Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Real e ECHIPA! Fotbalul începe și se termină la Real!

Nici nu începe meciul cu Atletico și îți dai seama ce e cu această echipă. Numele său, Real Madrid, apare scris mare pe copertina stadionului Santiago Bernabeu, deasupra ambelor peluze.

Permalink to Real e ECHIPA! Fotbalul începe și se termină la Real!
miercuri, 3 mai 2017, 9:14

Se vede din elicopter, înaintea partidei, se vede din avion, când survolezi capitala, se vede din cosmos, de pe Stația Spațială Internațională. Și e vizibil la ani lumină de Terra, acolo unde putem doar visa. Extratereștii știu și ei totul despre Real Madrid, iar copiii lor poartă tricoul alb cu numărul 7 și strigă: „Ronaldo!”.

Ador Barça, dar fotbalul începe de la Real și se încheie la Real. Priviți doar cea mai frumoasă competiție, pe care o urmărim toți ca niște nebuni. În 1956, Realul lui Di Stefano câștiga prima ediție a Cupei Campionilor. Aceea era La Primera. Exact 60 de ani mai târziu, în Champions League, am descoperit același Real acolo, în vârf. Aceea era La Undécima, a lui Cristiano Ronaldo. Iar La Duodécima ne așteaptă acum, în 2017. Pentru că Real e ECHIPA. O bombă nucleară.

Nimeni nu își presează adversarii ca acest Madrid. Din prima clipă, 90 de minute, în orice condiții. Cu minge sau fără minge. În atac pozițional sau pe contraatac.

FĂRĂ MINGE
Te împinge în propriul careu și te zdrobește, chiar dacă nu are principala armă, mingea. Declanșează o presiune sufocantă, cu toți jucătorii în același timp, ca o haită. Ești forțat să greșești.

CU MINGE. ATAC POZIȚIONAL
În fața unei echipe care se apără stil-bloc, ca Atletico, pasează mult, dar nu ca Barcelona. Ritmul e mereu alert și variat în linia mediană, balonul trece repede și tare de la unul la altul, dintr-una, maximum două atingeri, în căutarea fisurii. Și, în clipa în care ea apare, găsită de Modrici, Isco ori Kroos (toți cu o tehnică de pasă desăvârșită), jocul explodează. Spre benzi, unde Marcelo și Carvajal creează constant superioritate, sau vertical, pentru prădătorul Cristiano (mai ales el) și Benzema.

CU MINGE. CONTRAATAC
Iată momentul preferat al madrilenilor. Împotriva lor, dacă nu ți-ai asigurat apărarea chiar și când ataci, ești mort! Odată recuperată mingea, los Blancos sunt fulminanți. În zece secunde, în trei-patru oameni, din trei-patru pase, străbat întreg terenul și lovesc poarta din toate pozițiile.

E dificil să-i reziști Realului. Cholo Simeone n-a mai putut, oricât de bine pregătește faza defensivă. 3-0 cu Atletico e enorm! Va reuși cineva să-i reziste? Nu. Nici Juventus, dacă depășește entuziasmul monegasc. Real e actuala și viitoarea campioană a Europei.

PS. La final, două cuvinte pentru Cristiano Ronaldo: soldatul universal. Și nici un cuvânt pentru Zinedine Zidane? Ba da. Pentru că merită. El echilibrează energiile. Le unește. Echipa asta e mare datorită lui.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

Octav (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:24

*** Juve pe Real, un *** fara egal, o echipa de fanfaroni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigi (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:28

barcelona..joaca. rm joaca turca si stai ca te ard pe contraatac. folbalu inseamna sa ai mingea si sa o plimbi. nu sa o prinzi 10 secunde si sa dai gol...in restul timpului stand in aparare. ori asta vedem de ani de zile in b-rm. autobaza si goluri pe contre nu inseamna folbal..ci paturca. folbalu e la cei ce au mingea.

dan (13 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:29

Cam mult entuziasm dupa acest meci. Vom vedea daca echipa va mai fi la fel de "galactica" cind va da peste Juventus.

Montgomerry (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:31

Eu nu sunt fan Barcelona si ador Realul,pentru ca e ....real.

