stiu ce fac ( spun , scriu sau/si reproduc )

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

BYBY (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 19:34

Nu stiu daca mai este lume care sa se uite la oamenii suparati pe viata ca Banciu.Uneori e simpatic!.Cu Simona nu stiu ce are dar cred ca nu are toate tiglele pe casa!. SA SE FACA SANATOS!

Mihai Coman (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 20:00

Duplicitar: La inceputul finalei masculine Banciu i-a strigat si lui Nadal "Rafa, marry me!!" Consecventa: Radu Banciu este in continua cautare de metode noi de a evita sa isi ia tratamentul. Eficienta: Radu Banciu a reusit cu succes multi ani sa evite internarea intr-un spital de boli nervoase. Geniu: Multi au incercat de-a lungul vremii, si cu siguranta multi altii vor mai incerca sa atinga nivelul de prostie al lui Radu Banciu. Dar conform evidentelor, acest lucru este imposibil.

prazilian (2 comentarii)  •  13 iunie 2018, 20:27

Banciule, esti baiat bun,dar esti...prost !

alfonso (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 20:41

Cu asemene idiot nu poti avea un dialog civilizat de fie care cand el are ocazia se ia si jigneste pe sportivii..

„jucătoarei americance”? (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 20:57

"jucătoarei americane", sau "americancei"! Invata sa insemni corect pe raboj, neica prepelitza, si abia apoi apuca-te de pamfletarie! Ca canci gramatica la voi, estia care credeti ca-l luati in ras pe Banciu. Banciu are dreptate, zbieratoarea de la malu Marii celei Mari si Rrrominesti a fost UMILITA in primul set, desi Slana Stifans nu e cine stie ce mare jucatoare. Mai departe, Slana a "intrat" in jocul fara orizont, ping-pong-ul zbieratoarei, si pe fondul asta de monotonie a pierdut puncte pe greselile ei repetate. Probabil in ultimul set a cazut si fizic, asa ca acum la malu Marii va puteti lauda ca ce mare sampeoana e zbieratoarea. Unii dintre fraierii vostri de aici, de pe saitu jezepe bun de ambalat pestele, au ajuns sa creada cu adevarat ca zbieratoarea a ajuns un fel de sampeoana mondiala. Cine nu crede, sa se uite la comentariile articolelor despre "Roland Garros". A luat si ea un Mare Skrem (HAHA! ma bucur ca Slana i-a spus dinainte ca ea are deja un turneu castigat!) fiindca Wozniacki si altele au pierdut in tururile anterioare, Williams s-a retras in mod las, pe Sarapova a prins-o la momentul cand inca nu si-a revenit la forma posibila, Muguruza este o caricatura. A fost exact "norocul prostului", nu se va mai intalni cu o asemenea conjunctura, asa ca nu va mai castiga un alt turneu de nivelul asta. De aceea au fost TRIMISI de la malu Marii toti papagalii, mai romini sau mai aromini, in frunte cu Hagi, plus galeria aia jenanta de microbisti de fotbal (cel mai jenant posibil spectacol audio si vizual! la nimeni nu mai vezi asa ceva, in lume) ce intra in tribunele arenelor pe banii lui "Titisor Ionescu" Tiriac. A fost gandita ca o actiune militara, ca de aceea sunt generalii de militie ascunsi in spatele tiriacului. Iar rezultatul a venit, desi nascut cu forcepsul. Foarte putin a lipsit ca toata campania asta cazona nationalista sa pice. Doar doua-trei mingi bune ale lui Slana ar fi fost de-ajuns. Asa ca Banciu are dreptate 100%. "Mie la suta", ca sa fiu pe intelesul tau! "Pamfletarule"... :)))))

daniels (3 comentarii)  •  13 iunie 2018, 21:11

banciu tocmai s-a facut *** singur...si vai cati mai sunt ca el!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Moise din V3 (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 21:49

