Noul IFotbal

Site-ul relansat de fotbal internaţional al GSP, www.ifotbal.ro, vă oferă un flux bogat de ştiri, opinii, galerii foto şi sondaje la zi, dar şi articole mondene.

De la finele săptămînii trecute, fotbalul internaţional e mai bine reprezentat şi pe Internet, o dată cu relansarea www.ifotbal.ro, ce va continua tradiţia începută de www.campionate.ro, care şi-a schimbat de curînd profilul.

Mult mai interactiv şi mai bine structurat, prin posibilitatea comentării online şi a votării fiecărui articol, noul site va fi prompt în a oferi cele mai interesante şi mai noi ştiri şi comentarii despre competiţiile şi evenimentele importante din fotbalul mondial. Va fi practic un flux aproape continuu de ştiri din fotbalul internaţional. De asemenea, pe noua pagină www.ifotbal.ro vor fi sondaje pe teme actuale, dar şi opiniile redactorilor de la secţia de fotbal internaţional a Gazetei Sporturilor, pe subiecte ale zilei.

Chiar dacă vom pune mai puţin accent decît pînă acum, nu vor lipsi nici articolele mondene şi ştirile picante din viaţa extrasportivă a vedetelor din fotbal, însoţite şi de atractive galerii foto. În plus, aveţi şi posibilitatea de a consulta mai uşor ştirile mai vechi, folosind căutarea şi arhiva site-ului www.ifotbal.ro.

Meciuri în direct
Ca o noutate, au apărut pe www.ifotbal.ro modulele dedicate celor mai bune 7 campionate ale Europei, ce vă ţin la curent cu ultimele rezultate, statistici şi clasamente. www.ifotbal.ro vă oferă şi posibilitatea de a urmări live desfăşurarea etapelor din Anglia, Spania, Italia, Germania, Franţa, Belgia şi Olanda. Pentru fiecare meci aveţi online echipele de start, marcatorii, schimbările efectuate şi cartonaşele acordate. Dar şi date complete despre fiecare club, antrenor şi lotul de jucători, precum şi statisticile actualizate referitoare la performanţele realizate în actuala stagiune.

12 comments ↓

# 12 Adidasi on 11.01.08 at 12:58 pm

Adidasi originali http://www.adidasi-online.ro

# 11 luisao on 01.12.07 at 1:13 pm

Niculescule, SCORPIE a scris numai TAMPENII in materialul cu schimbarea sistemului de desfasurare a Ligii Campionilor. Nici sa traduca nu e in stare?? Adevarul e ca UEFA nu a fost foarte explicita in prezentarea noului sistem , dar ar trebui sa stie si Scorpie ca niciodata echipele clasate pe locurile 3 in tarile de pe locurile 7-12 nu vor juca in Liga Campionilor. Se vor desfasura doua tururi preliminare, diferite, unul intre echipele vicecampioae din tarile clasate pe locurile 6-15 in clasamentul coeficientilor si alte cinci echipe din primele cinci tari din clasamentul coeficientilor, iar celalalt intre echipele campioane din tarile clasate pe locurile 13-53, mai putin Liechtenstein!!

Aveam pretentii de la Gazeta Sporturilor, dar in ultimul timp ati cam inceput sa dezamagiti! Ce se intampla cu voi? Lipsa de concurenta e de vina?

# 10 Andrei on 29.11.07 at 12:05 pm

Ia citiţi-l pe ăsta, că e criminal:

http://offside.weblog.ro/2007-11-29/217686/Gigi-%C5%9Fi-Ana-Maria%2C-dimensiunile-medicale-ale-fotbalului-rom%C3%A2nesc—.html

# 9 htp on 29.11.07 at 11:35 am

MANAGER LEAGUE
Online Multiplayer Football Management

www.managerleague.com/index.pl?ref=79165

Cel mai tare joc de manageriat echipe de fotbal!!! Peste 27000 manageri, multi romani, o comunitate haioasa si unita. Incearca si tu !!!

S-a terminat sezonul, incepe unul nou… Fii antrenorul echipei favorite si poti sa devii cel mai tare antrenor din lume !!!

MANAGER LEAGUE
Online Multiplayer Football Management

www.managerleague.com/index.pl?ref=79165

Cel mai tare joc de manageriat echipe de fotbal!!! Peste 27000 manageri, multi romani, o comunitate haioasa si unita. Incearca si tu !!!

S-a terminat sezonul, incepe unul nou… Fii antrenorul echipei favorite si poti sa devii cel mai tare antrenor din lume !!!

MANAGER LEAGUE
Online Multiplayer Football Management

www.managerleague.com/index.pl?ref=79165

Cel mai tare joc de manageriat echipe de fotbal!!! Peste 27000 manageri, multi romani, o comunitate haioasa si unita. Incearca si tu !!!

S-a terminat sezonul, incepe unul nou… Fii antrenorul echipei favorite si poti sa devii cel mai tare antrenor din lume !!!

# 8 Carmen on 29.11.07 at 11:33 am

Nu ne intereseaza nici articolele mondene şi nici ştirile picante din viaţa extrasportivă a vedetelor din fotbal. Se gasesc stiri si mai interesante pe site-ul Eurosport. Aveti informatii suplimentare fata de ei?

# 7 Lush on 29.11.07 at 2:00 am

ai citit azi? http://blogulucostel.blogspot.com

# 6 CLICK AICI pentru a citi "fostul drum al marilor sperante" on 28.11.07 at 3:53 pm

Cred ca e site-ul cel mai bine structurat din platforma gsp. Dupa exemplul tau, si eu o sa citesc doar pe ifotbal…

# 5 ovidan on 28.11.07 at 1:47 am

ce treaba are arhitectura domnule gh.popescu???? cica arh. ghitza …

daca erati “parintele” Casei Poporului sau al altei caldiri cunoscute mai spuneam…

suntem la capitolul FOTBAL, unde toti suntem egali…

cred ca ati incurcat borcanele stimabile domn…

pe deasupra si mesajul nu-si are rostul aici…

bafta noului site si multa putere de munca, ca o sa aveti nevoie…

dan din ottawa, canada

# 4 arh. Gheorghe Petrescu on 28.11.07 at 1:21 am

MOTTO:ROMANIA CAMPIOANA EUROPEANA DE FOTBAL IN
2008. HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

# 3 ieuieu on 27.11.07 at 7:45 pm

Da se poate, schimba-ti dialupul cu o conexiune mai decenta, mie mi se incarca foarte bine siteul si am incercat si de acasa si de la birou

# 2 valentine on 27.11.07 at 5:59 pm

Intradevar frumos site-ul, dar mie cel putin mi se incarca extrem de greu. Adica, dau click pe un link care ma duce pe el si nu exagerez cand zic ca am de asteptat intre 1 minut si 2 ca sa imi intre pe pagina.
Se poate rezolva ceva referitor la asta? Multumesc

# 1 shankar on 27.11.07 at 5:20 pm

e frumos, dar parca sunt prea multe siteuri; asa e o harababura… oricum, succes!

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.