Prezentarea oraşului noii deţinătoare a Cupei UEFA

Totul despre oraşul Sevilla, aici.

8 comments ↓

# 8 tiesto on 17.05.07 at 3:07 pm

www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl www.steaua.ro.tl

# 7 dinamo_sux on 17.05.07 at 9:09 am

bai jegosilor vai de mort** vostri …STEAUA inseamna fotbalu romanesc, numai STEAUA poate face ceva in europa… restu de echipe cum ar fi javrele de la dinamo mai castiga si ei un campionat cu arbitrii si cand e vorba de europa park zici k aud de castrat … sa vezi ce tare o sa fie anu asta cand STEAUA o sa joace iar in grupe si voi o sa stati k anu trecut sa dati la laba in fata televizorului cu gandu la dinamo si la oase

# 6 gabi_sud_e3 on 17.05.07 at 8:52 am

tot pt andrei …. frate lasa-ne cu spurcatzii tai, anu’ asta de 2 ori v-am ajutat sa ajungeti pe locul 2 asa ca … poti sa strigi cu noi auhh, auhh, auhh !!! ULTRAS DINAMO 4 EVER !!!

# 5 florin on 17.05.07 at 7:15 am

ANDREI,ESTI PROST DE BEHAI DACA TE GANDESTI CA POTI COMPARA IN VREUN FEL STEAUA CU CHELSEA.SE PARE CA TU AI INVATAT ISTORIA FOTBALULUI CEAUSIST,CARE E LA BAZA PALMARESULUI OILOR.

# 4 ANDREI 04 on 17.05.07 at 6:50 am

SI INCA CEVA: PARI GENU DE OM CARE NE FACE CINSTE PESTE GRANITA. ……… NOUA………-ROMNAILOR- !!!

# 3 ANDREI 04 on 17.05.07 at 6:36 am

LASA-NE FRATE CU CHELSEA NU ARE NICI MACAR JUMATATE DIN PALMARESUL STELEI, INVATA ISTORIA FOTBALULUI SI APOI TE POTI BAGA IN SEAMA.

# 2 ANTI_GIGI_BECALI on 17.05.07 at 1:06 am

UN MESAJ DIN ANGLIA PT. GIGI (CEL CARE VREA SA BATA PE CHELSEA CU ECHIPA DE ROMANI DIN LIGA 1) : GO AND MASTURBATE!!!

# 1 ANTI_GIGI_BECALI on 17.05.07 at 1:01 am

DACA AR DUREA PROSTIA,GIGI AR STRIGA NONSTOP: “AUGH AUGH AUGH” -ca spartanii

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.