Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Imagini distorsionate: Boloni antrenorul, Duckadam și antrenorii

Poate că Gâlcă nu e acum cel mai bun antrenor român. Poate nici nu va fi vreodată. Dar el a preferat elita Spaniei în locul elitei saudite. Nu vi se pare mare lucru?

Permalink to Imagini distorsionate: Boloni antrenorul, Duckadam și antrenorii
joi, 4 februarie 2016, 9:01

Doi steliști, două nume mari. Mi-au fost aproape de suflet odată… Odată, cînd eram doar un pici, dispăream din spatele blocului fugind în Ghencea și mă furișam în tribună ca să-i văd pe ei. Acum, nu aș mai face-o. Nu mai sînt aceiași zei pe care-i divinizam. Imaginile lor se distorsioneaza și nu le mai înțeleg, depărtîndu-se în fiecare zi tot mai mult.

Unul e Loți Boloni. Un jucător cum n-a mai fost altul la noi. Și un antrenor la fel de bun, dar care își tot pune viitorul în stand-by acceptînd contracte în Golf, luîndu-ne bucuria de a-l vedea acolo unde îl așteptăm.

O știre despre el, dată de Digi, mi-a atras atenția: a chemat fostul său club la tribunal. De ce? Nu și-a primit întreg salariul la Al Ittihad. În patru luni, saudiții i-au plătit doar o lună. M-am enervat. Credea că va fi altfel? Așa se întîmplă în acea regiune și el știa. Pițurcă fusese cel mai bun exemplu chiar înaintea lui. Te duci, semnezi pe sume mirobolante, stai un timp, nu prea mult, antrenezi jucători imposibil de antrenat, suporți umilințele unor fani care nu înțeleg acest sport, te trezești cu peturi în cap, ești stropit cu apă și cola în bătaie de joc, apoi ești concediat și înjosit de șeicii care pînă mai ieri te amețeau cu laude.

Banii? Nu-i iei! De-abia atunci începe show-ul, cînd alergi să-ți recuperezi banii prin tribunale. Și n-ai certitudinea că-i vei mai avea vreodată. Pițurcă a preferat să se întoarcă la Jeddah ca să mai cîștige ceva. Dar, după ce va fi „expulzat” din club a doua oară, se vor gîndi oare arabii să procedeze la fel cu Boloni? Ce am avea? Piți ales, Piți demis, Loți ales, Loți demis și iarăși de la capăt, Piți ales, Piți demis, Loți ales, Loți demis… Au ajuns antrenorii noștri jucăriile cu care se distrează Al Ittihad. Dureros de trist.

Al doilea e Duckadam. Eroul de la Sevilla care presupune că a descoperit absolutul despre tainele meseriei de antrenor și are siguranță în comentarii. „Eu am spus încă dinaintea meciului cu Real că soarta lui Gâlcă e hotărîtă! Probabil mai prinde un meci sau două și gata, s-a terminat! Încă nu are experiență pentru un asemenea campionat. Dacă n-ai rezultate, nu te așteaptă nimeni”.

Acestea au fost cuvintele lui la ProSport Live. Observ printre rînduri un zîmbet ironic, răutăcios, o anumită bucurie prevestind fiasco-ul lui Gâlcă la Espanyol. Visez eu sau Costel a fost antrenorul care a cucerit trei trofee cu Steaua în 2015? Și domnul Duckadam nu era și atunci președinte de imagine roș-albastru? Ah, pricep… Nu-i plăcea prea tare Gâlcă. Îi plăcea mai mult Reghecampf? Dacă e așa, atunci am și eu o întrebare. De fapt, două. Nu, chiar trei.

  1. Credeți că Reghecampf ar fi rezistat mai mult la Espanyol într-o ipostază similară?
  2. Credeți că Gâlcă ar fi cîștigat acea finală a Ligii Campionilor Asiei, pierdută de Al Hilal în octombrie-noiembrie 2014 în fața unei echipe australiene cu nume de hotel (Western Sydney) și create cu doar doi ani înainte?
  3. Și ar fi fost Gâlcă destituit de la Hilal după numai 8 luni și două finale eșuate?

Poate că Gâlcă nu e acum cel mai bun antrenor român. Poate nici nu va fi vreodată. Dar el a preferat elita Spaniei în locul elitei saudite. Nu vi se pare mare lucru?

