Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cel mai tare din parcare

După ce a pierdut cu 1-4 la Ovidiu, unde ieșea și mai rău dacă Mățan nu rata un penalty la ultima fază, Dinamo a suferit încă o înfrângere severă. Acasă, 0-3 cu CFR, eșec ce completează un prim bilanț dezastruos pentru Rednic.

Permalink to Cel mai tare din parcare
miercuri, 5 decembrie 2018, 3:37

Numai șapte puncte din 21 posibile în campionat, o singură victorie, și aceea obținută din 11 metri în fața „lanternei roșii” din Voluntari în prelungiri! Adăugând rușinoasa eliminare din Cupă de către o divizionară C, căpătăm imaginea unei echipe codașe sub conducerea lui Rednic. Antrenor care, paradoxal, e cel mai titrat dintre actualii tehnicieni ai Ligii 1.

Diferența de trei goluri consemnată în disputa cu CFR poate fi socotită exagerată. Deoarece Dinamo, spre deosebire de evoluțiile anterioare, a mai mișcat ceva. Mai ales în repriza secundă, când a pus presiune și chiar a ratat câteva ocazii. Pe lângă ghinionul accidentării lui Nistor, înlocuit de nevoie la pauză, formația din Ștefan cel Mare mai poate invoca faptul că a primit golul 2 pe mâna arbitrilor. Înainte de a fi faultat în careu de Katsikas, fault clar, Țucudean s-a aflat în poziție de ofsaid, pe care asistentul Vl. Urzică n-a sesizat-o.

Atât însă. În rest, „câinii” au practicat același fotbal moale, previzibil, posomorât. Penedo a luat un gol de gâgă, de pe linia de fund, fundașii centrali M. Popescu și Katsikas păreau legați la ochi, iar nou-veniții Atmane, Zenke și Montini s-au chinuit. Deși n-a strălucit, CFR s-a impus pe merit. S-a dovedit mai matură, mai omogenă, mai inteligentă, echipă care știe ce vrea.

Ca de obicei, campioana a jucat la rezultat, nu la spectacol, după chipul și asemănarea lui Țucudean. Minute în șir, acesta a lăsat impresia unui vârf greoi și fără chef. Adesea absent. Cum i s-a ivit ocazia, și-a taxat însă fără milă adversarul. A scos penalty-ul amintit și a marcat cu stil golul 3, șut imparabil, cu exteriorul, din fuleu. Mi-a mai plăcut la Țucudean modestia cu care a declarat că „Echipa e cea care face golgeterul”.

Altminteri, când Dinamo gâfâie în subsolul clasamentului, Rednic se confruntă cu multe probleme. Una o reprezintă valoarea îndoielnică a lotului, cu observația că nici nou-veniții nu prea conving. Ca atare, mă mai întreb o dată dacă n-ar fi fost mai util internaționalul Grozav, căruia i s-au dat papucii după un penalty tras aiurea, decât Zenke sau Atmane, care înoată pe teren?!

O problemă a lui Rednic o constituie însă, să fiu iertat, Rednic însuși. Acesta vede paiul din ochii altora, nu și bârna din propriii ochi. De câte ori are ocazia, șterge pe jos cu jucătorii și aruncă în cârca lor rezultatele slabe. Până la un punct, nu greșește. Băieții lui sunt mediocri, limitați. Numai că, în condițiile în care nu se constată nicio ameliorare după instalarea sa, nu-i normal ca Rednic să paseze toată vina jucătorilor, iar el să se considere infailibil, cel mai tare din parcare!

Între altele, dacă tu, antrenorul, recunoști că apărarea e călcâiul lui Ahile, atunci de ce o expui și folosești contra CFR-ului un singur închizător (Gomelt), iar spre final trei atacanți (Popa, Montini, Moldoveanu)?! Tu chiar n-ai nicio vină de vorbești de deasupra, nu-ți asumi o minimă răspundere?! Chiar toți sunt vai mama lor, numai tu ești plin de tine și mereu superior, Dumnezeu Tatăl?!

Comentarii (81)Adaugă comentariu

Adrian (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:51

Domnule Ioanitoaia chiar nu va inteleg rautatea cu care scrieti articolele impotriva lui Rednic! Ati foat de a lungul vremii un anti Dinamovist! Pentru noi suporterii Dinamovisti sunteti un personaj josnic din istoria Gazetei.

