Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Ceea ce rămâne după Adrian Mutu. Și nu e fotbalul

Într-o zi de vară târzie, prin august 2004, José Mourinho îi dă un sfat lui Adrian Mutu. Managerul, tânăr și el, doar 41 de ani, de-abia aterizat la Chelsea, îi vrea binele jucătorului: „Adrian, ești rege în România, dar pentru […]

Permalink to Ceea ce rămâne după Adrian Mutu. Și nu e fotbalul
vineri, 6 ianuarie 2017, 9:43

Într-o zi de vară târzie, prin august 2004, José Mourinho îi dă un sfat lui Adrian Mutu. Managerul, tânăr și el, doar 41 de ani, de-abia aterizat la Chelsea, îi vrea binele jucătorului: „Adrian, ești rege în România, dar pentru ca lumea să nu te uite după retragere, trebuie să câștigi trofee. Multe. Și să te dedici fotbalului”.

Printre puținele cuvinte, îi sugerează să se liniștească, să abandoneze viața de noapte cu băutură și prafuri euforice și să trăiască viața numai prin sportul pe care-l iubește. Atât îi zice.

Adrian Mutu avea 25 de ani atunci. N-a învățat nimic. A continuat în stilul lui sinucigaș. Și s-a retras ca un imens talent neîmplinit. Un mare fotbalist tras mult înapoi de prostiile făcute. Trei titluri, cele două cucerite cu Juventus revocate din cauza scandalului Calciopoli, peste 100 de goluri în Serie A și 35 de goluri la „națională”. Atât. În rest, cocaină, sibutramină, suspendări, baruri, certuri, bătăi, escapade…

Asta rămâne.

Și dovada că asta rămâne în urma lui este trista poveste spusă zilele trecute de Ronald Zubar, fost coleg cu Mutu la Ajaccio. Și-a amintit-o într-o emisiune TV, Le Vestiaire, de la SFR Sport1, alături de trei nume importante ale fotbalului francez: Petit, Leboeuf și Gallas. Doi campioni și un vicecampion mondial. Primul și ultimul au jucat alături de „tricolor” la Chelsea.

Zubar le-a vorbit despre o seară corsicană furioasă la care el fusese martor. Chiar în vila lui Mutu. Cu „Adri” amețit de alcool – „Soția lui îmi avertizase nevasta că băuse mult” – și dornic de răzbunare. L-a sunat pe Ravanelli, atunci antrenor la Ajaccio, l-a insultat și l-a chemat acasă pentru a lămuri lucrurile în stil italian. Iar peninsularul, la fel de coleric, a venit.

„Ești gelos, eu sunt un star în Italia, tu ești un nimeni acum. Doar un bătrân cu păr alb”, a urlat Mutu la Penna Bianca. Și, când Fabrizio i-a replicat „Îți rup capul!”, cel supranumit candva „Briliantul” sau „Il Fenomeno” i-a suflat arogant fumul de țigară în față. „Ravanelli s-a înroșit de furie și a sărit să-l lovească”. I-a despărțit Zubar: „Așa ceva n-am mai văzut niciodată. Ca o scenă de film”.

În timp ce ascultau, Petit, Leboeuf și Gallas își dădeau ochii peste cap. Râdeau în hohote. Îl luau peste picior pe Mutu. Pentru Petit, „Mutu era enervant. Este unicul coechipier pe care aș fi vrut să-l bat”.

Niciun cuvânt despre ce jucător a fost Adrian Mutu. Despre golurile sale care ridicau Serie A în picioare. Despre fentele, șuturile, despre toate minunile din iarbă ale acestui mezzapunta de clasă. Nimic, pentru că lumea l-a uitat deja pe fotbalistul Adrian Mutu. A avut dreptate José Mourinho. S-a ales praful.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

haideusicfr (4 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 10:17

Un golan .Cu un comportament pe masura.

habana (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 10:51

Aiureli populiste. Mutu, de bine de rau, a avut o cariera excelenta pentru un fotbalist roman. Nu a fost vreun Maradona sa spui ca si`a irosit talentul si sunt sigur ca a muncit in ultimul hal pentru a ajunge la nivelul la care a ajuns. Sunt mii de tineri talentati care nu sunt in stare sa ajunga nici in Divizia A din cauza ca nu au creier, aia sunt fotbalistii ratati, nu Mutu. El probabil s`a ratat ca om, dar ca fotbalist a facut treaba.

