Radu Naum

Evadat din Turul Franței, s-a oprit o perioadă pe semicerc. Acum e în suprafața de pedeapsă. Are opinie, și ca editorialist, și ca moderator

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Radu Naum
Handbaliatorii

Vocea lui Ştefan Birtalan e întretăiată, şi nu din cauza legăturii telefonice, nici urmare a micului şi simpaticului defect de vorbire, un bâlbâit care i-a adus porecla „Bibi”. Emoţie. Nu dintr-aceea de soap care să-ţi mulgă lacrimi, o emoţie adâncă, […]

...

Cei de pe urmă

Britanicii s-au culcat cu City-Utd 0-2 şi s-au trezit cu The Queen-Meghan 0-1. De Ziua Femeii. Care e, de fapt, o zi a drepturilor femeii, ceea ce ne reaminteşte paradoxurile unei umanităţi dornice să ajungă pe Marte, dar având probleme […]

...

Gura bate gândul

„E fenomenal ce face LeBron. Dar nu-mi place când persoane care au acest statut în sport se implică în același timp și în politică. Adică, fă ce faci tu bine. Ține-te de ceea ce faci. Eu, de exemplu, joc fotbal […]

...

Cu sportul la psihiatru

„Închisoare pentru lesbianism, wow!”. Comentariu la articolul despre golgota Marianei Cetiner, fosta handbalistă care vorbeşte, în interviu cu Costin Ştucan, despre abuzurile îngrozitoare suferite pe când era copil şi apoi adult. Da, da, închisoare pentru lesbianism! Şi nu se întâmpla […]

...

Masonaras

E probabil ca preşedintele FRF, exasperat de castanele pe care le încasează în numele grecului, să-l fi forţat pe Vassaras să iasă şi să spună ceva, orice. Şi s-a întâmplat ceea ce era de aşteptat. În interviul de la Telekom, […]

...

Cum să furi un titlu

Ia să vedem cum s-a luat titlul în ultimii ani şi de către cine. Cine, e simplu. Astra şi Viitorul. Cum? Nu e aşa de simplu, dar nici rezolvarea cuadraturii cercului nu e

Permalink to Cum să furi un titlu
marți, 3 aprilie 2018, 10:42

Astra şi Viitorul au devenit campioane în bună măsură pentru că nu şi-au propus asta. Şi-au zis: noi jucăm, vedem la urmă ce-o ieşi. Evident că au avut şi ceva valoare şi o doză de noroc pe care şi l-au pregătit în umbră sau deviind atenţia celorlalţi. Şi sigur că spre final le-a apucat şi pe ele tremuriciul, ca pe orice bun român când e gata să pună mâna pe slănina care nu i se cuvine. A se înţelege: pe care nu visează că o poate avea. Dar atunci deja nu mai conta pentru că toţi erau în fibrilaţie, cu minţile, câte or fi rămas, deloc limpezi. Titlul e despre a nu te gândi obsesiv la el. O lecţie pururi uitată.

Ce avem azi? Avem, vorba drăguţei de Scarlett, o altă zi. Şi chiar că e diferită. Azi nu mai există în lupta la titlu un veritabil out-sider. Avem trei concurente şi pentru niciuna trofeul n-ar fi o surpriză. Ar fi completarea firească a unor investiţii, planuri, strategii. Cine zice altceva vrea să ne păcălească. Dar orice negare a acestui obiectiv de către oricare dintre ele apare acum comică. Pentru că se contrazic singure. Se contrazic prin jocul pe care îl prestează. Şi fotbalul pe care îl abandonează.

CFR e cea mai sinceră dintre candidate. Ea e ca un participant la cursa prezidenţială care promite solemn că salariile vor scădea, autostrăzi se vor construi la Paştele Cailor şi că ne aşteaptă lacrimi, sânge şi sudoare. Ceea ce ni se întâmplă nouă privind jocul ei. E urât. Dar sinceritatea e inestimabilă. FCSB, în schimb, se străduie. Dar autosabotarea acestei echipe capătă dimensiuni epice. Fotbalul adesea simpatic şi mai mereu abulic pe care îl pune pe teren de fapt încercarea contorsionistă de a rezolva o ecuaţie compusă din dorinţele bruşte ale patronului, toanele unor jucători supraevaluaţi, nevoia de a scoate din joben iepuri altfel semileşinaţi, dar care să dea bine la cumpărători externi, tactica uneori indescifrabilă a antrenorului, forma de moment a tuturor, accidentările dese şi presiunea mediatică. Nu trebuie să fii Einstein ca să-ți dai seama că rezultatul ar putea da cu virgulă.

