Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Moartea sufletului

A fost un seism de proporții. Dintr-o dată, după investigația New York Times, marea putere a lui Harvey Weinstein s-a prăbușit. Influentul producător de la Hollywood era în sfârșit demascat. Peste 80 de femei din industria filmului îl acuzau de […]

Permalink to Moartea sufletului
marți, 9 octombrie 2018, 7:38

A fost un seism de proporții. Dintr-o dată, după investigația New York Times, marea putere a lui Harvey Weinstein s-a prăbușit. Influentul producător de la Hollywood era în sfârșit demascat. Peste 80 de femei din industria filmului îl acuzau de viol, agresiune sexuală sau abuz sexual. Toate au fost victimele monstrului în ultimii 30 de ani.

Kathryn Mayorga a prins curaj văzându-le pe ele. N-a mai ținut suferința, umilința, disperarea sub tăcere. A trecut peste gândurile sinucigașe, a învins depresia care i-a făcut viața praf. A vorbit, s-a eliberat de coșmarul ascuns un deceniu. Povestește cum a violat-o Cristiano Ronaldo într-o cameră de hotel din Las Vagas, în 2009. A spus NU, a spus STOP, dar protestele ei n-au ajutat-o. Era singură atunci. Acum, nouă ani mai târziu, vrea să meargă până la capăt. Nu mai e singură. Mulți o susțin.

Și ea a ajuns la lumină după ancheta unor jurnaliști. Der Spiegel a dezvăluit totul, inclusiv ce presiuni a făcut portughezul, cum a angajat o echipă de juriști „aranjori” care să obstrucționeze investigația, s-o sperie pe tânăra de 25 de ani și să-i cumpere tăcerea cu 375.000 de dolari. Bani de care nu s-a atins, susține Spiegel, și pe care i-ar fi acceptat la presiunea părinților.

La fel de mulți însă o atacă. Brutal, odios, dezgustător. Printre ei, un impresar român. Când o aud pe Anamaria Prodan vorbind la DigiSport despre Kathryn Mayorga, nu simt decât repulsie:
„Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”.

Acestea au fost cuvintele ei. Râdea perfid. Este posibil? Atât de jos am ajuns? Asta e lumea noastră?
Îngrozitor e că sunt atâția în jur care cred și afirmă același lucru, chiar dacă nu la televiziune. Mayorga e vinovată! Pentru că s-a dus cu el în cameră și pentru că n-a spus nimic imediat. Ea e o profitoare, o târfă care vrea să-l stoarcă de bani.

S-a dus cu el în cameră? A zis NU! Și, după NU, orice discuție se oprește. Și, după un deceniu, violul e mai puțin grav? E la fel, și atunci, și după o zi, și după cinci, zece sau douăzeci de ani.

„I-a plăcut atunci violul”. O femeie despre o altă femeie. Un om despre un alt om. Înfiorător de crud. De murdar. Prăpastia sufletului. Moartea sufletului.

Comentarii (102)Adaugă comentariu

Matthias Egel (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:00

99% dintre comentatori sunt de alta parere decat autorul. Care calca in picioare prezumtia de nevinovatie. Restul au spus ceilalti.

Cenzura (6 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:06

53 de comentarii. Apar doar 50. Ce ai facut cu celelalte trei domn Jumatate? Sau e iarasi geambasu de serviciu?

dan t (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:17

nu va suparati dar colegii d voastra au facut o pe aceasta.....madama de la crucea de piatra ,maaaare scula! acum ii sorbim cu nesat zicerile si inramam zicerile ei in rame poleite! cei ce nu suntem de acord sa "inghitim" baliverne de acest gen,ori ni se baga cu forta,ori suntem anuntati ca exista ...forceps!

scorilo (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:22

E ordin de zi pe unitate la gazeta politicaly correct. AMP, care e femeie, nu prea e convinsă de poveștile "violatei", știind foarte bine, probabil, tacticile feminine în astfel de situații. Iar domnișorii gazetari sar la gâtul lui Ronaldo, doar-doar o da bine în ochii feministelor ofensive. Merg pe mâna AMP, nu de alta dar m-am săturat să tot aud că femeia-i victimă întotdeauna. Ale zmeului soacre!

