Gică Hagi vine azi la Fotbal European, de la 20:00, pe DigiSport

Gică Hagi este invitatul special al ediţiei de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional.

Vom discuta despre ultima etapă din campionatul italian Serie A, despre lupta pentru titlu, dar şi despre situaţia jucătorilor români. Rezumate, multe imagini, informaţii de culise, totul la “Fotbal European”, de la 20:00, pe DigiSport.

Puteţi intra în direct cu invitatul emisiunii la: fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European Andrei Niculescu

7 comments ↓

# 7 marek on 02.09.10 at 2:07 pm

e ibrahimovic la milan a venit

# 6 NicU on 07.03.10 at 6:25 pm

saracul de tine…a peridut barcelona locul 1..
precis esti de parere ca ibrahimovic nu trebuia eliminat,si faultul din care messi a marcat a fost corect acordat..un om care stie putin fotbal, vede ca ibrahimovic faulteaza in atac.se urca pe adversar si evident cade peste el=fault in atac,iar la eliminare..l-a lovit cu cotul in fata,fara minge..asta ce e?ajunge un galben?cred ca si in anglia se dadea rosu! tu nu esti de acord pentru ca esti subiectiv,sper sa nu mai urcati de pe 2 pana la final

# 5 Dolea Nicolaie on 03.03.10 at 10:43 pm

Sunt profesor de limba engleza la o scoala din jud.Galati,scoala gimnaziala Malu Alb,Draganesti,responsabil cu proiecte de dezvoltare.Scoala tocmai a construit un teren nou de fotbal pentru elevi.Elevii sunt cu totii fani Gica Hagi.Ei ar dori sa il vada pe marele fotbalist in carne si oase.Cum as putea sa iau legatura cu domnul Gica Hagi pentru a-l convinge sa faca o vizita la scoala noastra?Ma puteti ajuta?Astept raspuns pe adresa de mail.
Va multumesc.

# 4 buff on 02.03.10 at 9:58 pm

nu raspunde nimeni la intrebari????

# 3 buff on 02.03.10 at 9:54 pm

cand vine gica hagi??? e ora 20:55

# 2 UEFA Champions League on 02.03.10 at 11:11 am

Cine crede Gica Hagi ca se va califica mai departe in Champions League? Inter sau Chelsea si Manchester United sau AC Milan?

Cu respect, Narcis

# 1 DAN- LIV on 01.03.10 at 9:18 pm

foarte interensanta emisiune. intrebatil pe GICA HAGI daca campionatul ANGLIEI e mai puternic decat cel al ITALIEI.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.