Sevilla, o criză normală

Adversara Stelei de azi e mult diferită faţă de echipa întîlnită în februarie. Atunci era intangibilă, acum poate fi surprinsă

FC Sevilla a învins sîmbătă seară pe Levante (2-0), în deplasare, dar asta schimbă cu foarte puţin datele problemei pentru Steaua. Şi asta deoarece Levante e departe de nivelul Primerei Division, are un singur punct pînă acum şi, probabil, dacă ar fi integrată în campionatul României, ar avea mari probleme să treacă de locul 10.

Sevilla de azi, dacă facem abstracţie de succesul de la Valencia, pare aceeaşi echipă cu cea care a învins Steaua acum 8 luni. Pare, la o primă vedere, însă în mod sigur nu e! Pare la fel de puternică, poate e chiar mai puternică, însă este şi mult mai vulnerabilă. Cu alte cuvinte, e mai uşor de surprins decît în februarie, cînd Steaua n-a avut, practic, nici o şansă în faţa ei.

Acest paradox are unele explicaţii, iar ceea ce urmează îşi propune a fi o analiză a situaţiei pe care o traversează echipa andaluză de cîteva săptămîni, o trecere în revistă a cauzelor ce au iniţiat această, să-i zicem, criză.

1. EXIGENŢĂ MAXIMĂ
Nimeni nu poate nega: Sevilla a fost în ultimele două campionate un nume de referinţă în Europa. 5 trofee din 6 finale, iată un bilanţ excepţional pentru o echipă ce n-a lăsat nimic deoparte şi a încercat să lupte pe toate fronturile. Criza actuală e o consecinţă a acestui efort. Pentru Sevilla, cuvîntul “a cîştiga” a încetat să mai fie un obiectiv imediat şi a devenit o obligaţie.

Aşteptările sînt altele, pretenţiile sînt mult mai mari, iar asta face ca Sevilla să fie în, poate, cel mai important moment al existenţie sale: dacă trece peste criză devine un club mare, dacă nu, căderea e ireversibilă, ca în cazul lui Deportivo, Betis, Bilbao, chiar Atletico Madrid, care, toate, au avut perioade asemănătoare, dar n-au ştiut, sau n-au putut, să le gestioneze.

Ce înseamnă acest lucru. Că se aşteaptă ca Sevilla să cîştige mereu, că nu mai trebuie să existe sărbători după fiecare victorie (doar e o obligaţie, nu?). Şi mai mult. Cînd eşti echipă mare, adversarii îţi ştiu bine jocul, îţi anticipează surprizele, îţi controlează mişcările. Te lasă pe tine să joci, să construieşti, să ataci, ca să poată să te surprindă.

Steaua, atenţie la teren!
Exigenţa maximă trebuie să se vadă în toate domeniile. Inclusiv la gazon, iar aici e un aspect de care Steaua poate profita. Gazonul de pe “Pizjuan” nu-i grozav, are neregularităţi, e uşor denivelat, iar Sevilla a avut dificultăţi la construcţie. Pentru o echipă vizitatoare ăsta e un lucru bun, mingea nu capătă viteză şi trebuie controlată mai bine, pierzîndu-se astfel timpi preţioşi. De care oaspeţii profită, avînd timp să se aşeze, să aştepte pe poziţii, să fie pregătiţi.

2. VIRTUŢI TRANSFORMATE ÎN DEFECTE
Principala probemă a Sevillei e că a devenit previzibilă. Specialiştii numesc asta “Sindromul Ronaldinho”. A fost văzut de atîtea ori că nu mai surprinde. Sevilla a avut zeci de apariţii televizate şi lumea a început să-i cunoască jucătorii. Ca exemplificare, întrebaţi-vă cîţi fotbalişti de la Betis ştiţi!

Dacă lumea ştie jucătorii pe dinafară, cei ce se pricep la fotbal, antrenorii adică, au început să cunoască reţeta magică prin care Sevilla poate fi oprită sau surprinsă. Asta e şansa lui Pedrazzini, iar dacă s-a consultat şi cu Olăroiu, un “maniac” în studierea echipelor, poate fi o reală oportunitate. Pentru că Sevilla joacă la fel, a făcut-o şi cu Levante, dar ceea ce în februarie era o armă letală acum poate fi una descărcată. Deocamdată Juande Ramos se chinuie să schimbe ceva, dar nu reuşeşte decît să-şi rotească jucătorii, şi obligat cîteodată de circumstanţe, şi să-i zăpăcească.

