Cupa UEFA şi pe Telesport

După ProTV şi TV Sport, un alt post din România a achiziţionat drepturile pentru Cupa UEFA, de la faza sferturilor de finală în sus. Telesport beneficiază de a doua opţiune, iar în această săptămînă, joi 5 aprilie, va transmite trei meciuri, precum şi rezumatul celui de-al patrulea, după cum urmează:

20:00 Leverkusen - Osasuna Pamplona (live)
21:45 AZ Alkmaar - Werder Bremen (live)
23:55 Rezumatul meciului Sevilla - Tottenham, precum şi rezumatele celorlalte două meciuri transmise live
01:00 Espanol - Benfica (live delay)

12 comments ↓

# 12 X™ on 03.04.07 at 5:30 pm

Asa si ? Pt asta puteai sa inserezi o stire pe site. blog-ul e pt altceva, dar la cat de “ghiveci” e GSP ce mai conteaza.

# 11 SANSIRESE on 03.04.07 at 2:09 am

Asa e. Toamna trecuta pe gsp.ro dar si pe uefa.com era anuntat cu surle si tobe ca Antena 1 a achizitionat drepturile tv pentru Cupa UEFA si Supercupa Europei. Da’ n’au mai avut lovele c’a trebuit Cameluta sa le faca tembeliziune lu’ Gidea(super sef acolo), ciumpalacului Badea si lu’ (B)Oreste.
Sa nu uitam ca anu’ trecut “el barcelonista” Andrei Niculescu a comentat Supercupa Europei….Noroc ca era alternativa radio exterior d”Espana. Ce teapa a luat atunci. :)))))

# 10 gingiu mingiu on 03.04.07 at 1:47 am

Si in faza anterioara, cu Shakthar, meciul Sevillei a fost transmis la televiziunea din spania. Daca nu ma insel pe antena3 sau pe cuatro. Doar meciul cu steaua nu a fost transmis.

# 9 nyky on 02.04.07 at 6:14 pm

Un dinamovist se duce la cofetarie si intreaba “Bomboane este ?” Vanzatoarea ii raspunde “Bomboane sunt!” A doua zi, intreaba “Prajituri este ?” Vanzatoarea: “Prajituri sunt!” Intrigat, dinamovistul se gandeste si isi spune “vanzatoarea asta vede ca nu spun corect si incearca sa ma corecteze”, asa ca a treia zi, cand merge acolo, intreaba: “Rahat sunt ?” Iar vanzatoarea: “Esti, ca de aia esti dinamovist!”

# 8 damaris on 02.04.07 at 5:35 pm

mersi

# 7 Intunerikuss on 02.04.07 at 3:17 pm

Pai nu se lauda Antena 1 ca ei au luat exclusivitate pe cupa UEFA incepand cu sferturile? Eu asa citisem prin presa asta-toamna…

# 6 sim on 02.04.07 at 2:59 pm

un mic joc pt rapidisti: http://freeweb.siol.net/stargate/
necesita sunet :P

# 5 grasu76 on 02.04.07 at 2:18 pm

@damaris :

Numai incepand din sferturi, Uefa este detinatoarea de drepturi Tv..pana in aceasta faza, fiecare club negocia cu ce televiziune dorea…din cauza aia Sevilla avea probleme cu televizarea, fiindca se afla in proces cu televiziunea care avea drepturile..etc etc

# 4 www.mfun.ro on 02.04.07 at 2:11 pm

tare bancu :D

# 3 io_zic on 02.04.07 at 2:05 pm

In farmaciile din Giulesti se acuza o mare lipsa de picaturi de ochi. Se pare ca in cursul noptii trecute, giulestenii au suferit acut de OCHIROSII…

# 2 damaris on 02.04.07 at 2:04 pm

dar sevilla nu avea probleme cu drepturile tv?
acum se poate transmite meciurile iar cu steaua nu?

# 1 Casu on 02.04.07 at 2:02 pm

Si pe cine mai intereseaza Cupa Uefa?!

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.