Comentarii (41)Adaugă comentariu

Mihai (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 9:17

Punctul pe „i” …..Bravo 🙂

Alex (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 9:22

Ba da.
Si nu va fi demis chiar asa curand.

ovidiu_3003 (64 comentarii)  •  4 februarie 2016, 9:31

,,,Trebuie spus adevarul despre fotbalul arab …cel mai slab fotbal din lume …

Ioan (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 9:43

Un articol adevarat 100%

Sorin (3 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:11

Bine zis. Gâlcă a dovedit caracter și bun simț, două calități destul de puțin apreciate pe la noi în ultima perioadă.

mihai gabriel (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:14

theodor….nu ma face ca acus incep sa plang…pai ieri a fost scandalu cu boicotarea meciului dintre selactionata campionatlui si echipa Zimbru….daca este adevarat ca a fost mana femeii mop, ce comparatie mai exista intre cei doi???…Macar dib punct de veder al caracteriuli si este o diferenta ca de la cer la pamant..pai , pana sa raspund la intrebariile tale vin eu cu o intrebare….daca Reghe ar fi castigat la steaua 3 trofee aflandu/se in situatia lui Galca?,…eu cred ca nu,.,,,daca ar fi fost corect….campionatele lui galca le/a castigat Sanmartean si apoi Keseru, imi vine greu sa cred ca fara acesti 2 jucatorii anu asta Reghekamf , iarasi ma pronut, daca va fi corect, poate sa castige vreunul din cele 3 trofee. daca castiga, poate ,insa nu cred sa castige campionatul….dar ,asta nu stim, insa eu presupun, aflat in situatia lui Reghekamf la ora asta la steaua, Galca ar castiga cel putin un trofeu si ma refer chiar la campionat…..Plecand de la aceste situatii coroborand cu faptul ca Reghekamf a fost cercetat pentru blaturi in germania si banuit ca ar fi facut in amicale cu echipe din Austria…..eu spun, ce sa faca Reghekamf intr.un campionat spaniol, campionat care dupa parerea mea este pe primul loc in lume?????…Ăai Regheblat nu ar avea loc nici in SEconda…eu spun pentru ca am locuit acolo si stiu ce vorbesc…atunci ti/s clare raspunsurile mele???..1..Reghekamf nu ar fi rezistrat nici 2 saptamanii acolo…el a castigat ceva deoarece puscariasul i/a cumparat jucatorii, nu ca el este mare antrenoor…2.cunoscand stilul de joc a lui Galca, acesta putea sa castige acea finala, sunt convins de asta…3.Poate ca da. poate ca nu, lumea este ciudata prin Arabia…dar cu siguranta ca nu ar fi pierdut 2 finale,…cel putin una ar fi castigat/o, dar cel mai important..BRAVO, Galca ca a ales Spania si nu Tarile Arabe…..bine ce pot spune nu pot spune insa ca Reghe a gresit cand a ales oferta, daca nu ai o oferta din occident ce sa faci?….cand ai familie, te duci unde ai oferte…insa eu doar asta vreau sa rezum, oferte in occident nu vei avea daca nu ai si putina plus valoare…In final vreau sa mai precizez, Galca inca nu/i destituit cu a afirmat linge.maini si linge.blide Dukadam, sa asteptam pana se realizeaza, dar Galca a facut ceva acolo chiar daca a luat bataie cu 6/0 in ultimul meci…dar Galca daca ar avea jucatori 3/4 /5, pai ce sa faca, sa intre el in locul lor, daca rateaza doar cu portarul? cu 4/5 jucatorii Galca ar face o mare performanta acolo ..dar , in ploos a avut ghinionul sa joace, in afara de doar 2 meciurii, cu formatiile cele mai puternice de acolo ,sa fim realisti si la acest aspect.. a jucat 3 meciuri cu Barca, a jucat cu Real si Atletico dar si cu Villareal…..Reghe nici cu un batalion de jucatorii , in Spania nu ar face nimik, adica ar face pe el, sau cu ajutorul femeii mop…