Exemplul Daniel Alves
În sezonul trecut, toată lumea aştepta cu groază urcările lui Daniel Alves. Acum toţi le aşteaptă cu speranţă, ca să profite de ele, pentru că pe acolo se poate ataca, pe acolo se poate construi o strategie eficientă.

3. ACCIDENTĂILE ŞI OBOSEALA
Marea problemă a lui Juande Ramos au fost accidentările, de care s-a lovit constant. Excesul de partide şi startul timpuriu de sezon, cu supercupe şi tururi preliminare în Ligă, au dus la o oboseală musculară şi la accidentări. Neobişnuită cu acest ritm, Sevilla a trebuit să se descurce cum a putut, cu improvizaţii.

De fapt, cum joacă Sevilla? Foarte simplu. Juande Ramos are un 1-4-4-2 mai degrabă clasic:

APĂRARE. Un lateral care urcă mult (Daniel Alves), altul care-şi păstrează poziţia (Dragutinovici), pentru a compensa.

MIJLOC. În zona mediană centrală, un mijlocaş care acoperă spatele fundaşului lateral (Poulsen sau Keita), altul care construieşte şi apare la finalizare (Maresca sau Renato). Două benzi complementare, ca şi în cazul fundaşilor. Pe dreapta Jesus Navas, tehnic, cu centrări bune, iar pe stînga Adriano, cu travaliu, intrări-surpriză spre centru şi pase verticale ori “un-doi”-uri cu vîrfurile.

ATAC. Şi aici întîlnim doi jucători complementari. Unul rapid, cu deplasări pe bandă pentru schimb de locuri cu mijlocaşul (Aruna Kone sau Kerjakov), celălalt ca punct de referinţă în faţă (Kanoute sau Luis Fabiano), către care vin baloane înalte sau care coboară pentru a prelua şi a deschide mijlocaşul.

Marea problemă a lui Juande Ramos a fost şi rămîne apărarea.
Cu Steaua va fi la fel. Lipseşte de mult Javi Navarro, căpitanul şi referinţa în spate, azi va lipsi şi Escude, Aitor Ocio, care a jucat în primăvară cu Steaua, a fost cedat la Bilbao, iar Ramos va fi nevoit să improvizeze cu “canibalul” Boulahrouz, departe însă de porecla primită, cu Fazio, un tînăr promiţător, dar atît. Mai e varianta Mosquera, columbianul, dar ultima dată cînd a jucat, cu Espanyol, a fost penibil şi a ieşit la pauză, nu înainte de a mînca meciul Sevillei. Poate fi tras acolo Poulsen, dar asta înseamnă ca şi mijlocul să fie uşor dereglat.

4. STRESUL POST-PUERTA
După mulţi, inclusiv Johan Cruyff, aici e cheia crizei: dispariţia lui Antonio Puerta Cînd îţi moare un coleg care face ce faci şi tu, se antrenează ca tine, mănîncă la fel ca tine şi, atenţie, PRIMEŞTE ACELEAŞI SUBSTANŢE CA ŞI TINE, impactul emoţional e brutal. Apar întrebările, temerile, gîndurile negre. Apare acel “şi dacă…” falimentar în plan psihic pe durata unui meci. Ziarele îşi pun întrebări, medicii sînt priviţi în cel mai bun caz cu circumspecţie, iar orice nou articol de presă devine un factor de stres în plus.

Juande Ramos n-avea cum să nu sesizeze acest lucru.
Aşa se explică de ce a cerut echipelor ce vin pe “Pizjuan” să nu-l mai omagieze pe Antonio în acelaşi fel, înainte de meci, punînd un buchet de flori pe gazon exact în locul în care fotbalistul s-a prăbuşit pentru prima dată la acel meci blestemat cu Getafe. Ramos vrea să evite ca ai lui să primească mesajul subliminal al durerosului eveniment, să li se readucă în memorie tragedia petrecută sub ochii lor, PE TERENUL PE CARE URMEAZĂ SĂ JOACE. Întrebarea care se pune acum este: Steaua îi va aduce omagiu lui Puerta în acelaşi mod?

5. POLITICA CLUBULUI
Punctul 5 poate deveni lesne punctul 1 şi o să vedeţi de ce. Pînă acum, Sevilla era văzută ca o echipă-trambulină. Vii pe bani puţini sau gratis, joci bine două sezoane, uneori chiar mai puţin, şi apoi pleci la mai bine, pe bani mulţi. Vezi Reyes, Baptista, Sergio Ramos.

În vară, preşedintele Del Nido n-a mai vîndut. Nu l-a lăsat nici măcar pe Alves să plece pentru 35 de milioane de euro. Dar nici n-a mărit salariile. Del Nido vrea echipă mare cu salarii de tinere talente, dar asta n-are cum să se întîmple. Şi nici n-are cum să nu afecteze prestaţiile acestor jucător, cărora li se cere un efort mai mare pe aceiaşi bani.