Radu Banciu : un gunoi, o secatura, un caracter de tot ***'. Si zici ba Banciule ca Simona a debutat odios ( 3-6 0-2 ), ca Stephens e o habarnista , ce mutra avea Simona la 3-6 0-2 , ca Simona n-a jucat nimic, ca a fost calcata in picioare de un nimeni ... Deci doar asta a contat in finala , ca a debutat odios . Baaaaa !!!!! Finala asta s-a terminat cumva cu scorul ala ? Cu 3-6 0-2 ? Ba *** , la turneul asta au jucat cele mai puternice jucatoare de tenis din toata lumea asta, baaaaaa !!! Au jucat Serena Williams , Sharapova, Wozniacki, Kerber, Muguruza , Stephens, Keys , Garcia, Kasatkina, Kvitova e.t.c, iar Simona si Stephens au fost mai bune decat toate astea , ba *** !!!! Cine ai mai fi vrut sa joace ba secatura la turneul asta ? Jucatoare de pe alte planete , din alte galaxii ? Asha e , Simona a batut-o foarte greu pe Stephens . Asha se castiga o finala ba *** !!! Greu, foarte greu. Tu ce ai fi vrut ba *** , s-o bata cu 6-0 6-0 ? Doar asha ai fi fost si tu multumit ? Ce ai mai zis ba ? Ca pe Muguruza a batut-o de a rupt-o dar ca nu a jucat nimic (Simona) ? Baaaaaaa !!!! Cum s-o bati ba *** in halul ala pe Muguruza (6-1 6-4) si sa nu joci nimic ??? Tu esti zdravan la cap ? Ba nemernicule, TU ESTI UN NIMENI !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex (2 comentarii)  •  13 iunie 2018, 22:19

Banciu e un tip inteligent si simpatic. E spontan si ciudat. O pata de culoare in presa noastra. Cam ursuz, cam peltic, cam malitios, dar e bazat. Poate ar fi bine sa isi mai tempereze pornirile, desi in felul sau, e sincer si demn, , calitatati rar intalnite pe aceste meleaguri balcanice. Oricum, este un jurnalist cinstit, intr-o lume a ipocritilor, a fariseilor dezgustatori, a formei fara fond. Nu il poti compara cu Badea, un saltimbanc fara scrupule, care are un discurs lipsit de orice substanta si bun simt! Sa fim seriosi, am facut dintr-un succes normal un eveniment national! Ce are de a face tenisul, sport individual, cu triumful natiunii?!! Credeti ca daca ar fi castigat americanca, ar fi fost sarbatoare in SUA? Dar, cum stim, la noi, in aceasta "tara trista, plina de humor" (adica umor), ridicolul e virtute nationala. Da, Halep nu e o jucatoare de geniu, nu va ramane in galeria marilor campioni, chiar daca mai castiga 3-4 turnee de Mare Slem. Victoria sa e conjuncturala. In acest moment se face schimbul de generatii in tenisul mare. Cele doua surori au inceput sa apuna, Sharapova la fel, iar celelalte sunt inconstante. De aia nu imi place tenisul feminin. Pare amatorism pur. Orice dereglaj hormonal, se simte in jocul si in racnetele isterice, animalice, ale acestor doamne si domnite. Nu e posibil sa faci 7-8 breakuri in doua seturi! La baieti e altceva. Pare alt sport. Exact ca diferenta uriasa, ce tinde spre comic, dintre fotbalul masculin si cel feminin. P.S. Acum cateva zile a murit brazilianca Maria Bueno, avea 78 de ani. Cati dintre noi am auzit de ea? A castigat 18 turnee de Mare slem in anii '60, dintre care 7 la simplu. Sic transit gloria mundi! q.e.d.

alex (2 comentarii)  •  13 iunie 2018, 22:24

aaaaaaaaaaaaaakkkakakakkakakkaaa

Balan Nichifor (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 22:49

Fraților, radem , glumim, dar...oameni ca Banciu sunt periculosi. Corect, spune un un domn intr-un comentartiu anterior: Nu ar trebui să mai vorbim de el. Cei ca acest... ”pacient” care refuza să-și ia tratamentul ..folositi de unii smecheri, pot face mult rau. Omul cred ca este f. bolnav. Cronic. Se crede cel mai destept! Mintea lui fumega de invidie . Si de prostie. Vorba d.lui prazilian! Felicitari SIMONEI, sa ne rugam pentru noi succere românești și...să ignorăm pe cei ca BANCIU!!! Cred ca...nici cu ”injectabil” nu se fac bine si ..nici operații nu sunt posibile!

Virusul (1 comentarii)  •  13 iunie 2018, 23:37

Toti ziaristii sant de vina pentru ca un asemenea SPECIMEN se mai numeste ZIARIST ,adica un om de nimic pentru care valorile ROMANESTI sant nule .Voi puteti cere la CNA sa fie scos de pe ecran.