flaviusnsr (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:15

un text foarte bine scris, felicitari pentru abordare. pai hai sa incerc sa raspund la cele 3 intrebari. Pacat ca un antrenor ca boloni care a facut cu succes pasul in fotbalul adevarat, de cativa ani prefera sa stea la loc „caldut” si sa numere banii. pacat. cat despre duckadam, o alta dezamagire ca si om. pot intelege ca a primit bani de la becali pentru a-si rezolva problemele de sanatate si acum ii este cumva dator, dar ar trebui totusi sa fie stapan pe el si sa nu fie doar portavocea altora, sa vorbeasca si sa se comporte in asa fel incat sa intre in gratiile unuia si a altuia. ce rezolva daca il ataca pe galca sau pe altii? oricum reghecampf si in general oamenii de pe la steaua nu dau 2 bani e pe el si probabil duckadam stie asta.
1. simplul fapt ca pe reghecampf nu l-au cautat echipe din fotbalul adevarat, asta inseamna ca nici macar nu s-a „calificat” pentru a antrena acolo, deci n-are rost sa ne gandim daca si cat ar fi rezistat.
2. probabil ca da. galca e un om destept, si-ar fi pregatit acea dubla mansa din finala in asa fel incat s-o castige. din ce-mi aduc aminte diferenta n-a fost mare intre arabi si australieni, probabil doar sclipirea antrenorilor a facut diferenta.
3. poate ca da. cum se spune si in text, in acea zona a lumii totul e relativ. calitatile lui galca sunt reale si le vede orice om care nu e bolnav de rautate. si pentru ca n-a acceptat sa antreneze pe acolo, desi a avut oferte, arata siguranta de sine. bravo lui.
Lupta pe care o duce la espanyol e una grea, una pe care poate sa o piarda. dar si daca intr-un final iasa invingator, toti asa zisii antrenor ar trebui sa plece capul in fata lui.

Gabi (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:16

Bravo. excelenta pusa problema, mai ales aia cu finala pe care o vantura Prodanca in fata tuturor…
Oricine castiga finala aia.

eu (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:16

Duckadam in ultimii ani a ajuns la un nivel atat de mic incat nu stiu ce ce il mai intrebat ceva. El este portavocea umila a lui Jiji. Atat

Cat despre Galca eu cred ca 3 meciuri cu Barcleona si unul cu Real fac cat toata cariera lui Reghe

mihai gabriel (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:20

*scuza/ma am gresit la un moment dat,..campionatele la steaua le/a castigat sanmartean si keseru pentru reghekamf…daca nu ar fi fost astia doi steua nu ar fi castigat….

Ardeleanu’ (4 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:24

Ba da, ba da…poate Duckadam n-o spus-o cu răutate, totuși..ca om îl prefer oricând pe Costel, ca jucător la fel, ca antrenor..hmm…o să vedem ce va reuși acum și vom putea vorbi.

dan t (4 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:29

ba da asa e si bravo lui costel…! el chiar vrea sa faca ceva…! prin stiinta lui,fara campanii mediatice,fara prafuri…! omul chiar vrea sa arate ca…. stie! si stie! dar la noi se prefera circul de tot felul in locul valorii

Emil Bobu (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 10:51

Pai ce sa caute Galca la arabi? Cine sa-l duca? Ca n-are saracu o ” sotie” ca mopu’ voodoo. Sta saracu’ sa se chinuie cu Real Madrid, Barcelona si alti rai . Reghe, baiat orientat de „sotie”, i-a facut pe fraieri la buzunare, si acum ii umple curtea lu’ Jiji de trompete rasuflate ca sa ia doamna comision. Galca sa stea acolo, sa joace cu Valencia. O sa se uite toata Asia. Pe Reghe o sa-l uite si Tamas chiar ne „aburit”

dragos (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:20

Bravo frumos felicitari deci,inca mai avem ziaristi cu, coloana vertebrala

vasi (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:29

discutabile si un atac importiva Stelei.
Nu stiu de ce si cum de fiecare data cand cineva face performanta e atacat…
Galca a beneficiat din plin de scheletul echipei cu care Reghecamf mersese in CL si pe care o construise… asta nu mai spune nimeni …

Da e de apreciat ce a reusit Galca la Steaua dar pentru performanta trebuie sa stii sa obtii sustinerea…tuturor el evident nu a avut priceperea sa o obtina…discutabil de ce.