Alin (5 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:48

Domnule Theodor Jumatate, nu poti sa scrii un articol intortocheat oarecum, dar care il face cu siguranta vinovat pe Ronaldo de viol. Pai? Mi se pare extraordinar ca tu ai fost cu ei in camera si te-ai uitat la ei in timp ce Ronaldo o viola. Pai altfel cum stii ca el a violat-o? Mi se pare un articol foarte prost in care tu spui fara sa ai vreo dovada in mana ca el e violatorul si ea e victima. A, ai tras concluzia din ceea ce scrie presa din alte tari? Pai daca ne-am uita doar la ce scrie presa l-am baga la inchisoare doar din povesti, uita-te la ce nebunii scrii tu aici, altii de ce nu ar scrie ca si tine? De departe cel mai idiot articol care l-am vazut in Gazeta Sporturilor. Din punctul meu de vedere orice acuzatie de viol la adresa lui Ronaldo ,trebuie, si sustin cu tarie, ca trebuie sa inceapa de la premisa ca femeia a vrut sa il violeze de fapt. Si apoi sa ne gandim la altceva. Pai tu te uiti pe geam in ce vremuri traim? E plin de femei materialiste, sau femeile frumoase care isi iau barbati urati de fotbalisti pentru ce ii iau? Ca daca ar fi un om de pe strada nici nu s-ar uita la el.II iau pt bani, dar ce zici la cel mai bun fotbalist al planetei Pamant care nu arata nici rau oare se uita aceste materialiste?

dorian (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 11:01

''Bani de care nu s-a atins, susține Spiegel, și pe care i-ar fi acceptat la presiunea părinților.'' !!!!!!!!! Despre ce vorbim ???... O suma imensa nu 10000 de lei !! A prins curaj dupa 9 ani in care probabil a stat in manastire dupa cum doreste se informeze nuanta articolului ???? Chiar suntem copii mici si trebuie sa credem ca zmeul invelea ciocolata ??? . Domnule Theodor , ar fi un articol bun daca nu ar fi mai catolic decat Papa !!

George (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 11:02

Un articol de toata jena. Cum sunt majoritatea de la voi. Sa fim seriosi Ronaldo nu a violat pe nimeni. Daca era ceva facea atunci plangere cu dovezi. O fripturista ( ca multi alti jurnalisti bloggeri ) care vrea sa faca dupa 10 ani niste bani

Belphegor (3 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 11:14

@Sergiu@ Tu tocmai ai picat din Lună , sau mai bine zis , precum marea majoritate a celor ca tine , TE PREFACI că ai picat din Lună. 1.NU a fost nici un viol. 2.Nu poți acuza un om de o faptă atât de gravă după 20 de ani , toate probele fiind constituite doar din "Ea a spus că bla...bla...bla...". FALS. Trăim vremuri *** cu mulți (multe) *** (***) , unde bunul simț , corectitudinea , dreptatea , prezumția de NEvinovăție nu mai contează... cel puțin așa vor unii (mai nou) să ne facă să credem , că NU mai contează!!! Terminați cu nebunia , cu minciuna și cu ipocrizia asta!!! Stai jos "Sergiule" , ai nota UNU. Nici tu nu crezi ce spui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 12:02

Repulsie simt eu fata de tine scribule la comanda. De asemenea fata de orice femeie care striga viol dupa nspe ani si care a primit sume ametitoare de bani. Hai valea ca esti penibil si political correct. fu.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 12:05

Bai Jumatate se pare ca ai jumatate de creier. Sper sa se activeze vreo pipita cu care te ai culcat prin liceu si sa te dea in judecata pt viol. inconstientule ... pai tu-l faci pe ala vinovat deja ?