petrache (11 comentarii)  •  14 iunie 2018, 0:07

@alex. Mi-a placut mai mult al doilea comentariu al tau. E mult mai inteligent si mai concis decat primul. (Totusi, tovarase banciu, nu inteleg de ce v-ati ascuns sub pseudonimul "alex")

andrei (2 comentarii)  •  14 iunie 2018, 0:44

Banciu insistă ca Halep să joace calificări la Grand Slam cu jucătoarele aflate pe locurile 9-11. dacă intră pe tabloul principal va trebui să evolueze în cele 7 tururi cu jucătoarele de pe locurile 2-8 cu mențiunea că dacă vreuna va fi eliminată , Halep va fi nevoită să joace cu ambele jucătoare (și favorita și cea care a învins-o) fie una după alta fie simultan (una va juca game-urile de serviciu, alta pe cele de primire, etc). Dacă va câștiga un astfel de turneu Banciu a zis că se mai gândește în privința ei, dacă nu cumva ar trebui să joace la turneul băieților...

sundance kid (4 comentarii)  •  14 iunie 2018, 0:56

Unii face-book-isti se pare ca l-au amenintat cu moartea ! Traim epoca semianafalbetismului deci a urii . Tot nimicul are acces la internet !

Radu (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 1:24

Cei ce iau partea acestui ***,care se numeste Radu Banciu,sunt de,alde Banciu in devenire!....Banciu este fatat din picioare,si cazut in cap...Acest specimen este bolnav de ura,de egocentrism egoism etc...Pxihologii pot sa se pronunte mai exact de ce boli sufera...In mintea lui,nimeni nu,i bun..Orice valoare,perdsonalitate romaneasca o murdareste,pentru ca moare de invidue ca nu este si el cineva.Daca nu se poate ridica la ibaltimea lor din puct de vedere valoric,se cațara pe soclul statuii personalitaților,si le improsca cu mizerii.DE VINA ESTE ***NEROMANUL,CARE I,A DAT ACEASTA POSIBILITATE SA SE EXPRIME IN PUBLI...CINE i,a dat acest job lui Radu Banciu!?.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionel (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 7:47

Excelent pamflet.Umor de foarte buna calitate.Totusi,dupa parerea mea individul acela este mult prea mult mediatizat.Mai bine sa nu-l bagam in seama.Sa-l lasam acolo in mediul lui natural.

ovidiuc (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 8:11

Vedeti si dumneavoastra cat de multi au comentat pe subiectul Banciu.Daca ati fi scris despre Halep erau mai putini.Este si asta un mod de a iesi in evidenta ca fiind personajul negativ despre care vorbesc toti.Asa cum unii omoara o vedeta si apoi sunt si ei celebri.Ucigasul lui cutare...Banciu desigur se amageste ca el nu omoara pe nimeni.Asa ar fi daca nu ar fi bagat in seama.Daca nu i-ar fi preluate vorbele in alte canale media.Veninul lui face mult rau deoarece oamenii -cum ar fi si Halep- il iau in serios.Acum ceva ani l-am ascultat maxim cinci minute,apoi deloc,nu as stii ca exista daca nu ar fi pomenit mereu de altii. Cu cat il bagam in seama dvoastra si acum eu si altii, el creste mult in ochii sai.As mai spune ca daca Halep nu castiga nici acum ea ramanea un om care trebuie respectat.Trebuie sa ii respectam si pe cei care nu trec niciodata de turul I sau de calificari.Fara prezenta lor intrecerea nu ar fi.

ionescu gabriela (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 8:12

este dus cu capul

vasco (18 comentarii)  •  14 iunie 2018, 8:40

Uite de-aia ne merge cum ne merge si votam cum votam si nu avem nici ce vota,pentru ca sunteti prea multi cei care nu-l intelegeti pe Radu Banciu.Sunteti cei care acu 28 de ani votati la greu Iliescu si acum va bucurati ca e judecat,care ati votat Constantinescu si dupa o saptamana il porecleati "tapul",apoi l-ati votat de doua ori pe contrabandist si acuma iesiti ba impotriva pesedeului ba impotriva celorlalti,vesnicul popr roman greu de guvernat.Pentru ca nu intelegeti si nu acceptati oameni liberi in gandire ca Radu Banciu.Nimeni nu-i perfect,mai sare calul cateodata,ca limbaj,dar...ascultati-l mai bine si veti vedea ca are ceva de spus.Radiografiile lui deranjeaza,dar e ca si cum te-ai duce la doctor,iti arata clar ca esti bolnav si tu,in loc sa te tratatezi te certi cu doctorul...Asta nu te vindeca. Referitor la Halep...performanta notabila,dar corul laudatorilor e suspect de mare.Acum,dupa razboi.

sundance kid (4 comentarii)  •  14 iunie 2018, 9:23

Nu il inghit pe Radu Banciu demult pentru ca e misogin si citeodata mitocan si i-as spune citeva fara sa folosesc invective dar sa il ameninti cu moartea asta chiar e *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 9:55

"Impartea fluturase"?!