Il blamam pe Reghecamf ca a ales banii arabilor si ca a pierdut o finala … in care totusi a ajuns … dar il ridicam in slavi pe Galca pentru ca va retrograda in Spania …

Doriti sa ingropati Steaua – e evident – atacurile tortionarilor militieni politici ai DNA impotriva patronului;
incercarile de nationalizare a siglei si palmaresului de catre niste de catre Armata …
incercarile de a inlocui in mentalul colectiv Steaua cu orice alta echipa …
Ia incercati voi sa nu mai scrieti de Steaua sau de Becali in felul asta nu va mai luati bani de pe urma Stelei si nu mai mancati voi si familiile voastre de pe urma lui Becali si Reghecampf …
Parere personala : Multi (dar nu toti) cei care se fac bagatori de seama
adica „jurnalisti” sunt doar niste neadaptati frustrati incapabili sa produca ceva pe lumea asta.

01234 (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:35

OprițiI MIZERIA BLATISTĂ numită fcsbeaua să mai DISTRUGĂ FOTBALUL ROMÂNESC!!
FRF și Liga sunt două instituții inutile, umilite, SUBORDONATE TOTAL mafiotului-tâmpit numit gigi becali!!
Iorgulescu si Răzvan Burleanu sunt doar două marionete caraghioase mânuite de la spate de pâpușarul BLATIST si NEMERNIC numit gigi becali!!
FRF in loc sa suspende clona mafiotă *** fcsb-steaua , O PROTEJEAZĂ si atunci CÂND NU ÎȘI TRIMITE fotbaliștii-pensionari la acțiunile Naționalei României!!
Îngâmfatul si Medusa, sunt adepții scîrboși ai blatului si ai fotbalului de cumetrie!! Traiasca Lignitul lui Edward, Voluntariul slugoiului de Mitică Milițică si rejele chior!
FcsBeaua MIZERIA BLATISTĂ a Romaniei susținută de sistemul mafiot din Romania! Toata Romania URĂȘTE fcsBeaua!! ***
OPRIȚI *** stelisto-mafiotă!!
Dorim o Românie cu un fotbal CURAT și CORECT!!

Tostao (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:36

Domnule,stam cu parintii intr/un apartament de 50mp,dar facem totul pt o masina pe care nu ne/o permitem! Vrem bani,cat mai multi si cat mai repede. Nu conteaza de unde. De aceea acceptam sa ne injosim. Si,apoi,ce valoare are antrenorul Piturca?! A demonstrat la o echipa de club ceva? Cat despre Ducadam,un fost portar mediocru,cu o seara geniala,in finala CCE! Atat! Ducadam uraste tot ce uraste Becali. Un mircea badea al fotbalului.

Andrei F (6 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:38

Ma inspaiminta comentatorii cu certitudini…Ce vei face daca Gilca va ajunge la arabi?Reghe este slab ca a pierdut 2 finale fara importanta spui tu…Dupa stiinta mea ,la arabi au fost multi antrenori romani care nici macar nu au ajuns sa se lupte pentru o finala…De ei nu ai auzit si scris si de ei sau de fapt pe ei nu-i urasti?

Iulian (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:42

daca am uita modul de exprimare al echipei Steaua in mandatul lui…ar avea dreptate dar nu…si aceeasi exprimare este si in jocul catalanilor la ora asta. Pt a fii antrenor nu este suficient sa fi jucat fotbal si sa fii politicos..

marian (3 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:47

Domnilor, chiar nu vedem padurea din cauza copacilor ? Costel Galca a preluat-o pe Espanol la 15 dec. 2015. In acel moment echipa se afla pe locul 12. De atunci Espanol a derapat pana pe locul 15, la doua puncte de locul 18 (retrogradabil). In ultimele 5 etape Espanol a adunat numai 2 puncte, fiind cea mai putin productiva echipa din Primera (alaturi de Betis). Sigur ca exista circumstante favorabile lui Galca (a facut un 0-0 de senzatie cu FC Barcelona, a remizat cu Villareal si alte 1-2 scoruri bune), dar echipa se afla actualmente intr-o deriva evidenta si daca nu scoate cel putin 4 puncte in urmatoarele 2 meciuri (cu Sociedad acasa si cu Valencia in deplasare) e caz de adios, amigos. Paltonul ca paltonul, dar pardesiul devine pe zi ce trece o tinta tot mai indepartata de antrenorul nostru. Sa-l ajute bunul Dumnezeu sa reuseasca, dar presa catalana (Mundo Deportivo) e de parere ca la Espanol „nici o linie nu mai functioneaza acum, e o confuzie totala si nimeni nu stie ce joaca”. Asta e situatia reala in acest moment si sunt slabe sperante de redresare rapida …