Toate cele de mai sus sînt simple observaţii. Luate însă în calcul, ele pot ajuta o echipă ca Steaua să obţină un rezultat mare. Au făcut-o alţii, o putem face şi noi.

31 comments ↓

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

# 31 elhacha on 30.10.07 at 3:12 pm

ANDREI NICULESCU BLOG HAS BEEN ELECTED AS THE BEST ROMANIAN BLOG IN EUROPE SOCCER
http://elhacha.wordpress.com/2007/10/30/ranking-blogs-futbol-octubre-2007/

# 30 Steaua 86 on 30.10.07 at 11:21 am

Multi spun ca Steaua s-a facut de ras in Champions League. Scorurile mari sunt la moda in aceasta competitie. Este foarte important sa participi pentru ca iti aduce o notorietate care poate fi obtinuta cu greu in Cupa Uefa. Indiferent ce se va intampla 10 ani de acum incolo , Steaua si-a asigurat locul de cea mai titrata echipa din Romania si din Europa de Est (realistii isi dau seama de ce). Locul 7 pe care este Steaua acum nu ma sperie deloc. Pierdem un titlu dar avem 23. Pierdem o cupa dar avem 20. Steaua o sa fie mereu acolo sus. Urmatoarele 10 campionate sa zicem , se vor imparti intre Steaua , Dinamo , Rapid si CFR. Nici o problema pentru ca eu ma bucur ca sunt stelist , am tot dreptul sa fiu arogant stiind ca este un abis de istorie , performanta si notorietate intre Steaua si restul.

