Ediţie specială Fotbal European cu Gică Hagi

“Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional, are astăzi o ediţie specială. De la 18:00, pe DigiSport, imediat după Fotbal Club şi înainte de Steaua - Astra, vom analiza împreuna cu Gică Hagi tot ce-a fost important în Manchester United - Liverpool, dar şi în restul etapei a 5-a din Premier League.

Marţi şi miercuri se revine la ora normală, 20:00, cu Mihai Stoica şi analiza etapelor din Primera Division şi  Serie A.
Puteţi intra în direct la fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu, pentru a vă exprima opiniile în legătură cu subiectele ediţiei.

4 comments ↓

# 4 claudiu marincas on 04.10.10 at 9:04 pm

eu cred ca raspunsul la intrebarea voastra e robey blake

# 3 barcelona on 21.09.10 at 6:08 pm

anglofil, ai dreptate. nu prea au astia treaba cu premier league si nici cu celelalte campionate, mai bn s-ar ocupa andrei vochin si de fotbalul european.

# 2 paul on 21.09.10 at 6:03 pm

comenteaza si tu mai andrei draga meciurile cu mai mult obiectivism

# 1 Anglofil on 20.09.10 at 4:10 pm

Andrei, cu toata bunavointa, felul in care acoperiti Anglia e jenant.

Prea multe greseli, prea multe lapsusuri, prea multe presupuneri in loc de fapte. Toate astea va descalifica.

E greu sa va urmaresc cand tu il dai pe Fabio titular in fata lui Evra, cand Meme spune ca Liverpool n-a mers din cauza ca Gerrard a jucat al doilea varf cu Man U.

Cat timp o sa chemati nume, in loc sa chemati specialisti, nu puteti sa fiti luati in serios.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.