Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Acei gentlemeni italieni

Îl ador pe Buffon. Întotdeauna m-a impresionat.

Permalink to Acei gentlemeni italieni
joi, 12 aprilie 2018, 10:50

Un mare portar, peste tot ce a avut mai bun fotbalul italian. Dar, dincolo de iarbă, de parade, de victorii, mi-a plăcut ca om, mi-a fost mereu aproape de suflet. Lacrimile lui m-au emoționat, cuvintele lui m-au tulburat, realismul lui m-a făcut să meditez. Părea din altă lume. Educată, civilizată, inteligentă, departe de ceea ce vedem în fiecare zi.

Finalul carierei e însă lipsit de farmec, de grație. Atacul asupra lui Oliver, insultele, furia sa necontrolată îl aruncă într-o baltă, în noroi, în mizerie.

Citeam declarația lui Gigi și mi se părea că nu e adevărată. Voiam să fie inventată, însă nimic nu era inventat. El spusese totul. „Nu ai o inimă, ai un coș cu gunoi”, „nu ești om, ești un animal”… Orice s-ar fi întâmplat, oricât de grav, niciodată nu mi l-aș fi imaginat astfel pe Buffon. Nu avea dreptul să-și bată joc de imaginea lui, chiar dacă rata ultima șansă de a câștiga Liga Campionilor. Și știu cât dorea trofeul cu urechi clăpăuge.

Sincer, mi se pare mult, mult mai urât ceea ce a făcut Gigi decât reacția lui Zidane, acel cap în pieptul lui Materazzi în ultimul act al Mondialului din 2006. Un italian – tot italian! – care l-a provocat o finală întreagă, care l-a înjurat, care i-a jignit sora, familia. E un penalty, fie și decisiv, mai important decât familia? Niciodată!

Îmi pare rău, Gigi. Chiar îmi pare rău.

Pentru Chiellini, nu simt decât dezgust. Un asasin de fotbaliști, un tip ce lovește înainte de a juca mingea le-a făcut semn madrilenilor, ca și cum i-ar fi întrebat: „Cât ați plătit pentru acest penalty?”.

E un moment tragicomic. Plângi cu un ochi și râzi cu altul.

Chiellini, jucător la Juventus. Juventus, retrogradată în trecut tocmai pentru că a cumpărat arbitri. Și implicată în atâtea scandaluri de arbitraj. Aproape că nu e meci fără o decizie controversată în favoarea sa în Serie A. Fără un penalty cel puțin dubios.

Aproape că nu există om pe această planetă care să nu discute de cât de mult e ajutată Juventus în fotbal.

E teribil. E jalnic. E Giorgio Chiellini.

Comentarii (206)Adaugă comentariu

mihai (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 13:42

slabut. In lucul lui Buffon..merita un pumn in fata arbitrul ala. Si tine cont..toata viata am tinut cu Real...ca si echipa de afara. Dar nedreptatea a fost enorma. Se joaca pe glorie...si bani multi iar UEFA e corupta pana n maduva oaselor. Probabil nu se dadea penalty daca se califica Barca...dar asa da mai bine sa ai echipe din 4 tari diferite...

Unu oarecare (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 13:57

Sa se rejoace meciul! Asta ati cerut voi, ziaristii lu Peste impachetat, dupa Belgia-Spania la rugby. Ca au facut spaniolii un scandal mai rau ca la fotbal de judet. Si ati sarit, voi aparatorii dreptatii sa infierati Nationala Romaniei, care nu avea nici o treaba cu meciul ala! Sunteti niste ipocriti mai mari decat spaniolii aia... acum nu mai faceti scandal? Il infieram pe Buffon ot o declaratie facuta la nervi, dar pe aia ce au lovit pe la soate! ca sa ca lii arbitrul roman, un amarat, despre aia nu ati suflat o vorba, mah!

scaiualcar (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:09

Un articol scris pe theodor... pardon, pe jumatate,

Walter (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:20

Penibil editorial. Habar n-ai despre psihologie,tensiune,final de cariera batjocorita de un arbitru. Vorbesti si asterni pe hartie din living. Coboara in viata,baiatu' mamei.

alex (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:28

Ma faci sa cred ca nu ti-ai dorit niciodata ceva cu ardoare cum nici nu ti s-a intamplat vreodata in viata sa fii frustrat.... Daca o sa intrebi 100 de psihologi 99 o sa-ti zica probabil ca este o reactie normala. Cum daca o sa intrebi 100 de oameni probabil 90 o sa recunoasca sincer ca si ei ar fi procedat la fel sau chiar mai rau. Eu zic ca la respectul pe care il merita Buffon si la meciul facut de Juve cat si scorul din minutul respectiv a fost chiar un domn ca doar a protestat verbal. dar ma rog.. fiecare cu punctul lui de vedere.