Romeo (5 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:52

Mai lasati Dinamo! Dati toti cu pietre! Craiova Olgutei joaca prin frauda in prima liga, FCSB nu era afiliata pana acum ceva timp! dar cum sa zici ceva de clonele preferate...

Bogdan (25 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:56

Ioniatoaia....si noi ne-am pierdut demult rabdarea cu tine, dar na, trebuie sa ne aparam antrenorul PE CARE NOI IL SUSTINEM, de *** ca tine !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

viorel (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:59

Cred ca e destul de simplu. Rednic vrea sa-l duca pe Negoita in situatia in care sa-i cedeze clubul pe bani de nimic.

california (349 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:01

rednic nu stia care e situatia la dinamo; e si greu pt. unul dinafara, sa isi dea seama la ce nivel scazut a putut sa ajunga o echipa fanion ca dinamo; daca din tot lotul nu e niciunul in stare sa suteze ca lumea pe poarta, cum sa dea goluri? iar de luat au grijja altii; ce aduce el acuma in graba, jucatorii liberi, inseamna ca nu pot fi mai buni decat ce are echipa in prezent; ca sa folosesc o expresie placuta lui rednic, a luat teapa! lui niculescu sa-i para bine, nici el nu facea mare treaba si in final tot ar fi fost demis; cel putin asa, se poate consola cu statutul de victima; *** de patron a crezut ca se imbogateste fara sa faca nicio investitie, decat schimband antrenori.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doilaunu (195 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:01

ba, si-a pierdut Ioanitoaia rabdarea, ba!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:02

"EDITORIAL EXPLOZIV"!!!!😂

doilaunu (195 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:03

ideea din articol ar fi corecta, dar cand tu spui despre tine ca ti-ai pierdut rabdarea... nu mai are nimeni RABDARE (suntem si noi oameni, nu?) sa te citeasca.

cineva (26 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:03

e tipic pentru foarte multi antrenori . Cand treaba e ,, groasa'" arunca pe jucatori creand o ruptura ireparabila intre el si echipa . O sa-i mai aburesca pe aia din conducere pana in vara dupa care daca aia se vor prinde il vor da afara, iar daca nu o vor mai musca inca 6 luni timp in care se vor convinge ca omul nu e pentru postul asta

scorilo (18 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:03

Și noi ne-am pierdut răbdarea cu matale, nea Tataie! Vezi că a mai fost și Atmane închizător pe acolo, dacă tot îi faci lui Rednic observații punctuale legate de meserie. Da, Rednic recunoaște ceea ce vedem cu toții: că apărătorii sunt unul mai slab ca altul. Indiferent pe cine ar pune. În fond, și Bratu îi permuta meci de meci, nemaiștiind pe cine să introducă, de buni ce erau. Treabă pe care o țineți sub tăcere, pentru că vă convine de minune să dați în Rednic. Ce vină are Rednic că Bratu a adus numai legume la echipă?! Tot o conopidă și un broccoli. Axente, Subotic, Gomelt, Popovici, Sorescu, Cooper, Mezague, Delorge. Plus Grozav, adus de Niculescu și dat afară nu numai pentru penalty-ul ratat, ci pentru ifose și contribuția nulă adusă la îmbunătățirea jocului echipei. Toți aceștia au avut șansa să joace, mai mult sau mai puțin, și doar Sorescu și Cooper au mai mișcat câte ceva. Restul? Pământ de flori. Nu-i vrea nimeni în liga I! I-au adus experții, analiștii din studiourile TV. Cum să dai vina pe David și Negoiță, care-s din afara fenomenului, dacă marii cunoscători Contra, Mutu, Miriuță, Bratu, Dinu Gheorghe sau Daniel Stanciu au dat cu oiștea-n gard?! Da, Negoiță și David sunt de vină că au avut încredere în reclama pe care le-ați făcut-o și le-o faceți acestor mari oameni de fotbal, atât de mari încât pun pe liber fotbaliști, pentru a aduce în loc tentative sau fantome!

custov (88 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:04

tov ioanitoaia ,fecesebeu are meci deseara ,lasa-l pe MIRCEA REDNIC in pace ,e foarte bine ca s-a intors acasa .Lauda-l pe jiji maine si totul e in regula . Ce vina are REDNIC ca nea ita nu a investit nimic la DINAMO,ca a vandut tot ce era mai bun aducand in loc PETARDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIRCEA ,curata DINAMO de puroi asa cum stii tu si fa-i pe cei rai sa le pleznesca vena de ciuda !!!!!!!!!!!

custov (88 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:05

tov ioanitoaia , numai tu ești plin de tine și mereu superior, Dumnezeu Tatăl?! e bine asa !!!!!!!!!!!!!!

