Faza care l-a demis pe Zenga!

Am analizat împreună cu Daniel Scorpie, la emisiunea Fotbal European de la DigiSport, faza golului înscris de Catania în deplasarea de la Palermo. A fost chiar reuşita care l-a demis pe Walter Zenga de la cîrma echipei!

VEZI ANALIZA AICI

5 comments ↓

# 5 nu, nu on 25.11.09 at 1:54 am

profesionalism, da, mai ales cand a zis de fundasul lui lazio!=)) in plus, la prima pasa filtranta in careu, n-ar fi fost offside, chiar daca iesea fundasul din cadru apropiat, fiindca, in plan departat, era un coechipier pe linie cu adversarul. ceau!

# 4 el perro on 25.11.09 at 1:36 am

bine, nu mai publicati postul anterior daca-l considerati nemoderat, oricum ma doare-n cot de “marele, uriasul “antrenor zega!

# 3 el perro on 25.11.09 at 1:30 am

inteleg d-aici ca tu si Scorpie insinuati ca macaronaru asta a fost lucrat de proprii jucatori. daca aveti dreptate, cu atat mai grav pt el! un antrenor care dupa ce ca-i slab, nu stie nici sa-si apropie echipa, inseamna ca-i iremediabil…

# 2 alb-rosu_in_VN on 25.11.09 at 1:07 am

Zenga ar fi fost demis oricum, cred ca si in caz de victorie. Soarta lui fusese pecetluita, probabil ca l-a suparat cumva pe presedinte, care nu mai astepta decat prima ocazie pentru a-l demite.

# 1 Nu COnteaza on 25.11.09 at 1:04 am

Asta da profesionalism din partea jurnalistilor de la GSP.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.