Culisele luptei pentru titlu în Italia astăzi, la Fotbal European, de la 20:45, pe DigiSport

Controversata luptă pentru titlu în Serie A şi acuzaţiile venite dinspre Roma către Milano vor reprezenta subiectul principal ediţiei de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk- show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional. Cum a reuşit Inter să bata pe Lazio, ce a făcut Roma, ce şanse sînt ca ierarhia să se mai schimbe cu două etape înainte de final, precum şi prestaţia jucătorilor români ce activează în Il Calcio.

 Toate acestea, dar şi multe alte imagini spectaculoase din etapa cu numarul 36 din Serie A, astăzi, de la 20:45, pe DigiSport, la “Fotbal European”, imediat după meciul din Premier League dintre Blackburn şi Arsenal. Invitat special, Massimo Pedrazzi. Puteţi intra în direct la fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu, pentru a vă exprima opiniile în legătură cu subiectele ediţiei.

3 comments ↓

# 3 Roman paranoic on 03.05.10 at 8:59 pm

Victoria lui Milan cu 6-0 de acum cativa ani in campionat, semifinala pierduta cu 3-0 in Liga la masa verde din cauza unor fumigene, titlul pierdut in ultima etapa dupa infrangerea 2-4 cu Lazio cand antrenor era Hector Cuper, anii de umilinte in Liga (eliminari cu Villareal, Valencia, Dinamo Kiev) - Inter au tot suferit in ultimii ani. E vremea sa mai si castige, zice un fan de multi ani. :)

# 2 Ionutz on 03.05.10 at 6:55 pm

inter castiga urat ! cu chelsea s-a calificat dup ce arbitrul a refuzat un penalty englezilor, cu Barcelona s-au calificat cu mai multe greseli de arbitraj goluri din offside, penalty-uri refuzate catalanilor, gol anulat aiurea catalanilor.. si acum , castiga campionatul Italiei dupa un noncombat clar al latialilor !
Exista ceva numita karma si o va lovi intr-o buna zi pe Inter..veti vedea.

# 1 Roman paranoic on 03.05.10 at 6:34 pm

E mare supararea de cand a eliminat Inter cel Urat pe Barca cea Frumoasa. Dar de pasa lui Gerrard “pe culoar” la Drogba nimic?

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.