Adrian Ionescu (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 10:05

Melodramă. În realitate, Radu Banciu s-a enervat întrucât Simona Halep a învins-o pe prietena lui cea mai bună, Taylor Townsend.

Zigic (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 10:56

Mai Prepelita, nici la glezna nu-i ajungi lui Banciu, din niciun punct de vedere, caracter, demnitate, cultura, educatie. Te-ai gasit tu sa-l iei la misto, pentru ca nu intelegi nimic din sensul cuvintelor lui, la fel ca cei de aici care-l injura si care apoi scuipa si-si sufla mucii pe strada, n-au citit nimic la viata lor, asta-i categoria de aici.

mg (12 comentarii)  •  14 iunie 2018, 11:08

..că Banciu nu vrea în cor, că vrea să fie tenorul ovaţionat, e OK din partea mea. Nasol e când îţi alegi greşit repertoriul şi mai şi falsezi.. Cum ar fi fost ca Marcel Pavel să cânte pe stadion în loc de "Nessun Dorma" al lui Puccini , "Recviemul în Re minor" al lui Mozart ? Iar Monica Anghel, în loc de "The Best" al Tinei Turner, să fi cântat "Dă mamă cu biciu-n mine" al lui Gabi Luncă ? Îl invit pe Banciu ca data viitoare, atunci când Simona îşi va permite să serbeze, alături de public, realizarea mult râvnitului Grand Slam(toate cele patru în acelaşi an) să urce cu ea pe scenă şi să facă o analiză lucidă, adecvată momentului, fără diplome de onoare, chei şi alte marafeturi..

andriescuionut (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 12:05

Ce conteaza ce zice un frustat? Bravo Simona

Dan Voiculescu – Presedintele Tau (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 13:56

Articol foarte slab, sa ne spui cati au ras la asa ceva :)))

daniels (3 comentarii)  •  14 iunie 2018, 15:07

radu s-a dus sa facă caricaturi la charlie ebdo! poate de data asta il nimereste vreun plumb!

motanul incaltat (5 comentarii)  •  14 iunie 2018, 15:32

Fiecare are dreptul la o parere personala......Eu de ex nu sunt de acord cu termenul de Generatie de Aur la o echipa-da cea mai valoroasa de la noi =dar care n-a cistigat ABSOLUT NIMIC.....Macar Simona a cistigat ceva......Insa nu practica un tenis de geniu ci unul de "saiba"cum zicea Marius Sumudica ....In schimb e doar meritul ei si al familiei sale si mi s-a parut o mizerie ca d-na primar a avut tupeul sa se afiseze alaturi de ea.....

vasim (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 15:52

Ii dai prea mare importanta bufonului asta de prost gust! Ignora-l!

Danny B (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 15:59

Întrebare - Cine e Banciu ? Un neicanimeni care se dă mare jurnalist . Bă tată scrie și comentează despre lipsurile de medicamente , de abuzuri , hoții , violuri , de șpăgile care se dau să obții un minim de existență ... astea sunt problemele ... NU faptul că un / o ... român/româncă ... a făcut o performanță , pe care tu ... nu o înghiți ! Faceți emisiuni la tv care ține de viața actuală a românilor ... nu veniți cu baliverne . A muncit pentru ea , vânătăile le-a avut ea , durerile de cap , spate , mâini ... ea le-a avut ... la ce te așteptai ... să-ți dea o cotă parte ca să spui ... măcar ... Felicitări , Simona !... nu te durea gura și îți vedeai în continuare de emisiunea ta - Rușine , tinere !

Ștefan Kiraly (2 comentarii)  •  14 iunie 2018, 16:18

 "Nici Hagi, nici Gică Popescu, Ilie Năstase, Simona Halep, Ion Ţiriac sau alţii de aceeaşi anvergură nu trebuie priviţi ca nişte martiri cu tonus muscular. Şi nici elogiaţi fiindcă s-au sacrificat pentru România. Să nu fim idioţi. S-au sacrificat soldaţii morţi în războaie, nu sportivii. Au murit oameni de ispravă în puşcăriile comuniste, iar lumea nici măcar nu le mai dăruieşte un gând şi nu le mai aprinde o lumânare. În schimb, un om care şi-a convertit o plăcere de copilărie în profesie e suit pe soclu şi transformat nu doar în idol (asta ar fi normal), ci în icoană şi mai ales în zeu intangibil. Hagi şi ceilalţi au muncit, uneori din greu, pentru ei şi pentru familiile lor. Atât. Faptul că prestigiul lor l-a răsfrânt şi asupra României este o consecinţă colaterală. Niciunul dintre marii sportivi nu s-a apucat la câţiva anişori de fotbal, gimnastică sau tenis pentru propăşirea naţiei. E momentul să nu mai funcţionăm în virtutea inepţiei. Şi să ne amintim că un neurochirurg ca Sergiu Stoica nu vine la televizor ca să ceară statui sau hoteluri în regim preferenţial în numele a ceea ce a făcut pentru România. E adevărat, omul nu a dat cu piciorul în minge, ci a salvat vieţi" (Radu Paraschivescu)