Florentin (3 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 11:29

Ca si predecesorul sau Dobrin, a iubit si fotbalul si distractia, iar talentul sau s-a concretizat intr-o cariera extraordinara. Ca sa il citez pe Hagi, 'ar trebui sa-i facem statuie' si ''vor trece cel putin 20 de ani' pana o sa mai avem un roman cu 100 goluri in Serie A. Defapt nici in Divizia A nu cred sa mai dea careva 100 de goluri. Daca te intrebi de ce nu mai vine lumea la stadion si asta este unul din motive, nu mai avem jucatori de talia lui.

ovidiu_3003 (64 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 11:57

...Mutu o sa faca puscarie...cat de curand ...

paul (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 12:06

Mutu=definitia perfecta a golanului!Bun fotbalist.Ca om insa...zero.

axel (6 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 12:08

Profilul emisiunii era cam tabloid, asta se cauta. Nu era sa povesteasca despre golul cu calcaiul cu Cehia sau despre loviturile libere de la Firenze. Daca nu ar fi fost asa, Mutu ar fi fost diferit si ca fotbalist, cele doua dimensiuni nu se disociaza. Ar fi fost un om cuminte si un fotbalist mediocru. Despre care, oricum, nu ar fi vorbit nimeni. In niciun fel.

Dr. Dan Patru Tudosie (3 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 12:44

Nu stiu de unde ai scos tu trei titluri pentru Mutu, care de fapt e unu - ca pe doua le-ai retras, iar ala unu nu-i niciunu. La Juventus, la primul titlu, a jucat 30 de minute in ultima etapa. Asta e titlu luat? Ma rog. Iar din moment ce ele au fost retrase nici nu trebuie mentionate. E fascinant cum cel mai indisciplinat jucator al acelor ani a ajuns la cea mai hoata echipa. Si titlul ramas e cel cu Dinamo, unde nu a evoluat in retur, iar LPF nu i-a dat medalie sau tricou de campion. Mutu are zero titluri, iar golurile alea superbe din Italia (cele de la Fiorentina, ca la Parma era Adriano cu superbitatile, mai degraba) le-a reusit intr-o perioada in care a fost dovedit dopat. Mutu e o nulitate in fotbal si nici nu mai merita mentionat.

Nelu Müller (8 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:06

De fapt, Mutu nici n-a jucat fotbal. El doar a intarcat iapa...

George (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:10

Nu s-a ales praful, decat poate cel de stele pe care Mutu il lasa in urma fiecarui interior la coltul lung, care misca inevitabil plasa. Fotbalul nu este matematica, nici rigoare si teoreme. Este despre exces, de talent si patima, despre nebunia momentului in care mii de suflete cred in piciorul tau drept mai mult decat in existenta soarelui de pe cer, despre convingerea copilului ce nu i-a prins pe Hagi si Popescu, ca putem fi si noi mari. Despre asta a fost Adrian Mutu. Un talent irosit? Mai degraba unul neinteles si injust injurat. Cu 10-le fluturandu-i pe spate asemeni marilor fotbalisti, Mutu a scris istorie si a marcat generatii. Iar asta face mai mult decat toate liniutele trase si paharele baute.

vasco (31 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:14

Mutu e cea mai buna dovada ca talent fara munca si caracter...degeaba.Va sfarsi prost si ca om,chiar mai rau decat ca fotbalist.Foarte ciudata angajarea de catre Negoita a unui om fara de caracter si fara minte,intr-un post care cere mult caracter si multa minte.

lotto (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:27

da dupa tine ce ramane jurnalistule..ala a vazut lumea!

Laur Andresan (8 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:30

Mutu poate fi un exemplu doar pentru generatiile care au deschis ochii in fotbal in acest mileniu. Mi-e mila de acesti copii...

mal. (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:49

După cum vedeți, Mutu a găsit țara în care un asemenea golan poate ajunge președinte de club! Vă dați seama ce fel de om este cel care l-a „uns” cu funcția asta? Și ce fotbal se joacă în țara aia? Și ce curat este totul?

dan t (4 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 13:56

asta e din seria....denigrati tot ce vine de la dinamo?.....facem o lista cu jucatorii ...""pierduti"" intr un fel sau altul pe la fcsb? de ce tamas era inainte de a veni la fcsb,tinta ironiilor voastre iar acum ,betiile nici nu se mai amintesc? iar asta nu e decat un exemplu

cornel (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:03

Cu toate tampeniile, Mutu a fost jucătorul roman cel mai important din Seria A , cu cele mai bune rezultate !

