Vezi golul lui Eto’o din “Derby D’Italia” analizat în stil “Fotbal European”

Dupa o săptămînă de pauză, datorată implementării tehnologiei full HD în care va emite în curînd Digisport, prin canalul specializat DigiSportHD, “Fotbal European” a revenit în programul zilnic. Luni seară, am analizat Derby D’Italia, Juve - Inter, şi am descoperit o eroare incredibilă a apărării lui Juventus la golul egalizator marcat de Samuel Eto’o.

Astăzi, “Fotbal European” se va difuza de la ora 18:00 şi va analiza tot ceea ce s-a întîmplat între timp în campionatul Spaniei, inclusiv imagini în premieră de la El Clasico.

P.S.: Începînd de miercuri, pe DigiSport va fi Campionatul Mondial al Cluburilor de la Abu Dhabi

4 comments ↓

# 4 aikon on 09.12.09 at 8:50 pm

eto’o+messi+xavi=ronaldo :)))))))

# 3 vanilla on 09.12.09 at 12:57 pm

nu cred ca vreo televiziune transmite in acest moment in fullhd ,poate hd ,nici in viitorul apropiat nu cred

# 2 Dan on 08.12.09 at 11:22 pm

mckenzie, mi-ai luat-o inainte, asta am vrut si eu sa zic.
O intrebare: daca faza asta avea loc in campionatul romanesc, iar in locul Interului sa zicem ca era Dinamo, ce ati fi zis?

# 1 mckenzie on 08.12.09 at 4:58 pm

nu ca vreau sa te supar, caci sunt fan al emisiunii tale, dar citeste invers nick-ul celui care a postat pe youtube filmul si cred ca vei avea o retinere in a pune un link catre respectivul channel.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.