Cenzura (6 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 12:19

Radule, mie mi-a sters comentariul in care il acuzam cam de aceleasi lucruri ca si tine. Omul asta ori nu avut aventuri cu femei ori s-a va n dut pe trei lei.

theodor intregul (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 12:30

pai si cand s-a dus in camera cu Ronaldo , ce s-a gandit ??? ca o sa-i citesaca poezii de Serghei Essenin???

stefan al doilea (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 12:34

comparatia cu H.Weinstein improprie! acel domn conditiona atribuirea unui rol de favoruri sexuale! ce putea oferi Ronaldo in afara de bani distinsei domnisoare? si apoi, de ce i-a primit? cum i s-au dat, prin geanta la purtator? prin banca, in cont bancar? s-a intalnit direct cu Ronaldo sau i-a transmis IBAN-ul? in zorii modernitatii romanesti, femeia violata trebuia sa anunte imediat autoritatea ecleziastica, daca dorea despagubiri! acum se anunta dupa 20 de ani! intre timp doamna nu a mai avut nici un contact sexual, din cauza traumei, am inteles eu bine?

eueueu (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 13:00

Bai nea' Caisa, pardon Jumatate... acum va oripilati cu totii ca nu credem pe cuvant toate ***? Hai ca bag si eu de la mine ca m-ai violat acum 15 ani, n-am nici o dovada dar *** puscarie!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mattteo (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 13:25

E incredibil cum generatia dvs domnule Theodor Jumatate a fost spalata pe creier si inoculata de feminismul american prezent in toata media care a intrat la noi in tara dupa '89. Asta e lumea in care trim- o lume fara rusine pentru femei. Ne mai miram de ce fetele noastre umbla de mici rimelate, rujate si se duc la scoala cu ganduri de a-si gasi baieti in loc sa invete si sa ajunga cineva in societate. Viitorul de peste 20 de ani va fi plin de ***, iar barbatii vor putrezi in inchisoare pentru cele mai mici gesturi. Cum e posibil ca toate aceste domnite din America sa mai doarma pe perna lor linistite 20 de ani stiind ca un barbat respira acelasi aer al unei celule in acelasi timp? Cum sa ai nesimtirea sa mai iesi cu prietenii 365 de zile pe an timp de 20 d eani? Cat egoism sa ai stiind ca ai sustinut in fata judecatorului inchisoarea pentru aceste gesturi? Pai sexul intre barbat si femeie se bazeaza pe dominarea barbatului si supunerea femeii de secole. Voi ceilalti cred ca sunteti virgini daca nu stiti treaba asta

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

robertino2 (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 14:10

Se ridica doua semne de intrebare, dupa parerea mea. De ce i-a dat 375 000 de dolari daca era nevinovat? De ce sunt mai multe femei care il acuza de viol?

Bogdan (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:33

Nu degeaba te cheama jumatate...iti folosesti doar jumatate din gandire sau esti rau intentionat. INAINTE SA AJUNGA SA SPUNA NU SI STOP, a fost in jacuzzi cu el, a urcat cu el in camera...deci ori era indragostita ori prostituata de lux. Ce crezi ca in jacuzzi a intrat doar pentru Ronaldo? A intrat pentru ea, iar la urma urmei, dupa ce a stat dezbracata in fata lui si goala in jacuzzi, deci la intaratat!!!!, Ronaldo trebuia sa fie prost sa o rateze. NU SI STOP trebuia sa zica inainte sa intre in camera de hotel a lui Ronaldo! Daca ai avea oua de barbat si ai gandi ca un mascul, ai ajunge la aceeasi concluzie, insa da bine sa scuipam in directia vantului si nu impotriva sa, ca sa nu ne murdarim pe fata!

Bogdan (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:38

Noroc ca a ''violat-o'' sex simbolul planetar, ca altfel nu auzeam de ea!

