Massimo Pedrazzini vine azi la “Fotbal European”, de la 20:00, pe DigiSport

“Fotbal European”, singurul talk-show care-şi propune (şi reuşeşte) să abordeze doar subiecte din fotbalul international, revine astăzi pe DigiSport, de la ora 20:00, cu ediţia obişnuită de luni, dedicată campionatului italian, Serie A.

Invitatul special de astăzi este Massimo Pedrazzini, fost antrenor la Steaua şi asistent al lui Walter Zenga la Palermo, care poate fi abordat cu întrebări la fotbaleuropean@digisport.ro ori pe contul de Facebook “Fotbal European”.

3 comments ↓

# 3 dorin on 28.01.10 at 12:13 pm

ce ati vrea de la brunetu ala ca pe buzele lui numa barcelona se citeste.atata reclama ii face echipei alea ca eu nici nu ma mai uit la emisiunea lui.am stat si lam urmarit daca se vb despre camp italiei angliei sau germaniei brunetu ala imediat zice ceva de barcelona sau messi.

# 2 Narcis on 11.01.10 at 7:57 pm

Sunt de acord cu AC Milan Romania! A fost chiar frustrant aseara! Dupa ce m-am chinuit vreo 2 luni aproape pana sa imi pun Digi, acum iata ce primesc…

# 1 ac milan romania on 11.01.10 at 7:53 pm

Am si eu o rugaminte. Daca toti scrieti toata ziua in coltul din dreapta sus Urmeaza IN DIRECT Juventus - AC Milan la 21:45, hai sa fim profesionisti si sa incepem transmisia la 21:45. FIX. IN DIRECT! Nu decalat, asa cum s-a intamplat ieri. Puteam sa renuntam la ultimele minute din Real Madrid - Mallorca. Multumesc pentru intelegere.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.