Echipe care s-au facut “de ras” in Champions League
Marseille 6 0 CSKA Moskva
Milan 4 0 Goteborg
Monaco 4 1 Spartak Moskva
Barcelona 5 1 Spartak Moskva
Barcelona 4 0 Manchester Utd
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Rangers 0 4 Juventus
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Bayern 4 1 Real Madrid
Lazion 5 1 Marseille
Barcelona 5 1 Chelsea
Valencia 5 2 Lazio
Valencia 4 1 Barcelona
Real Madrid 4 0 Sporting
Lazio 5 1 Shakhtar
Rangers 5 0 Sturm Graz
Monaco 5 0 Sturm Graz
PSG 4 0 Helsinborgs
Rosenborg 6 1 Helsinborgs
PSG 7 2 Rosenborg
Manchester 6 1 Anderlecht
Dynamo Kiyv 4 0 Anderlecht
Barcelona 4 0 Leeds
Milan 4 1 Besiktas
Leeds 6 0 Besiktas
Barcelona 5 0 Besiktas
Sturm Graz 0 5 Valencia
Spartak Moskva 4 1 Arsenal
Real Madrid 4 1 Anderlecht
Anderlecht 1 4 Leeds
Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Bayern 4 1 Real Madrid
Lazion 5 1 Marseille
Barcelona 5 1 Chelsea
Valencia 5 2 Lazio
Valencia 4 1 Barcelona
Real Madrid 4 0 Sporting
Lazio 5 1 Shakhtar
Rangers 5 0 Sturm Graz
Monaco 5 0 Sturm Graz
PSG 4 0 Helsinborgs
Rosenborg 6 1 Helsinborgs
PSG 7 2 Rosenborg
Manchester 6 1 Anderlecht
Dynamo Kiyv 4 0 Anderlecht
Barcelona 4 0 Leeds
Milan 4 1 Besiktas
Leeds 6 0 Besiktas
Barcelona 5 0 Besiktas
Sturm Graz 0 5 Valencia
Spartak Moskva 4 1 Arsenal
Real Madrid 4 1 Anderlecht
Anderlecht 1 4 Leeds
Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Bayern 4 1 Real Madrid
Lazion 5 1 Marseille
Barcelona 5 1 Chelsea
Valencia 5 2 Lazio
Valencia 4 1 Barcelona
Real Madrid 4 0 Sporting
Lazio 5 1 Shakhtar
Rangers 5 0 Sturm Graz
Monaco 5 0 Sturm Graz
PSG 4 0 Helsinborgs
Rosenborg 6 1 Helsinborgs
PSG 7 2 Rosenborg
Manchester 6 1 Anderlecht
Dynamo Kiyv 4 0 Anderlecht
Barcelona 4 0 Leeds
Milan 4 1 Besiktas
Leeds 6 0 Besiktas
Barcelona 5 0 Besiktas
Sturm Graz 0 5 Valencia
Spartak Moskva 4 1 Arsenal
Real Madrid 4 1 Anderlecht
Anderlecht 1 4 Leeds
Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Bayern 4 1 Real Madrid
Lazion 5 1 Marseille
Barcelona 5 1 Chelsea
Valencia 5 2 Lazio
Valencia 4 1 Barcelona
Real Madrid 4 0 Sporting
Lazio 5 1 Shakhtar
Rangers 5 0 Sturm Graz
Monaco 5 0 Sturm Graz
PSG 4 0 Helsinborgs
Rosenborg 6 1 Helsinborgs
PSG 7 2 Rosenborg
Manchester 6 1 Anderlecht
Dynamo Kiyv 4 0 Anderlecht
Barcelona 4 0 Leeds
Milan 4 1 Besiktas
Leeds 6 0 Besiktas
Barcelona 5 0 Besiktas
Sturm Graz 0 5 Valencia
Spartak Moskva 4 1 Arsenal
Real Madrid 4 1 Anderlecht
Anderlecht 1 4 Leeds
Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Bayern 4 1 Real Madrid
Lazion 5 1 Marseille
Barcelona 5 1 Chelsea
Valencia 5 2 Lazio
Valencia 4 1 Barcelona
Real Madrid 4 0 Sporting
Lazio 5 1 Shakhtar
Rangers 5 0 Sturm Graz
Monaco 5 0 Sturm Graz
PSG 4 0 Helsinborgs
Rosenborg 6 1 Helsinborgs
PSG 7 2 Rosenborg
Manchester 6 1 Anderlecht
Dynamo Kiyv 4 0 Anderlecht
Barcelona 4 0 Leeds
Milan 4 1 Besiktas
Leeds 6 0 Besiktas
Barcelona 5 0 Besiktas
Sturm Graz 0 5 Valencia
Spartak Moskva 4 1 Arsenal
Real Madrid 4 1 Anderlecht
Anderlecht 1 4 Leeds
Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0 4 Lazio
Barcelona 5 0 AIK
Real Madrid 4 1 Molde
Rangers 4 1 PSV
Sparta 4 0 Willem
Sparta 5 2 Spartak Moskva
Galatasaray 0 5 Chelsea
Hertha 1 4 Galatasaray
Barcelona 5 0 Sparta
Bordeaux 1 4 Valencia
Manchester Utd 4 0 Galatasaray
Dynamo Kiyv 1 4 Bayern Munchen
PSG 4 1 Spartak Moskva
Hajduk Split 1 4 Steaua
Bayern Munchen 2 5 Ajax
Spartak Moskva 4 1 Rosenborg
Rosenborg 4 1 Legia Varsovia
Blackburn 4 1 Rosenborg
Juventus 4 1 Rangers
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Maribor 0
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor
Ferencvaros 1 5 Ajax
Real Madrid 6 1 Ferencvaros
Ajax 4 0 Ferencvaros
Ajax 4 1 Rangers
Atletico 4 0 Steaua
Widzew 1 4 Atletico
Juventus 5 0 Rapid Wien
Rosenborg 1 4 Milan
Manchester Utd 4 0 Porto
Dortmund 4 1 Auxerre
Ajax 1 4 Juventus
Dortmund 4 1 Sparta
Dortmund 4 1 Galatasaray
Juventus 5 1 Feyenoord
Barcelona 0 4 Dynamo Kyiv
Real Madrid 4 1 Rosenborg
Rosenborg 5 1 Olympiacos
Real Madrid 5 1 Olympiacos
Real Madrid 4 0 Porto
Bayern 5 1 PSG
Monaco 4 0 Leverkusen
Monaco 5 0 Lierse
Leverkusen 4 1 Sporting
Dynamo Kyiv 1 4 Juventus
Juventus 4 1 Monaco
Real Madrid 6 1 Sturm Graz
Sturm Graz 1 5 Real Madrid
Brondby 2 6 Manchester Utd
Manchester Utd 5 0 Brondby
Kaiserslautern 5 2 HJK
Kaiserslautern 0 4 Bayern
Lazio 4 0 Maribor

# 29 bradut on 28.10.07 at 10:51 pm

iopjsù^h

# 28 arh. Gheorghe Petrescu on 27.10.07 at 8:12 am

STEAUA ESTE IN PICAJ SI DE VINA CRED CA SANT,
JUCATORII. AU BANI, AU DE TOATE, DE CE SA MAI
MUNCEASCA? APOI, CONDUCEREA STELEI POARTA O
VINA IREMEDIABILA. SA NU FII IN STARE SA GASESTI
SOLUTII IN JOC, CA SA CASTIGI MACAR, UN PUNCT, IN TREI JOCURI DIN LC.? RUSINE T U T U R O R !
HAI STEAUA!