robert20006 (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:50

Am avut ocazia sa fiu foarte aproape de amandoi pe tot intregul mandatelor….au moduri diferite de a gandi si transmite ce gandesc…Galca nu are vorbele la el sub nicio forma iar de Reghe e opusul…jucatorii au simtit asta si au observat diferenta dintre ei doi.Si amanuntul care chiar va face non stop diferenta este staful pe care si l a format fiecare si aici va spun ca nu exista comparatie intre ambele!!!Staful lui Galca nu avea nico legatura cu grupul de jucatori(glume,voie buna si relaxare)nu erau oamanii de acel gen.in schimb la Reghe e opusul…si tot asa aceste aspecte creed ca te face ca jucator sa te mobilizezi diferit cand esti antrenat de un astfel de staf!

constantin (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:54

cu tot respectu pentru Galca, dar e un antrenor slab , foarte slab.A plecat Reghe ,A venit Galca la Steaua***echipa juca din enertie pana in iarna ,adica cum o pregatise REGHE…Au plecat trei jucatori si gata –Steaua se tara pe branci, nu mai juca nimic—-aici trebuia sa se vada antrenorul Galca.***Galca nu poate vorbi cu jucatorii, nui poate mobiliza, Cred ca Reghe e milt mai bun antrenor.

constantin (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 11:54

cu tot respectu pentru Galca, dar e un antrenor slab , foarte slab.A plecat Reghe ,A venit Galca la Steaua***echipa juca din enertie pana in iarna ,adica cum o pregatise REGHE…Au plecat trei jucatori si gata –Steaua se tara pe branci, nu mai juca nimic—-aici trebuia sa se vada antrenorul Galca.***Galca nu poate vorbi cu jucatorii, nui poate mobiliza, Cred ca Reghe e milt mai bun antrenor.

valentin (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 13:30

bune sunt cele 3 intrebari si raspunsurile se subinteleg.rege are mai multi bani iar galca are mai multa demnitate si pe deasupra e si mai bun antrenor ca primul.garantat%%

Steaua1986forever (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 13:39

Wow, nu am mai citit un articol atat de bun de multa vreme. Si care spune lucrurilor pe nume. Ca sa raspund punctual si eu la aceste intrebari:
1.Nu 2.Nu. 3. NU.
Si as fi vrut sa adaug ca Duckadam nu face altceva decat sa se faca de ras fiind in acest moment „om de imagine”, pacat…Fiecare are dreptul la simpatii si antipatii dar sa le expui in felul asta pe tv mi se pare un pic josnic.

multemurenaum (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 13:47

1-Boloni- antrenor/caracter =ok
2-dukadam – antrenor/caracter =0 -daca nu ar avea problema de sanatate ar trebui linsat/scuipat/aruncat la tomberon = infectie de om.
3-reghenblat nu are cum sa antreneze niciodata in Spania -Germania… Caracterul sub 0…sa-i explice cineva ca cei cercetati ptr blaturi nu au cum sa ajunga la o echipa decenta din vest … oricum nu cred ca vrea nevasta-sa ,cine o mai baga pe ia in seama acolo sau din contra se poate lupta cu ciocanele alora vara frica sa se afle.

Dan (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 14:14

Mai exact, unde il asteptam pe Loti Boloni sa fie? In Romania? La FCSB? La nationala Romaniei? A Frantei? La Sahtior? La PSG? Dezamagit de Duckadam? De ce? E altceva decat a fost dintotdeauna? Poate doar a parut… E un om simplu, ajuns la FCSB…chiar daca nu are calitati pentru acel post…e o vorba: cine se aseamana, se aduna. Da, poate ca Galca nu are experienta de antrenor, nu numai pentru Spania, poate nici pentru Romania. Si? Unde sa o capete? La Chiajna si Voluntari? Cand vrei sa inveti o faci de la cei buni. Indiferent de ce se va intampla in perioada Espanyol, pentru Galca nu poate fi decat o perioada buna. Duckadam se aude ce spune? Ca al nostru roman nu ar avea experienta pentru o echipa ca Espanyol. Dar antrenorii de la echipele de sub Espanyol din clasament or avea experienta pentru Las Palmas, Levante, Gijon, etc? Echipele bune sunt facute de jucatori buni. Exceptiile nu fac decat sa intareasca regula. Ar scoate Mourinho sau Guardiola mai mult din lotul de azi al lui Espanyol? Nu am auzit inca de niciun antrenor care sa fi invatat meserie in Golf si apoi sa fi ajuns sa antreneze echipe mari in Europa. Inteleg confuzia din zilele noastre insa avem datoria sa recunoastem si sa promovam valorile reale. Daca in 2016 se scriu inca articole despre Gigi, Reghe, Pitzi, etc… Ma mir ca inca nu a aparut o lucrare „stiintifica” cu titlul „Fotbalul, barbutul si maneaua – consideratii asupra rolului avut in dezvoltarea societatii”.