Cea mai interesantă şi nebună situaţie e cea a Craiovei. Acolo se pleacă încă de la nume. Dacă zici CS U, te ceartă unii, dacă îi zici Universitatea, înnebunesc alţii. Dar e cert că acel pământ naşte fotbal în aceeaşi măsură în care puieşte nerozii. Craiova a dăruit Ligii Întâi cel mai frumos joc. Ni l-a fluturat pe la nas, ne-a dat să gustăm din el, a mai pus nişte sos şi când să luăm o îmbucătură zdravănă ni l-a smuls de la gură şi a scos de la spate nişte scovergi. De ce? De frică.

Iată reprezentarea cea mai pură a expresiei „a tremura până se aud oasele zăngănind”. Treaba cu slănina. Valabilă în diferite doze pentru toate trei. Toate se crispează, se contorsionează, se zbârcesc. Aşteaptă golul ca o pară mălăiaţă. Senzaţia e că nu vor să cucerească titlul, ci cumva să-l dosească, să-l bage sub cămaşă şi să fugă cu el. Se poate şi aşa. Dar în secunda doi închizi televizorul şi pleci să vezi un film de acţiune idiot, ca să-ți mai treacă.

Comentarii (32)Adaugă comentariu

_ge (6 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 11:00

"Dar în secunda doi închizi televizorul şi pleci să vezi un film de acţiune idiot, ca să-ți mai treacă..." in speta comentariile din emisiunea Fotbal Club.

Toni (4 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 11:32

In primul rand, terenul pe care joaca Craiova e o bataie de joc. Nu inteleg de ce nimeni nu spune nimic si nu repara CEL MAI IMPORTANT aspect al unui meci de fotbal. Asa a fost si la U19, aceeasi problema. Tot apar investitii, promisiuni, DAR TERENUL DE FOTBAL? Chiar nu vreti sa intelegeti ca pentru un jucator tehnic sa-i sara mingea la fiecare atingere, sa fie mereu atent sa nu alunece cu jumatate de gazon dupa el, il enerveaza, il scoate din ritm si ajunge sa nu fie bun de nimic? Iar fraza "si adversarii au jucat pe acelasi teren"este buna doar pentru cei care nu au jucat in viata lor fotbal si nu inteleg cat de important este un teren bun pentru niste jucatori tehnici, obisnuiti sa joace in viteza. Pe scurt - vreti sa il vedem pe Mitrita ca este la fel de tehnic ca Mbappe? Bun, hai sa-i punem mai intai pe suprafete similare de joc, si abia mai apoi putem sa-l injuram pe roman daca nu se ridica la aceeasi valoare. Nu spun ca terenurile din Romania nu sunt bune! Spun doar ca trebuie folosite pentru plantat cartofi, rosii, orez, in nici un caz pentru un fotbal asa cum il dorim cu totii - adica tehnic si rapid.

Dan (22 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 11:37

... si sa vedem si cine a fost perdanta-numitor comun ? FCSB . De fapt FCSB a pierdut campionatul , nu l-au castigat ceilalti . Motivele le stie toata lumea .

zorrozabal (21 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 12:07

Iaauzi!Dom Raducu face propaganda pentru "investitorul"cel evlavios,ca uite vor sa-i "fure titlul" niste aia rai,unii care cica au un joc "urat", iar ailalti care cica umbla cu "scovergi"!Care iata nici cu arbitraje ca a lui *** ala din meciul cu descultii aia de la Iasi,nu e sigur de "potul cel mare"!Pai ca sa fie sigur ca nu ii mai fura nimeni titlul,nu ar fi mai "corect" ca acel "salvator al fotbalului romanesc"sa joace numai cu satelitii sai?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali (9 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 12:11

In emisiunea "Fotbal club" care a urmat meciului FCSB - CSM Poli Iasi nu ati mai analizat, ca de obicei, greselile sau presupusele greseli de arbitraj . Arbitrul Adrian Comanescu a apreciat in mod diferit intrarile dure ale jucatorilor celor doua formatii, sanctionandu-i pe ieseni si iertandu-i pe fcsb-isti de cartonase galbene (Benzar, Teixeira-merita cu prisosinta un al doilea galben, Ovidiu Popescu) . Echilibrul numeric putea fi refacut cu usurinta . Cum poate fi sanctionat doar cu un cartonas galben un placaj ca la rugbi ?!

nic (1 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 12:48

domnule RADU NAUM de ce nu arataTi cum se castiga campionatele la noi ,in 2008 CFR a castigat la ordin politic ,BOC trebuia reales primar la cluj ,era primul titlu din istorie castigat de o echipa din cluj, voturile maghiarilor de acolo ,asa a aparut cazul GIGI BECALI VALIZA , ANUL TRECUT A SE VEDEA BLATURILE ECHIPEI VIITORUL ,anul acesta atat de slabe sunt FCSB ,CFR SI CRAIOVA INCAT NICI UNA nu merita sa castige ,nu sunt fan bucuresti si nici cfr cluj .

aciduzzo (19 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 13:07

Pentru ca ma intereseaza la nebunie cine castiga anul acesta campionatul, in conditiile in care eu sunt stelist...va scriu una care mi-a parvenit azi: Se spune ca cel mai bun fotbalist din lume este Messi....iar al doilea jucator din lume este Messi accidentat!!..............Cica Neymar ar putea sa ajunga la City...ar fi ultima lui sansa in cariera sa mai faca ceva in fotbalul Mare! Ultima........Cand Lineker i-a zis ca de la Barcelona nu te duci decat in jos, a stiut el foarte clar ce i-a zis!!....Hai sa fim sanatosi si sa ne priasca mielu!!!!

George (1 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 13:35

Am afinitati ptr FCSB dar nu trb sa castige ei campionatul doar ptr ca alte echipe nu mai au putere. Sa nu uitam ca tocmai FCSB le a luat jucatorii! Deci a contribuit la decaderea lor iar asta a fost o strategie ptr a i slabi. Dar daca nu reuseste sa ia titlul chiar si in aceste conditii, cine i de vina? Viitorul? Astra? Craiova? Nu! De vina e Becali si cei care conduc echipa!

aham (10 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 13:41

credeam ca o sa fie un articol despre cum a "castigat"cfr ultimele ei titluri...sau otelul. pacat. in momentul asta singura care arata a castigatoare e viitorul. si aia doar din cand in cand.

Alex (2 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 14:00

Domnule Naum, daca cititi si va intereseaza parerea omenilor , nu cred ca opinia Dn lui Craciunescu mai este una valida. Este profund compromis, ma uit la emisiunile Dvs. si cu fiecare emisiune sunt mai convins ca omu e macinat ca nu e el seful arbitrilor. Cred ca ar face bine sa isi ia niste ochelari si putin bun simt. Nu poti sa o intorci tot timpul cum vrei tu si cum iti sunt interesele. Trebuie sa fii impartial cum sunteti Dvs. dansul din pacate nu mai e. A fost ca si Dn. Porumboiu. Pe Balaj de ce nu il invitati sa vedeti diferenta de atitudine? Repet Craciunescu este compromis total si se vede si e urat si nu face bine nimanui pezenta acestuia. Cu stima.

mg (115 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 14:07

..chiar aşa, să ia titlul şi să facă cu el, ce ? Când mă gândesc că vin preliminariile CL, mă cuprinde o tristeţe ca-n "Rapsodii de toamnă"..

