Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Victorie, dar amară 

Deși norocoasă, victoria "tricolorilor" de la Podgorica trebuie socotită pe deplin meritată.

Permalink to Victorie, dar amară 
miercuri, 21 noiembrie 2018, 4:33

De ce norocoasă? Pentru că unicul gol al partidei a fost înscris cu ajutorul portarului advers, care a scăpat ca un începător șutul expediat de Țucudean de la circa 25 de metri. Da, ploua și mingea era îngreunată de apă, ba a și sărit dintr-un smoc de iarbă, dar nici așa Petkovici n-are circumstanțe atenuante. Am înțeles de ce apără el în liga secundă franceză.

În cealaltă poartă, Tătărușanu a parat lovitura de la 11 metri trasă de Jankovici în minutul 72. Dacă gazdele ar fi restabilit egalitatea, nu se știe dacă românii ar mai fi câștigat cel dintâi meci oficial, din cinci disputate, în fața muntenegrenilor.

De ce meritată? Pentru că gazdele au jucat mai mult (52 la sută posesie), însă oaspeții mai bine (6-1 șuturi cadrate, 7-4 cornere etc). Repede, direct. Mai ales în prima jumătate de oră, interval în care elevii lui Contra au irosit ocazie după ocazie, una mai mare ca alta! Pe rând, Toșca, Țucudean, Anton și Chipciu au ratat cu puțin ținta. Îmbucurător, băieții noștri au dovedit angajament și unitate de grup. Într-un cuvânt, atitudine.

Asta e ceea ce a reușit Contra să schimbe la o echipă pe care a determinat-o să se implice. Să transpire, să pună osul. Astfel s-a ajuns ca jucători apatici în mandatul lui Daum, comozi, figuranți, gen Chipciu, Stanciu sau Maxim, să devină activi. Chiar agresivi în sensul frumos al cuvântului.

Și totuși, o simțim toți, succesul n-a produs satisfacția dorită. El a adus România pe locul 2 în grupă, dar a trimis-o în a patra urnă valorică la calificările pentru Euro 2020. Semieșecul l-a obligat pe selecționer să admită că, din pricina „neîndeplinirii obiectivului, fericirea e numai pe jumătate”. Mi-e teamă că se înșală și că discuția despre fericire, fie ea și înjumătățită, se cuvine amânată. Mai vedem după preliminariile CE.

Eram gata să-l laud pe Contra, motivat, justificat, deoarece a abordat ofensiv duelul de la Podgorica. A folosit din start două vârfuri de meserie, Țucudean și Keșeru. La fel a procedat și cu Lituania, numai că „bulgarul” evoluase la Ploiești retras, la serviciu, în spatele lui Pușcaș. Marți seara, el a jucat împins, însoțit adesea și de Chipciu. Cu alte cuvinte, conștient că trebuie să învingă, Contra a fost mai îndrăzneț decât altădată. Tranșant, curajos.

Surprinzător însă, curajul și inspirația l-au părăsit spre final. Drept pentru care, când „tricolorii” aveau nevoie de încă un gol spre a depăși Israelul și Ungaria în clasamentul locurilor 2, Cosmin l-a înlocuit pe atacantul Keșeru cu închizătorul T. Băluță! De ce, ca să securizeze un avantaj insuficient?! În momentul în care trebuia forțat, Contra n-a ales cea mai nimerită soluție și, între altele, i-a permis lui Tătărușanu să tragă de timp!

Probabil că, aflați sub tensiune, cei de pe margine n-au știut rezultatele adversarelor și nu și-au dat seama că e necesar încă un gol. Au omis avertismentul din Gazeta de marți că „Trebuie să batem, dar și să marcăm de două ori!”. Dacă oamenii de pe bancă au avut scuze, nu și grangurii FRF, sosiți în stol la Podgorica. Aceștia erau datori să urmărească evoluția scorului dintre Scoția și Israel, apoi să-i recomande selecționerului să apese până la fund accelerația.

Cum n-au făcut-o, am rămas cu palida consolare a unei victorii lipsite de consecințe favorabile. Numind-o amară, am fi aproape de adevăr.

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Myty (69 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:40

Aveti dreptate ca e stilul nostru sa ne multumim cu putin. Muntenegru are populatie cam cat cartierul Drumul Taberei dar noi ne inchinam ca i-am batut prima data.

Sadikul (12 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:47

Nea Ovidiu de ce nu iesi matale la pensie ....ar fi cazul ....esti depasit .....ATI INCEPU TOTI CU DACA ..............daca marcau cei din muntenegru din penalty .... ce mai scriati voi .....d-aia nu a batut romania cu 2-0 ca nu au stiut scorul exact ...daca aveau nevoie de 4-0 sigur bateau la acest scor :))))))))))))))))))))))))))) ...ei sracii abia stateau in ghete ...si acum dati vina pe conducere .....ROMANISME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinamo_fan (127 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:50

Astia suntem noi romanii, in loc sa fim fericiti ca am castigat cu mare, mare noroc un meci dintr-o gafa a portarului advers si un penalty aparat de al nostru...suntem nemultumiti ca nu am castigat la 2 goluri ca sa urcam intr-o urna valorica superioara unde, daca suntem sinceri, nici macar nu meritam sa fim la ce jucam. In ultimele preliminarii am batut doar Armenia si Kazahstan si avem pretentii la urna a 3-a ?

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:51

Batista mea e mică, Şi nasu-i mititel Voi fi ziarist cuminte, Să am grijă de el, Ca să nu zică lumea Uite'l pe Ovidel! Ai dat-o în "poezele", maestre?!

Remus (2 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:54

Nea Ovidiu lasă grangurii de la FRF. E clar că ţi-era mai bine cu ăia vechi......sau cu ăia care au pierdut alegerile.

Dica (7 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 16:54

Bai Sadikule ce draq vrei sa spui ca nu spui nimic. Textul e corect ca trebuia marcat inca un gol si nu cu un inchizator. Va aflati unii in treaba si voi bubuiti de prosti. Sa nu critice nimeni conducerea frf ca nu vreti. E Burleanu Papa de la Roma...

petschovschi (30 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:06

În gsp de luni apare un clasament ERONAT al locurilor 2, în care apare și Grecia (care de fapt pierduse, duminica seara, cu Estonia și a terminat pe 3). S-a acreditat ideea că vom depăși Grecia cu o victorie simplă. Din păcate în grupa aceea locul 2 a fost, de fapt, luat de Ungaria. Se știa de duminică seara de la ora 23:45 (pt. cine are creier) că un 1-0 al României e insuficient pt. a depăși Ungaria. În concluzie: indiferent dacă Scoția bătea Israelul cu 1-0, 2-0, 3-2 sau 7-0 (victoria Scoției fiind condiție obligatorie pentru Romania), noi trebuia să batem Muntenegru la minim 2 diferență !!!! E groaznică incompetența jurnaliștilor gsp, a comentatorilor TV care nu știau că mai avem de depășit și Ungaria (si că ne trebuia minim 2-0 pt. asta, indiferent cu cît batea Scoția pe Israel) și , în primul rînd, a staffului echipei naționale !

Vali (46 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:06

@Bargauanu. Tu nu ai batista mica, ai mintea. Tu esti ala care ai scris ca a vrut sa te bata domnul Ioanitoaia... Nu am ras niciodata cat am facut-o citind postarea ta ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

a dica (283 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:09

Conta e antrenor bun si o sa ajunga si mai bun daca o sa renunte sa mai joace la alibi. Cam asta a facut, dincolo de spiritul de lupta pe care a reusit sa-l aduca la echipa. Dupa meciurile cu Serbia credeam ca o sa continue cu curaj sa foloseasca jucatori tineri care au ce demonstra. Cei vechi si-au aratat limitele, mai mult nu au de dat. Daca vrem mai mimult trebuie sa cautam in alta parte. Si asta a lasat Contra sa se intrevada, insa n-a avut curajul ca, spre exemplu, in minutul 65 sa schimbe radical in linia de mijloc, care era total cazuta si-i invita pe muntenegreni sa vina peste noi. S-a si vazut ca apararea a cedat in cateva randuri. Si in loc de victorie la doua goluri puteam si pierdem meciul. Cu o echipa care s-a dovedit neputincioasa pe teren propriu. Acum sper sa nu cada in extrema cealalta si sa distruga si performanta nationalei U 21 luand jumatate de echipa la nationala mare si tinandu-i pe banca. Ca nu stia nici Contra ca-i mai trebuie un gol o dovedeste disperarea cu care il chema pe Baluta vazand ca apararea se clatina, iar la mijloc nu mai miscau nimic.

hartia de impachetat peste (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:12

- Au omis avertismentul din Gazeta de marți că „Trebuie să batem, dar și să marcăm de două ori!”. - Pai mai nea Caisa, te-ai gandit macar o data ca aia aflati pe margine nu sunt publicul tinta al vostru? Adica, ca ei nu sunt fecesebisti sa va citeasca aberatiile, dar si odele inchinate lui gigi ora de ora? In plus chiar voi ati indus toata tara in eroare pentru ca o victorie in care sa marcam doua goluri nu este totuna cu o victorie la doua goluri diferenta. O victorie in care sa marcam doua goluri poate sa fie si 2-0 ce-i drept, dar si 2-1, pe cand o victorie la doua goluri diferenta poate sa fie 2-0 sau dupa caz si 10-8.

Tudorache (179 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:14

Nea Ovi, nu te mai lega bre de sefii federatiei ca o incasezi grav. Astia au postacii lor si nu accepta nici o critica. Ai dreptate au uitat ca trebuie sa mai marcheze.

marc (51 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:20

E clar, vârsta nu iartă pe nimeni. Și la o anumită vârstă începi să spui lucruri trăznite. Bă nea Ovi, cred că confunzi fotbalul cu dedicațiile lu Guță, Salam sau Adi-minune. Ăia cântă la comandă ce vrea și când vrea ,,clientul”. La fotbal nu dai gol când îți cere antrenorul, președintele sau jurnaliștii, ci când poți. Păi crezi că dacă puteau nu dădeau 2-3 goluri? Ce, aveau nevoie de avertizarea GSP? Bă mă lași?

Lestie (78 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:25

E atata prostie in fotbalul romanesc, incat ma mir ca UEFA nu ne sterge de pe lista. Am ajuns rau de tot. Si va fi si mai rau, pentru ca Burleanu, Contra, ca sa nu mai vorbim de jucatori, nu prezinta nici o garantie.

observer (2 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:29

Atata o mai sucim si analizam... Cel mai important este sa construim din nou o echipa buna si sa ne batem de la egal la egal cu oricine. Ca suntem in urna a 3-a sau a 4-a nu o sa mai fie atat de important, sper ca pustii care vin de la U21 chiar sa confirme. Intai sa avem echipa valoroasa si abia apoi sa ne smiorcaim daca posmagii is muieti sau nu...

Romica (63 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:36

Mama, mama, rau am ajuns daca toti nespalatii injura un mare jurnalist...Auzi la leslie cum raspunde el obiectiei ca trebuia marit si nu aparat cuu n inchizator scorul de 1la 0. Te ia cu frig cut de prosti sunt unii si nu ai ce dialoga cu ei.

M deWylde (28 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:41

Domnule Ioanitoaia, era minge ingreunata de apa? Probabil ca nu ati vazut o minge de fotbal de prin anii '80 cand inca erau fabricate din piele si "luau" apa. Sunteti totusi jurnalist de fotbal si ar trebui sa stiti ca mingile moderne sunt fabricate din plastic, deci nu au cum sa fie mai grele pentru ca ploua. Puteti sa urmariti clip-uri pe Youtub in care este descris tot procesul de fabricatie al unei mingi de fotbal. Varsta nu ar trebui sa va opreasca din a invata mereu lucruri noi, mai ales cand au legatura cu meseria pe care va incapatanati sa o lasati unora mai tineri si sa nu o masacrati in fiecare articol scos la norma.

Stefan.. (10 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 17:52

Respect, Daum! Fara nici un rezultat mare la naționala României, s a confirmat, prin acesta, vorba ca nemtii sunt nemti. E clar ca nu ajungeam in urna a patra cu neamțul. Găsea el tineri în locul vesnicelor "sperante" gigiste.

Viorel (77 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:09

@MdeWylde. Glumesti sau esti fabricant de mingi? E lumea plkina de tipi ca tine care dau lectii...Poate crezi tu ca mingea cintareste la fel pe uscat si pe apa.Teoria chibritului.

Andrei (262 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:16

Inca un articol polemic pentru care va felicit. Nu va lasati impresionat de atacurile unora. Care se dau importanti desi sunt egali cu nimic. Ei critica tocmai ce ar trebui sa respecte adica varsta. Trebuie sa va feriti de asemenea specimene pentru ca prostia se ia ca raia.

Mircea (663 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:44

Va impartadesc p d v, dar cred ca in momentul de fata aceasta echipa nu poate mai mult. Intre un ipotetic 2-0 si un 1-0 sigur Contra a mers pe varianta cea mai apropiata. Intelg ca veti continua si astept concluziile.

GeoOp (113 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:49

Nea Ovi...lasa-i pe astia ca in min.60 le ieseau ochii afara...si noi vrem 3 goluri..:))))) Mai bine scrie ceva despre fotbal :)))) Din 10 tineri mai rasariti doar doi au reusit. Daca ar fi fost 100 de tineri ar fi reusit 20. Nu vreau sa-l laud pe Hagi sau sa-i fac statuie dar e cam singurul care se implica in cresterea jucatorilor. Restul e fum. Sa aibe fiecare echipa din liga 1 o academie pusa bine la punct si apoi ies si jucatori. Belgienii acum 20-30 de ani nu erau cine stie ce. Au investit, au facut scoli de fotbal serioase si acum, dupa 15 20 de ani, sunt printre primele 10 cele mai valoroase echipe nationale din lume. Doua lucruri care romanul nu vrea sa le accepte: Munca si rabdarea. La noi se vrea usor si repede. Evident ca munca facuta in stilul mioritic nu o sa aibe niciodata rezultate bune. Cand o sa invatam si o sa punem in practica chestiile astea doua atunci eu personal cred ca lucrurile vor merge spre foarte bine. Pana atunci ma linistesc cand vad ca facem egal cu Muntenegru sau Albania. Cu respect. George O.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:50

...nea Ovi n ai inteles nimic din fotbalul actual ...un titular in liga a doua franceza este mai valoros decat Dennis Mann ...sau oricare alt fcsb ist ...

MZM (390 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 18:59

O victorie ramane o victorie, indiferent cat de chinuit a fost obtinuta si toti cei care au contribuit la ea merita felicitari! Ca in urma acestei victorii am cazut in urna a 4-a valorica... asta ne e valoarea, probabil ca acolo ne este locul!... Dar, domnilor ge-se-pisti, ati avut o colega, MARIA ANDRIES, ce se intampla cu ea? A murit? Nu am vazut niciun necrolog in acest sens. In ultimul ei articol, scris in urma cu aproape jumatate de an, despre CM de fotbal din Rusia lui Putin, „si-a permis” sa critice tara gazda pentru ca „din 600 de cereri de azil facute de emigrantii sirieni au fost acceptate doar doua”! Oare de aici sa i se traga? Probabil. Desigur, SUA si presedintele ei (oricare ar fi el) pot fi atacati si jigniti oricand, UE poate fi bestelita, Merkel, Macron si ceilalti presedinti ai tarilor europene pot fi terfeliti de catre oricine, dar sa vorbesti urat de Rusia si de tovarasul Putin echivaleaza (in ochii unora) cu o adevarata blasfemie, care nu putea ramane nepedepsita. Asa ca Maria a fost... rejectata! Sa fie multumita cu atat. Pentru ca, Ana Polytkovskaia, ultima ziarista care l-a criticat pe actualul tar de la Kremlin, in cartea „Rusia lui Putin”, a fost impuscata mortal (cu totul intamplator!) in liftul blocului in care locuia! De asemenea, ultimul reprezentant al opozitiei democrate ruse, Boris Nemtzov, cel mai vehement critic al lui Putin, a fost impuscat in Piata Rosie, tot intamplator, si tot mortal! S-a tras dintr-o... masina de gunoi (!!??). Iata ca la rusi si gunoiul explodeaza, la noi- nici mamaliga! Deci, domnilor, unde va easte colega? Nu se poate sa taceti malc, in continuare si sa obligati cititorii sa-si imagineze tot felul de scenarii!

Birlic (90 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 19:19

Fotbalul nostru este praf toată lumea știe și vorbește despre acest aspect, dar tot pretențioși și plini de baloane suntem, chiar supărați foc că ''nu ne-am depășit condiția''. Nea Ovi este ''foc și pară'' că el a ''ordonat'' clar să batem la 2 goluri dar Contra și băieții lui nu au vrut să-l asculte...niște căpoși și mulți aplaudaci susțin frenetic în cor vorbele lipsite de șir și logică ale maistrului. Măi oameni buni chiar ne-am depășit condiția cu echipa mare, am reușit un loc 2 meritat, fără înfrângere, într-o grupă cu adversari care nu de mult ne dădeau cu terenul în cap. Au fost promovați mulți tineri așa cum băteau toți apa în piuă și tot cusurgii și mofturoși sunteți. În plus s-au calificat și under 21 la European și under 19 la turneul de elită, tot nu-i bun. Nu acceptă nimeni că nu poți merge la liceu dacă nu ai terminat gimnaziu? Decât să considere această campanie o evoluție, pentru mulți este mai ușor să bălăcărească și să continue aceiași politică păguboasă să găsească lipsurile, să pună etichete și să arunce că c.... că na doar suntem români și poate....era mai bine dacă îi băteam pe toți la 3-4 goluri diferență (cu toate că noi jucăm desculți) și tot nu ar fi fost bine pentru că ''nu au aveau șepcuță roșie''. Hai ura și la gară.

Barbu Secure (7 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 19:22

Nea ovidiule, eram si eu gata sa te laud, dar ai incheiat din pacate in stilul caracteristic. Daum si Burleanu. Ei sunt de vina. :))) trebuiau sa citeasca gsp si sa intre peste Contra in vestiar sa le spuna baietilor ca trebuie sa marcheze de doua ori. Ai gresit. Victorie la doua goluri. Degeaba marcam de doua ori, daca marcau si aia o data. Sunteti jalnici. Si dumneata si toata gasca (cu 2-3 exceptii) si toti aplaudacii astia de aici. Doi din redactie, cu 7 conturi. Si vezi ca ceilalti impachetatori au "calificat Romania la Euro"(citat) :)))))))))))))))))))))) Au facut ei calcule si au vazut ca suntem deja la baraj. 99,9%. :))))))))))))) De noaptea mintii. Dar radem de FRF si de Contra.