Titi (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 14:23

Galca este un baiat cu foarte mult bun simt, fcsb-ul nu a avut niciodata un antrenor cu asa bun simt! Este drept, ca la fcsb cum ii turcu ii si pistolul! gigi cu X clase dar cu patru carti stintifice „PRINTATE” alege antrenorul dupa chipul si asemanarea lui… prodanca si-a dat si ea cu parere despre Galca, si anume ca nu si-a ales momentul cand sa antreneze in Spania. Sa-i aducem aminte ca una este sa antrenezi in Spania si alta prin tarile arabe! Apropo ce a facut reghe pe unde a antrenat? ZERO BARAT!!! Daca era antrenor, in momentul cand a revenit la fcsb cu echipa pe care a lasat-o Radoi, daca ar fi castigat titlul, cupa si cupa ligii atunci da, jos palaria, ne dovedea ca este antrenor. Acum ca-i cumpara gigi o echipa intreaga cred ca nu mai este nevoie de antrenor la fcsb, deci … Referitor la dukadam, alt geniu al fotbalului pe sticla: eu am sa-i reamintesc ce a declarat cand era antrenor la steaua Lacaus, „citez: daca pleaca Lacatus in secunda urmatoare imi dau si eu demisia”. Lacatus a plecat de ceva vreme dar el inca linge blidele lui gigi!! caracter de doi lei dukadame….

Frankie (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 15:28

Galca va avea intotdeauna respectul meu, inca de cand era acel mijlocas constant la Steaua (emblema aia frumoasa cu Citius Altius Fortius) si la Nationala. In Romania esti sacrificat imediat daca nu esti un cocalar ca reghe.
Cocalarul de reghe o duce bine la FCSB pentru ca vorbeste aceeasi limba cu ceilalti cocalari din jurul lui (gigi, mache, prodanca, geambazi si cine mai e pe acolo – da, duckadam , ma uit la tine). Ce sa caute un baiat cu bun simt ca Galca acolo? Glaca s-a dus sa ia taurul de coarne, acolo unde se joaca fotbal, nu turca. Bravo lui pentru curaj si sper sa nu uite niciodata ca va ramane un stelist adevarat.

vasi (2 comentarii)  •  4 februarie 2016, 16:15

FCSB este Steaua.FCBS este Palmaresul. FCSB e Cupa Campionilor Europeni.
Sigla si numele furate de Securitate nu valoreaza nici 2 lei.

Andrei (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 16:36

De unde și până unde atitudinea asta pravoslavnică la adresa lui Gâlcă și aruncarea lui Reghe în furcile caudine? Despre ce elită spaniolă vorbim? Despre o echipă de care a rămas doar numele (Espanyol)? De unde știi tu că Reghe nu ar fi obținut alte rezultate cu Espanyol și de ce ar fi trebuit Gâlcă să câștige tot ce se poate în Arabia Saudită? Mai puțin și îl faceți pe Gâlcă zeul antrenorilor. A câștigat trei trofee contra unor adversari falimentari. În Spania, are un Caicedo, un Asensio și încă vreo câțiva buni, cu care nu reușește să bată pe Eibar, așa că ce elită??? Nu pretindea nimeni să o bată pe Barca, dar în ultimul meci nu s-a văzut nici măcar IDEE de joc, așa că mai opriți-vă din laudele la adresa lui Gâlcă. Mai are multe de demonstrat…

gabriel cereteu (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 16:40

Discutam despre un personaj – Duckadam care are o pozitie obedienta fata de Becali versus pozitia majoritatii covarsitoare a colegilor sai din Steaua ’86 … Cum ai putea sa-l compari cu Galca … Sa fim seriosi !!!