onlinegsp (90 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:15

Doar ca numar de goluri. Nu si ca trofee. Spre deosebire de el, Chivu a castigat tot in Italia. E mai respectat decat Mutu. Asta era ideea

custov (3 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:06

FECECEBEEE ,jumatate trage urgent apa .De bunde-l cunosti tu pe MUTU,ai vorbit cu PRANDELI sau cu tov ioanitoaia.

onlinegsp (90 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:14

Intamplator sau nu, i-am urmarit cariera de la inceput pana la sfarsit

calinescu (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:08

MAI D-LE JUMATATE SA STII CA ADY MUTU A CASTIGAT TOTI BANII NUMAI DIN FOTBAL , PE CAND TU CU NUMELE TAU PREDESTINAT CRED CA JUMATATE DIN PRESA JUMATATE DIN STANA ......!!!! MUTU ESTE UNUL DIN CEI MAI MARI FOTBALISTI PE CARE I-A AVUT FOTBALUL ROMANESC IAR TU ESTI JUMATATE DE ZIARIST ....!!!!

onlinegsp (90 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:13

Asta am spus si eu, un mare fotbalist, dar care a obtinut foarte putin in cariera. Si despre care lumea fotbalului nu isi va aminti. Si e pacat

NELL9 M8LANO (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:13

CE INVIDIOSI SUNT SUPORTERII FC GAZDE MUTU A FOST UN N8MENI DAR A FOST UN N8MENI...INTREG..PE CAND TEODOR JUMATATE ESTE DOAR...JUMATATE..DE JURNALIST ! IAR POSTACII LINGAI AI *** VAD DOAR DEFECTELE LUI MUTU NU BETIILE LUI CHIRICHEFLIU SAU USILE DE BLOC SPARTE DE TAMASVIN SAU ANII DE OCNA A TICNITULUI SI AI TRAVESTITULUI SAU PARNAIA BACIULUI EXCROC SAU BLATURILE CELEBRULUI ( IN GERMANIA ) REGHEBLAT ! EI CU E *** A-TI DAT PE...MUT ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lup (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:17

Un mare fotbalist și un mare derbedeu, care o să ajungă foarte-foarte rău.

LUCA IOAN (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 14:53

NU POATE FI PUS EGAL INTRE DOBRIN SI mutu ESTE O BLASFEMIE, nU AFACUT NIMIC BUN... VEZI PENALTY-UL DIN ELVETIA CU ITALIA. PE UNDE A FOST A STRICAT. AM PUTUT VEDEA CUM POATE STRLUCI UN BRILIANT, VAI DE EL.

demolarii (2 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 15:04

Mutu a fost un jucator talentat, si atat. Chivu sau Sapunaru, colegi de generatie cu Mutu, nu au avut talentul lui Mutu in a manevra mingea. Ei au fost genul bazat mai mult pe munca. Chivul a jucat pentru Roma contra lui Man U si a pierdut cu 8-1. Dupa cateva sezoane a ajuns la Inter, a ascultat de acelasi Mouriniho si a castigat Liga Campionilor. Sapunarul a jucat doar la Porto, ca si echipa cu pretentii. A castigat Liga Europeana. Rat la fel ca Sapunarul, desi a jucat la Sahtior.....toti jucatori romani, dar cu alta filosofie despre ce e viata. Totu e care felie de viata o alegi, caci lumea e mare si permite oricui sa traiasca...

koko (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 15:10

dupa drogat raman doar coca si jna

marian (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 15:26

Ce am constatat eu la astia de la Gazeta si cei de la Digi sport este urmatorul lucru. Cand nu au ce scrie inventeaza scandalurila Dinamo, dar numai la Dinamo. Acum ca a venit Mutu la Dinamo nu mai au loc de el. Bai, INTREG (la cap) nu JUMATATE ai fost vreodata!?