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:51

Cenzura .... ai dreptate

Urod (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:52

Ai vrut doar sa stârnești interes oe blog cu acest subiect... Ce spune Ana Maria Prodan e treaba ei... Dar sa nu-ti dai seama de aceasta penibila facatura de viol, înseamnă ca ești naiv de tot.. Niciodata n-am sa fiu de acord cu nici un viol, dar stii vorba aia...,, Daca stau spune ca sunt ***, daca fug zice ca sunt proastă, mai bine fug si ma impiedic"... Asa si aici... Hai ca merg, dar stai ca nu mai vreau si pana la urma se leaga cu un șantaj, ca asta-i aici... Si justificarea ei, ca nu s-a atins de bani sau ca a invatat-o parintii, mi se pare pentru retardați... Dar mă rog , poate așa este interesant sa fii, sa te arati oripilat de ce i s-a întâmplat unei angajate dintr-un bar, care rolul ei este sa-i faca pe oameni sa consume carmt mai mult... Stii cumva prin ce metode lucreaza in baruri aceste personaje?... Deci sa fie clar, o făcătură pentru retardați, din care niște smecheri vor sa profite, adica sa castige o groaza de bani fara sa muncească.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:53

in primul rand tu esti facut la spiru haret .... esti o oroare pt noi \fu

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:55

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 15:58

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:00

esti dezgustator....*** .... political correct....***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:01

Esti jumatate de omul care am crezut ca esti...

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:03

*** de jumatate ,,,,, asta e .....o jumatate de om

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:05

THEODOR JUMĂTATE no talent, no initiative, *** other told him to say

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ciollo (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:08

Nu credeam ca poate exista atata rautate si lipsa de ratiune din partea unuia care se pretinde jurnalist. Argumente nu mai aduc ptr ca au fost scrise de cei dinaintea mea. Vreau sa te intreb doar atat; cum ramane cu *** alea filmate de camerele de supraveghere in timp ce se urcau literalmente pe tineri cu bani, ii ademeneau in camerele de hotel iar dupa ce ca se alegeau si cu un sex bun, dadeau fuga la politie sa anunte 'violul', la care si renuntau apoi in schimbul unei sume babane de verzisori?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:08

am vazut *** cum nu lasi toate comentariile,,,,,,,***........tu nu esti ziarist ...nu vei fii niciodata ...lasuleee

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (12 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:10

te crezi jurnalist dar nu esti..... te imbeti cu apa rece......***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Horia (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:18

Theodor, in descrierea ta scrie: "nu acceptă jumătățile de măsură"! Argumentatia ta este exact cum ai spus si tu: "Brutală, odioasă, dezgustătoare". Mai bine ne povestesti despre partile luminoase ale sportului pe care le tot vezi. Cat despre jumatatile de masura, cred ca ne-ai cam convins pe toti cei care, dand click pe pagina ta, am sperat sa citim ceva lucid, pertinent si demn. Poate alta data...

Urod (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 16:54

Vreau sa mai precizez, ca din cauza unor oameni ca tine, care sunt ziariști sau a altora care au ajuns in Parlament si votează, sa ajuns la o discriminare cruntă a barbatului... Nu ma refer numai in cazul de față, ma refer in general... Divorțuri, loc de muncă... Etc. Probabil trebuie ca bărbații sa iasa in stradă ca asa e moda in capitalism, sa iesi in strada daca ai ceva de spus ca asktfel nimeni nu este in stare sa se sesizeze din cei care fac legi, până unde sa ajuns. Articolul tau da drumul la tot felul de violuri mincinoase care se termina cu un șantaj.

zed (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 17:49

De unde stii tu ca a zis NU si Stop? Asta o sa se afle dupa investigatie, daca o sa se afle. Ai fost acolo sau cum?

zed (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 18:29

Daca a spus NU si STOP e viol, daca nu a spus minte cu nerusinare. Dar nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat caraghiosule, ai fost acolo ? Asta o sa o decida justitia. Peste, avem peste, avem si ambalaj pentru peste

radu (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 19:01

Of, ti-ar prinde bine sa iei niste seminarii cu doamna Prodan. Probabil tu incerci sa salvezi toate fetele abuzate ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marc (3 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 22:01

