De sîmbătă reapare Sport Total FM

Un nou post de radio va putea fi recepţionat începînd cu acest week-end. Mai întîi doar în Bucureşti si Constanta, iar în viitorul apropiat şi în alte oraşe din ţară. E vorba de Sport Total FM, pe 97,4 FM, un post de radio dedicat iubitorilor sportului, cu ştiri şi comentarii proaspete din fotbal şi nu numai. La fiecare sfîrşit de săptămînă, sîmbăta şi duminica, va fi programat un maraton fotbalistic de 8 ceasuri, care va începe la orele prînzului şi va oferi informaţii de la toate partidele disputate în Europa în acel răstimp.

66 comments ↓

Pagini: [4] 3 2 1 » Afiseaza toate comentariile

# 66 romanasul on 10.08.07 at 9:13 am

ce se intampla cu adresa on line caci nu se mai asculta? Deja incepe sa aiba probleme acest post?!

# 65 kicker Sport Magazin on 28.06.07 at 3:25 pm

Stream-ul Sport Total FM poate fi accesat si aici direct:

http://www.kickeronline.ro/index.php?category=43

Se asculta in browser!

# 64 Radus on 09.04.07 at 9:44 am

Mie imi place postul asta.Il ascult mai ales de la ora 7 dimineatza,in masina,in drum spre serviciu.Inafara de stiri sportive,si nu numai(meteo,trafic,interventii telefonice in direct),au si muzica super.
Super tare!

# 63 Mihai on 05.04.07 at 6:44 pm

Cum spuneam radio SPORT TOTAL FM poate fi receptionat pe net la adresa: http://sptfm.ro/

# 62 Mihai on 27.03.07 at 6:55 am

Frecventa e intr-adevar aia, iar din ce am aflat eu grila e in curs de constituire.Va emite in mai multe zone ale tarii( cat de curand), iar un site al postului este deja in curs de realizare.
Postul va putea fi receptionat online la adresa www.sptfm.ro

# 61 Fun radio on 24.03.07 at 10:41 pm

Noua FRECVENTA 105,8 Mhz PUTERE CICA APARENT 100W in asa se stie publik dar ar putea fi clar ceva mai mare si inaltime….nu se cun inca locul exact de emis….dar nu departe de centrul BUC….

# 60 Mihai on 19.03.07 at 10:34 pm

Nu se mai aude nimic?!

# 59 Soldatel on 17.03.07 at 4:53 pm

La gasit careva eu nu

# 58 Mihai on 17.03.07 at 2:33 pm

Da, va putea fi ascultat si pe net in mod cert.

# 57 Radu on 17.03.07 at 6:47 am

Cei care stiti, anuntati-ne si pe noi “de afara” daca vom putea asculta Sport Total pe Internet?

# 56 alt_ul on 17.03.07 at 1:00 am

V-ati extaziat degeaba cu toti!! Va fi un post de radio asemenea si ziarului cu acelasi nume!! Adica lansat cu valva si in moarte clinica la o luna dupa. Nu stiu cat de serios poate fi un post care mai intai anunta ca se lanseaza pe 14 martie, dupa care amana pana pe 17 martie, pt ca in final sa anunte ca in acea zi va fi doar o emisiune pilot. Un alt motiv este prezentarea facuta acestui radio de un director de la frigomedia, intr-un interviu acordat mediafax: “un baiat se va ocupa de emisiuni si de politica radioului”. Cine e acest baiat? Ar trebui sa aiba si el un nume?

Iar pt cei care se dau cunoscatori: cele doua entitati nu au legaturi intre ele. Ziarul Sport Total nu mai este al lui Nicolae Bara. Mai uitati-va si voi prin caseta readctionala!! Radioul este al acestui om de afaceri.

# 55 atotstiutorul on 16.03.07 at 11:32 pm

Daca echipa de la conducere va trata cu aceeasi “mare” seriozitate si noul post de radio sportiv, asa cum a fost tratat si vechiul total sport fm, atunci lasati-o balta de pe acum! macar directorul ala de nu ar mai fi, imbecilul si escrocul de renume, marele tzepar BOGDAN POPESCU, cu apendicul lui urat mirositor, Justin Gafiuc! ;) Daca o sa fie treaba serioasa, o sa iasa ceva din radioul asta, pentru ca poate avea un target solid. In vechea echipa erau multi oameni de calitate, cel putin in departamentul stiri. Multa bafta pt Sport Total FM!

# 54 WILL on 16.03.07 at 11:01 pm

O veste excelenta. Sper sa emita si pe NET pentru noi cei care locuim afara. In sfirsit are si Romania un post de genul asta asa cum exista peste tot in tarile cu fotbal care se respecta.

# 53 Vitore on 16.03.07 at 11:00 pm

Cat timp voi auzi vocea bezmeticului de gabi safta , ma voi umple de greata si voma cu acest nou/vechi post de radio ! cu exemplarul in “aer” falimentul scrie pe voi !

# 52 ion iliescu on 16.03.07 at 10:41 pm

deci:atentie la frecventa de sapt viitoare se pare ca va fi pe 105.8…..iar programul de sambata si duminica va fi de la 14 la 00….maine emisiune pilot…..echipa de wekend va fi in mare cea de la defunctul totalsportfm….site-ul se pare ca va fi sporttotalfm.ro…dar asta se va afla

# 51 Mihai on 16.03.07 at 9:13 pm

Andrei, corect era ”Apare Sport Total FM” pt ca acest radio nu a mai existat!!!

# 50 oprea constantin on 16.03.07 at 8:53 pm

sunt suporter stelist si imi doresc cat mai multe informatii din tabara stelei si nu numai. Inca o data succes Sport Total FM

# 49 oprea constantin on 16.03.07 at 8:51 pm

bravo in sfarsit apare un post concurent radioului din Romania.Sincere felicitari si la cat mai multe tranmisiuni in direct. Sper sa il aveti si pe Gabi Safta alaturi de voi. Va salut si mult succes

# 48 Mihai on 16.03.07 at 7:09 pm

Intr-adevar, am si eu destule informatii.Postul este realmente nou si apartine de ziarul Sport Total, urmand sa colaboreze cum e si normal ziaristii de acolo.In plus, Gabi Safta cu echipa lui va avea treaba sa.

# 47 kibitzu din kibutz on 16.03.07 at 6:59 pm

asa am spus si eu, siteul va fi sptfm.ro
bogdan iatan are dreptate, este vorba de un nou post
apare unul nou, care chiar e radio
saptamana viitoare va prezenta olanda-romania

Pagini: [4] 3 2 1 » Afiseaza toate comentariile

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.