Laurentiu (50 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:09

Esti jalnic, mosule. De ce nu scrii tu un articol de pe vremea cand erai colaborator la revista clubului de fotbal Victoria Bucuresti???? E mai bine sa afle lumea cine erai tu pe atunci. Lasa pe Dinamo si pe Rednic. Vezi-ti de *** ta. Si te mai intrebi de ce lumea e asa de rea. Uita-te in oglinda si vei avea raspunsul. Esti o.....

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:09

Na!Şi-a pierdut moşneagul răbdarea!Ofer găsitorului recompensă!Şi-a pierdut şi condeiul!Da'pe ăla...l-a prierdut de vreo douăj'de ani!Chiar dacă-l găsiți, nu-l aduceți!Vă mulțumesc!Nea Ovi!Ai grijă mare la "explozive" d'astea!Ai totuşi, o vârstă!***!!!!Eşti deranjant!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Octav (5 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:12

E ceva personal din ce inteleg

Ares (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:13

De ce nu-i reproșați și sponsorului Gsp :d-l Gheorghe Becali ca a distrus și distruge in continuare fotbalul românesc ? Sunteți ....jalnic la vârsta d-voastră !!!!!

Niku (275 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:14

Felicitari domnule Ovidiu si nu ii ascultati pe ultrasi. Rednic face pe patronul la Dinamo dar ia salariu de ...antrenor!!!Da vina pe altii desi e unul dintre vinovati.

di livio (214 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:14

si-amu sa vina clonele

Gabriel (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:15

Nea Ovidiu,scuza-mi lipsa de politete dar uitati atat dvs cat si colegii dvs ca Rednic a adus ultimul titlu in Stefan cel Mare. Sa va reamintesc ce jucatori erau atunci la Dinamo... Nu cred ca are rost. Vina jocului si mai ales a locului lui Dinamo in clasament se datoreaza in excusivitate lui Negoita si gastii sale de *** care habar nu au de fotbal... Mircea Rednic va ridica Dinamo... Lasati-i timp. Si mai usor cu comentariile anti Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:18

Presari mureau de grija lui Becali si a lui Dica!Vai nu au portar de valoare!Vai folosesc improvizatii pe posturile de fundasi centrali!Vai sunt improvizatii peste improvizatii la Steaua!Pai cu improvizatii sau nu,cu Dica antrenor sau nu,cu Becali patron care se baga mai mult ca altii peste conducerea tehnica...Steaua este tot Steaua!!!Ba ,dar e bun Becali!!Acelasi Becali era criticat cand schimba antrenorii!Acum este moda ca presa sa-l schimbe pe Dica cu fel si fel de antrenori...Dinamo ar fi bine sa se gandeasca de ce la Steaua merg lucrurile mai bine...Nu a schimbat Steaua multi jucatori de pe alte posturi in aparare?Nu si-a luat Steaua portar din vacanta...?Oare chiar nimeni nu se pricepe de la Steaua si se pricep numai jurnalistii?----Rednic oare de ce a plecat ultima data de la Dinamo?De bun,de prea bun...?Si am inteles...Reghe a fost demis de la arabi ..Dar Rednic cum a plecat de la arabi?...Profesionistilor!!!

Alex (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:20

Este evident din cate articole sunt scrise importriva lui Rednic ca ai o raca personala. Ce vrei sa faca el??? Astia-s jucatorii, cu astia defileaza pana in iarna. Sa te vad dupa pregatire cu jucatorii adusi de el daca mai ai material de scris...Asa ati comentat si cu jucatorii adusi in primul mandat. Cate mistouri despre Bizon cate caterinci, apropos de numele Puljic si dupa aia au devenit brusc cel mai bun varf din tara si cel mai bun fundas....Mai schimba subiectul ca deja ne plictisesti.

