Alin Buzărin vine azi la “Fotbal European”, de la 20:00, pe DigiSport

Noul manager sportiv de la Victoria Brăneşti, fostul editorialist al Gazetei Sporturilor, Alin Buzărin, este invitatul special al ediţiei de azi a emisiunii “Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul internaţional. 

Campionatul Spaniei va fi astăzi protagonist, evident împreună cu Gică Craioveanu, corespondentul permanent al DigiSport în Spania. Tot ceea ce s-a întîmplat în etapa a 17-a din Primera Division, imagini inedite, goluri spectaculoase şi noutăţi din fotbalul iberic, toate acestea azi la “Fotbal European”.

Puteţi intra în legătură directă cu invitaţii emisiunii la fotbaleuropean@digisport.ro sau pe contul de Facebook, Fotbal European

3 comments ↓

# 3 george on 13.01.10 at 9:45 pm

pazzini aproape de Chelsea

# 2 george on 13.01.10 at 9:39 pm

Domnule ALin as vrea sa mai vorbiti si de Chelsea despre transferuri si se va disputa meciulu amanat cu hull city

# 1 ss on 12.01.10 at 11:57 pm

sevilla-barcelona 1-2 maine.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.