Marius (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:33

Ori se fumează chestii nasoale la voi în redacție ori cineva a băut ceva tare înainte să scrie articolul ăsta... înțeleg entuziasmul, așa mai ziceau și alții înainte de un anumit meci că o să fie mai ușor cu unii că cei de dinainte dăduseră 4 și tot nu s-au calificat. Ah, da, și n-au dat niciun gol. Fix Barcelona aia care apoi a bătut ''bomba nucleară''. Mai ușor cu fumatul și băutul în fața tastaturii, vă rog... hai să așteptăm faptele înainte. Mulțumesc.

dan (13 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:35

O sa-i vedem daca-i pot invinge pe Juventus, daca sint atit de buni.

unul (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:40

Cand te numesti Jumatate, nu are cum, e imposibil :) sa ai in totalitate dreptate, spun asta dupa ce am citit ultima parte din titlul articolului "actuala si VIITOAREA campioana a Europei "..Asa ca, nu o sa urmaresc semifinala de astazi , nici meciurile retur si nici finala, nu are rost, multumita domnului Jumatate, stiu cine e campioana :))) Apropo, vreti sa ne spuneti cine e cealalta finalista, si, daca se poate, sa ne spuneti si scorul din finala , poate punem la pariuri si scapam de ....saracie :))) P.S...Aia cu " ADOR Barca " a fost motul tortului ! :))

Ciprian (3 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:40

Nu sunt de acord cu tine. Anul acesta Realul este peste Barcelona, dar nu este peste Juventus. In istorie ramane insa cea mai frumoasa echipa cu cel mai frumos joc. In ultimii 10 ani Barcelona a dominat fotbalul European.

ovidiu (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:44

Da,da...partial adevarat. Jupanul e messi, cum prinde, *** realul

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ardei (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:46

Suntem cam incantați de o echipa care are nevoie constant de arbitri sa ajungă unde este. Cam prea des și RM și Barca sunt ajutate, și nu oricum, ci flagrant

Emi (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:48

Te hazardezi prietene,deoarece adevarata fata o sa fie in meciu cu Juve

cristi81 (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 9:56

serios...esti tare blegut...eu inteleg ca esti mare fan al echipelor din Spania...dar cred ca ar trebui sa fii un pic mai obiectiv cand scrii articole...nu de alta dar asta este totusi un ziar...nu un oracol sau un jurnal personal...realul ca si barcelona de altfel, sunt 2 echipe puternice, niste nume enorme...dar totusi...sa ii ridici in slavi ca si cum sunt niste zei pe pamant...chiar in anul in care au echipe si un joc mult sub ce aveau in trecut...e exagerat....Doar asa ca idee...k se pare k ai uitat deja...realul a trecut de bayern cum a trecut...a piedut acasa cu barca in cond in care nici aia nu sunt pe val iar in weekend abia a castigat in min 88 cu...neica nimeni...iar aseara nu stiu la ce te-ai uitat tu dar mie mi-au fost evidente alte lucruri...faptul ca atletico nu mai e deloc ce a fost(daca nu aveau norocul sa aiba asa traseu...erau de mult afara din liga), ca realul este ronaldo dependenta si ca realul scartaie grav in aparare...atat...nicicum, ca fotbalul incepe si se termina cu real...iar afirmatia cu actuala si vitoarea campioana...nu stiu ce sa zic...decat ca ai putea fii mai cumpatat cand scrii ceva si sa treci peste simpatiile personale exagerate

acciduzzo (25 comentarii)  •  3 mai 2017, 10:14

Un articol aiuristic combatut foarte simplu si aproape in totalitate numai daca vedem ce s-a intamplat in ultimul el clasico!! Scurt! Pe lumea asta exista doua tipuri de echipe de fotbal....BARCELONA SI .....RESTUL!!! Pe lumea asta exista doua categorii de fotbalisti.....MESSI SI RESTUL!! Altfel....mult succes Real pentru a treizecima!!!!...Ce a administrat Barcelona Realului in ultimul el clasico face cat toate treizecimele la un loc!!!!!!!