Observator (70 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 14:24

@ Toni Sunt si terenuri bune in Romania: Arena Nationala (desi s-a criticat mult folosirea gazonului furnizat de o firma autohtona), Medias, Ovidiu, C-tin Radulescu, Voluntari si Giurgiu! O comparatie intre Mitrita si Mbappe mi se pare complet deplasata, ceea ce nu inseamna ca "olteanul" actual nu-i cel mia bun de la Universitatea! O.

rammstein (19 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 15:07

ba raraitule ,ai mai luat o doza ??...un praf ceva pe nas..??...nenorocit om ...un *** cu mot ....faci de rusine breasla asta de *** a voastra ...***..ai ***...

Ducu (1 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 15:40

Vai, vai, domnule naum... Vrea cineva sa-i fure din nou Stelei titlul ?!? Serios ?!? E foarte bine ca ati atras atentia, sa fie toata lumea cu ochii in patru, dupa hot. Si sa-l prinda, inainte de a reusi sa fure ! Asta face un adevarat jurnalist de sport, trebuie sa-si puna in garda cititorii atunci cand observa ca cineva vrea sa fure... Felicitari ! Un articol excelent !!! Si foarte la obiect: intr-o tara de hoti, (alt)cineva vrea sa fure ! Si, culmea: inca o data ! :))

gioni (4 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 16:37

arbitrii ca Golanescu ar trebui anchetati viciere de rezulta cu IASI ul jiji tule ati ramas sa elogiati blaturile ciobanului si furati cu imagiani pe telespectatori

gioni (4 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 16:39

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gica Paunescu (8 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 16:40

Concluzia celor scrise de Radu este ca, oricine va fi iesit primul pe ,, tintar'', tot greu va sa-i fie cand va da piept cu echipe din cupele europene : hai sa admitem , cinstit, ca trofeele sunt castigate nu totdeauna de catre cel mai valoros, cat cel mai norocos , este ? Care noroc sa-nsemne c-ai castigat c-un gol din ,,putin'' ofsaid, unul inscris dupa minutul '90, o victorie obtinuta c-un ,, tras'' de timp, si mai gasiti voi niste situatii care sa se alature celor zise de mine ( intamplari posibile/probabile in campionatul nostru, cel cu play off/out). Servus,

dan b (24 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 19:47

Ciudata analiza!? Viitorul care a condus campionatul aproape cap-coada a fost out-sider, iar Craiova care se chinuie perpetuu pe locul 3 este candidat de drept. La fel si Astra cu un an in urma a fost out-sider? Cu ce echipa, cu ce antrenor si ce joc... Inteleg ca devii candidat la castigarea titlului doar daca iti spui cu voce tare intentia (sau o fac altii - falsii jurnalisto-analisti). Si fiindca tot zice lumea ca Becali a cumparat jucatori slabi de la Hagi incercati un exercitiu de imaginatie: jocul echipei lui Hagi cu Benzar, Nedelcu, Coman, Tanase, Tucudean si Boli in lot. Cum ar fi fost campionatul? Ar mai fi fost CFR, FCSB, Craiova candidate de drept la castigarea campionatului? Desi, probabil Hagi ar fi declarat ca el vrea sa fie si la anu in L1. Uitati-va oameni buni la fotbal, lasati parerea unora si altora. Cateodata face rau.

Nica fără frică (17 comentarii)  •  3 aprilie 2018, 20:12

Astra și Viitorul au fost făcute campioane de către arbitri!!!

cornel (5 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 0:56

Radu , când începi și tu să fii imparțial așa cum îi stă bine unui realizator de emisiuni sportive ??!!! Și poate îi rogi și pe bunii tăi colegi Angheluță și

mashca23 (11 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 0:57

unde ai mai vazut tu genulasta de abordare? noi televiziunile va dam bani, prestati ca daca nu.... daca nu ce? ii raspunzi tu la Becali la telefon si salvezi ratingul. Extraordinar. Daca voi platiti bani de Mercedes pe o Dacie sa nu va asteptati sa aiba aceleasi performante. Mi se pare uluitor ca tu ei la rost antrenorul unei echipe ca nu presteaza ce ai vrea tu..tu,un moderator de emisiune..tu cine?

