Ce mai bătaie!

Învinsă pe teren, FC Sevilla a încasat-o şi la propriu la Zaragoza. Luis Fabiano şi Diogo s-au bătut ca la hochei, după final

Zaragoza şi FC Sevilla au arătat sîmbătă seară, în direct pe Boom Sport, un meci absolut fantastic. Stricat însă de un incident regretabil, petrecut după ultimul fluier, o bătaie de cartier, cu Luis Fabiano de la Sevilla şi Diogo de la Zaragoza protagonişti. Doi sud-americani, brazilian, respectiv uruguaian, cu sînge mult prea fierbinte pentru acest anotimp.

Duelul, ce a semănat cu cele de la hochei, cînd doi se bumbăcesc şi ceilalţi se uită, a fost cam aşa: undeva pe stînga, la limita careului Zaragozei, Luis Fabiano a încercat să trimită, la ultima fază a partidei, mingea în careu pentru o egalare nesperată. N-a izbutit, talonat de Diogo, să obţină nici măcar corner.

Provocat de adversar, Fabiano a răspuns cu un gest cunoscut al fotbaliştilor, o împunsătură cu capul. Diogo n-a stat pe gînduri şi l-a pocnit direct pe obraznic, un croşeu de dreapta demn de filmele cu Rocky. Dezechilibrat şi evident ameţit, Fabiano s-a redresat şi a pornit să-şi mişte mîinile ca un înotător, într-o imagine mai degrabă de comedie decît de acţiune. Cu un asemenea torent de lovituri, Diogo n-avea cum să scape nevătămat.

Odată depăşit primul moment al şocului, între cei doi certăreţi s-au interpus ceilalţi jucători, arbitrii şi forţele de ordine. Au fost despărţiţi totuşi destul de greu. Vor avea timp destul însă să se regăsească, dacă se vor împlini pronosticurile presei spaniole, care vede 12 etape de suspendare pentru fiecare dintre ei. Indiferent de sancţiune, FC Sevilla ar face apel.

26 comments ↓

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

# 26 marfa on 23.01.07 at 12:19 pm

Acesta este link-ul cu care poti sa faci bani, pe care trebuie sa dai click :
http://www.ghidul-universitatilor.ro/?6854 !!! nu rata aceasta ocazie !!! castigi fara munca !!! nu strica

# 25 Un handicapat on 08.01.07 at 5:59 pm

Gaozeta sporturilor !

# 24 reddog.constanta on 08.01.07 at 3:56 pm

DINAMO CAMPIOANA!

# 23 bunicu on 08.01.07 at 3:29 pm

“Scriu despre fotbal. Dar despre fotbalul adevarat. Fotbalul mare”

nu zau, mare la stat si mic la sfat? sau care fotbal? care adevarat? care mare? daca scriind despre o imparteala de pumni/capete-n gura consideri ca scrii despre fotbal, “fotbalul mare” … sunt dezamagit. Inteleg ca aveai un “deadline”, trebuia sa te prezinti cu un articol azi la lucru, dar chiar asta? hmmm.

Am scris despre jurnalismul sportiv. dar despre jurnalismul sportiv aiurea. Jurnalismul sportiv ala mic. mic de tot.

# 22 ai de steaua voastra on 08.01.07 at 2:07 pm

ai de steaua voastra, si a astuia de face blog si a alora de il critica! RUSINE

# 21 stelist din Craiova,stelist 100% on 08.01.07 at 1:55 pm

Ia mai gandeste-te! Roach

# 20 stelist din Craiova,stelist 100% on 08.01.07 at 1:54 pm

Andrei Niculescu,esti un om care tin din Gazeta,dar sa scrii un articol pe blogul tau despre o bataie intre doi jucatori,nu se poate asa ceva,te credeam mai inteligent.Toti stim ca brazilienii si uruguayenii se urasc mai rau ca romanii si bulgarii.Schimba articolul! De pilda,scrie despre Ole Gunnar Solskjaer,un atacant de mare valoare,sa citeasca si lumea despre acest fotbalist,nu bataile dintre doi ,,cocosi” ai fotbalului actual.Te rog!

# 19 roach on 08.01.07 at 3:14 am

Parafrazand titlul, ce mai articol! :)
Ne intereseaza subiectul? Sau doar fiindca sunt viitorii adversari ai Stelei? Ma rog, nici nu conteaza.

PS Nu e “uruguayan”?

# 18 octavian on 08.01.07 at 3:05 am

Dimineata o voi suna pe mama mea. Sunt “precisa” ca va scrie legata la ochi si la maini un articol mai decent decat asta. De ce ii trebuie d-lui Niculescu 22 de randuri sa-mi descrie un rahat de faza “memorabila”..maaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaa ce bataie!!!!!!!! …habar nu am…daca asta e presa sportiva eu dau cu palaria de perete pana cade zugraveala. Andrei, get a real job please.

# 17 mincu on 08.01.07 at 1:10 am

moama ce bataie direct Rocky cum zici… daca stau sa ma gandesc Van Damme e mic copil! ce naiba aia e bataie ca flutura mainile exact ca o fata care`si cauta disperata rimelul in geanta si nu`l gaseste pt ca are prea multe prostioare p`acolo?!! mari boxeri o sa faca si un film!

# 16 sirnorbi on 08.01.07 at 12:10 am

RUSINE RUSINE

# 15 sirnorbi on 08.01.07 at 12:09 am

ANDREI NU TI RUSINE MAI BAIATULE? SA STERGI MESAJELE CITITORILOR? PARERILE CITITORILOR? CUM SA FACI ASA CEVA? IMI VINE SA VOMIT. COMUNIST NENOROCIT

# 14 sirnorbi on 08.01.07 at 12:08 am

RUSINE

# 13 sirnorbi on 08.01.07 at 12:08 am

AI STERS MESAJELE??????????????

# 12 Iskander on 07.01.07 at 11:58 pm

“în direct pe Boom Sport”. O informatie vitala, trebuia neaparat sa stim pe ce s-a dat meciul. N-are nici o legatura cu faptul ca va sponsorizeaza Boom, nu?

# 11 doru on 07.01.07 at 11:04 pm

Am fost nevoit sa repet mesajul deoarece prima data a fost sters de pe blog

# 10 doru on 07.01.07 at 11:03 pm

Pe cuvant, cel mai slab articol scris pe blog la gsp

# 9 ceausescu on 07.01.07 at 10:57 pm

De ce stergeti posturile?!
Ce tristi sunt astia…..Numai Ioanitoaia ala doarme in redactie si sterge posturile …..
Bine ca aveti bloguri ca sa le cenzurati fara motiv! ‘Felicitari’ pentru articol…..e de mare efect!

Scriu despre nimic. Dar despre nimicul adevarat! Nimic…..

# 8 luigi_nb on 07.01.07 at 10:39 pm

ce bataie de cartier =)) am fete in cartier care le-ar rupe capetele lejer marilor ‘luptatori’.. lasati-va de batai ca ala e apanajul hocheistilor, nu fotbalistilor firavi

# 7 octav on 07.01.07 at 10:22 pm

eu zic k ala de la zaragoza a castigat meciul :D

Pagini: [2] 1 » Afiseaza toate comentariile

Leave a Comment

Reguli :
1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
        a. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul/editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
        b. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
        c. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
3. Nu transformati acest blog intr-un "chat".
4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
5. In comentarii nu puteti folosi decit urmatoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
6. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@gsp.ro.
7. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
8. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.