popa (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 17:28

adresa mea e corecta asa ca aveti incredere in ceea ce spun . sant de peste 53 de ani stelist dar nu fanatic ii stiu bn pe toti marii fotbalisti care au trecut pe la acest club STEAUA dar nu sant deacord cu multe lucruri si intreb ce mare antrenor a fost acest GALCA ca a luat totul in 2014-2015 corect cum lea luat cine are curaj sa spuna ca STEAUA a luat campionatul? sa fim seriosi ,a fost o intamplare apoi ce a jucat steaua in aceasta perioada ? nimic unde ati vazut voi marele antrenor GALCA? cred ca nu exista altul mai norocos ca el cand sa dus la ESPANIOL m-am intrebat cum de a ajuns acolo ?si ce face ? se face doar de ras va rog nul comparati pe galca cu REGECAMPH sant tipul care prefer sa manance steaua batae dar sa vad ceva la galca a fost doar o intamplare si stergeti din palmares ultimul campionat si dati-l la otelul

Bubucul (6 comentarii)  •  4 februarie 2016, 17:47

Bine punctat!

Laviniu (1 comentarii)  •  4 februarie 2016, 21:03

Ironic e ca dintre toti (Duckadam, Boloni, reghecampf) Galca e singurul 100% roman. Sau cine stie, poate nu e doar o ironie a sortii si exista speranta pt Romania…

ionut (1 comentarii)  •  5 februarie 2016, 9:24

Nu va ma lasati manipulati si nu mai intrati in jocuri din acestea ieftine. Cand vrei sa ,,acuzi,, pe cineva, care nu a spus nimic nelalocul lui o arunci pe aia ,,avea un zambet ironic sau superior,, sau ,,se vedea in priviri ce vroia sa sa spuna cu adevarat,,. De unde pana unde o parere, fie si critica , la adresa lui Galca, trebuie echivalata cu o lauda la aresa lui Reghecampf ? De ce sa nu recunoastem ca, multi dintre noi ne-am temut (nu ne-am dorit, cei normali la cap), ca Galca nu va reusi la Espanyol, acum, in conditiile actuale de acolo. Sa preiei o echipa in criza, fara jucatori de mare valoare, cu un actionariat nou, ce creeaza o nesiguranta in randul jucatorilor privind viitorul lor, fara sa cunosti lotul, fara sa fi facut tu pregatirea centralizata din vara si sa mai fi si un antrenor fara experienta (nu v-ati convins, inca, ca antenorii romani, ,,valorosi,, in tara, sunt aproape zero afara ? Cu O EXCEPTIE, MIRCEA LUCESCU, nimeni nu a facut mare branza afara: nici Iordanescu, nici Piturca, nici Boloni nici Petrescu, nici Olaroiu, nimeni. Care erau/sunt sansele lui Galca ? Serios vorbind. In functie de unghiul din care privesti, poti spune ca Galca este de laudat pentru alegere (Spania in detrimentul arabilor) sau poti spune ca este evident ca a jucat la la 6/49, adica stiind ca are o sansa la un milion (din considerentele prezentate mai sus) sa reuseasca, a preferat sa riste aceasta minima sansa. Nu stiu daca este de laudat sau nu, iarasi depinde din ce unghi privesti lucrurile, unii pot spune ,,iata ce curaj,, altii ,,cum sa laud un jucator la loto,, ? Daca nu am fi atat de ipocriti, noi romanii in general, am reusi mult mai multe.

wasile ala bun (1 comentarii)  •  5 februarie 2016, 17:00

Mare antrenor Costel, sigur :)) Hai, ma, lasati-ma ***

DorelPopadiuc (1 comentarii)  •  5 februarie 2016, 17:26

Costelus, ce baiat ...

BigiGecali (2 comentarii)  •  5 februarie 2016, 17:45

Bravo, Galca. Boloni *** ..

Frone4all (2 comentarii)  •  6 februarie 2016, 8:58

Galca mai sta 2-3 etape si gata ... Se vede ca e un *** care nu stie sa comunice. Nici in romana, nici in spaniola

vasi (1 comentarii)  •  9 februarie 2016, 14:12

Dupa logica acestui articol acum cred ca Mourinho e un nimeni pentru ca la Real nu prea a avut performante iar de la Chelsea la al 2-lea mandat a fost dezastru ...

Comentează