Totul despre Liverpool astăzi, la Fotbal European, de la 22:00, pe DigiSport

“Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional, are astăzi o ediţie specială. De la 22:00, pe DigiSport, imediat după Pandurii-Craiova, aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre Liverpool, primul adversar al Stelei din Europa League, dar şi despre etapa a treia din Premier League. În paralel, pe DigiSport Ă, tot de la 22:00, este în direct Stoke City - Aston Villa.

Marţi, se revine la ora normală, 20:00, cu Primera Division şi explicaţiile eşecului Barcelonei, analiza jocului lui Real Madrid şi alte imagini spectaculoase, iar miercuri, tot de la 20:00, Mihai Stoica debutează la “Fotbal European” în emisiunea de analiză a etapei a doua din Serie A.

Puteţi intra în direct la fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu, pentru a vă exprima opiniile în legătură cu subiectele ediţiei.

3 comments ↓

# 3 marian on 15.09.10 at 8:07 pm

transmiteti in format 4/3 va rog

# 2 Rzv on 13.09.10 at 7:36 pm

debuteaza MM ?:D

# 1 gina on 13.09.10 at 6:34 pm

o sa urmarim sa vedem ce invitati o sa aveti

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.