Cum s-a relansat lupta pentru scudetto în Serie A aflaţi la Fotbal European, de la 20:00, pe DigiSport

“Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional, va încerca astăzi se explice cum s-a relansat lupta pentru titlu în Serie A, dar şi să anticipeze cum se va derula campionatul în continuare.

Eşecul incredibil al Interului la Catania după ce a avut 1-0, victoria in extremis a Milanului cu Chievo, accidentarea extrem de gravă a lui David Beckham, Juve egalată acasă după ce a avut 3-0 şi Del Piero a marcat golul 300, Napoli pierzînd acasă cu Fiorentina după ce a avut 1-0, precum şi alte imagini de la meciurile etapei a 28-a, iată ce veţi putea vedea astăzi, de la 20:00, pe DigiSport, la “Fotbal European”!

Şi pentru că astfel de evenimente au nevoie de explicaţii pe măsură, Massimo Pedrazini va încerca să le ofere, cu experienţa sa în fotbalul italian.

Puteţi intra în direct la: fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu

3 comments ↓

# 3 minereu on 16.03.10 at 9:06 am

Felicitari celor care au avut ideea cu aceasta emisiune, celor care o realizeaza, prezinta, etc. O emisiune excelenta.

# 2 X on 16.03.10 at 4:40 am

Interul sa vada de Chelsea. Au 4 titluri consecutive in Serie A, crezi ca-i mai incalzeste? eu cred ca UCL ii frige mai tare. Sper sa o scoata pe Chelsea.

# 1 andrei on 15.03.10 at 6:21 pm

bravo, despre fotbal, nu cancan!

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.