Cristi (4 comentarii)  •  3 mai 2017, 10:14

Usurel domnule Jumatate,cu la Duodecima,nu va entuziasmati prea tare.Va reusi cineva sa-i reziste? Nu? Nici Juventus? Nici Dybala? Nici Higuain? Nici Mandzukic? Nici Bonucci? Nici Barzagli? Nici Chiellini? Nici Cuadrado? Nici Pjanic? Nici Alex Sandro? Nici Khedira? Asa o fi... Dar cred ca nu va imaginati ca Ronaldo va inscrie la fel de liber de langa BBC-ul italian cu a facut-o de langa Savic si Hernandez.Si uitati ca Real nu ar fi fost in semifinale fara arbitrul Kassai.Dar nu-i asa,conform gandirii Uefa,nu mai avea UCL audienta daca nu mai erau nici Barca nici Real in semifinale.Iar diseara in mare parte ne vom elucida si despre echipa din Franta cu suporteri de rezultat si de masivul PR facut de toata lumea pentru Mbappe.PS. Astept cu nerabdare articolul dvs din dimineata de 4 iunie care cu siguranta va contine epitete la fel de elogioase la adresa reginei Europei,Juventus Torino ! Va fi doliu madrilean pe planeta,mai ales in presa.Si pentru unii dintre noi,o dubla satisfactie daca vom vedea pe bocitoarea din teren (Ronaldo) bocind cu foc dupa ultimul fluier sau cand va ridica Gigi Buffon trofeul.

Gogu (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 10:15

Dom-le da nu aveti pic de rusine. Astea sunt doua echipe care trebuie sa dispara inainte de distruge si ultima farama de fair-play. Dca nu sunt bilele calde sunt arbirii si tot asa scopul fiind castigurile la pariuri. nu maispunem de datoriiile nesimtite pe care le au facaturile astea de cluburi intro tara cu cea mai mare rata de somaj din Europa. Drept urmare nu ma mira ca cei de la Eurosport(Euro) transmit campionatul din America de Nord. Cineva din staful televiziunii de mai sus s-a saturat se pare de mizeria sustinuta de UEFA. Se pare ca restul jurnalistilor europeni se fac ca ploua.

Flaviu (42 comentarii)  •  3 mai 2017, 10:36

Te entuziasmezi cam tare si cam prea repede.. După orice meci, rezultat sau prestatie individuală .. Fotbalul nu începe cu nimeni si nu se va termina niciodată .. Insa nu te-as contrazice pana la capăt , pt ca : 1. Intr-adevăr jucătorii Realului au o valoare individuală mai mare decât cei ai lui Atletico. 2. Aceasta valoare individuală a fost pusă in evidentă de o prestatie colectivă de excepție in jocul de aseară . 3. Fundasi laterali ai Realului ( Îl includ si pe Nacho care nu e de profil ) au creat mereu superioritate pana in careul advers ( acțiunea lui Carvajal de la început , la 0-0, e edificatoare ). Astfel ca in zona mediana au fost mereu 5 contra 4 si nu 4 contra 3 sau 4, cum rezulta din asezarile tactice. 4. Datorită mobilitatii colective de excepție a Realului , Atleti nu a putut verticaliza deloc ( arma ei nr 1) astfel ca atacanții au trebuit sa coboare mereu, practic nu au contat in joc.. Mai amintesc si de improvizatia din banda dreapta a defensivei.. Insa te pot contrazice pt ca : 1. Real Madrid 2013-2017 nu m-i se pare o echipa epocala ( ca Milan 87-95, Real 99-02, Barca 92-94, 06-11, 15 si altele) . Ea nu propune un stil nou.. 2. Glorificarea asta excesiva a Realului, in raport cu performanțele din CCE sau CL nu m-i se pare oportuna pana la capăt . Apropo ce a câștigat Real Madrid in anii 70, 80 , pana in 98, in Europa ? Vreo 2 UEFA CUP , cred.. Vorbim de 30 de ani.. Si tot pe Santiago jucau, tot Real Madrid scria pe acoperis etc.. Intr-adevăr , in perioada respectiva , Real a avut generații de jucatori mari , a mai jucat finale, dar nu a avut trofee.. Deci sa nu ne entuziasmam așa tare după un 3-0 cu Atleti, mai ales ca Juve e o masinarie bine pusă la punct, iar Monaco are un moment unic..