Nelu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:29

Hai *** mai jurnalisti de 2 lei!!

Dany (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:32

Te inseli amarnic... nu mai scrie articole in care sa arati pe fata ca esti ''party-pris''. De fapt numele te tradeaza...

Pintilescu Catalin (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:32

Nu ai înțeles nimic,ești penibil ,nu ești capabil să înțelegi anumite sentimente ,ai sufletul ca și al arbitrului englez ,*** ,numele tău e predestinat ,***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

yoz7777 (5 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:36

Nici nu stiu de ce ti-am deschis articolul, nu mi-ai placut niciodata, asta ca sa nu spun direct ca din punctul meu de vedere esti un jurnalist fara valoare! Insa subiectivismul tau este cras! Ca sa nu ma intind - Buffon a fost si VA RAMANE un mare portar, pe cand tu AI FOST SI VEI RAMANE un NIMENI in jurnalism sportiv. Macar mi s-a confirmat ca nu mai trebuia sa-ti fac trafic pe blog! In rest, felicitari pentru locul 3 al echipei favorite!

Liviu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:45

Esti penibil domnule ...Jumatate. Ai trait o asemenea experienta sa te joci cu soarta oamenilor , sa gresesti si sa fii felicitat ? Povesteste-o si poate o sa te intelegem mai bine. Daca nu, nu te mai hazarda inutil.

Dan (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:46

Penibil articol...majoritatea specialistilor spun ca nu a fost penalty dar domnul jumatate de barbat s-a trezit si el ca tinea cu Real de mic...si pana nu e si fudul... Felicitari!

Stimabile (?), (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:48

Despre hotiile UEFA, care au carat-o pe brate pe Real Madrid in ultimele sezoane, catre trofeul european, nimic? Pe alea nu le-ai vazut? Pai, ce fel de gazetar esti, bre? Daca erai de la aprozar, treaba ta. Dar ceva te recomanda, din moment ce scrii la o gazeta. Problema e: ce? Daca nu ai vazut sau nu tii minte balon oprit cu mana de Ronaldo in careu (meci cu BD), nu se da nimic, balon oprit cu mana de Ramos in careu, nu se da nimic, goluri Ronaldo din offside (de ex. cu BM), se valideaza etc. etc., lasa-te, nepoate, poate ai si matale o meserie la baza, vreo inginerie, ceva, vezi cum faci, lasa pseudo-gazetaria, n-ai nicio legatura.

Cosu (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:56

Ce suparati sunt fanii piticului din barcelona comunista . Viva General Franco .

stefan (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:56

un meci se joaca pana fluiera arbitrul finalul! italienii au fost dominati la toate capitolele, minus la goluri inscrise! a fost penalti! pentru frumusetea fotbalului si surprinza produsa poate ca nu ar fi trebui sa fie acordat, dar penalti a fost! stiu ca sunt subiectiv, dar intre fotbalul lui Real si cel al lui Juventus il prefer pe cel al lui Real!

Amc (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 14:59

Tu furi curent. Nu ai cum să nu te enervezi cand lupti ca sa întorci un rezultat negativ in deplasare si vezi ca un *** cu ochi cum e acest oliver ii da penalty Realului in min 93 si acel penalty era inventat de el. Cum? Poti sa sti tu ce era in sufletul acelor jucători care s-au văzut cu munca lor călcată în picioare de acest neghiob? Uite de asta anglia nu are arbitrii la cm2018.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vlad (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:05

Poti scrie si mai slab de atat, Theodorele? Sau esti multumit ca faci trafic si cu feedback negativ?

lukas (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:07

cu siguranta nu te-am adorat. cu siguranta nu m-ai impresionat vreodata. dar aveai momente in care scriai decent, in care ieseai din mediocritate. mizeriile scrise astazi, ma fac sa nu mai deschid site-ul vostru o perioada buna, iar de tine daca n-o sa mai aud niciodata, tot o sa fie prea devreme.

crgh (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:10

"Eduardo Iturralde, fost arbitru şi specialist al AS pe probleme de arbitraj. Întrebat de jurnaliştii de la ziarul de casă al madrilenilor ce părere are despre faza controversată din minutul 90+3, fostul central nu a stat pe gânduri: "Împingerea lui Benatia nu e suficientă pentru acordarea unui penalty", a spus Iturralde, care se poate lăuda cu trei El Clasico arbitrate de-a lungul carierei."