Riihimäen Cock (53 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:09

Si "Amaretto" e o realizare de virf a artei bauturilor: http://bonchef.ro/amaretto/1157/ si "Amaretti" e o realizare de virf a artei culinare: https://www.youtube.com/watch?v=SwGn76OI9Ao iar Zaharia Stancu a dat lovitura cu al lui "Radacinile sunt amare": http://www.contributors.ro/cultura/zaharia-stancu-duplicitarul-perfect/ Concluzia o trageti voi.

M. deWylde (28 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:22

@Viorel. Nu dau lectii. Nu trebuie sa fii fabricant de mingi ca sa intelegi cum e fabricata o minge. Intra pe Youtube si vezi singur, nu trebuie sa ma crezi pe mine. O sa vezi cum nu mai exista cusaturi, pentru ca bucatile de plastic impermeabil sunt lipite peste o membrana de cauciuc printr-un proces complet automatizat. Astfel, apa nu mai are pe unde sa se infiltreze, iar materialul respectiv (plastic cauciucat) nu absoarbe niciun gram de apa. Asa ca, da, mingea uda cantareste exact cat mingea uscata, sau mai mult cu un gram sau doua, daca vrei sa iei in consideratie apa de pe suprafata sferei. In plus, joc zilnic fotbal si pot sa-ti spun si din experienta proprie ca nu este nicio diferenta de greutate. Portarul muntenegrean nu a avut priza la minge, aceasta fiind umeda. Plus ca a "muscat" gazonul cu cativa metri in fata lui. Asta e tot ce s-a intamplat, nu cum spune Ioanitoaia ca ar fi fost mingea de 4 Kg cum era pe vremuri cand ploua.

Clau (107 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:25

Acesta e specificul nostru national sa ne certam la infrangeri dar si la victorii. Nu ne mai vindeca nimeni in veci.

Clau (107 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:29

Un prostanac sustine aici aberatia ca dl Ioanitoaia a ordonat sa casige echipa la doua goluri diferenta. O aberatie. Era nevoie de doua goluri peste pentru calificare si nu a ordonat nimeni. Dar asa gandesti cand ai mintea cat nuca.

Ali Bec (212 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:39

Golul acela contra Muntenegrului, pe care il tot jeliti, ar fi trebuit marcat de fapt in tur. Atunci ajungeam si in urna mai buna, si la baraj. Cit despre compunerea mosului: n-avea cum sa fie altfel decit cea de la meciul trecut.

Birlic (90 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 20:43

@Clau poate vezi și ghilimele de rigoare dacă întelegi ce semnifică ele, restul se subînțelege. Ura și la gară.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 21:38

@Vali Mă bucur că ai râs!Dacă o poezioară pt copii de 3-4 ani de distrează aşa de mult şi te face fericit, cum nu ai mai fost niciodatăn...e clar care este nivelul tău intelectual.Ai avut o copilărie nefericită şi o viață tare tristă! P.S Eu nu am scris niciodată că nea Ovidiu Ioanițoaia ar fi vrut să mă bată.I-ar fi fost imposibil.E o mână de om!Cum să mă bat cu un moşneag?!Ar fi nedemn pt mine.Singurul lucru pe care mi-l inspiră comunistul ăsta este compasiunea...Îți doresc multă...fericire!

Vali (46 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 23:06

Numai faptul ca sustii ca Ioanitoaia a fost comunist te descalifica. Si minti. Am sa caut si iti voi demonstra pentru ca nu cred ca ma inseala memoria. . Iar chestia cu mosneagul e inca o dovada de proasta crestere. Ioanitoaia a facut niste ziare de succes, a lansat niste emisiuni radio si tv cu rating inens, a scris niste carti si a luat multe premii. E activ in continuare si judeca mai bine ca unii mai tineri. Ia spune tu ce ai realizat in viata ca sa iti permiti sa il judeci pe unul ca el si sa te dai smecher. Raspunde, nu te prefa ca nu ai citit. Mai bine ti-ai vedea lungul nasului si ai invata sa fii respectuos.

