Inter la putere în Europa şi la Fotbal European

Cîştigarea de către Inter a “triplei” campionat, cupă, Liga Campionilor, performanţa lui Chivu, plecarea lui Jose Mourinho, iată subiectele ediţiei speciale de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional.

Multe alte imagini de la sezonul fabulos al Interului, reperele importante ale lui Cristi Chivu în acest sezon, noutăţi despre Jose Mourinho, astăzi, de la 20:00, pe DigiSport, la “Fotbal European”, cu Massimo Pedrazzini invitat special.

Puteţi intra în direct la fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu, pentru a vă exprima opiniile în legătură cu subiectele ediţiei.

7 comments ↓

# 7 Maria Camelia on 17.06.10 at 1:15 pm

Cea mai buna ehipa din liga anul trecut a fost Barcelona, dar anul acesta vom vedea…sunt nerabdatoare.

# 6 anti-dobitoci on 29.05.10 at 3:56 pm

Ce naiba ma va este asa de greu sa acceptati infrangerea?

# 5 lucian on 29.05.10 at 1:31 am

sprinklere ca barca n-are nimeni

# 4 Edmond on 28.05.10 at 6:27 pm

Probabil si tu ai uitat ca Barca-Inter sa jucat in dubla mansa, si sa ne gandim ce a facut Barca? A , a pierdut cu 3-1 si in retur a dat un gol chinuit , pe final de meci din offside. Da, probabil ca daca mai jucau 10 meciuri , Barca nu mai inscria nici un gol….asta vroiai sa zici de fapt, nu?

# 3 fan barca on 26.05.10 at 8:29 pm

Vad ca sunt cativa care au putine idei, dar fixe…semifinala de care pomenesti tu nu s-a jucat intr-o singura mansa…probabil ai uitat ca in meciul tur Barcelona a avut un penalty clar la Henry, iar Balack trebuia eliminat cand l-a faultat pe Iniesta si ia dat cu mana in fata…

# 2 mirko on 26.05.10 at 3:54 pm

da ca anu trecut barcelona a fost ce mai buna echipa din liga camp ? sau cheslea? de arbitrajul de anu trec nu zici nika bha ilie?hai ma mai lasatine cu barcelona …

# 1 fan barca on 25.05.10 at 9:38 pm

Sa nu exageram…a castigat Inter tripla, dar nu e cea mai buna echipa din Europa in acest moment…10 meciuri daca mai joaca cu Barcelona, 1 nu castiga…nici cu Manchester nu cred ca misca…nu in fiecare zi e pastele sa dea Milito gol din offside sau arbitrul sa nu vada penalty la Alves…totusi sa nu exageram cum laudele…si imi pare rau ptr Inter ca Mourinho a acaparat toata atentia Europei…

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.