Tudor (13 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:11

De piatră să fi îți mai ieși din fire; mai îngăduie!

a dica (14 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:18

Iesiri penibile, necontrolate, chiar si la ceva timp dupa consumarea evenimentului. Nu stiu de ce multi au parerea ca un penalty, in minutul 93, trebuie acordat doar daca este asa de clar incat toata lumea sa-l accepte. Bravo arbitrului ca a avut curaj si nu a judecat cu c...l, ci cu capul. Arbitrul trebuie sa judece cu mult sange rece si discernamant dupa legile jocului, nu cum vrem noi uneori, in compesatie sau la alibi. Din pacate majoritatea vor sa introduca subiectivismul in actul de arbitraj: ca-i minutul 93, ca nu intruneste unanimitate, ca ala e mai solid si doar l-a atins (n-a fost o inpingere suficient de puternica) ca ce daca era singur cu portarul ca poate ajungea Bufon primul la minge etc. Daca n-ar fi acordat 11 m si, prin absurd, s-ar fi calificat Juventus atunci am fi zis ca fotbalul e nedrept. Pentru ca Real a fost mai buna. Daca nu lasi o echipa sa dea gol intr-o astfel de situatie (centrare, Ronaldo se inalta perfect langa un fundas si recentreaza, atacantul madrilen are prim-planul, preia cu pieptul singur cu Buffon si este impins de un fundas disperat si chiar lovit cu piciorul in piept) atunci cum si cand sa marcheze? Ne place fotbalul-spectacol, ne plac jucatorii iuti si tehnici, insa uneori dam credit angajamentului fizic pentru ca este singura arma a outsider-ilor. Si daca arbitrul ii lasa apar surprizele. Asta a fost si la Barca. Acolo insa arbitrul a fost consecvent si a lasat frau liber macelarilor. Aici o fi zis: pana aici, e situatie clara de gol!

Andrei Deaconu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:20

Mda, fiecare are dreptul la o opinie. Nu sunt insa de acord cu a dvs. - neindoielnic, rigorile editoriale v-au facut sa vi-o formulati ”la cald”, insa nu cred ca trebuie neglijat elefantul alb din camera: faptul ca, in orice moment, reactii de genul acesta, mai...neacademice, sunt validate de zecile de mii de ore de munca (nu doar) fizica pe care jucatorii aceia le-au efectuat ca sa ajunga in punctul in care un *** cu gusa sau fara (Oliver e doar unul din cei multi) le sterge cu un fluierat intr-o sutime de secunda. E o frustrare absolut legitima, si daca nu existau acele reactii din partea italienilor, i-as fi suspectat pe Buffon & Co. de lipsa de suflet. Mai mult, in mod sigur ca ar fi fost colegi din breasla dvs. care ar fi mirosit ceva necurat in spatele calmului, fiindca uneori nici nu mai stii unde se termina ziaristul si unde incep mustatile lui Hercule Poirot. In fine, va intreb, retoric, desigur, cum a fost cand Urs Meier ne-a aratat, efectiv, degetul mijlociu si ne-a lasat acasa la potou intr-un meci cu Danemarca, sau cand Kim Milton Nielsen (ca tot vorbim de putreziciune hamletiana) ne-a facut praf pe unde ne-a prins, sau, pentru stelisti, polonezul ala din meciul de-acasa cu Napoli de acum cativa ani, si exemplele pot continua. NICIODATA nu e vorba doar de reactii nepotrivite, fiindca nu trebuie sa fii ziarist sau detectiv ca sa iti dai seama cand esti furat pe fata. Doar sa simti un pic ;)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

corneliu (3 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:21

Autorul articolului e din alt film. Păcat de spațiul ocupat de acest " articol" în GSP. Dacă tot vă place Zidane să-l chemăm să vă dea un cap în gură.

cata (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:33

ba, 2 si-un sfert, tu ai jucat fotbal? tin minte ce ne enervam noi si jucam intre prieteni, jucau in curtea scolii fara nicio miza, nici macar pariu pe o bere. fotbalistii is oameni si is supusi emotiilor. nu ai cum sa iti pastrezi calmul cand munca a 90 de minute se duce pe apa sambetei la o faza discutabila si controversata.

