Săptămînă bonus la “Fotbal European”

Deşi nu s-au disputat etape în campionatele Italiei, Spaniei, Angliei şi Germaniei, din pricina partidelor echipelor naţionale, “Fotbal European” programează în această săptămînă două ediţii bonus pentru toţi amatorii de fotbal adevărat, în care invitaţi speciali vor fi colaboratorii externi ai emisiunii.

Luni, de la 20:00, Dominique Antognoni va fi în studio şi va analiza, în stilul jurnaliştilor italieni, tot ce s-a întîmplat în primele 7 etape din Serie A, precum şi prestaţia românilor din “Il Calcio”, inclusiv, sau mai ales, cea a lui Adrian Mutu. 

Marţi, tot de la 20:00, va fi un show exploziv în stilul Gică Craioveanu, care ne va povesti cum se poate transforma un fost component al Generaţiei de Aur într-un jurnalist extrem de apreciat în Spania.

Miercuri, vom vedea împreună la lucru campioana Europei, Spania, în ultimul meci al campaniei, împotriva revelaţiei Bosnia, în vreme ce joi lăsăm loc Campionatului Mondial de Gimnastică de la Londra.

4 comments ↓

# 4 t-bag on 13.10.09 at 3:24 pm

felicitari pt. emisiune

# 3 andrei on 13.10.09 at 2:45 am

f buna emisiunea, succes!

# 2 agnes on 12.10.09 at 11:03 pm

Esti un profesionist.Respect!

# 1 curier on 12.10.09 at 5:36 pm

in sfarsit un loc unde putem sa discutam despre fotbal nu despre oameni din fotbal

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.