fanCraiova (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 10:49

ACTUALA SI VIITOAREA CAMPIOANA A EUROPEI singura care va castiga LC una dupa alta restul e can can puteti plange cat vreti ⚽⚽⚽⚽⚽luati si numarati intelegeti voi ce vreau sa zic si ça o paranteza cand REAL MADRID A AJUNS INTR-O FINALA TOT TIMPUL A CASTIGAT-O

cpt.ahab (3 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:01

Fotbalul incepe si se termina cu Real... pana da de Barca. Si atunci publicul de pe Bernabeu il aplauda in picioare pe Ronaldinho sau golul lui Messi din minutul 93. Realul este o nesatula de trofee, dar memoria fotbalului retine te miri ce altceva. Nu golurile pe banda ale atletului Ronaldo, ci prabusirea lui Boateng in urma driblingului naucitor al lui Messi.

gio (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:25

un fan Real spune : Jumatate/partial adevarat...

Andrei (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:35

Depinde din ce punct de vedere privesti. Daca placerea de a manca incepe si se termina cu McDonalds atunci, da,....fotbalul incepe si se termina cu Real. Daca placerea de a bea ceva bun incepe si se termina cu Coca Coal atunci da......fotbalul incepe si se termina cu Real.

parerea mea (5 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:37

in principiu sunt de acord. Liga Campionilor e competitia Realului, cu o singura conditie: sa nu se intalneasca pe traseu cu Barca. cred ca asta e un caz pt psihologia sportului. Real poate sa bata pe oricine rau de tot, acasa sau in deplasare, in Europa. Cand joaca cu Barca povestea se schimba radical, indiferent de forma teoretica in care cele doua echipe se afla. Anul asta Barca pierde urat de tot 0-4 la Paris, pierde la Malaga 0-2, si-o ia la Torino 0-3, arata neputincioasa pe Nou Camp in fata lui Juve la retur. Nu mai zic ca si City a batut-o 3-1 anul trecut, in grupe. Echipa e in criza, e previzibila, arata mai rau decat am vazut-o in ultimii 6-7 ani, dupa care merge la Madrid si castiga el clasico. in privinta finalei, sunt aproape sigur ca Juve trece de Monaco. nici eu nu o vad pe Juve cu mari sanse in fata Realului, desi constat ca multi cititori de-ai vostri cred ca italienii or sa bata. ar fi frumos sa ia Buffon Liga Campionilor, dar cam atat. eu personal am admirat defensiva Juventusului pe Nou Camp pret de vreo 20-25 de minute, dupa care m-am gandit ca poate vedem si niste fotbal. N-a fost cazul. Probabil ca opinia ca Realul pierde cu Juve se bazeaza pe faptul ca Juve n-a luat gol de la Barca in doua meciuri. Cu Realul va fi altfel si, daca Zidane il baga in sfarsit titular pe Morata, Juve pierde 2-0.

Uci (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:46

Doar în România poate exista atâta frustrare, răutate și sa idiocratie. Ma uit printre comentarii, și deși ma așteptam la replici acide, pentru ca deh, la asta ne pricepem, răutatea este mare. Când ești cel mai bun, normal sa ai 'hateri' și dumneavoastră tocmai ați demonstrat-o cu acest articol și comentariile de sub el. Real Madrid este într-adevăr cea mai buna echipa din lume, a fost de mulți ani, o sa fie mulți ani. Atletico mai avea puțin și avea un șut sănătos pe poarta ieri, atât. La meciurile cu Bayern haterii yin minte doar deciziile pro real, dar toți, și absolut toți au uitat penalty gratuit, și multe alte decizii împotriva lui real. Dar când ești atât de bun, nu se poate altfel. Frumos articol, subiectiv într-adevăr, dar corect și relevant. Păcat ca acești oameni cu cariera de ajutor de câine lup au dreptul sa comenteze. Sa nu va influențeze niciodată, și consider ca știți deja asta. Vizavi de juventus, sunt teoretic mai buni, clar, dar nu toți oamenii sunt în forma maxima la real (benzina, apărarea scârțâie puțin din cauza accidentarilor) dar... O echipa mare se va vedea oricând... Și Ronaldo.... Nu mai are rost sa discutam despre el. I îl este ca un tigru la colt. Cu cât este presiunea mai mare, cu atât revine mai fioros și face ravagii.