Doryn (166 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:20

Bargoane, nu vrei sa spui ce scoala ai? Te-a provocat cineva aici sa spui cu cevte pauzi in viata asta dar faci pe prostul in papusoi. Articolul e obiectiv iar Ioanitoaia un mare gazetar. Tu esti un *** care stii doar sa injuri. Hai dovedeste ca nu e asa!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan t (81 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:20

Aștept o opinie la fel de tranșantă și intransigentă față de toate aberațiile și gafele celor de la fcsb!

Zamby (6 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:22

Domnule Ioanitoaia, paradoxal... si tu esti cel mai titrat ziarist sportiv din Romania. Dar asta nu te scuteste de a fi unul dintre cei mai slabi...

Valentin (6 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:22

A devenit un sport national sa il ataci pe Rednic si Dinamo ! Dupa ce domnul Stucan isi arata ,, dragostea " vine si randul domnului Ioanitoaiasa faca acelasi lucru si asa am descoperit izvorul de ura afisat de aceasta fituica pentru clubul Dinamo si antrenorul sau ! Domnule Ioanitoaia sunteti formator de opinie si ar fi bine sa incercati pe cat posibil sa va vedeti de FCSB ,CFR sau alte cluburi in voga la acest moment in Romania ! Greselile facute de arbitri in ultimele doua meciuri contra lui Dinamo au fost ca un ghiont pe care il dai unui om aflat pe marginea prapastiei ! Avand moralul la pamant nu le trebuie mult ,,ajutor "sa cada si mai adanc in gaura in care se afla ! Ce vina are Rednic pentru greselile repetate ale lui Katsikas , pentru ca Popa nu stie sa o bage in poarta din 6 metri ,etc ! Si pe cine sa bage in teren la inchidere cand lotul e ala care e , mostenit de la un meserias ! Sa va fie rusine , dumneavoastra si acestui ziar pentru ceea ce incercati sa faceti ! Insa stati linistit ca nu mor cainii cand vor gsp-istii !

Popica Valentin (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:24

Chiar nu sunt de acord cu dumneavoastră, însă va respect opinia. PROST e ca infierati Dinamo, manipulați cititorii prin opiniile dumneavoastră, și mai și contribuiți la tensiunea interna din interiorul clubului. M as incumeta sa atentionez un antrenor, abia atunci când voi fi unul. Ceilalți, în afara de jucători și antrenori, suntem consumatori de fotbal. Nu sunteți mai specialist doar pt ca ați vizionat mii de meciuri, decât un antrenor care le simte în iarba, întâi ca jucător, ulterior ca antrenor. Sănătate va doresc.

vlad (309 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:28

Articol mie in suta obiectiv , dar nu pe placul dinamovistilor chiori. Scrie ca Dinamo a luat gol din ofsaid si ca nu trebuia sa piarda la scor. Cu Rednic asa e. Echipa tot pierde de 8 meciuri si in mintea infierbantata a unora antrenorul nu are vina. Asa ceva nu exista nicaieri pe lume.

Florin (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:30

Foarte concret si la subiect ! E 30 % si vina antrenorului nu au de ce sa se supere suporterii ! Dinamo la anul face 3 ani de când se pregateste de play-out....

Gelu (116 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:35

Bai gulgute, in loc sa injurati, ce stiti voi mai bine, ia raspundeti la chestiunea cu un inchizator si 3 virfuri...pe pariu ca nu aveti ce si nici marele antrenor nu are. V-a prins

Laurentiu (50 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:37

Nu stiu cat timp vor mai inghite suporterii dinamovisti aceste atacuri repetate, la comanda, suporterii dinamovisti. Tu, Stiuca, ramureanu si vrancioaia....