Dragos (3 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 15:27

Daca tot radeti de Jumatate, ca il cheama Jumatate, de Mutu nu ziceti nimic? Mai ales ca el, ca Mutu, s-a uitat la Stamford Bridge, n-as zis nimic si, de emotie, s-a apucat sa traga tare. Pe nas, ca doar nu la poarta. Dar mut, asa cum ii e si numele, n-a avut multe e zis dupa 28-29 de ani, cand, teoretic, toti marii fotbalisti ating apogeul carierei. Si da, e pacat, ca va fi tinut minte, mai degraba, ca Adi Coca, decat ca Adi Mutu. Pacat, mare pacat.

dragos (2 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 15:34

Dar ce va apucat fratilor cu Mutu ce ca facut ? La multi ani Mutule inca de pe acum sarbatorim ziua in acceiasi zi ,Capricorni si cu aceleasi placeri ale vieti.:)))))

Brandremist (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 16:06

Mutu nu datorează nimic nimănui. A făcut mereu ce a vrut pt că nu era chip să se lase călăuzit de alții mai înțelepți ca el. I s-au oferit o mulțime de șanse, dar niciodată n-a nimerit și el pe drumul cel bun. L-a durut în cot de cluburile lui & de Naționala și a creat numai scandaluri pe unde a fost. Mi-a fost rușine cu el de fiecare dată când a jucat la Națională și mă bucur că Pițurcă nu l-a mai chemat la sfârșit. Ar fi fost o glumă ca unul de teapa lui să devină golgheterul all time al României in detrimentul lui Hagi. Prefer pe unu' ca Marica de 1000 de ori. Așa că din punctul meu de vedere, el a fost un coșmar care s-a terminat. Nu mai există.

dan (13 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 16:35

E simplu ce s-a intimplat. Taran oltean; cind a dat de bani totul s-a terminat.

Lucian Popovici (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 17:17

Felicitari Adi Mutu! A jucat fotbal la cel mai inalt nivel si in acelasi timp s-a infruptat din toate placerile vietii. Nu era obligat sa se sacrifice pentru nimeni si m-ai ales ca sa-l faca mandru ca e roman pe borfasul din fata tv-lui care bea bere si ragaie a mici. Jos palaria Adi Mutu! Bun sau rau lumea inca isi aduce de tine si vei ramane in primii 3 cei mai buni fotbalisti romani.

lord belial (9 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 17:51

un bagabont si un enervant dar singurul nostru atacant pana la florin andone ps: nici despre golurile lui gazza nu se mai vorbeste de mult

lord belial (9 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 17:53

a dat totusi 100 de goluri in serie a, asta il face atacant mare

gigelos (5 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 18:53

Mutu a facut mai mult rau pentru fotbalul romanesc , mult mai mult , dacat bine . O hahalera cu pretentii de mafiot . Cred ca si azi regreta Gheara apropierea de Mutu . Au aparut zeci de Mutulica dupa aceea , a stricat generatii , vestiare , a bagat raca peste tot .. o mizerie

Anti-OI (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 19:08

Mai traiti 10 vieti si tot nu-i ajungeti lui Mutu nici la unghia de la degetul mic ... invidiosi, frustrati, parliti si lingai ...

durden (14 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 19:09

Exagerezi...la astea se uita amatorii de cancan.un iubitor de fotbal se uita la fotbal.sa nu complicam lucrurile mai mult decat e nevoie...

Flaviu (42 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 19:10

Ai dreptate, e părerea mea.. Mutu a avut o cariera prolifica in Serie A, dar nu a făcut cu adevărat pasul spre elita : adică trofee cu echipa si trofee individuale.. El a fost un fotbalist super -inzestrat dpdv tehnic, cu unu la unu f bun, cu o orientare spațiu-timp aproape perfecta , cu anumite executii de super-clasa.. In primii ani de Serie A ( 2001-2003) , el a crescut enorm dpdv tactic . Practic , la Chelsea el a demonstrat limitele mentalitatii sale ( atenție , Mutu nu are MENTALITTE de extra clase, pt ca ATITUDINE de mare jucător are si la fel are si un moral de competiție foarte bun). In concluzie un mare fotbalist, oprit dintr-o super-cariera de mentalitatea sa .. Un articol ce surprinde exact acest aspect..

onlinegsp (90 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 22:28

nu toti au inteles esenta acestui articol

Radu (1 comentarii)  •  6 ianuarie 2017, 21:39

Unul dintre cei mai mari fotbalisti romani ar trebui elogiat....il elogiaza Italia si noi nu ?....prostii mai facem toti in anii tineretii,maturitatea se instaleaza odata cu varsta...dupa mine o singura greseala nu poate sterge o cariera superba a briliantului....".numai cine n a gresit sa dea cu piatra "....

Iobag (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 2:10

S a ratat, dar se putea si mai rau. Sabin ilie era mai talentat si n a ajuns atat de fotbalist pe cat a fost mutu.