Dan Constantin (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 11:50

Foarte bun articolul Real a fost este și va fi cea mai galonata echipa din lume toți cei care sunt fani barca sunt fani și fcsb deci niciodată nu o sa recunoască ca alții sunt mai buni CRISTIANO A MARCAT 400 ÎN 8 ANI NUMAI LA REAL Messi 500 în 12 ani UITATI-VĂ ȘI INFORMATI-VĂ CN E MAȘINĂRIA DE GOLURI MONDIALA ÎN ULTIMII 10 ANI CRISTIANO E COLOSAL IMPERIAL FĂRĂ EGAL E CRISTIANO ȘI RESTUL LA barca de multe ori la salvat și echipa dragi fani barca spuneți -mi ce PERFORMANTE EXTRAORDINARE ARE Messi cu Argentina? ?sau ce e mai greu sa ei copa america cu Argentina sau CAMPIONATUL EUROPEAN CU PORTUGALIA ??? ANUL ACESTA REAL VĂ LUA ȘI DOIDECIMA ȘI LA LIGA ȘI CRISTIANO VA FI BALONUL DE AUR ȘI ANUL ACESTA ȘI CA SA FI TOTUL LĂMURIT PENTRU TOȚI LA CAMPIONATUL MONDIAL O SA VEDEȚI DIFERENȚA DINTRE PORTUGALIA LUI CRISTIANO ȘI Argentina lui Messi dak se va califica App Messi a jucat cu JUVENTUS HALA MADRID CRISTIANO EL ES AMO

Marius (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 12:01

Ce pnm vorbiti ma de juventus ? Parca in retur cu barca a facut ceva na facut nimic sau aparat ii sparge real pe juventus gata iau batit pe barca si toti spun "sa vedem daca i bate pe juve " sa vedeti voi ca no sa aibe sanse juve au aparare dar n au atac destul de bun sa sparga apararea realului daca nu stiti fotbal nu vorbiti

Daniel (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 12:05

:)))) M-ai facut sa rad teribil!

Marius (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 12:06

Bun spus ucii doar faza cu juventus o sa le o dea si lu juve juve ii buna dar are multi jucatori batrani mai ales in aparare no sa faca fata presiuni realului

George (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 12:29

Mda... asa sunt simpatizantii Barcei frustrati la maxim. Ar vrea ca echipa lor sa aiba palmaresul lui RM, dar mai au de asteptat cateva secole. La Madrid la final de an daca nu vi cu trofeul suprem pleci de la echipa. Campionatul e pe locul II mereu. Si anul acesta mai bine castiga UCL decat amaratul ala de trofeu de campion in La Liga. Dar e forte probabil ca Barca sa-l piarda si pe ala deoarece nu e in stare sa castige restul etapelor. Asa ca vulpitelor cataluneze stie toata planeta ca strugurii aia europeni la care nu ajungeti sunt acrii tare de tot...

Eduard (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 12:41

De unde știți voi ca Juventus ajunge in finala ... de ce sa nu fie Finala Real-Monaco ?? Ce tot atâta Juventus ... o fi echipa frumoasa ... dar ca sa ajungă in finala trebuie sa treacă de Monaco ... toata lumea hopa .. vezi doamne cum a trecut real de Bayern ... dar Barca cum a trecut de PSG ... acolo nu a fost frauda ... ?? Daca tot blamați Real... asa sunt fanii Barca cand real ul merge mai departe si ei nu ... fura gelatu, simulează gelatu , Perez e la butoane ... UEFA aranjează meciuri ... se fac blaturi... etc ... nu va mai uitați ma si gata ... Închideți tv ul ... mereu blat blat blat ... si pana la urma ce ... Atl nu poate întoarce 3-0? Nu poate fi finala Monaco - ATL ?? ... nu de alta dar acești fani barca si Messi ... tre sa mai zica ceva ... vezi doamne ... real ul in mintea lor nu trecea de Bayern , nu trecea de Atl ... acuma vezi pierde in finala cu Juve... in fotbal se pot întâmpla Multe ... vedeți finala euro ... marea favorita Franța învinsă acasă in finala de chiar Portugalia lu gelatu ... si acolo tot blat a fost ... atat știți blat blat blat ...

Poli 21 (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 14:14

JUMATATE din cele scrise pot fi luate ca certe, dar prea multe osanale nu cred ca isi au locul intr-un domeniu in care totul este relativ.