Maxentiu (21 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:39

Nu am inteles care e mesajul? "Ciocu' mic ca si voi ati primit penalty-uri inventate"? "Prefa-te ca nu s-a intimplat nimic ca sa-mi placa in continuare de tine"? Aici nu e vorba de o infringere peste care sa treci cu sportivitate, despre o banala greseala de arbitraj. E vorba de cel mai mare miracol din istoria fotbalului, pe care un arbitru vindut l-a facut bucatele si l-a aruncat la gunoi. In acest caz, reactia lui Buffon mi se pare prea blinda iar reactia lui Chiellini vine din partea unui cunoscator care a inteles exact ce s-a intimplat.

adi (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 15:55

Reactia jucatorilor e normala in situatia data, greu sa intelegi, usor sa judeci. Ma mir ca nu spui nimic despre Real (chiar si Barcelona) ai caror jucatori comenteaza la orice decizie a arbitrului. Dybala a fost eliminat in tur pt asta, la Real se accepta (Ronaldo a fost tot meciul cu mainile pe sus cerand ceva) Problema ca la nivelul asta e inadmisibil , un scuipat in fata celor ca Bufon, dupa o cariera incredibila in care a respectat pe toata lumea. Nu s-a luat nici o masura dupa ce anul trecut Real cu ajutorul arbitrului si-a batut joc de Bayern (2 goluri di ofsaid, rosu Vidal pt un fault INEXISTENT intr-un moment extrem de important al returului si "clementa" dubla pt Casimiro care se mira si el ca nu e eliminat da'mite noi). Comparatia ta cu Serie A e inoportuna e doar pt a-ti intari opinia gresita despre ce s-a intamplat.Sunt sigur ca nu te uiti la serie A altfel ai evita sa spui ca Juve are cel putin un penalty dubios in fiecare partida (probabil te informezi din titluri de articole alla gsp). In Serie A toate marile cluburi au fost implicate/anchetate - Juve, Milan sau Inter. Inter (singura care n-a platit) , desi au fost publicate documentele convorbirilor care confirmau implicarea lor fara dar si poate, a scapat ca la romanica..s-au cu prescriptia :-). Asa ca putina atentie cand iti dai cu parerea ...te citeste o tara intreaga.

BYBY (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:04

Domnul sef, Nu inteleg ce vrei sa spui cu acest articol. Cred ca este ceva ce imi scapa.Unii dintre dumneavoastra NU VEDETI EVIDENTA. Mai direct spus mi se pare ca AVETI ANUMITE DEFECTE DE VEDERE (scuze!). Nu inteleg nici macar CE INTERESE AVETI sa va prefaceti ca nu vedeti EVIDENTELE. Dupa parerea mea este un articol TOTAL AIUREA.

BYBY (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:10

Nu cred ca exista unul din zece cititori ai acestui articol care sa-ti dea dreptate sau sa aprecieze ceva.Eu nu cred ca cine a compus articolul s-a uitat serios la meciuri(fie din campionate fie din cupele europene).

doru (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:13

middlesbrough - steaua, la fel ca acum, ultimele faze, un sut a lui Radoi si un hent clar in careu al unui aparator . Probabil l-a vazut si arbitrul (per reluare se vedea perfect) da' n-a vrut sa riste , saracul... Juve merita sa se califice , la fel cum a meritat si Roma. Ce e frumos in ultimii ani de Champions league...exista momentele astea in care se demonstreaza ca imposibilul e realizabil, trebuie doar sa crezi in asta. Arbitrii inca nu cred, educati probabil in spiritul stintific matematic "ce-i in mana nu-i minciuna" :-)

Gary (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:19

He,hei... pe vremea lui Moggi nu se intampla asa ceva !! Juve a furat cam cat Dinamo&Steaua&Victoria&Moreniul la un loc. Mai smechereste/mai acoperit desigur. Ma bucur ca au luat-o in freza,sa simta cum e cand terenul nu se inclina de partea ta ! !

Popescu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:31

Juventus , ce echipa mizerabila, in toata istoria ei. Hotie, ***, arbitri, vaicareala, inselatorie, cotonogeala, tragere de timp.

petre (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:38

Asteptam, de la cealalta Jumatate, un comentariu despre cum s-a calificat Real in ultimele editii ale cupei. Apropo: stiai ca Chelini este doctor in stiinte economice? Acolo unde doctoratele nu se cumpara.

Gigi Bufon (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:42

Foarte slab articolul, d-le Theodor și foarte subiectiv! E de înțeles că ții cu Real Madrid dar nu poți să compari episodul de aseară cu Zidane și Gigi Becali. Buffon e un simbol al acestui club minunat, al vitalității, al dorinței și al profesionalismului! De ce trebuie să compari cu ajutorul Juventus ului în campionat când aici era vorba de cel mai important trofeu european și probabil din lume? Champions League nu e Il Calcio, Buffon nu e Zidane sau Materazzi, Chielini ce legătură are cu treaba asta? Buffon va deveni legendă, merita asta să își încheie prestigios cariera în glorie, dar interesele multimiliardare din UEFA, nu puteau să lase doar 1 singură echipă favorită din cele calificate, între primele 4: market pool, vânzări de imagine, etc. Deci, nu mai ponegri numele cuiva care a luat apărarea echipei și a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, păcat că nu l-a și pocnit pe englezul ăla de 2 lei!!! Și mai zic că arbitri români sunt slabi, vorba lui Porumboiu.. P. S. Sunt fan Barcelona, deci subiectivismul e departe de mine, d-le Jumătate, poate așa ai și scris, cu jumătăți de măsură pt unii (madrilenii tăi favoriți, echipa Casei Regale)..

Cosmo (8 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:52

Ai ratat o excelenta ocazie sa taci. Ce-ai scris arată că nu înțelegi fotbalul, n-ai înțeles ce s-a întâmplat aseară.

Sile (5 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 16:53

Buffon si restul colegilor au fosy prea domni cu arbitrii englezi. Iar asta nu-i decât un articol ipocrit din ciclul "sa ma dau virgină"...

Cristi (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:01

Auzi? Cum iti zice ca nu am citit numele tau? Bai....baietelule....cum iti permiti sa vb de un asa jucator in asa hal? Nu ti.e ma rusine Real madridistule pârât...ba stii tu cat a muncit, omu ala de 40 de ani,la cel mai inalt nivel? Pai BA ! Tine minte ce s.a intamplat anul trecut cu bayern impotriva realului.. .respect, *** pardon

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:03

Mă uit la comentarii. Multe nu au treabă cu a răspunde la obiect. Cu atît mai puțin să spună: "Domne, eu zic că lucrurile au stat altfel. Uite cum...".

Che Guevara (6 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:11

Si care e diferenta intre faptul ca s-a calificat Real si nu s-a calificat Juventus ? Oricare dintre cele doua echipe mergea mai departe viata noastra nu se schimba cu nimic.

Mishu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:20

Felicitari pt articol. In sfarsit cineva care comenteaza neinfluentat de eliminarea barcelonei in fata Romanilor. Penalty cat casa poporului !

Stefan (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:27

Felul in care analizezi riposta lui Buffon e o magarie chiar mai mare decât ce a facut așa-zisul arbitru. Când cineva te fura in halul asta, ce ai vrea sa facă? Sa se ducă sa-l felicite? Păcat de faptul ca ai dreptul la opinie!

Paul (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:34

Cine a scris acest articol este un ridicol subiectivist. La fel fac comentatorii gigi.tv Asa ma intreb si eu... CAT A DAT REAL PENTRU ACEL PENALTY !!??

andrei (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 17:38

Esti praf. Cand te fura pe fata mai taci ca prostu ? Nu e invatat cu mentalitatea ta de roman ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pishta (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 18:40

Buffon e un nume pe care fotbalul il va mentiona cu respect mereu! Chiar si Chiellini e un mare fotbalist. Cine e Jumatate in lumea jurnalismului?! Un penibil ....

almaviva (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 19:38

Atata discutie despre acel penalty (corect acordat)! Despre golul lui Isco perfect valabil, anulat complet eronat nu spuneti nimic? Voi, cei cu teoriile conspirationiste? Voi cei ce nu faceti nici un scandal cand Barca era ajutata vadit de arbitri atatia ani la rand?

Don (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 20:29

Ub articol bun, obiectiv și adevărat. Prea ultima frustrați ofensați mai jos. Lasa'i sa ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Don (2 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 20:30

Autocorrectul m'a terminat. Prea mulți* am vrut sa spun.

TOP1305 (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 20:59

Dar cine mai ii si theodor asta ? .. sa găsit ..... din pădure sa murdărească o cariera super a unui om legendar in sport . La cald se zic multe și se fac multe care du siguranța lui G Bufon ia părut rău la final pt ca poate el apăra penalty-ul , așa ca *** dacă ai de murdărit vreo cariera murdărește pe a ta ca oricum nu știu cine ești și nici nu ma intereseaza ....probabil un nimeni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (1 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 22:35

Esti ceea ce esti ! O JUMATATE DE om....

Che Guevara (6 comentarii)  •  12 aprilie 2018, 23:12

Cate penalty-uri a aparat Buffon in cariera lui ca sa il scoata pe asta al lui Ronaldo ?

motanul incaltat (39 comentarii)  •  13 aprilie 2018, 1:35

As vrea sa te vad cum ai reactiona daca viata te-ar pune intr-o situatie asemanatoare.

durden (14 comentarii)  •  13 aprilie 2018, 8:19

Pleaca *** de madrilen infect cocalar *** al europei ce esti! =))))))

Comentează