Răzvan Lucescu vine azi la Fotbal European, de la 20:00, pe DigiSport

Selecţionerul Răzvan Lucescu este invitatul special al ediţiei de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional. Cunoscător şi admirator al fotbalului italian, selecţionerul va comenta lupta pentru titlu în Serie A, revenirea lui Cristi Chivu, precum şi prestaţia celorlalţi jucători români ce activează în Il Calcio.

Toate acestea, dar şi multe alte imagini spectaculoase din etapa cu numarul 32 din Serie A, astăzi, de la 20:00, pe DigiSport, la “Fotbal European”! Puteţi intra în direct la: fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu

2 comments ↓

# 2 Curele Barbati on 06.04.10 at 11:12 pm

Sunt curios sa vad emisiunea,astept niste comentarii din partea domnului Razvan Lucescu

# 1 Anglofil on 06.04.10 at 2:25 am

Andrei, pana una alta sunteti singurul talk-show care-si propune (si reuseste) sa aduca un astrolog ca sa comenteze pe marginea Premier League.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.