Poli 21 (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 14:16

JUMATATE din cele scrise pot fi luate ca atare, dar prea multe osanale suna deplasat intr-un domeniu absolut relativ.

Timm (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 14:33

@Theodor Jumatate. REAL-Barcelona 2-3. :))))

Maxentiu (21 comentarii)  •  3 mai 2017, 15:07

Ce ma distreaza pe mine exaltatii astia care "traiesc clipa" de zici ca-s fluturi. Cind cistiga echipa, gata, fotbalul incepe si se termina cu ei. Cind pierde, uita instantaneu de ea.

17 Nenthori (14 comentarii)  •  3 mai 2017, 15:39

Vad ca toti frustratii isi pun speranta in Juve; Realul nu e o echipa de cotoci !

Anonim (14 comentarii)  •  3 mai 2017, 16:07

Se laga unii de meciurile din campionat - in care Barcelona (la san Sebastian, La Coruna si in alte orase, ba chiar si pe teren propriu), Real, Juve (cu Atalanta si nu numai), Monaco (la Nancy si nu numai), PSG, Chelsea, United, City si Bayern (cu Schalke, Mainz si nu numai) pierd puncte - cu cele din Ch. League, pe care unii le castiga clar (Real-Bayern a fost 6-3 in dubla mansa, adica scorul corect, daca tinem cont de cadourile primite de ambele echipe din partea arbitrilor si de prestatia lui Neuer, care a limitat scorul in meciul in tur)! Dupa "dubla" cu Arsenal, ma bucura orice esec de-al bavarezilor, chiar si cel in fata unei supraapreciate echipe din Dortmund, o echipa cu care Monaco s-a cam distrat! A.

bigbear (8 comentarii)  •  3 mai 2017, 16:31

Frumos articol, insa cum se aplica aceasta descriere meciului anterior, cu Bayern, cand Real a fost ajutat de arbitru sa se califice mai departe, pentru ca nemtii ii dominau copios? Si cum se aplica meciului cu Barcelona cand au pierdut acasa? Nu constest ca e o echipa mare, insa nu as spune ca e atat de mare astazi. Si da, daca Juventus o sa ajunga in finala o sa fie un cu totul alt meci, atunci vreau sa vad cat stie sa atace sau sa contraatace Real impotriva unei echipe foarte bune tactic.

17 Nenthori (14 comentarii)  •  3 mai 2017, 17:37

Piticotocu nu mai e de actualitate: adevaratul magician e CR7 - the winner takes it all !

real09 (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 18:07

Bravo tata, cand citesc ce scriu toti agramati ma apuca ***. Da *** asa e "fotblul incepe si se termina la Madrid" egal ca te numesti messi barca pique catalan partit oricum te cheama te duci si dai raportul la Madrid ca acolo e capitala si acolo e fotbalul. Pentru fanii necrescutului apucati-va si numarati trofeele Realului si ale barcei si dupa vb de fotbal. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

xtra (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 18:14

Pablo Escobar ar fi invidios, curios si furios pe locotenentii si chimistii sai daca ar fi citit acest articol. Cantecul preferat al lui TiJei este "Mai avem nevoie si de iarba". Din acest articol ne dam seama ca si la *** exista internet performant.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (1 comentarii)  •  3 mai 2017, 18:16

Atat spun, mai sunt 90 de minute de jucat.

Jean-Paul (41 comentarii)  •  3 mai 2017, 18:48

Toate ca toate, dar cand te ajuta arbitrii de le vine adversarilor sa urle de ciuda, mai ca as incerca sa fiu mai temperat. Nu mai vorbesc de arbitrajul superscandalos din meciul retur cu Bayern, dar si aseara tusierul ar fi trebuit sa ridice fanionul in momentul in care a centrat Ramos iar Pomanando era in ofsaid de 2 m. Fiindca daca ar fi fluierat ofsaid, nu mai venea golul asa repede. Dupa acel 1-0 mincinos, plus ratarea uriasa lui Gameiro, am si trecut pe film si m-am uitat la un film pe care nu l-am mai vazut de treizeci de ani : Ultimul mohican. Culmea, am dat tot peste un englez obtuz, mai ceva decat Atkinson, dar l-am tolerat fiindca actorul respectiv interpreta doar rolul lui Munro.... :)))))) Revenind la fotbal, e adevarat ca peste ani si ani, cine isi va mai aminti cum a castigat irealul meciul. Poate ca si pe vremea lui Di Stefano si Kopa arbitrii erau la fel de servili cu echipa favorita a lui Franco. Cand te ajuta arbitrii i halul asta dispare orice bucurie pentru realizari. De aceea n-am putut sa fiu in ruptul capului suporter al stelei sau dinamo-ului pe vremea cand erau favoritele regimului de trista aminture... Acum, cu atat mai mult........