Anti (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:38

Dom' Ovidiu, pe *** nu te mai citesc de pe vemea prosportului. D-ta ai introdus huliganismul scris si privit in sport in numele audientei tv. La subiect, deci, Rednic e un antrenor foarte bun. Problema e ca e cam slobod la gura, dar scoala lui ii permite acest "narav". Alt bai e ca Mircea trebuie sa lucreze cu materialele altcuiva. Ideile lui de joc se simt greu sau deloc in mentalitatea sportiva a "subordonatior". In acest moment, in primul 11 nu se gaseste un jucator, cu exceptia lui Nistor, care sa aiba o minima imaginatie a jocului. Unde mai pui ca sunt destui stangaci, la figurat vorbind. Trebuie sa treaca mult timp ca Dimano sa aiba o expresie frumoasa in teren si musai, cu alti jucatori.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Goro (5 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:43

Mos Pendula, om al muncii fără... coloana vertebrala.. Dinamo este o echipa de petarde incropita de ***& bratu... Gsp este o echipa de *** functionali ce au *** la țâța lui corleone&corleone... Ei au ca obiect de lucru condeiul si drept motivatie șantajul... Vezi-ți-va de cioban si slugile lui, de la el va alaptati...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Coman (34 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:45

@Valentin, sport national a devenit sa il ataci pe Ovidiu Ioanitoaia, nu pe Rednic. Pe Rednic il ataca rezultatele slabe, ba prin Belgia, ba prin Golf, ba pe la Dinamo.. Urmaresc de ani de zile reactiile pe blog ale voastre, ale "microbistilor", si vad o ura fara rost.. Va rezumati la o fraza (sau de cele mai multe ori nici atat), in a comenta articolul sau ideea articolului, si apoi va dezlantuiti aiurea impotriva autorului. 90% din comentarii contin expresii de peluza, ortografie de repetenti din scoala primara, si multa, multa, exagerat de multa ura la adresa cuiva care isi expune o opinie. E dreptul lui. A dobandit dreptu asta in zeci de ani de jurnalism si multe premii. Nu-ti place o data, de doua, de trei ori, atunci il lasi in pace si te apuci sa-l citesti pe Radu Banciu ! Indiferent de tema articolului, autorul e terfelit de toti postacii lipsiti de o preocupare normala. Fanus Neagu, Dumnezeu sa-l ierte, avea o vorba, care usor modificata si adaptata la actualitate ar suna cam asa: "E foarte usor sa scrii pe blog, asta se invata in 2 zile. E mult mai greu sa inveti sa citesti un blog!".

Dinamo-curat (15 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:53

Domnule Ioanitoaia.Stiun ca nu suferiti Dinamo dar simpatizati fosta Victoria.Pe care n-o scoteati din "azurii in jos,azurii in sus".

Anarchy_49 (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:57

Daca vrea sa fie la nivelul celorlalti trebuie sa *** echipa, sa le bage ozon in fund ca la altii si sa le dea pungutele pe teren …

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ceferistul de serviciu (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:58

"Deși n-a strălucit, CFR s-a impus pe merit." "Ca de obicei, campioana a jucat la rezultat, nu la spectacol..." Habar n-am la ce meci de fotbal v-ati uitat, stimate domn Ioanitoaia, dar CFR a inscris niste goluri superbe. Pana si Pancu spunea ca n-a vazut asa super-gol precum cel inscris de Paun, iar de golul lui Tucudean s-a declarat si mai impresionat. Scor de 3-0 si vorbiti de "jucat la rezultat"? Sincer, va uitati la meciurile despre care scrieti mai apoi?!

Clujeanul (92 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:06

Voi astia care va dati la Dl Ioanitoaia sunteti cei 30-40 de golanasi care scandati asara *** CFR? Banuiesc ca da deci va adresez un sincer si apasat hai ***. Locul vostru nu e pe stadion ci la scoala de corectie.incolonati-va si valea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (151 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:09

Bine ati spus !!! Rednic se crede "salvatore della patria".

Marcus (279 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:12

Ceferache, tu esti mai prost ca toti. Tu ai vrea ca dl Ioanitoaia sa laude golul lui Paun care a fost de fapt opera lui Penedo sau penaltiul plecat din ofsaid...Il lauda pe Tucudean si scrie ca ati castigat pe merit. Destul si corect. CFR nu a jucat nimic pana la gafa lui Penedo dar tu esti batut de soarta ca si bezmeticii de dinamovisti. Nici unii nici ceilalti nu pricepeti ca ziaristii nu sunt fani. Sunteti grei de cap.