Iobag (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 2:36

Odata cu retragerea lui mutu a disparut ultimul jucator care a prins echipa cu hagi si popescu. Generatia lui mutu si chivu numita generatie ratata la vremea ei o sa fie regretata . Cu tot potentialul pe care il avea mutu daca pe langa talentul ala imens avea si creier, poti numara pe degetele de la o mana din anii 2000 incoace strainii din italia care au dat 100 de goluri in italia si cred ca ceilalti 4 ar fi argentinieni

Eugen DELCEA (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 3:53

1. Comportamentul grav al lui Mutu este faţă de familiile pe care le-a avut şi faţă de copiii săi. Soţii pe care şi le-ar dori toată planeta, copii frumoşi, socri din high life - Mutu a dat cu piciorul vieţii frumoase de familie pentru că se simţea strivit în coliviile de aur. Nu mai era Nr. One, soţiile aveau personalitate şi erau de un nivel superior...2.Realitatea despre Cazul Chelsea. Mi-a spus şeful de la London Bridge : majoritatea jucătorilor din Premier League beau de sting şi consumă droguri (de obicei, uşoare). John Terry era "campionul" iar Mourinho nu s-a legat de el, ci de Mutu. De ce ? Pe vremuri, strigătul de luptă al RFG era "U-we!" (Seeller). La Chelsea devenise..."Mu-tu !" Învăţat de Giovanni, Mutu încerca să-l detroneze pe Beckham : reclamă, femei, iar la fotbal era deja peste. În ianuarie 2009 eram la Londra. Televiziunile înnebuniseră, ziceai că era vorba de regină : venea Beckham pe aeroportul Heathrow !!! Beckham evreu, Abramovici, Mourinho - la fel. Tentativa de "detronare" a lui Beckham n-a fost înghiţită de iudaici şi au acţionat rapid, ca semnal : Mutu - decapitat, români acuzaţi de familia Beckham că au încercat să le răpească fiii, Cheeky Girls (cântăreţe românce în top) - că au vrut să deturneze un avion (?!), Juventus - trimisă în B, Moggi - arestat, cazul sibutramina (făcătură) - la Fiorentina şi hăituirea lui Mutu apoi. A mers la Ajaccio pentru a avea protecţia Mafiei...Probabil, de aceea a şi divorţat Consuello de el : tatăl ei era un Isărescu al Rep. Dominicane iar ea lucra la Vatican...În plus, să salveze şi din avere (proprietatea din SUA au vândut-o). Giovanni s-a repliat apoi rapid şi s-a dat cu Mourinho iar Gică Popescu a plătit şi el pentru că l-a apărat pe Mutu cum a putut mai bine, fără să ştie dedesubturile...PS : Teo, doar salutări pentru Lili, dacă ţi-e soră (mi-a fost colegă de facultate). În rest, ca ziarist de anchetă cu 4 prefecţi demişi în anii 1994-97 (primul şi unicul !), te sfătuiesc să te documentezi mai bine înainte de a acuza un om...Ps 2 : Aveţi curajul să postaţi acest comentariu ? Voi avea grijă să-l re-pun şi de 20 de ori dacă mă obligaţi !!!

Serban (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 8:18

Mutu?!Ultimul fotbalist roman!!!!Cautati pe youtube goluri de-ale lui!Nu veti mai vedea asa ceva,produs de un fotbalist roman.S-a terminat! Nici Nastase si nici Dobrin nu au fost niste sfinti!Dar au fost genii!Ilie Balaci a fost si exte unul dintre cei mai mari betivi,dar a fost un geniu! Lasati prostiile cu drogatul de Mutu!A fost facatura ce se vede de la o posta! A fost un golan,ca mai toti fotbalistii veniti din saracie si care dau de bani,dar si de un anturaj de proasta calitate si,cu toate astea,a fost un fotbalist de geniu si asa o sa-l tina lumea minte.Ca pe Dobrin si legenda(neadevarata!) a licorii:"Ochii lui Dobrin"! Bai Jumatate!!!!Putin respect!Vorbesti de un fotbalist de geniu!Cum ar fi sa vorbeasca asa jurnalistii argentinieni de Maradona?!***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

onlinegsp (90 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 14:28

Serban, il comparam pe Mutu cu Diego? Glumesti! El nu va insemna niciodata pentru romani ce a insemnat Diego pentru argentinieni