serghei (2 comentarii)  •  3 mai 2017, 19:35

Real Madrid e poate 'Clubul', nu 'Echipa'. Echipa e cea a lui Pep care a dat de pamant cu Real Madrid 6-2, 5-0 si a castigat tot ce se poate in fotbal in 1 an. Ca, institutie, club, istorie Real Madrid este cel mai mare. Ca echipa, nimeni nu se atinge deocamdata de masinaria lui Xavi, Messi, Iniesta.

Liviu (29 comentarii)  •  3 mai 2017, 19:56

Aoleu, au sarit zebrele ca arse! Cica domne Juve e altceva... de fapt este tot un fel de Atletico, dar cu rezultate mult inferioare in Europa in ultimii 6-7 ani. Pana acum 2-3 ani Juve statea la cutie si abea daca indraznea sa scoata capu' din grupe, si iata ca o hotie cu Monaco in 2015 si ceva bulan ii baga intr-o finala, iar acum o Barca slaba batuta si gata...hop! Atletico are doua EL castigate, a eliminat de doua Barca, Bayern ... a luat bataie doar de la Real de 3 ori cu ghinion incredibil mereu. De fapt stiti nene unde e buba? Atletico nu are fani in Romania, iar Juve are.... acolo se face diferenta in ochii baietilor.

Liviu (29 comentarii)  •  3 mai 2017, 19:58

Nea @serghei, de Realul lui Del Bosue sau de Milanul lui Ancelotti ai auzit?

Dan C. (1 comentarii)  •  4 mai 2017, 1:06

Dau si eu cu parerea....ca microbistu' amator....Real va juca finala cu Juventus.....dar "Batrana Doamna" va fi o nuca prea tare pt cocalarii de la Real....in tot sezonul asta Realul nu a intalnit o echipa adevarata.... no!.... amu si-o va lua pe cocoasa!

tudorache ion (1 comentarii)  •  4 mai 2017, 7:43

Cea mai ajutata echipa de catre arbitrii din lume .Real (ireal )Madrid.

lord belial (9 comentarii)  •  4 mai 2017, 9:35

hala madrid & CR7 e suprem

Vasco (31 comentarii)  •  4 mai 2017, 10:21

@Nea@Liviule, mai ai putin...si o sa ai ocazia sa te lamuresti,desi nu cred ca ai putinta asta...Vin zebrele!Si,daca nu ai memoria scurta,au fost pe Bernabeu si panzerele,dar s-au impiedicat in capcanele unguresti...Sa vedem,dar eu zic ca e momentul lui Juve.Spui ca nu au rezultate in ultimii ani.Da,e adevarat dar au aflat si ei si e vremea sa schimbe asta.Forza Juve!!! Iar pentru cei care sunt fan(atici)Real Madrid,da,este cel mai galonat club din lume,au avut mari glorii,doar ca,e usor sa arunci cu bani in stanga si in dreapta cand stii ca,fiind brand de Espagna si echipa casei regale,cand acumulezi datorii prea mari ti le iarta fiscul spaniol si ti le platesc contribuabilii,fie ei catalani fie basci,fie suporteri de-ai altor echipe.De aceea nu prea e iubita in Spania,poate doar de genul acela de suporter ca si ai FCSB....zabrauteni si admiratori de-ai lui jiji...Nici o echipa din lume nu e ajutata pe fata,fisc,arbitraje,ca si Real Madrid.Apoi asa-i usoooor...

Stefan Patriche (1 comentarii)  •  4 mai 2017, 10:24

Undecesima si un singur titlu mondial. Stai asa ca Juve a eliminat Barca, care Barca....

Comentează