Wally (1 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 6:42

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (3 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 7:27

Domnule Naum , asta e valoarea fotbalului romanesc. Atat timp cat in campionatul asta , castiga titlul cluburi ca Unirea Urziceni , Otelul Galati , Viitorul Constanta , Astra Giurgiu , pana si CFR Cluj (la inceput) , fotbalul va fi zob si vom avea asa zisi fotbalisti . Nu am nimic cu aceste cluburi , dar nu e normal sa ia campionatul . Uitati-va la campionatele de fotbal adevarate cine castiga titlul ! In Anglia a castigat Leicester ca o exceptie care se intampla o data la 100 de ani . La noi se ascunde incompetenta si neputinta , pe probleme de arbitraj , vremea nefavorabila , si patroni dornici de un castig imediat . Despre fotbal nu vorbeste nimeni . Jucatori nu avem , daca celui mai bun jucator roman i se spune "sarmaluta" , iar cel mai tare antrenor roman s-a mutat din Emirate in China , iar cel mai in voga antreneaza in Turcia o echipa cu obiectiv evitarea retrogradarii treaba e clara , iar audienta da verdictul final . Stadioanele sunt goale pentru ca suporterii nu se mai identifica cu cluburile pe care le-au iubit . In final vreau sa adaug si vina televiziunilor care dau la ore nepotrivite , care se suprapun cu orele in care se joaca " marile derby-uri satesti din tara noastra , meciuri adevarate din campionatele Europei de vest la care ai ce sa vezi .

Carol K (52 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 8:02

FCSB nu merita titlul nici in acest an. Joaca doar la speculatie, Tanase sa se arunce pe jos undeva in careu sau la marginea lui iar Budescu sa inchida tabela. Eventual la o faza fixa in care Budescu sa o dea in careu exact acolo de unde Gnohere nu poate rata. Totul sta in Budescu. Cu jocul asta, pe scenariul asta, iesi in Europa si ei cate 5. Daca Becali ia titlul in acest an competitia devine una nefrecventabila. Campionatul nostru devine istorie din acel moment dpdv al interesului.

sundance kid (21 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 8:35

Dan Petrescu ma oboseste de ani de zile cu istericalele lui de cind incepe jocul pina apare la conferinta de presa dar altfel imi place cel mai mult pentru ca ma consider si eu un om pragmatic, realist . Ai reusit sa il scoti din minti la telefon provocind-ul mereu . Sper sa nu iti mai raspunda pina la finalul campionatului . Mai toti bagatelizati CFR-ul si nu e drept .

Alex One (43 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 9:21

Anul trecut cam pe vremea asta toti jurnalistii au scris despre modul incorect in care a castigat Viitorul mai multe meciuri. Dupa terminarea campionatului aceeasi jurnalisti, cu mici exceptii,s-au inghesuit sa-l felicite pe Hagi pentru castigarea titlului. Unii au folosit chiar cuvantul "meritat" de a ajuns si "Regele" sa creada acest lucru sau,ma rog, asa vroia sa para.

JFM (55 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 11:47

Pe vremea primului mandat al lui Reghe si a lui Galca echipa lui Becali merita titlul fara doar si poate. In ultimii doi ani nici vorba ceea ce s-a si intamplat, alte cluburi cu resurse mult mai mici au castigat pe merit, cu atat mai mult cea a lui Hagi care a facut-o cu niste juniori un pic mai mari. Anul asta parca niciuna nu merita dar daca ar fi sa aleg dintre cele 3 am convingerea ca lupta corecta, pe merit pentru titlu s-ar putea da intre CFR si Craiova, echipe care leaga jocul, au un stil bine definit, aparare-contraatac. La FCSB e o aiureala totala, fara Budescu, Gnohere si Man ar fi o echipa de Play Out, langa Dinamo.