Lucian (206 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 23:12

Beeei, nu are voie sa zica Ioanitoaia ori altcineva o vorba naspa despre Maria Sa Burleanu I si sfetnicii lui ca se si reped sacalii sa il sfisie. Contra nu a dat impresiqa ca stie ca trebuie cistigat meciul la doua goluri dar de cacao ca nu i-a transmis nimeni un mesaj din tribuna oficiala. Si eu m-am mirat vazind ca Tatarusanu tine de minge la fiecare faza

Lucian (206 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 23:16

@ovidiu3003. Auzi vecine, am inteles ca jucatorii din liga a doua franceza sunt mai buni decat cei de la Steaua si Dinamo dar nu cumva sunt mai buni si decat cei fara egal de la Craiova??? N-ar strica sa plimbi ursul prin alte judete.

dinu (427 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 23:25

Bârgoane, *** de ura, de invidie sau de ambele. Cu adevarat tu esti de compatimit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pacific ionel (72 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 23:53

Eu @Lucian cred că lucrurile stau taman invers și mai mult decât atât apărătorii înverșunați ( câțiva cu multe conturi, dar cu limbaj similar și limitat) ai maestrului sar în sus ca floricele de porumb când cineva combate ce spune dumnealui , ''tună și fulgeră '', unii aprobă și întăresc cu obediență ca adevăr absolut tot ce emite domn Ovidiu, iar alții jignesc de mama focului de parcă le-a pus cineva familiile în pericol. Probabil strategia de lucru a domnului Ionițoaia este ''cine nu este cu noi este împotriva noastră''. Iar chestia asta cu postacii lui Burleanu, FRF, Daum este o simplă găselniță de păcălit copii de la creșă.

sergiu (53 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 1:08

@pacific ionel. De acord cu tine. Avocatii lui Ioanitoaia au un limbaj limitat. Cei care il contesta fara masura si argumente sunt mari specialisti in limba romana. Acestia au liber la opinii si mereu dreptate. Ceilalti niciodata.

Vlad (309 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 1:12

Sub conducerea inteleapta a lui Nea Ovi la gsp continua sa se scrie in limba...pasareasca. Tocmai am parcurs articolul despre sansele nationalei la barajul pentru euro 2020 si nu am inteles nimic. Dar daca e de bine sa fie ca m-am saturat de explicatii de ce a iesit iarasi prost.

Andrei (276 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 6:05

Articol slab. Am castigat cu mare noroc meciul, nu se pune problema de 2-0. La fel cum urna valoroca e irelevanta fiindca suntem prea slabi sa fim la Euro. Daca dimpotriva, suntem buni, batem indiferent de grupa. Nici un articol fara Daum.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 6:11

...noi astia din Craiova suntem cei mai buni din lume ...din galaxie...din univers ...

Ali Bec (212 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 7:39

Pentru Valii si alti aplaudaci: http://www.romlit.ro/index.pl/ultimul_deceniu_comunist

cc (50 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 8:17

La U19 se stia ca trebuie victorie la 7 goluri diferenta in meciul cu Gibraltar.La seniori...

Dilimache (657 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 10:17

Comentariile sunt priceless, atatia idioti pe metru patrat...am ras!

Ioanitoaia (6 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 12:20

Nu mai știu cine este azi de serviciu, dar vă rog unul dintre @Dilimache, Sergiu, Clau, Vali, Mircea, Andrei, Romică, Tudorache , Dică, Myty, etc, că nu vă mai știu după nume, să meargă azi să-mi spele mașina.

Oae (38 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 15:13

Iar mutam mortul de pe Academiei...

dc (10 comentarii)  •  22 noiembrie 2018, 15:19

bolovon, ca de obicei, ionitoaia si compania, derbedeii ziaristicii sportive romanesti postdecembriste; nu stiti decat sa dati cu flit, scandaluri, jigniri, golaneli; de unde oti fi rasarit cu totii? romania pare leaganul tutror imbecililor

Comentează