Demolarii (12 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:14

Daum a fost de vina că Stanciu a ratat de la 11 m cu Muntenegru. Stanciu nu a avut vreo vina. El tocmai se transferase pe mulți bani , deși avusese un sezon prost, spre foarte prost. Ca o statistica , câți jucători de la națională au ajuns în campionate din Vest, de când e Contra antrenor? Cat a fost Daum la națională a plecat Stanciu, Chipciu, Rotariu să R Marin , aducând bani cluburilor din Romania. Deși etatea va indica că un om cu o gândire libera, articolele arată un compromis făcut pentru imaginea dumneavoastră. De aceea îl lăudați pe Ed. Iordănescu, care nu risca sa ia o echipă în timpul sezonului, dar îl criticați pe Rednic care are curajul sa preia o epava. Nu-l criticați pe Contra,care a dispărut de la Dinamo după primele derapaje provocate chiar de el. A fost ok că Miriuta a fost schimbat cu Bratu, cu doua zile înainte de meciul de Cupa cu Craiova , pentru ca Miruță făcuse un egal în campionat cu Craiova. Că Bratu a jucat cu o echipa in play-aut, și cu alta a început campionatul nu e o problema. G Becali e deștept că îl are pe Gnohere, dar Rednic e un prost că l-a adus în Romania. Și pentru o statistica, Dinamo cu Andone antrenor a pierdut 7 meciuri la rand. Nici Badea și nici Borcea nu au fost criticați de presă. Ci jucătorii. Relee, Dinamo are 70 de ani, și e normala cate o criza. Știu că va trece peste . Pentru că are o istorie mare. ...

_ge (11 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:19

Le'ai dat bre prima aia promisa la DDD (Departamentul Denigrari Dinamo) sau astepti Craciunul? Lucreaza bajetii din greu, da' azi au cam tras chiulul s'a ofilit si sefu' Vranceanu, numa' "Ultima rusine a lui Dinamo", "portar perfect pentru adversarii lui Dinamo". Slabut! Unde's articolele ale adevarate cu "SOC si GROAZA la Dinamo"? Vezi ca si Stucan se vrea la DDD cu "Blestemul nuntii..." da' nu'l baga'n seama ca asta'i pervers. S'auzim de bine, da' nu de la matale!

custov (88 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:19

Clujeanul ,iar tu la nucet!!!!!!!!!!!!!!!!

tepes (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:21

nea Ovi, as vrea sa te vad pe matale in locul lui Rednic. sa te sape jucatorii sau sa fie chiar vai de mama lor...

kaflix (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:34

Cine iti dicteaza articolele!

pop ion (38 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:45

Din nou ochelaristul atinge CFR-ul, ce-i drept de data asta mai subtil. Adica vorbeste despre offside-ul lui Tucudean inainte de penaltiul dat CFR-ului, dar nu spune o vorba, ca si multi alti (aproape toti) cronicari despre un 11 m care trebuia dat CFR-lui la faultul asupra lui Djokovic in prima repriza. Mai mult, jucatorul clujean a primit si galben pentru simulare !! O hotie mai mare ca asta este greu de imaginat !

gicapuia (38 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:53

Auzi " internationalul Grozav" !!!!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:02

...un articol scris de un fan fcsb ...despre dinamu si antrenorul sau ...articolul este prost ...trebuie avuta rabdare cu Rednic ...ce vrea nea Ovi ?...sa schimbe iar antrenorul ?...pai nu l au schimbat de trei ori ?...problema nu i la antrenor ci la jucatori ...ce ti se pare asa de necrezut ? Dinamu dupa acest articol o sa inceapa sa castige ...

Radu (178 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:04

@gicapuia. Un jucator cu 27 de prezente in nationala ca Gicu Grozav poate fi numit international asa ca te miri ca proasta in tirg. Si va sfatuiesc sa nu il mai provocati pe Nea Ovidiu ca sa nu ii mai traga marelui Rednic si alte articole critice. Le-ar merita la cit de arogant e. Face si drege si in realitate mai mult a incurcat lucrurile. A transferat la sto niste jucatori slabi sau nejucati de luni de zile.

Radu (178 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:07

Rectificare in favoarea mea. Gheorghe Grozav are 28 de selectii nu 27.

_ge (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:08

Da' matale, de ce nu vorbesti bre cu noi? De ce nu ne raspunzi, cum fac astia mai tineri care mai au cat de cat curaju' dialogului. Ai trantit fleosc un articol de doi lei si gata? Te'ai dus la culcare? Rumegi comentariile?

Comentează