Totuşi cu cine a jucat Steaua?

Victoria Stelei de ieri în faţa lui Alicante CF, grupare de Segunda Division, rezonabilă ca forţă şi valoare la un “amical”, a făcut înconjurul României ca încă un meritat succes. Era bine. Numai că adversarul n-a fost decît echipa a doua a celor de la Alicante CF, filiala ce se regăseşte în divizia a patra, unde tocmai promovase, urcînd carevasăzică din a 5-a!

Nu-i o problemă. Sîntem în perioada de pregătire, e oarecum normal ca rivalii să fie mai slabi. Ce nu e normal e modul în care sînt ei prezentaţi. Ori la Steaua confuzia e mare, ori cei de acolo s-au ferit să spună că joacă împotriva unor adversari aflaţi la vîrsta pubertăţii, deşi “B”-ul din titulatură dădea clar de înţeles despre ce e vorba.

E posibil să fi fost o confuzie? Ieri, “Informacion”, ziarul provinciei alicantine, a avut un articol chiar cu acest titlu: “Steaua în confuzie”. Unde ni se desluşeşte toată istoria. Oficialii Stelei au solicitat clubului Alicante CF un “amical”, dar au fost refuzaţi, în schimb fiindu-le oferită echipa filială. “Propunere acceptată cu plăcere de români, chiar dacă se pare nu ştiau prea bine cu cine trebuie să joace”, scrie “Informacion”.

După victoria Timişoarei în faţa “Braziliei B”, în realitate o selecţionată a unor fotbalişti brazilieni atît de buni încît n-au contract şi se expun în astfel de “amicale”, succesul Stelei este o altă mare realizare. De văzut ce echipă “B” urmează la rînd.

8 comments ↓

# 8 csongi on 23.01.09 at 7:49 pm

Pai voi, dl. ziaristi unde ati fost? Pe care planeta?
In alta ordine de idei: CFR joaca cu Dnepr, cu Partizan, macar astia nu-s echipe de desculti…

# 7 ooo on 23.01.09 at 6:24 pm

Pai voi ati scris toate astea, lovetsi in colegii tai ! Asta 1 !

Si 2. “deşi “B”-ul din titulatură dădea clar de înţeles despre ce e vorba” ——orice echipa din secunda division se poate bate linistita la titlu in liga 1 !

Mai ales cu echipa Dinamo , care fara arbitri e zero ! Se vede an de an in Europa cum castiga Dinamo campionatele in liga 1 !

# 6 anti GSP on 23.01.09 at 3:25 pm

Acest aspect, ca Steaua a jucat cu “tineretul B” al acelei echipe, trebuia semnalat de voi, mari GSP/isti. Stelei ii trebuia un partener de antrenament, iar in lipsa de altceva a acceptat ce i s-a oferit.

GIGI BECALI e vinovat ca voi sunteti aerieni…

# 5 Dante on 23.01.09 at 3:07 pm

Vorba unui alt comentator de aici, nu voi ati facut mare tam-tam cu amicalul asta? Bine, poate nu domnul Niculescu personal, dar in niciun caz vreun cititor sau vreun reprezentant al Stelei. Nu inteleg televizarea unor amicale de doi bani, poate ne explici tu, dle Niculescu. Ma rog, daca ti-au explicat si tie sefii tai…

apoi… diana, cluj napoca (desi mintea ei pare sa traiasca in alta tara) revine in forta si da iar dovada de un senzational simt critic si ironie fina (extraordinara implicarea lui Radoi), calitati dovedite de atitea ori in comentariile ei pline de valoare si de o diversitate remarcabila (cine spune ca e obsedata si ca toate comentariile ei sunt niste copy/paste tot mai penibile e un rauvoitor si va fi blamat public). Si, tu, Diana, tine-o tot asa! Nu te lasa, ia-ti calmantele la timp si revino si cu alte ganduri la fel de frumoase. La mai mare!

# 4 danc on 23.01.09 at 2:03 pm

Lasand la o parte acest comentariu legat de Steaua-inert si lipsit de imaginatie-v-as ruga sa va faceti MEA CULPA in urma comentariului tendetios al meciului inter-AS ROMA.Argumentez asta,spunandu-va ca Romei nu i-a fost acordat un 11m clar la Vucinic+eliminare a jucatorului vargat;golul lui Ibrahimovici(”zlatan” cum il alintati nedisimulat pe toata per. meciului) marcat dintr-un offside de 1m(pe care dvs. l-ati considerat util intr-un asa-zis curs al jocului-atunci cand interul era-n corzi,de fapt),etc…Subiectivismul nu poate fi o trasatura de baza a unui comentator adevarat,calitate ce-ncercati sa induceti c-ati avea-o(cu succes,uneori) dvs telespectatorilor………..Rusine!

# 3 claudiuuuu on 23.01.09 at 10:18 am

pai bine mah..
nu tot voi ati mediatizat meciul asta???
tot voi l-ati si transimis..
si vinovati sunt aia de la Steaua??? ca au jucat un amical???
ai auzit tu pe vreunul de la Steaua ca s-a laudat cu victoria asta????
esti penibil..

# 2 diana_klausenburg_napoca on 23.01.09 at 9:17 am

steaua e fermecata
echipa inculpata
steaua isi arata-pentru a cata oara???-valoarea si renumele de cea mai mare,cea mai tare si cea mai iubita echipa din Romania.Bravo steaua,bravo becali,bravo radoi!
felicitari!Tine-ti-o tot asa!Spre noi victorii si realizari mai marete decat cele de pina acum!Bravo!

# 1 Sandokan-USA on 23.01.09 at 12:53 am

Oricum amicalele nu conteaza la nimic. O sa joace si cu echipe mai bune in al doilea turneu in Antalya.
Echipele mari fac bani si din amicale, organizeaza mini-turnee cu alte echipe puternice, vin multi spectatori, etc. Si chiar daca Steaua ar juca cu echipe mai tari, tot nu ar fi relevant. In tomana a batut-o in amical pe AS Roma cu 3-1 si apoi a fost ciuca batailor in Liga Campionilor. In schimb AS Roma s-a calificat din grupe.

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.