# 27 Lari on 27.10.07 at 4:18 am

Tardiv:)))

# 26 htp on 25.10.07 at 9:53 pm

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 25.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

www.managerleague.com?ref=79165

E SFÂRŞIT DE SEZON. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 25.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

www.managerleague.com?ref=79165

E SFÂRŞIT DE SEZON. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 25.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

www.managerleague.com?ref=79165

E SFÂRŞIT DE SEZON. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

# 25 Hexx on 24.10.07 at 4:12 pm

poate intra careva pe site la revista Star sa vada ispravile lui Dica … cica vroia omu’ sa “iasa la un suc” cu fosta lui Ochirosii (care are 18 ani)… de data asta chiar nu mint oamenii aia … trust me on this one! ;)

# 24 elhacha on 24.10.07 at 2:05 pm

Watch te highlights of Sevilla 2-Steaua 1…in
http://elhacha.wordpress.com/2007/10/23/videoteca-goles-del-sevilla-steaua/

# 23 7.8'' @6'' on 24.10.07 at 10:53 am

Sevilla este in criza, n-a jucat decat 30 de minute, in rest a jucat din reflex, deconcentrati si superficiali. Daca juca cu o echipa mai de Doamne ajuta, se trezea cu un 2-2 de toata frumusetea. Atentie la retur!

# 22 marianmanescu.wordpress.com/ on 23.10.07 at 2:42 pm

http://www.marianmanescu.wordpress.com/ — SPORTMANIA - Blog de sport,stiri,video, doar stirile care conteaza

# 21 Lute on 23.10.07 at 2:12 pm

Din pacate, STEAUA e si mai PREVIZIBILA, ca joc.

Nici nu trebuie sa fii antrenor ca sa citesti acel 4-4-1-1 care functiona excelent in urma cu aprope 2 ani (pina prin min 37 al meciului acela infiorator din returul cu Boro)…..

# 20 iQ666 on 23.10.07 at 1:51 pm

excelenta analiza. ar fi interesant de stiut daca cei de la steaua au aflat din ea informatii si conexiuni noi sau le stiau deja pe toate

# 19 pitzi Say: on 23.10.07 at 12:05 pm

ma bufnit rasu “levante iar fii fost greu sa treaca de locu 10 la noi in campionat”zici tu,ejti imbecil (si visezi moolt)dasta suntem d kkt ka visam mult numai vorbe, fara faptespre exemplu mai aveti putin si spuneti ka deja am castigat meciu,cand noi in “realitate” nea batut slavia praga,asta este realitatea simpla slavia a fost umilita la sevilia 4-2 va mai faceti speratze?

# 18 marianmanescu.wordpress.com/ on 23.10.07 at 12:00 pm

www.marianmanescu.wordpress.com/ - Blog de sport!Stiri fierbinti!!Video

# 17 Flofy on 23.10.07 at 12:00 pm

ce presa proasta mue presa

# 16 parior on 23.10.07 at 11:57 am

w w w . p a r i o r . b l o g s p o t . c o m

# 15 maska on 23.10.07 at 11:27 am

o imbecilitate de articol. daca il dadeai antrenorului de la Real Madrid se stergea la cur cu el.
Batri campii nene. compari Mustangul cu niste gloabe.
Culca’te.

# 14 Adi stelistul on 23.10.07 at 11:11 am

Sevilla a avut vulnerabilitatile ei si anul trecut: au fost pe locul 2 in grupele UEFA(nu pe primul), s-au aflat la 30 de secunde de eliminare la Donetk. Nu se poate spune ca au defilat in UEFA. Finala cu Espagnol, locul 11 in Primera, au castigat-o la 11 metri.
Daca prin analiza asta vreti sa spuneti ca Steaua are o sansa, spre deosebire de anul trecut, n-ati nimerit-o. O fi fiind Sevilla ceva mai slaba, dar nici Steaua nu se simte prea bine.

# 13 nonstopfotbal on 23.10.07 at 11:05 am

foarte buna analiza
poate mult mai pertinenta decat o fac secunzii si staful deplasat sa monitorizeze nu stiu ce adversar …..
felictari andrei
progresezi pe zi ce trece
daca la inceput articolele tale mi se pareau remarci de copil acuma am inceput sa vad o analiza pertinenta si idei bine asezate
keep walking

# 12 Un italian on 23.10.07 at 11:02 am

Nivelul actual al echipei FC Sevilla ajunge lejer ca sa bata chiar cu echipa a doua niste hahalere din Romania.

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.