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dicon (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 23:20

Se spune ca un pesimist este un optimist bine informat!Am trait cativa ani in aceasta lume,suficient cat sa stiu ca totul este posibil.Dupa ataia ani,fara dovezi concrete si fara o plangere apropiata momentului cand s-ar fi comis fapta,nu vad rostul acestui proces.Poate ca fata are dreptate,dar prin tacerea indelungata a devenit complice,poate ca este doar o ciudatenie,in cautare de bani sau de celebritate.In acest moment,niciuna dintre variante nu poate fi contrazisa cu dovezi,deci orice este posibil.Nu cred ca poate fi condamnat cineva intr-o asemenea situatie!

Marcel (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 23:42

Eu nu inteleg un lucru: daca Ronaldo este nevinovat, de ce i-a mai platit tacerea cu 375.000 euro ? Sau banii astia au fost un ajutor umanitar ? Or fi fost o bursa de studii ? Sau, pur si simplu, banii au fost chiar pretul tacerii, ceea ce inseamna ca Ronaldo este vinovat pana-n gat, ca sa zic asa.

Sektorianul (2 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 4:50

@Marcel Pai pune-te in locul lui Ronaldo. Numai ce te-ai transferat la Real Madrid. Te duci in Las Vegas,intri intr-un bar. O pitipoanca care culmea lucra la bar ca si "client platit" se da la tine si danseaza apoi foarte lasciv (sunt filmari pe youtube). O inviti in camera de hotel, faci sex cu ea, dupa aia o trimiti la plimbare pentru ca vrei sa te culci ca ai antrenament maine de dimineata. Dupa cateva ore vine politia la tine la usa si afli ca esti acuzat de viol. Chemi avocatul. Avocatul iti spune ca decat sa iti fie terfelita imaginea si sa risti sa pierzi bani din publicitate si contractul cu Real mai bine o platesti. Esti socat si dezugstat dar accepti sa o platesti. Plauzibil ? Eu zic ca da.

M deWylde (1 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 5:11

Aveti dreptate domnule Theodor! Citesc comentariile si inca o data, a nu stiu cata oara, ma felicit ca am fugit de animalele care traiesc in *** de tara. ANIMALE!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zorrozabal (6 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 8:52

Anamaria stie ce spune!Ea,care a fost una din fetele alea "vesele si fara prejudecati" vorbeste cu sinceritate!Si culmea,ca a exprimat o parere de bun simt!De altfel si in legislatia penala,infractiunea de "viol" a fost inclusa in categoria infractiunilor, pentru care actiunea penala se pune in miscare numai la plangerea prealabila a persoanei vatamate-daca partile nu s-au impacat!Si atentie!Plangerea prealabila nu se putea face decat in interiorul unui termen de doua luni de la comiterea faptei!Situatie pe care, avocatii incercau sa o "dribleze" in instanta, sustinand ca termenul de doua luni ar trebui socotit de la data cand clienta lui... "s-a simtit"violata!

scorilo (12 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 10:24

@M de Wilde: Nicio pagubă. Du-ți afară tot neamul, dacă vrei.

Ioan (3 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 11:44

D-le Jumatate, intreb doar retoric: d-ta ai avut vreodata 23 de ani? Atunci cand NU-ul este luat ca o incitare, o provocare, o chemare... Atunci can STOP-ul este doar o rugaminte soptita fierbinte, patimasa... Cat despre ce-o fi fost si cum s-or fi derulat evenimentele, hai sa nu luam pozitii de heruvimi. Nu ajuta pe nimeni !

