Roma sau Inter, întrebarea de azi de la Fotbal European, la 20:00, pe DigiSport

Spectaculoasa schimbare de lider în Serie A va fi subiectul ediţiei de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional. Cum a reuşit Roma să ia faţa Interului cu 5 etape înainte de final, ce şanse are trupa lui Chivu de a-şi recîştiga prima poziţie, variantele Milanului de a produce surpriza, precum şi prestaţia jucătorilor români ce activează în Il Calcio.

Toate acestea, dar şi multe alte imagini spectaculoase din etapa cu numarul 32 din Serie A, astăzi, de la 20:00, pe DigiSport, la “Fotbal European”, cu Renzo Rossi invitat special, scăpat acum de stresul Ligii 1 din România. Puteţi intra în direct la: fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu

4 comments ↓

# 4 florin on 03.05.10 at 10:06 pm

daca golul lui totti ar fi fost anulat cum ar fi fost normal dupa preluarea cu mana nu s.ar mai discuta atat GRANDE PAZZINI

# 3 Allex on 14.04.10 at 7:05 pm

Felicitari pentru emisiune. Este singura despre fotbal care merita urmarita la ora actuala!

# 2 cosmin on 12.04.10 at 6:48 pm

draga drughi, asta se va intampla doar in visele tale. cheater.

# 1 drughi on 12.04.10 at 6:19 pm

abordati si noul scandal morattopoli cu inter cu stenogramele cu arbitrii ,maine se va deschide procedura pt. retrogradarea interului in serie BBBBBBBBB ,i se vor retrage titlurile mincinoase acum se adevereste ce se banuia despre inter

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.