ghita (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 16:56

Are dreptate Banciu. A vorbit de tactica, voi mai putin. Despre dopaj si banii exagerati din sportul asta iar nu ziceti nimic. Doar Banciu intelege sportul modern.

joenegut (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 16:59

Stima ptr acest individ s-a prăbuşit când făcea comentarii de habarnist despre Gara din Anvers - cel mia frumos monument Art Nouveau din Belgia. Despre tenis şi mai ales despre politică pentru Banciu... mucles!

Marian (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 19:49

Radu Banciu s-a enervat si pe Gianina din Las Fierbinti cand a facut reclama la gratarul din carne de pui, fiindca " de porci ne-am cam saturat ! Da!"

widoqq (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 20:17

Daca *** asta o sa cometeze Turul Frantei am sa renunt la ciclism!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luci (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 21:07

Radu face cat pro-tii de la antena3 si romaniatv la un loc.

Alexbibirica (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 21:08

Finala de la RG s-a disputat in meciurile din sfertul in care a intalnit-o pe Kerber si semifinala in care a intalnit-o pe Muguruza.

montgomerry (1 comentarii)  •  14 iunie 2018, 21:39

Uite cum apare Banciu in lumina reflectoarelor!! Inteleg ca are o emisiune pe la B1. De fapt alt undeva nu putea ajunge,poate la antene,dar acolo e prietenul Badea asa ca B1 sa fie.Jalnic,uite ca am ajuns sa scriu despre ispravile lui Radu Banciu,sa-mi fie rusine.

iorga marcel (1 comentarii)  •  15 iunie 2018, 12:17

Ma alatur si euadevaratilor domni care gandesc sanatos si fara patima despre valorile noastre din sport si nu numai.Sa nu-l lasam pe acest bolnav sa improaste cu noroi .E vai de capul lui de *** ***.E un caz patologic.Despre cei care gandesc ca el duc o povara grea se imbolnavesc deBANCIOLITA.BANCIOLITILOR iubiti frumosulsi parasiti scena BANCIU .Cautati sa mergeti acolo unde se injura si pardon se scuipa .POVARA USOARA.CU STIMA DOMNILOR /STEFAN2,SERBAN,BYBY,MIHAI COMAN,PRAZILIAN,DANTELS,ION MOISE dinV3,BALAN NICHIFOR,VIRUSUL ,OVIDIUC si alti care scriu frumos si pretuiesc valorile.din ce in ce mai putine .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (18 comentarii)  •  16 iunie 2018, 7:52

@Luci,de unde stii ca cei de la A3 si RTV ar fi prosti?Urmaresti aceste posturi?Nu cred!Tu esti un destept,desigur!Atitudinea ta arata ca nu-l intelegi pe Banciu,de fapt te prefaci...

Danny (1 comentarii)  •  17 iunie 2018, 22:01

Domnul Prepelita, democratia inseamna libertate de exprimare. Ca si ziarist ar trebui sa stii asta. Mai cititi presa din Vest sa vedeti tonul articolelor si exprimarea. Fiti seriosi. Voi ziaristii ati putea fii foartye puternici in Romania, dar educati cititorii. Stiti cum sunteti acum cu Banciu? Cand eram la scoala si nu recitam comentariul dictat de profa da romana eram idioti nu? Rezultatul? Intreaba-i pe cei care scriu comentariile sa se creada mai destepti (oricum romanii sunt tot timpul cei mai destepti) ce au citit in ultimul an... Inteleg ca nu iti convine ce a scris Banciu ceea ce e ok, libertate de decizie. Dar esti ziarist, respecta-ti meseria si scrie un articol respectuos. Sau analizeaza ce a zis Banciu inainte de a scrie o replica. Tu nu scrii pentru fani, scrii pentru toata lumea.

Draculea (1 comentarii)  •  18 iunie 2018, 2:18

Banciu e un om inteligent, bine informat si haios, care, e drept, spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza.

Comentează