Vlad (3 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 11:49

Theodor, Theodor, Theodor. Articolul asta este pentru barbatii fara ''Cojones'' in pantaloni, daca imi permiti exprimarea. Doua persoane, barbat si femeie sau femeie si barbat (ordinea este aleatorie neavand legatura cu nici o forma ierarhica sau matriarhala) nu ating nici macar clanta usii camerei unui hotel daca nu doresc sa intretina relatii sexuale. Asta in cel putin 90% din cazuri. Cu siguranta cei doi nu au intrat in camera de hotel pentru a vorbi despre ideile filosofice ale lui Freud. Pe cat de mult dispretuiesc personajul feminin cu frizura de palmier din spatiul carpato-danubiano-pontic, pe atat de mult ii dau dreptate. In momentul in care o femeie este violata, mai intai incearca sa se apere prin orice mijloc fizic si asta inainte si in timpul actului sexual in sine. Dupa eveniment se poate sa se fi intamplat urmatoarele: 1. A incasat banii, i-a papat cu familia si acum dupa 9 ani a decis ca a fost violata. 1. Domnisoara respectiva a stat la manastire si si-a deschis sufletul, dedicandu-si viata lui Hristos. Intr-o noapte, ca printr-un miracol Iisus i s-a infatisat in vis si i-a spus ca ea trebuia sa fie virgina si ca Ronaldo i-a luat acest lucru sacral, privand-o de un loc in Rai la dreapta lui Hristos. Sa fim seriosi, sa fim barbati si sa privim lucrurile intr-un mod obiectiv si nu subiectiv. O zi buna

vasco (31 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 20:27

Din majoritatea comentariilor reiese clar "calitatea " morala a celor ce posteaza!Proportia este asemanatoare cu a celor absenti la referendumul pentru familie...Este si acesta un raspuns la intrebarea de ce ne merge asa de rau ca popor..Multi dau vina pe "clasa politica" cu care ne-am trezit,vezi Doamne,asa ,de undeva de afara,de pe luna sau de pe Marte....De fapt asa este o mare parte din poporul roman,sau,ma rog,din populatia ce locuieste pe aici.

vasco (31 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 20:28

@Vlad,cum poti sa fii chiar asa de pro.st?Nu poti sa te inscrii doar in trendul general ,de pr.ost,vrei sa fii chiar cel mai...?

Marian Boeangiu (4 comentarii)  •  12 octombrie 2018, 23:44

Odios este sa ai o pozitie ferma fara a putea cunoaste circumstantele , numai pentru ca "asa a spus ea". Asta e manipulare. Conditiile? Tanar, frumos, faimos, putred de bogat intr-un bar din Las Vegas. O avea succes la "maicutele" din stabiliment sau are nevoie sa le violeze? Da, e posibil dar nu e plauzibil. Stim cu totii ca America este taramul fericirii pentru cei ce vor sa castige bani din darea in judecata a tuturor persoanelor si firmelor cu bani pe te miri ce motive. Iar speta e la moda. Chiar si in cazul Weinstein sunt ciudatenii dar spetele nu sunt asemanatoare. Era vorba de un tip bogat, intr-o pozitie de forta care conditiona carierele actritelor. De varsta mijlocie, deloc sexi. Seamana cu situatia lui Ronaldo?

Dan Z (1 comentarii)  •  13 octombrie 2018, 9:16

Subiectul e cald , dar articolul e bun . Pe R onaldo nu il pot scuza , dar trebuie o analiza mai obiectiva ,necruțătoare tip CNSAS. Realitatea uneori e diferită fata de ce vrem noi, in idealitatile utopice personale ,de tip romantic clasic (da ,eu mai aparțin acestui curent , dar sunt foarte atent si preocupările lumii actuale ) Cat despre d na de la noi,fara cuvinte ... Domnule Jumatate va rog haideți sa luptăm pentru un ideal ,atât cat inca se mai poate. Cu stima Dan Z

IMGB (2 comentarii)  •  28 noiembrie 2018, 6:57

Bey Jumatate... jumatatea ailalta e tot ca tine ?

anti (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 0:14

cine e acest Jumatate,care nu scrie nici jumatate de adevar?a fost el acolo in camera cu ei(ascuns in dulap) si a auzit-o pe prostituata cind zicea :NU"?lasa-ne bai Jumatate cu aberatiile tale,feministule.Apuca-te de altceva,gazetaria nu-i pentru oricine.

Comentează