Gică Craioveanu vine azi la “Fotbal European”

Fost component al “Generaţiei de Aur” şi fost jucător în Primera Division, Gică Craioveanu vine azi la “Fotbal European”, de la 20:30, pe DigiSport. Campionatul Spaniei, Real Madrid, Barcelona, Messi, Ronaldo, Ibrahimovici, dar şi starea actuală a fotbalului românesc se vor număra printre subiectele emisiunii. De la Craioveanu veţi afla de ce vrea să scrie o carte, care va fi subiectul, dar şi cum se descurcă în noul său rol de om de televiziune. La “Fotbal European”, astăzi, veţi putea vedea imagini în exclusivitate cu ziarişti ai Gazetei Sporturilor jucînd fotbal şi marcînd goluri de mare spectacol chiar pe gazonul celebrului “Camp Nou”. Totul de la 20:30, pe DigiSport, imediat după “Fanatik Show”

8 comments ↓

# 8 dany on 06.12.10 at 11:39 pm

Nu pot sa spun ca a fost ceva de exceptie dar .. nici urate mah eu atat iti iti zic bft dar….. no inteleg daca imi explicati in emisiune de ce ai ales aceasta cale??

# 7 danbayern on 02.12.10 at 4:16 pm

FELICITARI,DL.ANDREI NICULESCU PT EMISIUNEA FOTBAL EUROPEAN .ASA MAI SCOATEM SI NOI CAPUL DIN MOCIRLA IN CARE NE GASIM.MAR INTERESA O ANALIZA MAI AMPLA A CAMPIONATULUI ANGLIEI ,A ECHIPELOR DIN BIG 4 A SISTEMELOR DE JOC FOLOSITE IN TIMPUL JOCURILOR CUM TRANSFORMA DIN 4-3-3 IN 4-5-1 DE EXEMPLU.INCA O DATA FELICITARI

# 6 Cristy on 08.02.10 at 7:54 pm

ce stiti despre transferul lui sergio canales la real madrid va rog rasp azi

# 5 Razvy on 06.01.10 at 9:30 pm

AR TREBUI CA COMENTATORI SA STRIGE LA GOLURI NU SA PLANGA !

# 4 olteanu on 14.10.09 at 4:36 pm

Am asteptat cu mare interes emisiunea cu Gica Craioveanu si cand colo a trebuit sa il aud pe Ivanovici cu nasul si finul intr-un dialog de mahala de 2 lei si de un prost gust iesit din comun.Stiu ,puteam sa schimb postul,dar imi era frica sa nu pierd discutiile despre Primera dintre tine si Gica,dar din pacate nasul cu finul au avut intaietate.
Te rog frumos daca poti sa te disociezi putin in activitatea de domnul Horia IVanovici,el e un clasic al scandalului si atat.

# 3 phaT on 14.10.09 at 10:13 am

Ingrediente diferite , acelasi produs : romanul tot roman e.Totul e relativ.Niste mincinosi…

# 2 mihai c on 14.10.09 at 9:32 am

Andrei ,felicitari pentru emisiuneade ier(am vazut-o in reluare)unde l-ai avut invitat pe italianul(nu-i retin numele).mi-a placut.a fost o emisiune asa cum mi-as dori sa fie toate,fara scandaluri ci cu analize foarte realiste.Domnul din Italia intr-adevar cunoaste fotbal,m-a lasat cu gura cascata.Daca la emisiunile de la noi s-ar discuta asemenea subiecte,strict legate de fotbal cu siguranta ca si fotbalul nostru ar creste.Felicitari inca o data si m-as bucura daca ai continua cu acest gen de emisiuni pentru ca de restul sunt satul si sincer nu le mai urmaresc.

# 1 Shininq on 13.10.09 at 10:12 pm

Bine ca a trebuit sa stea Ivanovici in emisie atat de mult ca pe Gica l-am putut auzi vreo 25 de minute. Pacat Andrei ca initiativa ta de a face o emisiune serioasa este luata in deradere de dl. Ivanovici!

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.