itu52 (61 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 12:53

Păi, ce-ți veni bade cu slănina. Ce te faci dacă slănina e sub formă de cerc, o s-o pătrățești că nu știi cu s-o împarți în 3. Orice ai face dacă folosești rigla și compasul tot nu reușești. Nenorocitul ăla de π, indiferent de expresia în care-l bagi, te trimite la o marime nereprezentabilă, nu știi unde să te oprești cu rigla, că nu știi unde te oprești cu zecimalele lui, are prea multe, e transcedental. După dumneata, întrucât q/cuadratură nu e, anul acesta nu vom avea campioană. Poate știi mata ceva, cine știe ce joc întind ”ielele” pe pășunea fotbalului. Poate dispare FRF prin sifoanele din subteran, poate pică bomba în groapă, sau se pune de răzmeriță între clone, că multe bazaconii a inventat d_zeu în fotbalul românesc. Cruciada fotbalului românesc este la prima ediție, artizanii sunt insistenți și convinși că vom avea un cuvânt greu în fotbalul mondial, vom juca un fotbal ”dunezeesc u”.

Che Guevara (23 comentarii)  •  4 aprilie 2018, 13:30

Avem in sfarsit o situatie de totul sau nimic. Craiolguta nu a castigat niciodata in existenta sa contra FCSB. Acum au ocazia sa demonstreze ca nu functioneaza ca o echipa satelit a ciobanului din Pipera. Daca pierd in meciul viitor pot spune adio campionatului. Daca vor castiga pot sa spuna, in sfarsit, ca au reusit ceva ce nu a reusit Mititelu. In cazul in care fac meci egal va profita CFR. Meciul de fotbal PERFECT. Nu mai merge nici cu valize, nici cu arbitri, nici cu influenta politica, nici cu alte "butoane". Se va vedea adevarata valoare pe terenul de joc si atat.

T.M.A (1 comentarii)  •  7 aprilie 2018, 3:16

Liga 1 are nevoie de aer curat, o echipă care-și dorește titlul acolo pe teren, nu la oficială sau în direct la DigiSport. CFR sau Craiova, oricare ar fi, să fie!

RCN (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 21:34

Mă intristeaza rautatea si ipocrizia domnului Radu Naum. Acest moderator (simpatizant dinamovist) nu mai stie cum sa discrediteze Steaua(FCSB)! Inventeaza conflicte, creeaza vrajba intaratand invitatii din studio si interlocutorii care intervin telefonic, deformeaza adevarul prin omisiune, schimba ordinea declaratiilor, truncheaza si trucheaza interviurile. Daca invitatii au o parere pro-FCSB, nu le permite sa dezvolte subiectul, introducand moment de publicitate, iar mai apoi, la revenirea in emisiune, propune o alta tema discutie. Ma mira ca acest lucru este tolerat de conducerea trustului RCS-RDS. In aceeasi ordine de idei, la fel ma simt si cand il aud pe ,,celebrul” domn Talpan, care nu-si aminteste cum ani la rand îi lua banii domnului Becali pe chirie! Atunci societatea lui era legală, iar chiriasul (asociatul) Becali era bun? Hai să incercam sa fim corecți și principiali: dati-i banii înapoi lui Becali pe toată perioada aceea, bani cu care acelasi Becali v-a platit creditorii (peste 11.000.000 dolari)! Domnule Talpan de ce ati încheiat contract cu o societate pe care o considerati ilegală? Vreti sau nu vreti, echipa finantata de domnul Becali rămâne continuatoarea pe plan sportiv al Stelei. Nimeni nu poate să îi ia acest drept moral, chiar daca, Justitia, influentata politic, a incercat sa schimbe acest ADEVAR de necontestat. In Europa toata lumea considera FCSB continuatoarea de drept si de fapt, a Stelei. La aceasta echipa s-au făcut investiții, cu aceasta echipa s-au câștigat campionate, cupe, etc FCSB e Steaua! Cum să apari tu, CSA, după 20 de ani şi să spui că eşti STEAUA? Ce ai făcut în toţi aceşti ani? Chiar si cu campanii nesfarsite de a indeparta suporterii stelisti de echipa, acestia continua sa iubeasca STEAUA (FCSB). Am avut 40.000 de suporteri cu Lazio. Nu ne-am pierdut suporterii asa cum ati dori sa convingeti oamenii mai putin informati. Ce vreţi mai mult de atât? Cum să nu te poți numi Steaua? De ce există Real Madrid, Real Sociedad, Real Valladolid?

Comentează