Ion (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 10:00

Sa fim seriosi, si corecti : Adrian Mutu esten fotbal, o personalitate de calibrul lui Hagi, nebeneficiind insa si de o generatie, care sa il ajute. A marcat cam tot atatea goluri ca si Gica, dar in meciuri mult mai putine ( nu a vrut Piturca). A marcat , ca nimeni altul, 100 de goluri in prima liga italiana, a dus , aproape singur Romania in Elvetia si acolo a dat singurul gol roman. Sigur, putea mai mult, dar, ca si altii si mutu este un om. Boem de fire a dat peste Mourinho, care l-a distrus, putea sa il transfere , fara scandal. Va trece multa vreme pina sa mai aparain Romania, unul ca Mutu. Autorul articolului il minimizeaza si il persifleaza. Cu ce s-a remarcat Teodor Jumatate, in presa sportiva, ca sa-si poata permite sa il faca praf pe Mutu ?

dan (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 10:08

pana la un punct sunt de accord. deh,noi astia conspirationistii ... dar sa retrogradezi juventus pt mutu e cam mult ...

gigelos (5 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 12:55

@Eugen Delcea - Ha ! Ha ! Ha !

gigelos (5 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 13:56

Ce ramane dupa Mutu ? Pentru mine , fost suporter dinamovist si suporter echipa nationala , absolut nimic , un mare zero sau poate minus .Pentru un suporter Fiorentina , poate ramane ceva , nu stiu .Vorbesc in numele meu .Personalitate puternica , a distrus totul in jurul lui . Autoritatea antrenorilor , tinerii colegi , toti vroiau sa fie ca Mutu , smecher , bani , femei , tupeu , bautura etc. El vroia sa fie un mic Gheara , a vazut el cum stau lucrurile ...A incercat si cu Mou , a iesit un mare fas ,conspiratie pe dracu , l-a aruncat pentru ca ii strica autoritatea in vestiar . Conspiratiii ... Daca era mare scula ce nu avea nevoie Chelsea de o vedeta sa le aduca bani ? Mutu . A tinut la pamant echipa nationala 10-15 ani . Normal daca aparea vreun jucator muncitor , cuminte care sa-i submineze pozitia , il termina imediat . Petit spune ca era singurul coechipier avut pe care l-ar fi luat la omor . Probabil ca si el facea parte din conspiratie ...

Burebista (6 comentarii)  •  7 ianuarie 2017, 14:53

Eu cand aud Mutu ma gandesc instant la penalty-ul ratat cu Italia... Marca, eram mai departe... nu m-a suparat ca a ratat ci cum a ratat... stie toata lumea.. nu insist.. modul in care a executat il xaracterizeaza si ca om... orice ar spune unii pe aici care il apara. . Nu mai e nimic de conentat.. viata lui privata nu ma intereseaza...

gintonic (5 comentarii)  •  9 februarie 2017, 11:11

1. Mutu nu e oltean, ci muntean (argesean) 2. Indiferent ce a facut in privat, pe teren ne-a incantat si nu cred ca va fi uitat de iubitorii fotbalului! 3. Emisiunea la care faci referire, d-le "Jumate", era de "can-can", de picanterii, nicidecum despre trofee, goluri si driblinguri!... 4. Nu ii vad un viitor sumbru lui Mutu, ci dimpotriva!... este un om inteligent, (vezi discursurile lui, peste media altor fotbalisti) chiar daca s-a distrat mai mult decat/de cum trebuia?!...

kkciosuldelahamangia (3 comentarii)  •  18 februarie 2017, 17:03

brilian matuit.

Bogdan (2 comentarii)  •  24 februarie 2017, 15:27

N-aveti loc de Mutu! Atata m-am saturat si de presa de ***, si de comentatorii, chibitii de pe margine. Il injurati pe Mutu de ce? Ca nu e *** ca majoritatea fotbalistilor? Ca nu e agramat? A facut excese. Asa! Si? Nu e om? Voi, astia 'albii', n-ati facut excese? Hagi nu a facut exces cand a cerut prima maxima cand a revenit la nationala? Sau Popescu cand a cerut un hotel ca sa vina la nationala? Iar tie, domnule Jumatate, iti spun ca se va vorbi despre fotbalistul Mutu multa vreme. Mai ales se va vorbi despre acel Mutu care nu a fost lasat sa-l intreaca pe Hagi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan (2 comentarii)  •  24 februarie 2017, 15:36

Cat puritanism! Nu ai voie sa scrii ***. Doar voi aveti voe sa scrieti ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează